אחמד זוועה אבל הגענו לקצה עם גאנח ולא יקרה אסון אם דודזאדה ישלם בספסול על הטעות שלו.
אין לי שום בעיה גם עם המשך הספסול של קווין דה פרץ, היה נוראי מול מכבי ויהושע לקח את ההזדמנות כאשר אם לא השופט האנטישמי הוא מסיים את המשחק באיסלנד עם שער ובישול, מגיע לו להמשיך.
עם הכנפיים הנוכחיים שוב אומר שאין זכות קיום ל-433, עד שויקטור לא יחזור אין לנו מה לחפש עם המערך הזה בטח כשקינגס בחוץ ואז בכלל אין אפילו תיאוריה לייצר משהו התקפי.
לפני שנה פרץ היה קטסטרופה באירופה. אי אפשר לשכוח את המשחק הפתטי שלו נגד לבסקי.
אי אפשר לדעת למה לצפות ממנו. הוא יכול לעלות ולשחק בהליכה ולאבד כל כדור שני. לא קריטי שישב בצד בעיניי, הוא סיים את העונה נהדר וזה מה שזוכרים אבל בסוף מדובר בשחקן לא אמין במיוחד.
לא מסכים. אחד השחקנים הכי אמינים בעיני. צריך לשחק מחר!
הסיבוב הבא לצערי לא רלוונטי ולא משנה מה יקרה. בשני המפעלים מחכה יריבה שהסיכוי שלנו לעבור הוא די אפסי.
אבל אני עדיין חושב שיש מה להרוויח מלשחק מול מועדונים כאלה, לראות מקצוענות מקרוב.
נקווה שזה יהיה עם כרטיס לקונפרנס בכיס וזה פחות יעניין.
הסיבוב הבא לצערי לא רלוונטי ולא משנה מה יקרה. בשני המפעלים מחכה יריבה שהסיכוי שלנו לעבור הוא די אפסי.
אבל אני עדיין חושב שיש מה להרוויח מלשחק מול מועדונים כאלה, לראות מקצוענות מקרוב.
נקווה שזה יהיה עם כרטיס לקונפרנס בכיס וזה פחות יעניין.
מסכים.
יש לנו 2 הזדמנויות להגיע לשלב בתים: מחר או בפלייאוף הקונפרנס. בשאר המשחקים המינימום מבחינתי זה להיות תחרותיים.
חושב שדווקא מול זאגרב או תון יהיה לנו קצת יותר ״קל״ מאשר מול האיסלנדים. גם חיזוק לא יזיק.