שמעון א כתב:
לא הבנתי
מישהו חייב למות כדי שזה יהיה חמור?
אח שלי, רבע שעה איחור. לא דקה, לא 3 דקות. רבע שעה!!!
ועל מה? טקס לזכר חללים? לא.
טקס לכבוד ניצולי שואה? לא.
הדלקת נרות חנוכה? לא.
חולצה אחי, חולצה.
הכל נכון,בטח לאנשים כמונו שצריכים עוד להגיע הביתה רחוק אי שם..
אבל,אני שם איתך עכשיו 1000 שח שאם זה היה קורה במכבי חיפה או במכבי תא,התגובות היו מתונות בהרבה.
"מבזים את הכדורגל עאלק".
לפני שבוע מינו את חבר שלהם ליו"ר ההתאחדות,דחיל רבאק.
שחר בחיים לא יקבל יחס כזה.
הוא הנשיא הנערץ שרק השמן מצפון קוריאה מקבל יחס אהוד יותר בתקשורת. באיזה רכבים אתם חושבים נוסעים אנשי ההתאחדות?
אלונה וגולדהאר הם האנשים היחידים שמעורבבים בצורה די מינימלית בסחלה של הכדור-*** בארץ.
אל תיתממו, מדובר פה בשחרור רסן חסר תקדים.
זר יחשוב שאתמול לפני המשחק שרפו אצ דגל המנהלת במרכז המגרש כשאלונה מחזיקה את הלפיד, בזמן שכל הקהל מחרבן על דגל המדינה. הגזימו בגדול.
תקראו מה כתוב בתגובות אפשריות, תשובה נהדרת.
שיחפשו טוב טוב איך לכסות את הבזיונות שלהם בניסיון לרכב עלינו.
אני נזכר בדיון שהיה לנו לגבי "האם ההנהלה צריכה או לא צריכה להגיב לארועים דרך התקשורת" אני חושב שזה העיתוי להוריד כפפות ולהגיב ובכך לגרום גם ללחץ של הקהל
ואחרי הכל ההתנהגות שלנו אתמול מייצגת נאמנה את זה שהמערכת נמצאת בסחרור ולא מוצאת את הדרך חזרה לשיווי משקל שאפיין אותה בשנים האחרונות.
בלי קשר עם זה "ביזיון" או "תקלה" אז זה סימפטום מדאיג.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
Tal_Hbs כתב:אני לא מבין,
קבוצת הבית קובעת את התלבושות, מכבי לא הסכימה להחליף לחולצה הצהובה, משום מה השופט החליט שדווקא אצלנו יחליפו, על זה לא מדברים
קבוצת הבית קובעת תלבושות של שחקני השדה, האורחת קובעת לעצמה בהתאם למארחת והשוערים נתונים להחלטת שופט שבוחר לפי מדי הקבוצות.
יצאנו שם בהחלט לא בסדר והתנהלות תמוהה במקרה הטוב, מכאן עד ל"ביזוי הכדורגל הישראלי" ושאר ההגזמות שנכתבו יש מרחק גדול.