הפועל ב"ש- הפועל חיפה, ראשון, 20:30, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: הפועל ב"ש- הפועל חיפה, ראשון, 20:30, טרנר

שליחה על ידי אדום זקן »

The red one כתב: לא רק שלא יהיה, אני גם בטוח שאם הפועל חיפה יביאו את אותם מספרים של בני יהודה (ודווקא הקהל של הפועל חיפה התעורר מאוד לאור ההצלחה השנה והם מביאים כמויות גבוהות מאוד יחסית אליהם לכל מגרש, רק שאני לא יודע אם גם אלינו) אז תהיה טריבונה אחת לגמריי ריקה בדיוק כמו ביום שלישי.
אני יגיד לך משהו בצורה מאוד ברורה.
שאתה קורא ושומע את מה שאנשי הפועל חיפה אומרים,אתה מבין שקיימת פירצה ברשת.
דהיינו עם עד היום נמנעו מלדבר על לנצח בטרנר,היום זה כבר לא כל כך מרתיע וזה בדיוק מה שאמור לתת את הדלק גם לשחקנים וגם לקהל.
אני מאוד משתדל ביומיים האחרונים להימנע מלהיכנס לאווירת הדכאון שאופפת את הפורום.
הפועל חיפה צריכה לעבור כאן את מה שהפועל בש עברה בבלומפילד לפני 4 ו5 שנים שמכבי תא הבהירה לנו שאנחנו בכלל לא יריבה.
ואני אגיד לך את זה בצורה הכי ברורה וראציונלית,אם לאחר כל הדיבורים הללו של אנשי חיפה וההבנה שכח ההרתעה מתחיל להיות בסכנה,לא יהיה אטרף אז כנראה שלא מגיע לנו לזכות באליפות.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אדום זקן כתב: אני יגיד לך משהו בצורה מאוד ברורה.
דהיינו עם עד היום נמנעו מלדבר על לנצח בטרנר,היום זה כבר לא כל כך מרתיע וזה בדיוק מה שאמור לתת את הדלק גם לשחקנים וגם לקהל.
הפועל חיפה צריכה לעבור כאן את מה שהפועל בש עברה בבלומפילד לפני 4 ו5 שנים שמכבי תא הבהירה לנו שאנחנו בכלל לא יריבה.
ואני אגיד לך את זה בצורה הכי ברורה וראציונלית,אם לאחר כל הדיבורים הללו של אנשי חיפה וההבנה שכח ההרתעה מתחיל להיות בסכנה,לא יהיה אטרף אז כנראה שלא מגיע לנו לזכות באליפות.
אני איתך בכל מילה ומילה. אבל בתוך עמי אני חי, וקשה לי להאמין שטרנר ייסחף באווירה מטורפת כל עוד הקבוצה תנמנם על המגרש.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

The red one כתב: אני איתך בכל מילה ומילה. אבל בתוך עמי אני חי, וקשה לי להאמין שטרנר ייסחף באווירה מטורפת כל עוד הקבוצה תנמנם על המגרש.
אם לא נתחיל להרים את הרמה גם על הדשא וגם ביציע במשחקי מאני טיים, חבל לנו על הזמן.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מול בני יהודה הקבוצה נמנמה , ואז הקהל התעורר לעידוד מצויין של רבע שעה שבו הקבוצה התחילה לשחק .
שהקבוצה מנמנמת זה גם תלוי בנו להעיר אותה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

הראל כתב:מול בני יהודה הקבוצה נמנמה , ואז הקהל התעורר לעידוד מצויין של רבע שעה שבו הקבוצה התחילה לשחק .
שהקבוצה מנמנמת זה גם תלוי בנו להעיר אותה.
נכון, וזה היה מאוד מפתיע.

לצערי, מלבד רבע השעה במחצית השנייה ביום שלישי והמחצית השנייה מול אינטר, הקבוצה היא זו שמכתיבה לקהל ולא ההיפך. מאוד מקווה שמה שהיה בשלישי יימשך והפעם ליותר מרבע שעה.

מצד שני, יותר מקווה שלא נזדקק לזה שהקהל (שוב) יצטרך להעיר את הקבוצה ושהם יעלו כדי לטרוף את הדשא מלכתחילה....

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

לצערי לא הייתי נגד בני יהודה.
אני שומע המון על אותה רבע שעה של עידוד, מה קרה שם ? עידן חזר לבמה ? אנשים פתאום התחילו לעודד ?

חוזר שוב על מה שאמרתי כמה פעמים, לדעתי פיזור של אנשי האירגון שיעודדו ללא הרף יגרום להמון אנשים שמעודדים רק כשמעודדים לידם - לעודד כל המשחק

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

Tal_Hbs כתב:לצערי לא הייתי נגד בני יהודה.
אני שומע המון על אותה רבע שעה של עידוד, מה קרה שם ? עידן חזר לבמה ? אנשים פתאום התחילו לעודד ?

חוזר שוב על מה שאמרתי כמה פעמים, לדעתי פיזור של אנשי האירגון שיעודדו ללא הרף יגרום להמון אנשים שמעודדים רק כשמעודדים לידם - לעודד כל המשחק
אפיק היה על הבמה ועשה עבודה טובה מאוד, היה תזמון טוב של בחירת שירים והאנרגיות באיצטדיון פשוט עלו.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

oranu כתב: אפיק היה על הבמה ועשה עבודה טובה מאוד, היה תזמון טוב של בחירת שירים והאנרגיות באיצטדיון פשוט עלו.
אכן.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

דווקא במשחק הזה, שבו סוף סוף היה עידוד טוב לפרקים, עשו את ההיפך - סגרו את כל האזור שמסביב לגוש והעבירו לשם את מי שמעודד וידוע כמעודד.
זה עבד די טוב.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

הבינו שהכל תלויי רק בנו , כולם להשתולל.
בחירת שירים מעולה

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אדום זקן כתב: אני יגיד לך משהו בצורה מאוד ברורה.
+1

הפועל חיפה שבוע אחרי שבוע עם אמירות של "נחזיק אצבעות לx שנגד ב"ש", "נתקן בב"ש" וכו'.
צריך לתת להם חזק את הצינור. מצפה לראות התפוצצות, שחקנים וקהל כאחד.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אני מצפה לתצוגה ברמת הביתר בטדי, לא פחות.
כתבתי כאן לפני מספר ימים שהמשחק נגד בני יהודה הוא הרבה יותר קשה.
מקווה שמחר תבינו על מה אני מדבר.

סמל אישי של משתמש
אוהד הצלחות
Title: אלופת המדינה 16,17,18!

שליחה על ידי אוהד הצלחות »

הפועל חיפה מנסים לצרף את יוסיפ איבנצ׳יץ מאשקלון עד למשחק מולנו:
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... cle-794251" onclick="window.open(this.href);return false;

להזכירכם, הוא די אוהב את טרנר, הבקיע שם פעמיים עם שתי קבוצות שונות: שריף טירספול ואשקלון.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

לא רוצה לראות פירוק.
מספיק לי נצחון קטן.
שלא יחשבו בטעות שאפשר להסתדר עם מה שיש.

סמל אישי של משתמש
סתיו אלימלך

שליחה על ידי סתיו אלימלך »

אין לי הסבר רציונלי, כי יש מלא נקודות בקופה ואני אופטימי חסר תקנה מטבעי, אבל, לתחושתי המשחק הזה הוא להיות או לחדול מבחינתנו , בכל הקשור לאליפות.
ניצחון- ואנחנו על הגל ויוצרים מומנטים ומחזירים את ההרתעה. הפסד או תיקו- לטעמי פוגע אנושות בסיכויים לקחת אליפות שלישית רצופה.
כפי שאמרתי, רק עניין של הרגשה.
מגיעים בכוחות מתוגברים לעודד 90 דקות!!!

שלח תגובה