סעמק.The red one כתב:תאריכים:
6-8.2 בטרנר
28.2-1.3 בקריית שמונה
המשמעות: שני משחקים רצופים בקריית שמונה - בגביע ולאחר מכן במחזור 25 בליגה
חובה להפוך את הגומלין בגביע לגארבג', זה כמעט בלתי אפשרי לנצח את אותה קבוצה פעמיים ברצף באותו מגרש.
סעמק.The red one כתב:תאריכים:
6-8.2 בטרנר
28.2-1.3 בקריית שמונה
בארבע העונות האחרונות הם הדיחו אותנו פעמיים מהגביע...delta7 כתב:קרית שמונה.
יכול היה להיות גרוע יותר.
בארבע העונות האחרונות הם הדיחו אותנו פעמיים מהגביע...delta7 כתב:קרית שמונה.
יכול היה להיות גרוע יותר.
קבל - https://www.crazyred.co.il/forum/viewto ... =2&t=16027" onclick="window.open(this.href);return false;The red one כתב:תאריכים:
6-8.2 בטרנר
28.2-1.3 בקריית שמונה
4 פעמים בהיסטוריה נפגשנו מול ק"ש במסגרת גביע המדינה... בכולם ידינו היתה על התחתונה:ניב כתב:היסטוריה מפוארת מול קריית שמונה בגביע
ב10/11 נגד קש התחיל הבלאגן עם אוהד כהן שסימן לקהל תנועה מגונהאורי אדום בנשמה כתב:
קבל - https://www.crazyred.co.il/forum/viewto ... =2&t=16027" onclick="window.open(this.href);return false;
4 פעמים בהיסטוריה נפגשנו מול ק"ש במסגרת גביע המדינה... בכולם ידינו היתה על התחתונה:
95/96, סיבוב ח': הפסד 2-1 בוסרמיל כאשר אנחנו בליגה הראשונה וק"ש בתחתית הליגה השניה. האקס ויקי בוקובזה כבש לק"ש, סתיו אלימלך רק צימק.
10/11, שמינית הגמר: תבוסה 4-0 בחוץ (האקס בדש, עמאשה, גריזיצ'ץ ואבוחצירה לק"ש)
13/14, חצי הגמר: הפסד 2-1 (פלט לנו, עאבד ומנגה לק"ש)
16/17, שמינית הגמר: הפסד 2-1 בטרנר (מליקסון לנו, מאוריציו צמד לק"ש)
ההודעה שלי כמובן הייתה בציניות.אורי אדום בנשמה כתב:
4 פעמים בהיסטוריה נפגשנו מול ק"ש במסגרת גביע המדינה... בכולם ידינו היתה על התחתונה:
95/96, סיבוב ח': הפסד 2-1 בוסרמיל כאשר אנחנו בליגה הראשונה וק"ש בתחתית הליגה השניה. האקס ויקי בוקובזה כבש לק"ש, סתיו אלימלך רק צימק.
10/11, שמינית הגמר: תבוסה 4-0 בחוץ (האקס בדש, עמאשה, גריזיצ'ץ ואבוחצירה לק"ש)
13/14, חצי הגמר: הפסד 2-1 (פלט לנו, עאבד ומנגה לק"ש)
16/17, שמינית הגמר: הפסד 2-1 בטרנר (מליקסון לנו, מאוריציו צמד לק"ש)
לא חשבתי אחרת..ניב כתב: ההודעה שלי כמובן הייתה בציניות.
אגב בניגוד לכל הביזיונות בשנים האחרונות בגביע מול מכבי וחיפה, דווקא זה של 2014 קצת נשכח בתודעה, חושב שהיה שם פספוס ענק, כשבגמר חיכתה מכבי נתניה.
שופט הרחבה (חכמון אם אני לא טועה) לא רואה פנדל ברור לטובתנו...אורי אדום בנשמה כתב:
לא חשבתי אחרת..
נשכח בתודעה? לא חושב. זה היה הפסד כואב מאוד שסתם את הגולל על עונה מצויינת, הבאנו כמות קהל עצומה (14K) ביחס למעמד והאכזבה היתה קשה מאוד.
עלינו בהרכב "לא משהו", דבר שעלה לנו ביוקר.אורי אדום בנשמה כתב: 16/17, שמינית הגמר: הפסד 2-1 בטרנר (מליקסון לנו, מאוריציו צמד לק"ש)
לא מסכים, רוני.delta7 כתב: עלינו בהרכב "לא משהו", דבר שעלה לנו ביוקר.
הכי קרובים לגביע מאז 2003 היינו שם. זוכר עדיין את הדברים לא נעימים לאוזן שאיחלתי לחכמון.ניב כתב: ההודעה שלי כמובן הייתה בציניות.
אגב בניגוד לכל הביזיונות בשנים האחרונות בגביע מול מכבי וחיפה, דווקא זה של 2014 קצת נשכח בתודעה, חושב שהיה שם פספוס ענק, כשבגמר חיכתה מכבי נתניה.