דיוני גיא לוי לדורותיהם
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
Re: קבוצה אחת מלכה אחת .. מאמן אחד ושתי אתרים !
שי מתוקי אני אוהב אותך ואתה יודע את זה.
אבל למה למה אתה מנסה שוב פעם ושוב פעם.
לסבסב את הדברים הרי רנחנו יודעים שיש בעיה
ואת זה כתבתי והדגשתי.ואתה בחור אינטלגנט וברור לי שהבנת טוב מאוד את דבריי.
גיא לוי לא מעניין אותי.מעניינת אותי הדרך של המועדון איך אנחנו מגיבים בלחץ האם המערכת יודעת לעמוד בלחץ?האם היא קורסת
ונגרמים נזקים בלתי הפיכים.האם זה לא מעניין אותך?
המועדון מעל הכול אל תשכח!
גיא לוי עובר אורח אבל כאן אנחנו נמדדים כמועדון גדול ומפואר.
כמו שכולם יודעים להשתמש במושג הזה.בשעה שאנו מתמודדים מול עכו מול הפועל ירושלים רמה"ש.אל תשתמשו בזה רק מתי שרוצים לנגח מאמן על שיטת משחק ולומר "נגד מי שיחקנו שהוא מפחד" תשתמשו בזה גם בעת שמדברים על נורמות של ניהול והתנהגות.
ושיהיה ברור ביום שישי התביישתי.
גיא לוי לא מעניין אותי.מעניינת אותי הדרך של המועדון איך אנחנו מגיבים בלחץ האם המערכת יודעת לעמוד בלחץ?האם היא קורסת
כמו שכולם יודעים להשתמש במושג הזה.בשעה שאנו מתמודדים מול עכו מול הפועל ירושלים רמה"ש.אל תשתמשו בזה רק מתי שרוצים לנגח מאמן על שיטת משחק ולומר "נגד מי שיחקנו שהוא מפחד" תשתמשו בזה גם בעת שמדברים על נורמות של ניהול והתנהגות.
מישל ידידי עם גיא לוי לא תיהיה מועדון גדול מועדון גדול שפוחד לשחק מול רמת השרון הוא לא מועדון גדול
ועם גיא לוי אנחנו אף פעם לא נהפוך להיות מועדון גדול קודם שיראה לנו דרך ושיטה אחרי זה את הדברים האחרים
גם אני חושב שצריך לתת גיבוי למאמן אבל עד גבול מסויים בגלל זה לא קיללת ולא הלכתי נגדו במחזורים הראשונים אבל שזה הפוך להיות קבוע אין מה לעשות האשם היחידי במצב של הקבוצה ואיך שהיא ניראת זה גיא לוי
הלוואי וגם אנחנו נפסיק להתעסק במאמן אבל מה לעשות שהוא גורם לנו להתעסק בו
זה שי!
ועם גיא לוי אנחנו אף פעם לא נהפוך להיות מועדון גדול קודם שיראה לנו דרך ושיטה אחרי זה את הדברים האחרים
גם אני חושב שצריך לתת גיבוי למאמן אבל עד גבול מסויים בגלל זה לא קיללת ולא הלכתי נגדו במחזורים הראשונים אבל שזה הפוך להיות קבוע אין מה לעשות האשם היחידי במצב של הקבוצה ואיך שהיא ניראת זה גיא לוי
הלוואי וגם אנחנו נפסיק להתעסק במאמן אבל מה לעשות שהוא גורם לנו להתעסק בו
זה שי!

- אימפריה באדום
- Title: crazyred
Re: גיא לוי לא בושה ...!!!
אז דבר לקיר!זה שי ! כתב:כמה שצריך !!
זה שי !

http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
האםהשיטה של גיא לוי היא קודם להרוס ואז לשקם???
אני מאמין שאם המאמן השחצן,יהיר וגאוותן ששמו גיא(יודע הכל)לוי,לא היה מתעקש על שיטת משחק הדפוקה שהוא ממשיך בה,ופותח ב4-4-2 או 3 חלוצים,יכולנו להיות מזמן על הגל הנכון,ולהינות מהקבוצה שלנו גם אם היא הייתה מפסידה מדי פעם.יש לנו סגל מצויין במיוחד לליגה הזאת.זה שהוא הורס את הקדוסי ושם אותו לבד,זה שהוא הרס את פדלון וניסים ועכשיו הוא משקם אותם(יכל לקבל אותם מוכנים לליגה בשיא כושרם),כך הוא ניסה גם את אלול להרוס,ואחריו נדב קידר בתור מגן שמאלי,ולאחר מכן אלעד בונפלד שרואה יציע כבר 4 מחזורים,ולקינוח סמיוני ופדידה.אז שיגידו לי אותם האוהדים(שכמובן קשה להם להודות) שאמרו העיקר התוצאות שהוא מביא?אז הנה גם הבלוף הזה נגמר,כי כשאין דרך ברורה זה עניין של זמן עד שההמזל ייגמר.
זו לא חוכמה לומר לאותם האוהדים נא לא לקלל,ולא לנסות ולהיכנס לליבם.כי בכל זאת יש משהו בדברם,האם אנחנו רוצים שיהיה חרם מצידם,ונחזור שוב לתקופה האפלה והחשוכה שהייתה לנו עם זינו,שכללה כ200 אוהדים למשחק?אז במקום להעביר עליהם ביקורת,צריך להבין אותם,כי כמו שאנחנו החרמנו את זינו והייתה לכך סיבה,גם לצד שלהם יש סיבה מוצדקת ששמה גיא לוי( שגם אני לא מבין את הראש שלו),אך כמובן לעשות זאת ללא קללות וגידופים.
ותחשבו על זה!!!
זו לא חוכמה לומר לאותם האוהדים נא לא לקלל,ולא לנסות ולהיכנס לליבם.כי בכל זאת יש משהו בדברם,האם אנחנו רוצים שיהיה חרם מצידם,ונחזור שוב לתקופה האפלה והחשוכה שהייתה לנו עם זינו,שכללה כ200 אוהדים למשחק?אז במקום להעביר עליהם ביקורת,צריך להבין אותם,כי כמו שאנחנו החרמנו את זינו והייתה לכך סיבה,גם לצד שלהם יש סיבה מוצדקת ששמה גיא לוי( שגם אני לא מבין את הראש שלו),אך כמובן לעשות זאת ללא קללות וגידופים.
ותחשבו על זה!!!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
הסניגור האדום כתב:שי מתוקי אני אוהב אותך ואתה יודע את זה.

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- אוהד הפועל
מישל .....הדרך והשיטה לא נכוניםהסניגור האדום כתב:שי מתוקי אני אוהב אותך ואתה יודע את זה.
למה לחכות שיהיה מאוחר?????
[glow=red] " אבי שכטר לך הביתה הרסתה לנו את וסרמיל "[/glow]
- הסניגור האדום
נאור אחי מאוחר למה?אוהד הפועל כתב:
מישל .....הדרך והשיטה לא נכונים
למה לחכות שיהיה מאוחר?????
אני עוד זוכר את מה שאמרת לי אחרי שלושה ארבעה מחזורים
שפיטרו את בלבול.
"למה הביאו את גילי? עדיף כבר שבלבול היה נשאר"
תתחילו להבין אין בשוק מציאות של מאמנים.
- אורי אדום בנשמה
Re: דיוני גיא לוי לדורותיהם
בדיוק, מישל.
צריך גם להרים טיפה ת'ראש ולראות קצת מעבר. ויש גם אלמנטים נוספים מעבר לזה של העדר אלטרנטיבות ראויות.
שאנשים יתחילו לבין שלא כל מי שמתנגד לפיטורי גיא לוי, הוא בהכרח תומך נלהב שלו!!
צריך גם להרים טיפה ת'ראש ולראות קצת מעבר. ויש גם אלמנטים נוספים מעבר לזה של העדר אלטרנטיבות ראויות.
שאנשים יתחילו לבין שלא כל מי שמתנגד לפיטורי גיא לוי, הוא בהכרח תומך נלהב שלו!!
סדקים ראשונים....הסניגור האדום כתב:ושיהיה ברור ביום שישי התביישתי.
האסימון בדרך ליפול,עוד משחק מקסימום שניים וגם אתה מישל תבין את מה שמבינים אלפים.
באין שיטה הזו,בסגנון משחק הזה,בהתנהלות המקצועית הזו,לא ניתן להמשיך.
- הסניגור האדום
אבל בהתנהלות של המועדון.ובשיתוף הצעירים.אתה ועוד אלפים תבינו שהמועדון צועדגיל שגיב כתב:
סדקים ראשונים....
האסימון בדרך ליפול,עוד משחק מקסימום שניים וגם אתה מישל תבין את מה שמבינים אלפים.
באין שיטה הזו,בסגנון משחק הזה,בהתנהלות המקצועית הזו,לא ניתן להמשיך.
לקראת תחיה מחודשת של מועדון פאר.
ולא אותו מועדון וירטואלי שנדמה לכם שקיים. התהליך ארוך ואת התוצאות נראה מהר ממה שאתם מדמיינים.
לא בושה להתבייש ולהודות באמת.בושה זה להציג חלק מתוך מכלול של דברים ולהציג אותם
כאמת אבסולוטית. על מנת להצדיק תאוריה שהומצאה מתוך ניחוש והימור.
בדיוק כמו ההוא שזכה בטוטו והפך עצמו למבין דבר.רק הוא שכח להזכיר את שאר הימוריו
שנכשלו.
- אורי אדום בנשמה
הסניגור האדום כתב: לא בושה להתבייש ולהודות באמת.בושה זה להציג חלק מתוך מכלול של דברים ולהציג אותם
כאמת אבסולוטית. על מנת להצדיק תאוריה שהומצאה מתוך ניחוש והימור.
בדיוק כמו ההוא שזכה בטוטו והפך עצמו למבין דבר.רק הוא שכח להזכיר את שאר הימוריו
שנכשלו.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לכל אוהבי מבחן התוצאה!!!
כל אלה שמדברים כאן על מבחן התוצאה ... ועל ההשגיים המפולאים של גיא לוי
אנא הציצו בטבלה .. איך אומרים הטבלה לא משקרת
הפועל ב"ש ממוקמת האומנם במקום השלישי ואתם צוהלים .. רק שלא שמתם לב ... לכך שהקבוצה במרחק .. של נקודה אחת בלבד .............. מהמקום החמישי ובמרחק משחק ממקום שישי אחרי סיבוב ....!!!
אז אולי מספיק להתחבא מתחת לסיסמא של הסיבוב הטובה ב4 השנים או צבירת הנקודות או המטרה מקדשת ... כי הפסד אחד עלול להוריד אותנו למקום שממנו תיהיה פה מלחמת אחים גדולה ...
אז עם הפרש של 8 מליון שקלים מסתכם בנקודה אולי ... תעשו בדק בית אל מול המאמן שלכם !!
זה שי !
הפועל ב"ש ממוקמת האומנם במקום השלישי ואתם צוהלים .. רק שלא שמתם לב ... לכך שהקבוצה במרחק .. של נקודה אחת בלבד .............. מהמקום החמישי ובמרחק משחק ממקום שישי אחרי סיבוב ....!!!
אז אולי מספיק להתחבא מתחת לסיסמא של הסיבוב הטובה ב4 השנים או צבירת הנקודות או המטרה מקדשת ... כי הפסד אחד עלול להוריד אותנו למקום שממנו תיהיה פה מלחמת אחים גדולה ...
אז עם הפרש של 8 מליון שקלים מסתכם בנקודה אולי ... תעשו בדק בית אל מול המאמן שלכם !!
זה שי !

- אורי אדום בנשמה
Re: לכל אוהבי מבחן התוצאה!!!
זה שי ! כתב:כל אלה שמדברים כאן על מבחן התוצאה ... ועל ההשגיים המפולאים של גיא לוי
זה שי !
איך להגיב במשפט אחד? סטנדרטים חדשים של פתאטיות.
Re: לכל אוהבי מבחן התוצאה!!!
זה שי ! כתב:כל אלה שמדברים כאן על מבחן התוצאה ... ועל ההשגיים המפולאים של גיא לוי
זה שי !
מעולה!!!!
באמת מתחבאים פה מתחת לצל של גיא לוי אנשים