להתראות ובהצלחה אלירן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: להתראות ובהצלחה אלירן

שליחה על ידי ForeverRed »

Totti כתב: לא היתה כאן טענה שזה שמכבי מעוניינת בו הופכת אותו לכישרון על.

אלא בעיקר לכך שיש כאן ילד שראה פעם וחצי שחקן ויש לו דעה מושכלת עליו כאילו דודו דהאן כותב כאן
עם זה אני לא יכול להתווכח :)

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Totti כתב: לא היתה כאן טענה שזה שמכבי מעוניינת בו הופכת אותו לכישרון על.

אלא בעיקר לכך שיש כאן ילד שראה פעם וחצי שחקן ויש לו דעה מושכלת עליו כאילו דודו דהאן כותב כאן
מאיפה אתה יודע כמה פעמים ראיתי אותו?
ושוב פעם אני אחזור על עצמי.
במכבי פתח תקווה עם חוד שמורכב משחקנים אנונימיים הוא לא מצליח להיות שחקן הרכב...
אז אתה לא תשכנע אותי שהוא שחקן כזה גדול.
כפי שרשמתי גג מתאים לקבוצות תחתית או ליגה לאומית וזה לא ירידה עליו אבל לרמה של צמרת הליגה או לאירופה הוא לא מתאים לדעתי.

ועכשיו נחזור לנושא לדעתי צריך לסגור את הפוסט הזה כי הנושא הראשי כבר מיצה את עצמו, אלירן אפריאט עוד כישלון של מחלקת הנוער הכושלת שהייתה בתקופה של זינו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב: בניגוד למה שאנשים נוטים לחשוב, העין המקצועית במכבי היא לא מהמשובחות.
השחקנים שהצליחו שם עד היום היו שחקנים מוכחים.
כאלה שהביאו מספרים ותארים בקבוצות גדולות והסיכוי ליפול איתם היה מראש כמעט בלתי אפשרי.

מתי בפעם האחרונה הגיע לשם שחקן אנונימי או צעיר עם פוטנציאל שהצליח? מתי בפעם האחרונה גילו שם איזה זר טוב?
היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא מהראן ראדי, וגם הוא הגיע אחרי עונת שיא בבישולים ושערים.

גורדי קרויף הולך על בטוח. הכסף הגדול מאפשר לו להקטין ראש ולא להתאמץ.
זאת אחת הביקורות הגדולות ביותר שלי עליו.

מהסיבות האלה לא הייתי ממהר להתלהב ממעקב של מכבי אחרי שחקן כזה או אחר.
זה שהתעניינות ממכבי לא בהכרח אומרת שהוא יצמח להיות שחקן גדול זה ברור, אבל עצם ההתעניינות מלמדת שכניראה לילד יש כישרון.
מכבי גם רצו את קני סייף בזמנו, כשהיום הבחור פותח בגנק שנמצאת במקום השני בבית שלה בליגת האלופות אחרי ניצחון גדול בחוץ על ליון במחזור האחרון...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב: מאיפה אתה יודע כמה פעמים ראיתי אותו?
ושוב פעם אני אחזור על עצמי.
במכבי פתח תקווה עם חוד שמורכב משחקנים אנונימיים הוא לא מצליח להיות שחקן הרכב...
אז אתה לא תשכנע אותי שהוא שחקן כזה גדול.
כפי שרשמתי גג מתאים לקבוצות תחתית או ליגה לאומית וזה לא ירידה עליו אבל לרמה של צמרת הליגה או לאירופה הוא לא מתאים לדעתי.

ועכשיו נחזור לנושא לדעתי צריך לסגור את הפוסט הזה כי הנושא הראשי כבר מיצה את עצמו, אלירן אפריאט עוד כישלון של מחלקת הנוער הכושלת שהייתה בתקופה של זינו...
על מה דעתך מתבססת??
אני ממשיך ואמשיך להגיד לך שוב ושוב ושוב, גם אם יש לי 1/5 באזהרות וגם אם יהיו לי 7/5 ויכבו לי את השאלטר.

אתה ניזון מאופנות("מנהל מקצועי...), ניזון מחצאי כתבות("סולליך כבש..."), מסיק מהרכבים("לא פותח במכבי פתח תקווה אז הוא ..."), דעתך היא לא פונקציה.

אתה מדבר על מאמני כושר בלי להבין דבר וחצי דבר בתחום,
מדבר על מצב הדשא בלי שמץ של מושג
ואפילו בעניי כדורגל נטו, בו לכאורה היית אמור להיות יותר בעל עניין, אתה בוחר להפוך עצמך לעג לרש ומסתמך על דברים לא רציניים.

אני משוכנע שלא ראית יותר משני משחקים מלאים של מכבי פתח תקווה מלבד אלו נגדנו ואולי מול מכבי ואין לך מושג מי משחק שם.

הסיכוי שעוז פרץ יהיה "עוד שחקן ליגה לאומית או תחתית" קיים ואפילו לא קטן, אבל תוכל לומר זאת כשתכיר באמת את האיכויות שלו.

אז לעניין, פרץ הצעיר גדל בשכונה ה', משעול קיפוד, בן של רותי ויעקב(פעם חלוץ עבר במכבי ב"ש), אח של עידו ועומר(שיחק במכבי נתניה והשתייך בעבר להפועל תל אביב), עשה את שנות הנוער המאוחרות במכבי פתח תקווה, גר אצל הדודה בראש העין. מכיר אותו מצויין, מכיר מקרוב.
מהיר מאוד, זריז. למרות שנראה קטן, פחג גוף עליון חזק ויציב. טכניקה טובה, בעיטה חזקה ומדוייקת. יכול לשחק כחלוץ שני ואפילו מאחורי החלוץ.

בליגה הבינונית הזו הוא יכול להיות שחקן טוב מאוד, בקבוצת צמרת, אם ישקיע ויעבוד נכון.

2/5 באזהרות, אבל אף אחד לא יעצור אותי מלהגיד לך את דעתי
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 26 נובמבר 2015, 12:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

חלאס כבר יא מאוסים.
אתם לא מתעייפים?

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

CrazyRed7 כתב:חלאס כבר יא מאוסים.
אתם לא מתעייפים?
לא.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Totti כתב: על מה דעתך מתבססת??
אני ממשיך ואמשיך להגיד לך שוב ושוב ושוב, גם אם יש לי 1/5 באזהרות וגם אם יהיו לי 7/5 ויכבו לי את השאלטר.

אתה ניזון מאופנות("מנהל מקצועי...), ניזון מחצאי כתבות("סולליך כבש..."), מסיק מהרכבים("לא פותח במכבי פתח תקווה אז הוא ..."), דעתך היא לא פונקציה.

ואפילו בעניי כדורגל נטו, בו לכאורה היית אמור להיות יותר בעל עניין, אתה בוחר להפוך עצמך לעג לרש ומסתמך על דברים לא רציניים.

אני משוכנע שלא ראית יותר משני משחקים מלאים של מכבי פתח תקווה מלבד אלו נגדנו ואולי מול מכבי ואין לך מושג מי משחק שם.

הסיכוי שעוז פרץ יהיה "עוד שחקן ליגה לאומית או תחתית" קיים ואפילו לא קטן, אבל תוכל לומר זאת כשתכיר באמת את האיכויות שלו.

אז לעניין, פרץ הצעיר גדל בשכונה ה', משעול קיפוד, בן של רותי ויעקב(פעם חלוץ עבר במכבי ב"ש), אח של עידו ועומר(שיחק במכבי נתניה והשתייך בעבר להפועל תל אביב), עשה את שנות הנוער המאוחרות במכבי פתח תקווה, גר אצל הדודה בראש העין. מכיר אותו מצויין, מכיר מקרוב.
מהיר מאוד, זריז. למרות שנראה קטן, פחג גוף עליון חזק ויציב. טכניקה טובה, בעיטה חזקה ומדוייקת. יכול לשחק כחלוץ שני ואפילו מאחורי החלוץ.

בליגה הבינונית הזו הוא יכול להיות שחקן טוב מאוד, בקבוצת צמרת, אם ישקיע ויעבוד נכון.

רגע רגע, אני חייב לדעת... על ההודעה לעיל קיבלת התראה?...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

היא נערכה בעדינות חביבי, על ידי הצנזור הראשי.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Totti כתב: על מה דעתך מתבססת??

ראיתי מספיק משחקים שלו ואם דעתי היא לא פונקציה מבחינתך אז תפסיק להגיב לי כבר.
וזכותי להביע את דעתי על מה שבאלי זאת מדינה חופשיץ ופורום חופשי ואתה לא תעצור אותי מלהגיב פה דיקטטור...
אני אגיב על איזה נושא שבאלי.
העובדה היא שלא צריך להיות גאון גדול כדיי לדעת שמאירי סיני היה בדיחה ומשתמש ותיק שעזב משום גם כתב שהוא התאמן אצלו עם כוס קפה ביד.
נמאס לי כבר מהזלזול שיש לך בי.
ולגביי סולליך אני כתבתי את השם שלו עוד לפניי שהוא עבר למאריבור.
אז אם מה שאני כותב לא נראה לך אל תגיב לי
אתה הגעת ליותר מ8000 הודעות בשנתיים לא אני.
אתה הגעת לפורום והפכת אותו לגנון הפרטי שלך לא אני.
אני מגיב וכותב, לפעמים אני צודק ולפעמים אני טועה אבל זאת זכותי להגיב על מה שבאלי במסגרת החוק הכתוב במדינה וחוקי הפורום.
הפעם היחידה שהגזמתי הייתה בתקופה שמלעקסון היה מועמד ורציתי שהוא יחזור.
תעזוב אותי כבר!
אתה מזלזל בי משפיל אותי ועדיין ממשיך לעשות את זה ועוד מעז לומר לי להתאבד... ("חרקירי").
זאת האמת...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ערכתי אביאל.

לא תגיד שאין לי עקומת למידה חיובית.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Totti כתב:ערכתי אביאל.

לא תגיד שאין לי עקומת למידה חיובית.
גמרת לי על הבריאות עם ההודעה האחרונה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ForeverRed כתב: גמרת לי על הבריאות עם ההודעה האחרונה.
וזיא?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Totti כתב:
וזיא?
זאת שהייתה כתובה ברוורס :)

סמל אישי של משתמש
אדום זקן