עם זה אני לא יכול להתווכחTotti כתב: לא היתה כאן טענה שזה שמכבי מעוניינת בו הופכת אותו לכישרון על.
אלא בעיקר לכך שיש כאן ילד שראה פעם וחצי שחקן ויש לו דעה מושכלת עליו כאילו דודו דהאן כותב כאן

עם זה אני לא יכול להתווכחTotti כתב: לא היתה כאן טענה שזה שמכבי מעוניינת בו הופכת אותו לכישרון על.
אלא בעיקר לכך שיש כאן ילד שראה פעם וחצי שחקן ויש לו דעה מושכלת עליו כאילו דודו דהאן כותב כאן
מאיפה אתה יודע כמה פעמים ראיתי אותו?Totti כתב: לא היתה כאן טענה שזה שמכבי מעוניינת בו הופכת אותו לכישרון על.
זה שהתעניינות ממכבי לא בהכרח אומרת שהוא יצמח להיות שחקן גדול זה ברור, אבל עצם ההתעניינות מלמדת שכניראה לילד יש כישרון.ForeverRed כתב: בניגוד למה שאנשים נוטים לחשוב, העין המקצועית במכבי היא לא מהמשובחות.
השחקנים שהצליחו שם עד היום היו שחקנים מוכחים.
כאלה שהביאו מספרים ותארים בקבוצות גדולות והסיכוי ליפול איתם היה מראש כמעט בלתי אפשרי.
מתי בפעם האחרונה הגיע לשם שחקן אנונימי או צעיר עם פוטנציאל שהצליח? מתי בפעם האחרונה גילו שם איזה זר טוב?
היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא מהראן ראדי, וגם הוא הגיע אחרי עונת שיא בבישולים ושערים.
גורדי קרויף הולך על בטוח. הכסף הגדול מאפשר לו להקטין ראש ולא להתאמץ.
זאת אחת הביקורות הגדולות ביותר שלי עליו.
מהסיבות האלה לא הייתי ממהר להתלהב ממעקב של מכבי אחרי שחקן כזה או אחר.
על מה דעתך מתבססת??דר אדום בנשמה כתב: מאיפה אתה יודע כמה פעמים ראיתי אותו?
ושוב פעם אני אחזור על עצמי.
במכבי פתח תקווה עם חוד שמורכב משחקנים אנונימיים הוא לא מצליח להיות שחקן הרכב...
אז אתה לא תשכנע אותי שהוא שחקן כזה גדול.
כפי שרשמתי גג מתאים לקבוצות תחתית או ליגה לאומית וזה לא ירידה עליו אבל לרמה של צמרת הליגה או לאירופה הוא לא מתאים לדעתי.
ועכשיו נחזור לנושא לדעתי צריך לסגור את הפוסט הזה כי הנושא הראשי כבר מיצה את עצמו, אלירן אפריאט עוד כישלון של מחלקת הנוער הכושלת שהייתה בתקופה של זינו...
לא.CrazyRed7 כתב:חלאס כבר יא מאוסים.
אתם לא מתעייפים?
Totti כתב: על מה דעתך מתבססת??
אני ממשיך ואמשיך להגיד לך שוב ושוב ושוב, גם אם יש לי 1/5 באזהרות וגם אם יהיו לי 7/5 ויכבו לי את השאלטר.
אתה ניזון מאופנות("מנהל מקצועי...), ניזון מחצאי כתבות("סולליך כבש..."), מסיק מהרכבים("לא פותח במכבי פתח תקווה אז הוא ..."), דעתך היא לא פונקציה.
אתה מדבר על מאמני כושר בלי להבין דבר וחצי דבר בתחום,
מדבר על מצב הדשא בלי שמץ של מושג
ואפילו בעניי כדורגל נטו, בו לכאורה היית אמור להיות יותר בעל עניין, אתה בוחר להפוך עצמך לעג לרש ומסתמך על דברים לא רציניים.
אני משוכנע שלא ראית יותר משני משחקים מלאים של מכבי פתח תקווה מלבד אלו נגדנו ואולי מול מכבי ואין לך מושג מי משחק שם.
הסיכוי שעוז פרץ יהיה "עוד שחקן ליגה לאומית או תחתית" קיים ואפילו לא קטן, אבל תוכל לומר זאת כשתכיר באמת את האיכויות שלו.
אז לעניין, פרץ הצעיר גדל בשכונה ה', משעול קיפוד, בן של רותי ויעקב(פעם חלוץ עבר במכבי ב"ש), אח של עידו ועומר(שיחק במכבי נתניה והשתייך בעבר להפועל תל אביב), עשה את שנות הנוער המאוחרות במכבי פתח תקווה, גר אצל הדודה בראש העין. מכיר אותו מצויין, מכיר מקרוב.
מהיר מאוד, זריז. למרות שנראה קטן, פחג גוף עליון חזק ויציב. טכניקה טובה, בעיטה חזקה ומדוייקת. יכול לשחק כחלוץ שני ואפילו מאחורי החלוץ.
בליגה הבינונית הזו הוא יכול להיות שחקן טוב מאוד, בקבוצת צמרת, אם ישקיע ויעבוד נכון.
2/5 באזהרות, אבל אף אחד לא יעצור אותי מלהגיד לך את דעתי
ראיתי מספיק משחקים שלו ואם דעתי היא לא פונקציה מבחינתך אז תפסיק להגיב לי כבר.Totti כתב: על מה דעתך מתבססת??
אני ממשיך ואמשיך להגיד לך שוב ושוב ושוב, גם אם יש לי 1/5 באזהרות וגם אם יהיו לי 7/5 ויכבו לי את השאלטר.
אתה ניזון מאופנות("מנהל מקצועי...), ניזון מחצאי כתבות("סולליך כבש..."), מסיק מהרכבים("לא פותח במכבי פתח תקווה אז הוא ..."), דעתך היא לא פונקציה.
אתה מדבר על מאמני כושר בלי להבין דבר וחצי דבר בתחום,
מדבר על מצב הדשא בלי שמץ של מושג
ואפילו בעניי כדורגל נטו, בו לכאורה היית אמור להיות יותר בעל עניין, אתה בוחר להפוך עצמך לעג לרש ומסתמך על דברים לא רציניים.
אני משוכנע שלא ראית יותר משני משחקים מלאים של מכבי פתח תקווה מלבד אלו נגדנו ואולי מול מכבי ואין לך מושג מי משחק שם.
הסיכוי שעוז פרץ יהיה "עוד שחקן ליגה לאומית או תחתית" קיים ואפילו לא קטן, אבל תוכל לומר זאת כשתכיר באמת את האיכויות שלו.
אז לעניין, פרץ הצעיר גדל בשכונה ה', משעול קיפוד, בן של רותי ויעקב(פעם חלוץ עבר במכבי ב"ש), אח של עידו ועומר(שיחק במכבי נתניה והשתייך בעבר להפועל תל אביב), עשה את שנות הנוער המאוחרות במכבי פתח תקווה, גר אצל הדודה בראש העין. מכיר אותו מצויין, מכיר מקרוב.
מהיר מאוד, זריז. למרות שנראה קטן, פחג גוף עליון חזק ויציב. טכניקה טובה, בעיטה חזקה ומדוייקת. יכול לשחק כחלוץ שני ואפילו מאחורי החלוץ.
בליגה הבינונית הזו הוא יכול להיות שחקן טוב מאוד, בקבוצת צמרת, אם ישקיע ויעבוד נכון.
2/5 באזהרות, אבל אף אחד לא יעצור אותי מלהגיד לך את דעתי
גמרת לי על הבריאות עם ההודעה האחרונה.Totti כתב:ערכתי אביאל.
לא תגיד שאין לי עקומת למידה חיובית.
וזיא?ForeverRed כתב: גמרת לי על הבריאות עם ההודעה האחרונה.
זאת שהייתה כתובה ברוורסTotti כתב:
וזיא?
אדום זקן כתב:אפשר לדעת על מי מדברים?