המאמן הבא
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: המאמן הבא
בתוכנית של אופירע דיווחו שאבוקסיס רשמית המאמן שלנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Sir Alex Ferguson
דבר עם מישהו אחר בביטויים של דמגוגיה וגניבת דעת, לא איתי, יום טוב.dardasmiley כתב:
זה גניבת דעת מהרמה הגבוה ביותר. המערך והאקדמיה של אתלטיקו יוכיחו אחרת ממה שאתה טוען.
הניסיון להגדיל תקציב ששנה שעברה עמד על הרבה פחות מה90 שרשמת וביחד עם זה לגמד את ה65 של השנה ל50 הוא לא פחות מדמגוגיה.
לגבי סגל לעתיד יש פה בסיס לא רע, שעד לפני 8 משחקים דיברנו על זה שצריך 3-4 שחקנים לדבר חזק, ומה עם גל לוי וסבג ומארין וזוסואה שהובאו כבניה לעתיד?
יכול להיות שטעו, אבל בטח שלא הוגן להגיד שלא עשו....
התקציב ירד באופן טבעי ולגיטימי אחרי הכישלון המפואר של שנה שעברה,אי אפשר לצפות מבעלים שיכניס עוד ועוד כסף שהוא רואה שאין תוצאות.Sir Alex Ferguson כתב: עובדתית התקציב ירד בין 25 - 40 מיליון שקל משנה שעברה, ככה שעובדתית אתה טועה לגבי כמות השחקנים שעזבה לעומת זאת שנכנסה מבחינת שכר.
ושוב, זה לא שאנחנו צריכים 90 מיליון כדי להצליח, הבעיה היא שזה מרגיש שחוץ מהורדת התקציב לא באמת הסקנו מסקנות, אנחנו פשוט עושים את אותם טעויות רק עם תקציב נמוך יותר.
ושוב, החמור ביותר מבחינתי, אני מרגיש שאין מדיניות ושבהרבה דברים אנחנו פשוט לא מקצועניים.
נכון,אלונה לא חפה מטעויות ממש לא. מדיניות הרכש הכושלת,המשכורות המטורפות שבגינם גם שולמו פיצויים לא קטנים גרמו לנתח גדול מהתקציב ללכת לשם וזה בהחלט מבאס.
ונכון,המדיניות לאחר האליפויות הייתה לא נכונה,פזרנית ואפילו קצת שחצנית וכוחנית.
לקנות כל דבר שזז,לפזר כספים בלי הכרה ולאבד את כל ההכנסות מאירופה תוך שנה וגם להיכנס לגרעון זאת התנהלות רעה.
אבל לזכותה ייאמר שהיא לא מרימה ידיים,הפרוייקט עם אתלטיקו,הרכישות של שחקנים והעובדה שהאדם הראשון שפנו אליו אחרי ברק הוא גם הכי יקר מראות לנו שהיא לא תוותר בקלות וגם אם החליטה בליבה לעזוב היא תשאיר כאן מועדון צמרת.
לכן לא מובן לי כל ההיסטריה הרבתי שאוחזת כאן באנשים.
אנחנו בסהכ חוזרים לפרופורציות ושפיות כלכלית למה עוד עונה של הפסדים כספיים כאלה והיא זורקת את הקבוצה לרוביק ואומרת ביי לכולנו.
ובסוף בסוף שאתה מסתכל ימינה ושמאלה אין קופצים על העגלה,לכן בואו נרגע עם ההיסטריה.
- Sir Alex Ferguson
לא היסטריה, פשוט רוצה לראות מדיניות והפקת לקחים שהעונה הנוכחית והקודמת לא יחזרו ונכנס ללופ של הרבה שנים כמו שקרה במכבי חיפה.
שיהיה בהצלחה
הרכב אבוקסיסי זה כזה:
שטקוס
ביטון טהא ויטור עמית.ב דדיה
סבג זוסואה שמיר
סהר פאוליניו
שטקוס
ביטון טהא ויטור עמית.ב דדיה
סבג זוסואה שמיר
סהר פאוליניו
נערך לאחרונה על ידי REDZED ב 07 ינואר 2020, 20:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
תקנו אותי אם אני טועה אבל בסכנין הוא שיחק עם רביעיית הגנה. הוא לא בהכרח מקובע על שלישיית בלמים.
אבל אם נשחק עם 3 בלמים אז בן ביטון יהיה בבעיה, כי אבוקסיס מציב סטנדרטים גבוהים מבחינה התקפית למגנים שלו.
אבל אם נשחק עם 3 בלמים אז בן ביטון יהיה בבעיה, כי אבוקסיס מציב סטנדרטים גבוהים מבחינה התקפית למגנים שלו.
אחלה 3 בלמים, יכול לעבוד טוב עם הסגל הזה אם יידעו לעשות את זה מספיק מתואם ומאומן.
תקשיבו יש פה אנשים הזויים, עדיף לשמוע את רז זהבי, אני לוקח הפסקה מלקרוא פה, מתחיל לעשות לי רע כמו הפייסבוק