מכבי אחי נצרת- הפועל ב"ש, שבת, 20:30, עילוט
Re: מכבי אחי נצרת- הפועל ב"ש, שבת, 20:30, עילוט
יש פה מישהו שמעדיף הדחה בגביע וניצחון על בני יהודה על פני ניצחון בגביע ותיקו מול בני יהודה?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני מעדיף שני ניצחונות.yedidel כתב:יש פה מישהו שמעדיף הדחה בגביע וניצחון על בני יהודה על פני ניצחון בגביע ותיקו מול בני יהודה?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מבחינתי כמו שכתבתי זה ברור. ליגה. כל השאר זה השאר.yedidel כתב:יש פה מישהו שמעדיף הדחה בגביע וניצחון על בני יהודה על פני ניצחון בגביע ותיקו מול בני יהודה?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
בליגה אפשר לתקןגדי כתב:
מבחינתי כמו שכתבתי זה ברור. ליגה. כל השאר זה השאר.
ומי שאומר שקבוצה מהלאומית אפשר גם עם מחליפים, לא חושב שהם כאלה פחות טובים מאשקלון
- The red one
הפועל באר שבע מודל 17/18 לא אמורה להסתפק ב"או או". יש כאן סגל רחב שאמור להיות מורכב משחקנים שצריכים לדעת להתמודד עם קבוצה מהטופ של הליגה הלאומיתyedidel כתב:יש פה מישהו שמעדיף הדחה בגביע וניצחון על בני יהודה על פני ניצחון בגביע ותיקו מול בני יהודה?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
יגיעו באובר מוטיבציה בלי קשר לזה. אלופת המדינה ומוליכת ליגת העל מגיעה אליהם.אדום זקן כתב: אז אתה אומר שהם מתכוונים להתאבד על המגרש??
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
שיתכבד ההרכב השני וינצח את אחי.yedidel כתב:
בליגה אפשר לתקן
ומי שאומר שקבוצה מהלאומית אפשר גם עם מחליפים, לא חושב שהם כאלה פחות טובים מאשקלון
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- דר אדום בנשמה
בקושי הרכב ראשון שלנו ניצח לפניי שנתיים את קריית גת ולפניי שנה מול קבוצה בליגה א' גם אם הרכב ראשון בקושי 2-0.גדי כתב:
שיתכבד ההרכב השני וינצח את אחי.
אז אתה מצפה שההרכב השני ינצח קבוצת צמרת מהליגה הלאומית?
כן.דר אדום בנשמה כתב: בקושי הרכב ראשון שלנו ניצח לפניי שנתיים את קריית גת ולפניי שנה מול קבוצה בליגה א' גם אם הרכב ראשון בקושי 2-0.
- The red one
נפתחה המכירה למשחק - 50 אחיד בקופות, 55 שפע (איסוף רק מיום רביעי) ו60 במרשתת
אין ספק שהסגל הרחב אמור להתמודד בשני מפעלים כמו ליגה וגביע רק צריך לזכור שמהסגל הזה כבר נגרעו גאדיר,ברדה,צדק,קוואנקה וזריהן( לא בונה עליו)The red one כתב: הפועל באר שבע מודל 17/18 לא אמורה להסתפק ב"או או". יש כאן סגל רחב שאמור להיות מורכב משחקנים שצריכים לדעת להתמודד עם קבוצה מהטופ של הליגה הלאומית
- דר אדום בנשמה
ובנוסף וואקמה ואוגו בוודאות ייעדרו, הראשון בגלל פציעה והשני בגלל צהובים.שיש כתב: אין ספק שהסגל הרחב אמור להתמודד בשני מפעלים כמו ליגה וגביע רק צריך לזכור שמהסגל הזה כבר נגרעו גאדיר,ברדה,צדק,קוואנקה וזריהן( לא בונה עליו)
אז איזה סגל רחב בדיוק אתם מדברים פה כולכם?
עוד מעט תרצו לפתוח עם נועם דעי..
- ForeverRed
אתה חייב להוריד קצת לחץ דם.דר אדום בנשמה כתב: בקושי הרכב ראשון שלנו ניצח לפניי שנתיים את קריית גת ולפניי שנה מול קבוצה בליגה א' גם אם הרכב ראשון בקושי 2-0.
לא עשו לך טוב הימים האחרונים.
גם אני חושב שאין כ"כ הבדל בין קבוצת צמרת בליגה לאומית לקבוצות כמו אשדוד/עכו/רעננה/אשקלון.
אסור לזלזל בשום צורה, כן צריך לתת לשחקנים כמו דור אלו ובראון לשחק, אבל לא להיסחף עם שחקנים כמו שבירו ונועם דיעי...
הייתי עולה עם הרכב כזה:
גורש
אוחיון בראון אלחמיד
קורהוט ראדי אוחנה אייבינדר אלו
פקהארט מלמד
אסור לזלזל בשום צורה, כן צריך לתת לשחקנים כמו דור אלו ובראון לשחק, אבל לא להיסחף עם שחקנים כמו שבירו ונועם דיעי...
הייתי עולה עם הרכב כזה:
גורש
אוחיון בראון אלחמיד
פקהארט מלמד
אחלה הרכב. מה לגבי חלאיילה?maxkid22 כתב:גם אני חושב שאין כ"כ הבדל בין קבוצת צמרת בליגה לאומית לקבוצות כמו אשדוד/עכו/רעננה/אשקלון.
הייתי עולה עם הרכב כזה:
גורש
אוחיון בראון אלחמיד
פקהארט מלמד