מי ישמע מה נעשה עם כרטיס לאירופית במצבנו
קיבלת כרטיס לקונפרנס בוא נראה איך נותנים הכל הכל כדי להגיע לשלב בתים שכל כך נחוץ לנו
היא צודקת בזה, אמנם אין הפסד דירוג ישיר מזה (כמו שהיא טענה) שלא הלכנו למוקדמות האירופית, אבל הדרך לשלב בתים הרבה הרבה יותר קלה מהמסלול של מכבי פתח תקווה. להזכירך קיבלנו את פרנקפורט שאנחנו מדורגים שנה שעברה. הגרלה לא טובה ואין סיכוי לשלב בתים.
אני חושב שהיא התייחסה לזה במנוחים של תקציב. סיכוי טוב שאיבדנו כמה מיליונים טובים באי זכייה בגביע.
לכן היא גם התייחסה לשכר ופיצויים של שחקני רכש שכשלו, שנוגסים בתקציב כל עונה בלי יוצא מן הכלל.
זכיה בגביע לא מבטיחה כלום , באירופית יכולנו לקבל את פנתיניקוס ועוד כמה שגדולות עלינו
הכסף והדירוג נמצא גם בקונפרנס אז אני מקווה שהיא תביא מאמן שיעמוד במשימה ושתיתן לו כלים להצליח
זכיה בגביע לא מבטיחה כלום , באירופית יכולנו לקבל את פנתיניקוס ועוד כמה שגדולות עלינו
הכסף והדירוג נמצא גם בקונפרנס אז אני מקווה שהיא תביא מאמן שיעמוד במשימה ושתיתן לו כלים להצליח
תגיד אתה אמיתי?
זכייה בגביע מביאה אותך בוודאות גדולה לפלייאוף קונפרנס,
וסיכוי מאוד טוב לבתים.
מספיק שאתה עובר סיבוב שני באירופית - אתה הבטחת פלייאוף קונפרנס.
אם עברת סיבוב שלישי - אתה מבטיח שלב בתים.
אתה בכל מקרה מקבל "צ'אנס שני".
זה בוסט עצום.
אז עכשיו כשהבעלים ענתה אפשר להתחיל להתייחס לגופו של עניין.
אין אף מועמד ישראלי שראוי להיזכר בהקשר שלנו בכלל מלבד מסאי דגו. האידיאל הוא צוות זר אבל בואו
תגיד אתה אמיתי?
זכייה בגביע מביאה אותך בוודאות גדולה לפלייאוף קונפרנס,
וסיכוי מאוד טוב לבתים.
מספיק שאתה עובר סיבוב שני באירופית - אתה הבטחת פלייאוף קונפרנס.
אם עברת סיבוב שלישי - אתה מבטיח שלב בתים.
אתה בכל מקרה מקבל "צ'אנס שני".
זה בוסט עצום.
זה בוסט לא מבוטל אבל לא סוף העולם כשאתה מדורג כל הדרך. קשה להתייחס לדירוג בלי להתייחס לקבוצה. אם תיבנה קבוצה חזקה באמת היא תדיח גם הגרלות קשות כמו שאנחנו יודעים היטב, מצידו השני של המטבע קבוצה חלשה תפסיד ליריבות מביכות
אז עכשיו כשהבעלים ענתה אפשר להתחיל להתייחס לגופו של עניין.
אין אף מועמד ישראלי שראוי להיזכר בהקשר שלנו בכלל מלבד מסאי דגו. האידיאל הוא צוות זר אבל בואו
אנשים נוטים לזלזל בטבילת האש של מסאי דגו במועדון אולי הכי לחוץ בארץ.