" 5-2 להפועל ב"ש על קבוצה מהליגה ה - 3 בגרמניה
Re: " 5-2 להפועל ב"ש על קבוצה מהליגה ה - 3 בגרמניה
אליק בשבילך אתה אומר שאין שחקן שמרוויח יותר מ150 אלף דולר
אז בבקשה שכטר להפועל תמורת וזה רק העיסקה בלי החוזה של השחקן 700 אלף דולר אוכל או לא גוטמן גומר על ההנהלה של הפועלhttps://www.one.co.il/Article/141009.html !
זה שי !
אז בבקשה שכטר להפועל תמורת וזה רק העיסקה בלי החוזה של השחקן 700 אלף דולר אוכל או לא גוטמן גומר על ההנהלה של הפועלhttps://www.one.co.il/Article/141009.html !
זה שי !

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
רצית לעזוב את הנושא, לא?זה שי ! כתב:אליק בשבילך אתה אומר שאין שחקן שמרוויח יותר מ150 אלף דולר
זה שי !

אבל אם אתה מתעקש...כבר התייחסתי לכל הסכום שהיו אמורים לשלם (מיליון דולר). הסכום יוחזר לקבוצה ברגע שהם יצליחו למכור את יבואה\אניימה!
זה לא שהכסף שיבוא מהמכירה אמור ללכת לכיס של הבעלים.
ולגבי השכר שלו - 50 אלף שקל לחודש...150 אלף דולר לעונה.
חחחחח זה יוצא כמעט 55 אלף שקל בחודש חחחחחח
סתם אליק אתה אוהב גרמנים ובוקריסטים אני אוהב מאמנים שמשחקים התקפי בשביל הקהל
עם הכדורגל היפה גם הניצחונות יגיעו
זה שי !
זה שי !

כן ראינו, ב"ש כבר 20 שנה משחקת מגעיל ובונקריסטי, לא ראיתי פה תבוסות של היריבות למעט כמה הבלחות בעונה, אז אני לא מבין מאיפה 'התרגלתה' לכדורגל התקפי
בייחוד שב20 שנה אחרונות היינו אולי 3-4 עונות בצמרת
מה שמכוון לזה שהיינו בתחתית-ושם אף אחד לא משחק התקפי,
אז בלי לחץ על התקפה
רוצה לראות התקפה? תקנה מנוי למנצ'סטר יונייטד.
בייחוד שב20 שנה אחרונות היינו אולי 3-4 עונות בצמרת
מה שמכוון לזה שהיינו בתחתית-ושם אף אחד לא משחק התקפי,
אז בלי לחץ על התקפה
רוצה לראות התקפה? תקנה מנוי למנצ'סטר יונייטד.

- RedRock
- יצירת קשר:
חחח לא דיברנו עכשיו על אם אני אוהב את גוטמן או לא. אני יודע רק שאיתו לא היינו יורדים ליגה בעונת הירידה ואני יודע שהוא בונה מהפועל ת"א אימפריה.זה שי ! כתב:חחחחח זה יוצא כמעט 55 אלף שקל בחודש חחחחחח
זה שי !
מעבר לזה, יש לו גם לא מעט חסרונות.
אבל בעניין המאמנים 'ההתקפיים': אחרי 3 אליפויות רצופות - נדבר על כדורגל יפה.
כרגע אני רוצה ל-נ-צ-ח. לא מעניין אותי איך.
שלא נדבר על זה שאחרי 2 משחקים שנפסיד עם כדורגל 'יפה', האוהדים יעשו למאמן פה את המוות והוא יילחץ ויילך אחורה.
איזה התקפה? מייקל אואן? פחחחsumsum כתב:רוצה לראות התקפה? תקנה מנוי למנצ'סטר יונייטד.![]()

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא רוצה להפריע לדיון רק לציין שלפני מה שאני הבנתי אוטין (הקבוצה שהבסנו במחנה אימון)
משחקת בכלל בליגה הגרמנית השישית (סיימה בעונה שעברה מקום 12 מתןך 18) ולא בליגה השלישית.
משחקת בכלל בליגה הגרמנית השישית (סיימה בעונה שעברה מקום 12 מתןך 18) ולא בליגה השלישית.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אם זה נכון אז אוי ואבוי לנו לחטוף שני גולים מקבוצה כזאת (אהם אהם אלול וקידר)משה אוחיון כתב:לא רוצה להפריע לדיון רק לציין שלפני מה שאני הבנתי אוטין (הקבוצה שהבסנו במחנה אימון)
רק אהבה תנצח...
- RedRock
- יצירת קשר:
לא יודע אם שישית, אבל בטוח לא בארבע הליגות הראשונות לפי הבדיקה שלי שלשום (קיל אגב גם לא בשלישית...שם רוב הקבוצות אלה קבוצות המילואים של הגדולות).משה אוחיון כתב:לא רוצה להפריע לדיון רק לציין שלפני מה שאני הבנתי אוטין (הקבוצה שהבסנו במחנה אימון)
אליק כתב:
חחח לא דיברנו עכשיו על אם אני אוהב את גוטמן או לא. אני יודע רק שאיתו לא היינו יורדים ליגה בעונת הירידה ואני יודע שהוא בונה מהפועל ת"א אימפריה.
מעבר לזה, יש לו גם לא מעט חסרונות.
אבל בעניין המאמנים 'ההתקפיים': אחרי 3 אליפויות רצופות - נדבר על כדורגל יפה.
כרגע אני רוצה ל-נ-צ-ח. לא מעניין אותי איך.
שלא נדבר על זה שאחרי 2 משחקים שנפסיד עם כדורגל 'יפה', האוהדים יעשו למאמן פה את המוות והוא יילחץ ויילך אחורה.
[quo
כן שאני יזכיר לך מי בנה את הקבוצה שירדה ליגה באותה עונה ? ומי שהבין שטעה והלך אחרי 4 מחזורים שהבין שהוא בנה חרא של קבוצה ?
שאני יספור לך את כמות הקבוצות שהתפוררו אחרי שהוא אימן אותם ?
אפשר לשחק כדורגל התקפי ולנצח
יש קבוצות שלא מתאיים להם לשחק הגנתי אנחנו לא קבוצה כזאת ובחיים לא ניהיה צריך להתאיים את עצמך למקום בביתר ירשולים גם אני לא זוכר בונקרים ומשחק הגנתי !
חיפה והפועל ת"א עושות לפעמיים בונקר נכון לפעמיים זה מצליח להם ולפעמיים לא אבל זה לא דרך
זה שי !

- Sir Alex Ferguson
אז ככה, סופי, אריאל הביא לצומת ליבי שזאת הליגה בה רשומה אוטין:
https://en.wikipedia.org/wiki/Verbandsl ... Holstein-S" onclick="window.open(this.href);return false;üd-Ost
שים לב בחלק הימני איזה שלב זה בסולם הליגות בגרמניה.
או במילים אחרות, אוטין היא קבוצות מהליגה השישית בגרמניה (מקום 12 מתוך 18 בעונה החולפת).
בנוגע לקיל, הם עלו העונה לליגה השלישית.
אני חושב שהנושא של אלי גוטמן הוא איפה שהוא באמצע בין הדברים של שי לדברים של אליק. יש לאלי גוטמן צדדים שהופכים אותו לאחד מהמאמנים הטובים בארץ. מדובר על טקטיקן מעולה, האימונים אצלו הם ברמה הגבוהה בארץ, ויש לו עין מעולה לבחירת זרים. אבל מהצד השני, מדובר על מאמן שחושב קודם כל על עצמו, אחר כך על עצמו, לאחר מכן עוד קצת על עצמו, ורק אז על הקבוצה. הוא סוגר קופונים על השחקנים הזרים שהוא מביא (מי אמר סונרה?) ולכן כבר מדובר בעירבוב אסור לטעמי שמונע ממני לקרוא לבחור מקצוען מהשורה הראשונה. לא לדבר על כך שבגלל שהמחשבה היא רק על עצמו, לא תהיה לו שום בעיה להשאיר אחריו קבוצה מפורקת. וזה כולל לקיחת חלק נכבד משחקני המפתח של הקבוצה לקבוצה החדשה שאליה הוא עובר, וזה כולל בניית תקציב שקבוצות מסוימות פשוט לא יכולות לעמוד בו ולכן לאחר שגוטמן עוזב הוא לרוב משאיר אחריו אדמה חרוכה.
אני חושב שהשאלה של הטקטיקה ההגנתית או לא הגנתית של גוטמן פחות רלוונטית. בטח לקבוצה כמו הפועל ת"א. שנה שעברה ברגע האמת במשחק מול חיפה בקריית אליעזר הפועל ת"א למעשה הפסידה את הסיכוי לאליפות בגלל ההכנה הלקויה של גוטמן למשחק והטקטיקה ההגנתית שלו, לעומת זאת בשנים עברו הוא לקח עם אותה טקטיקה אליפויות וגביעים בישראל.
לסיכום, אין ספק שהפועל ת"א השנה השקיעה המון כסף ברכש. אם כל הכבוד לבולגרים שעזבו, ולבן לוז ואנטבי, כולם היו שחקנים שקיבלו פחות כסף משחקני הרכש החדשים. בטח אם לוקחים בחשבון את הסכומים שהפועל ת"א הוציאו בנוסף לשכר על שחקנים כמו שטכר, פרנסמן ואחרים, כשנראה כעת שהפועל ת"א לא רק לא תקבל כסף על אניימה ויבואה הקיץ, אלא גם תצטרך לעמוד בחוזים שלהם שהקיץ גדלו באחוזים לא קטנים.
וכן, כל אלה אולי מבטיחים להפועל ת"א עונה שבסיומה היא תזכה בתארים, אבל מה יקרה לאחר מכן? מה יקרה אם גוטמן יקבל הצעה מפתה בשנה הבאה ויעזוב? כמו תמיד, הפועל ת"א תאלץ להתמודד עם המון שחקנים בעלי שכר גבוהה, חלקם המכריע עבר את גיל ה30 (זנדברג, באדיר, בן דיין, אולי בנאדו?) ובלי איזון בקבוצה.
אימפריה? תלוי איך מגדירים זאת. אימפריה לדעתי היא קבוצה שבונים בשביל שתרוץ על תארים במשך שנים עם סגל טוב ומאוזן. עד עכשיו בשום מקום שגוטמן היה לא ראיתי את זה קורה. ראיתי הצלחה כשגוטמן היה שם, ולאחר מכן אדמה חרוכה.
https://en.wikipedia.org/wiki/Verbandsl ... Holstein-S" onclick="window.open(this.href);return false;üd-Ost
שים לב בחלק הימני איזה שלב זה בסולם הליגות בגרמניה.
או במילים אחרות, אוטין היא קבוצות מהליגה השישית בגרמניה (מקום 12 מתוך 18 בעונה החולפת).
בנוגע לקיל, הם עלו העונה לליגה השלישית.
אני חושב שהנושא של אלי גוטמן הוא איפה שהוא באמצע בין הדברים של שי לדברים של אליק. יש לאלי גוטמן צדדים שהופכים אותו לאחד מהמאמנים הטובים בארץ. מדובר על טקטיקן מעולה, האימונים אצלו הם ברמה הגבוהה בארץ, ויש לו עין מעולה לבחירת זרים. אבל מהצד השני, מדובר על מאמן שחושב קודם כל על עצמו, אחר כך על עצמו, לאחר מכן עוד קצת על עצמו, ורק אז על הקבוצה. הוא סוגר קופונים על השחקנים הזרים שהוא מביא (מי אמר סונרה?) ולכן כבר מדובר בעירבוב אסור לטעמי שמונע ממני לקרוא לבחור מקצוען מהשורה הראשונה. לא לדבר על כך שבגלל שהמחשבה היא רק על עצמו, לא תהיה לו שום בעיה להשאיר אחריו קבוצה מפורקת. וזה כולל לקיחת חלק נכבד משחקני המפתח של הקבוצה לקבוצה החדשה שאליה הוא עובר, וזה כולל בניית תקציב שקבוצות מסוימות פשוט לא יכולות לעמוד בו ולכן לאחר שגוטמן עוזב הוא לרוב משאיר אחריו אדמה חרוכה.
אני חושב שהשאלה של הטקטיקה ההגנתית או לא הגנתית של גוטמן פחות רלוונטית. בטח לקבוצה כמו הפועל ת"א. שנה שעברה ברגע האמת במשחק מול חיפה בקריית אליעזר הפועל ת"א למעשה הפסידה את הסיכוי לאליפות בגלל ההכנה הלקויה של גוטמן למשחק והטקטיקה ההגנתית שלו, לעומת זאת בשנים עברו הוא לקח עם אותה טקטיקה אליפויות וגביעים בישראל.
לסיכום, אין ספק שהפועל ת"א השנה השקיעה המון כסף ברכש. אם כל הכבוד לבולגרים שעזבו, ולבן לוז ואנטבי, כולם היו שחקנים שקיבלו פחות כסף משחקני הרכש החדשים. בטח אם לוקחים בחשבון את הסכומים שהפועל ת"א הוציאו בנוסף לשכר על שחקנים כמו שטכר, פרנסמן ואחרים, כשנראה כעת שהפועל ת"א לא רק לא תקבל כסף על אניימה ויבואה הקיץ, אלא גם תצטרך לעמוד בחוזים שלהם שהקיץ גדלו באחוזים לא קטנים.
וכן, כל אלה אולי מבטיחים להפועל ת"א עונה שבסיומה היא תזכה בתארים, אבל מה יקרה לאחר מכן? מה יקרה אם גוטמן יקבל הצעה מפתה בשנה הבאה ויעזוב? כמו תמיד, הפועל ת"א תאלץ להתמודד עם המון שחקנים בעלי שכר גבוהה, חלקם המכריע עבר את גיל ה30 (זנדברג, באדיר, בן דיין, אולי בנאדו?) ובלי איזון בקבוצה.
אימפריה? תלוי איך מגדירים זאת. אימפריה לדעתי היא קבוצה שבונים בשביל שתרוץ על תארים במשך שנים עם סגל טוב ומאוזן. עד עכשיו בשום מקום שגוטמן היה לא ראיתי את זה קורה. ראיתי הצלחה כשגוטמן היה שם, ולאחר מכן אדמה חרוכה.
נושא הקבוצות איתן אנחנו מתמודדים במחנה האימון קצת מטריד אותי.
לא ברור לי מי אחראי על מציאת יריבות אימון אבל מה שבטוח הוא נפל פה בגדול.
די להתסכל על יריבות האימון של מכבי והפועל תל אביב...
(אפילו הפועל רמת גן ומכבי פתח תקווה מצאו יריבות אימון ראויות למידי.) בשביל להבין שהיריבות שלנו פשוט מגוחכות.
הפועל תל אביב לדוגמה תשחק היום נגד סטוק סיטי מהפריימר ליג.
(אפילו הפועל רמת גן ומכבי פתח תקווה מצאו יריבות אימון ראויות למידי.) בשביל להבין שהיריבות שלנו פשוט מגוחכות.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- Sir Alex Ferguson
אני מניח שהתשובה שלך היא ב2 העידכונים האחרונים שמישל פירסם כאן בפורום לגבי מחנה האימון של הקבוצה בגרמניה:ניב כתב:נושא הקבוצות איתן אנחנו מתמודדים במחנה האימון קצת מטריד אותי.
"
1. לאחר ניצחונה של הפועל על הקבוצה מהליגה השלישית כנראה שסדר האימונים קצת השתנה. מתקן האימונים שבו התאמנה הקבוצה עד עתה הוחלף. הקבוצה מתאמנת במגרש חלופי שכנראה אותר שעות אחדות לפני האימון. מזכיר במשהו את אימוני הנוער כאן בעיר הקודש באר שבע. מדיוווחים שונים שמתקבלים כנראה מי שהכין את מחנה האימונים עשה זאת בצורה לא מספיק מקצועית או שאותם גופים אשר הוא הגיע איתם להסדר לא עומדים בסיכום.לפי מה שדווח לפני יציאתה של הקבוצה למחנה, מי שאירגן את מחנה האימונים הוא אחד מאנשי הצוות שהתגורר בעברו בגרמניה.
2. כניראה בעקבות הבעיות משחק אימון נגד הנסה רוסטוק שהיה אמור להתקיים היום כנראה בוטל.
כחלק מהכנותיה של הקבוצה וכחלק מנסיונותיו של גיא עזורי להחדיר את שיטת משחקו
לקבוצה. היו אמורים חניכיו לשחק שוב פעם עם קבוצה מהליגה השניה בגרמניה.
כפי הנראה המגרש החליפי שנמצא הוא לא ראוי לקיום משחק כדורגל.
"
התוכניות היו לשחק מול קבוצה מהליגה השנייה בגרמניה, שהיא לדעתי יריבה יותר מראויה, אבל כאמור הדברים לא יצאו לפועל.
משחקי ההכנה יהיו נגד חיפה והפתח תקוואיות בגביע הטוטו כרגע זה משחקי אימון שלפי דעתי עדיף לשחק נגד יריבות נחותות כי יותר קל לתרגל וגם למען ביטחון השחקנים.