מה שעולה זול משלמים עליו ביוקר...

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: מה שעולה זול משלמים עליו ביוקר...

שליחה על ידי yedidel »

זה שי ! כתב:
חביבי אז לא היו לוקחים 80 שקל לכרטיס השיא היה 70 שקל לכרטיס נתחיל בזה
אז לא היה הכנסות משידורים כמו שיש היום אז לא היה הסמכי פירסום ברמה כזאת אז בעל בית של קבוצת כדורגל לא היה זוכה לחשיפה כל כך גדולה
ואללה תשמע בוא אני יגיד לך ככה אלי זינו השקיע יותר בהפועל ב"ש בהתחלה מאלונה
שחקנים כמו ביצניץ באלוג נועם שוהם חיים חגג קביה מוקניה תחת זינו שחקנים כמו ברדה בונפלד תומר חליבה יניב אלול פרחו ..!
לא היה משלם בזמן כן בזמן אבל דבר אחד היה וזה הלחימה היום שחקנים באים לקחת תמשכורת אלונה הפכה את ב"ש לבדיחה
תחת זינו ההית נותן למכבי חיפה שלישיות ולמכבי שלישיות עם היה לו תגב הכלכלי שיש לאלונה מזמן ההינו אלופים תאמין לי
אלונה לא מבינה בכדורגל נקודה !
אין לי בעייה שתישאר אבל שהיא קנתה אותנו היא אמרה שנה שנתיים נתבסס בליגת העל ואחרי זה נשקיע בשביל להגיע לצמרת ליגת העל תשמע עברו שנתיים ועם ככה היא רוצה להגיד לצמרת ליגת העל זה פשוט בדיחה
זה שי !
די די נו.
היתה לך בדיוק עונה אחת עם לופא שנתת שלישיות וזה רק בגלל שהוא מאמן אדיר. בטח לא בגלל ז'ינו.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

שי אני חייב להוסיף שגם אני, כמוך, חושב שחסר לנו קשר התקפי יצירתי ובלם. אבל מה לעשות, כרגע אני לא מצליח לחשוב על קשר ישראלי כזה שיהיה אפשר להביא, ואל תגיד לי בוזגלו, חן עזרא, רוצ'ט וכו', שנינו יודעים שזה לא ריאלי.
אז כשאין בנמצא שחקן כזה, או שמהמרים על זר, וראינו שזה לא הפתרון האידיאלי, או שנותנים צ'אנס לאחד הצעירים, לך תדע, אולי אבוחצירא או מוטי מלכה ישדרגו את עצמם וימלאו את המשבצת הזו, אחרי הכל גם אתה לא האמנת לפני שנה שהכוח היצירתי של קריית שמונה יהיה אלרואי כהן ואדריאן רוצ'ט.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

bs war כתב:
לא יודע שי, אני לא מצליח לחשוב על מועדון ב"דרג" שלנו שהיה מצליח להביא אליו קליברים כמו שציינת.
ולא, הדרג שלנו זה לא מכבי ת"א, מכבי חיפה והפועל ת"א, הדרג שלנו זה בני יהודה, מכבי נתניה, קריית שמונה ואולי אפילו לא זה.
היכולת שלנו למשוך שחקנים בכירים היא לא יותר גבוהה מאשר היכולת של נתניה למשל.
בתקופה שהבאנו את רביבו אף מועדון חוץ מהגדולות לא יכל להרשות לעצמו עסקה כזו. גם ליאור ז'אן בפתיחת העונה שעברה נחשב לשחקן הרכב במכבי ת"א ולקליבר לא פחות מיוסי שבחון (דוגמא שאתה נתת).
מועדונים בדרג שלנו מתבססים על 'הימורים', על שחקני רכש כמו דג'אני, בלילי וסבע, שחקנים שבדיעבד היום אנחנו יודעים שהם שווים את זה, אבל אם היו מציעים לנו אותם לפני שנה-שנתיים לא בטוח בכלל שהיינו לוקחים.

עובדה שהבאת את רביבו שמכבי ת"א רצתה אותו וגם מכבי חיפה הדרג שלנו צריך להיות עם מכבי חיפה מכבי ת"א והפועל ת"א עובדה עם בעידן זינו שאף אחד לא פילל לזה ההיו שנתיים רצופות שנאבקת בצמרת ולהזכירך היה משחק עונה מול מכבי חיפה באותה עונה מתי בב"ש היה משחק עונה תזכיר לי ?
אני לא רוצה להתבסס עם הימורים נמאס מזה זה לא הולך פעם בשלוש שנים נופל לך אחד כמו גביש
זה שי !
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

gate5 כתב:שמע שי אתה בלבלן גדול.

מה אתה חושב שלהביא את חן עזרא/מאור בוזגלו/אלמוג כהן זה משהו שבכלל יתאפשר? גם אם אלונה הייתה כלכך רוצה היא לא הייתה מצליחה להביא אותם.

כל הקבוצות הגדולות של ליגת העל רודפים אחרים ובכלל חצי קבוצות מאירופה.
למה שחן עזרא יבוא לבוא שעונה הבאה הוא הולך לשחק באחת הקבוצות הגדולות או באירופה? אלמוג כהן תזכיר לי איפה הוא? ובוזגלו שווה 2 מיליון יורו?

לפני שאתה מפוצץ את התגובה שלך בשטויות תשים לב על מה אתה מדבר.
אין קבוצה היום בלי 2-3-4 שחקנים בני 30 פלוס.

אז סבבה אלונה תביא לפה כמה שחקנים בעל שם ..זה ייתן לך אליפות?אירופה? משהו? זה לא ייתן כלום..וגם אם כן זה יגמר אחרי עונה אחת.
יש לך זכות בגלל להגיד משהו על אלונה? היא זאת שהצילה אותך מפני הרודן אלי ז'ינו.
ואני בטוח עכשיו שתגיד על ז'ינו רק מילים טובות..כי אתה מייצג את חלק לא קטן מאוהדי הפ' ב"ש שיש להם זיכרון קצר מאד.

אתה מהאוהדים שלא משנה מה יקרה אתה תמצא רק את השלילי.
תפסיק לחיות בסרט..30 שנה כלום לא קורה פה עד שיש מישהי כמו אלונה שמנסה לעשות דברים יפים אתה בא ומדבר לרעה?

ואמרת שאני ייתן לך כמה שחקנים שכן אני מאמיןש שישתלבו יפה
אז יש את ירדן אבוחצירא כישרון ענק ואת אבו לאבן..ועוד כמה שאני בטוח שעוד יפתיעו העונה.

ראבק די כבר למצוא את השלילי..די !!!!!!!!
חביבי אני מדבר עם חן עזרא ואלמוג כהן לפני שנתיים שלוש לא עכשיו ! עכשיו גם הם לא ירצו לבוא פעם עוד כן רצו !
ואללה 4 שחקנים בני 30 ? תן לי ממכבי ת"א בני 30 ומעלה ?
או ממכבי חיפה ? אולי בוקולי ניר דבידוביץ מי עוד ?
תן לי בביתר ירושלים 4 ?
תן לי ממכבי נתניה חוץ מאחמד סבא ?
אני מחכה !
בנתיים לנו יש את אבי יחיאל את השוער את קינגסטון את המגן הברזילאי ? וזה עוד זמנים טובים !
אני לא יגיד על זינו מילים טובות אבל גם לא שוכח שהיו תקופות יפות איתו
וחוץ מאבוחצריה לא ואולי אולי אבו לאבן לא מאמין שיש מישהו שיכול להתאיים להפועל ב"ש שצריך לבנות פה
זה שי !
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

yedidel כתב:
די די נו.
היתה לך בדיוק עונה אחת עם לופא שנתת שלישיות וזה רק בגלל שהוא מאמן אדיר. בטח לא בגלל ז'ינו.
מעניין מי הביא אותו !!!
מעניין מי נתן לו להביא זרים איכותיים כמו קאקו יזרסקי
זה שי !
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

bs war כתב:שי אני חייב להוסיף שגם אני, כמוך, חושב שחסר לנו קשר התקפי יצירתי ובלם. אבל מה לעשות, כרגע אני לא מצליח לחשוב על קשר ישראלי כזה שיהיה אפשר להביא, ואל תגיד לי בוזגלו, חן עזרא, רוצ'ט וכו', שנינו יודעים שזה לא ריאלי.
אז כשאין בנמצא שחקן כזה, או שמהמרים על זר, וראינו שזה לא הפתרון האידיאלי, או שנותנים צ'אנס לאחד הצעירים, לך תדע, אולי אבוחצירא או מוטי מלכה ישדרגו את עצמם וימלאו את המשבצת הזו, אחרי הכל גם אתה לא האמנת לפני שנה שהכוח היצירתי של קריית שמונה יהיה אלרואי כהן ואדריאן רוצ'ט.
אתה לא מבין שאני לא מדבר על עכשיו !
אני מדבר על העבר פעם יכולנו להביא שחקנים איכותיים עם פוטנציל אדיר היום הם כבר לא כאן
זה הבעייה שחוסכים ולא רוצים להוציא סכום גדול על שחקן מפספסים אותו ועוד יותר מפספסים לעשות עליו קופה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אני חייב להתערב בנושא הקמצנות. יש לי ביקורת לגיטימית ובונה על דרך
ההתנהלות של אלונה, אופן הניהול, שיווק, צורת החשיבה וכו', אבל להגיד שהיא קמצנית
זה לא רציני, הרי הדבר שהכי מתסכל רבים מהאוהדים (כולל אותי) זה התוצר שיוצא בכל
עונה ביחס לכספים הרבים שמושקעים בקבוצה. אלונה הכניסה את היד לכיס הרבה יותר ממרבית
בעלי הבית בכדורגל הישראלי והמילה "קמצנית" היא קשה ודי כפוית טובה. אפשר להגיד שהיא
לא משתמשת בכסף בתבונה, שאפשר להשקיע אותו בצורה שונה ועוד, אבל להגיד שהיא קמצנית
זה לא במקום, במיוחד אחרי שהיא רכשה את הקבוצה במחיר מופקע ביחס לשווי שלה ואף השתתפה
בחלק מכיסוי החובות. זה לגיטימי בהחלט מבחינתה להוריד הילוך ולסגור מעט את הברז, במיוחד
לנוכח העובדה שהולכת להיות ליגה חלשה מאוד עם רמה די ירודה אחרי הרכבת האוירית לבלגיה
ולמקומות השונים, ולנוכח העובדה שבשנים הקודמות ההשקעה לא הניבה פירות.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

זה שי ! כתב:

עובדה שהבאת את רביבו שמכבי ת"א רצתה אותו וגם מכבי חיפה הדרג שלנו צריך להיות עם מכבי חיפה מכבי ת"א והפועל ת"א עובדה עם בעידן זינו שאף אחד לא פילל לזה ההיו שנתיים רצופות שנאבקת בצמרת ולהזכירך היה משחק עונה מול מכבי חיפה באותה עונה מתי בב"ש היה משחק עונה תזכיר לי ?
אני לא רוצה להתבסס עם הימורים נמאס מזה זה לא הולך פעם בשלוש שנים נופל לך אחד כמו גביש
זה שי !
אם היינו בעידן ז'ינו, מליקסון היה משחק בהפועל ת"א או מכבי חיפה ולא אצלך או באירופה.
תאמין לי שזה שהוא עזב לאירופה זה חצי נחמה בשבילנו מאשר לקבוצה בארץ.
אם ז'ינו היה פה, רביבו לא היה מגיע.
והרשימה עוד ארוכה.
אבל כרגיל, אתם מחפשים את השלילי.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

izguy83 כתב: אם היינו בעידן ז'ינו, מליקסון היה משחק בהפועל ת"א או מכבי חיפה ולא אצלך או באירופה.
והרשימה עוד ארוכה.
בס״ד
יותר נכון להגיד שאם זינו עדיין היה פה הקבוצה שלנו הייתה במקרה הטוב במצב של היריבה העירונית.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

izguy83 כתב: אם היינו בעידן ז'ינו, מליקסון היה משחק בהפועל ת"א או מכבי חיפה ולא אצלך או באירופה.
והרשימה עוד ארוכה.
רק מלהסתכל על החבורת שחקנים הכישרונים שהיו בהפועל ב"ש באותה תקופה אני מעדיף לא לדבר
שחקנים כמו בן דיין אלון מזרחי אופיר חיים יוסי בניון אלעד בונפלד אליניב ברדה היו בעידן שהוא היה פה
אלונה פה כמה זמן? 5 שנים חוץ ממאור לא ניראה לי שאפשר אפילו להכניס שם אחד אחר ברשימה איתו
זה שי !
תמונה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

זה שי ! כתב:
רק מלהסתכל על החבורת שחקנים הכישרונים שהיו בהפועל ב"ש באותה תקופה אני מעדיף לא לדבר
שחקנים כמו בן דיין אלון מזרחי אופיר חיים יוסי בניון אלעד בונפלד אליניב ברדה היו בעידן שהוא היה פה
אלונה פה כמה זמן? 5 שנים חוץ ממאור לא ניראה לי שאפשר אפילו להכניס שם אחד אחר ברשימה איתו
זה שי !
אופיר חיים ובונפלד שיחקו פה גם בעידן של אלונה. אלון מזרחי הגיע פה בגיל 60. בן דיין בשנתיים ששיחק פה בישל גול אחד והבקיע אחד, כל משחק היה מקבל קללות. יוסי בניון שיחק עם אלי זינו בדיוק עונה אחד ואז זינו מכר אותו לחיפה. ברדה היה כבר בנערים א' שזינו קנה את הפועל ב"ש.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אבל היו פה בן דיין תפריצה שלו עשה בב"ש ומי שהיה מקלל אותו לא היה מבין בכדורגל המגן השמאלי הטוב ביותר ששיחק פה אחרי בלאיץ עד היום לא מגיעים לרמה שלו
אופיר חיים הגיע גם בגיל 60 כמו אלון מזרחי אותו הדבר בעידן אלונה

זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

זינו הביא אותנו לקטסטרופה שלצאת מימנה יקח עוד כמה שנים.....
אז ממש לא משנה אם היו כמה נקודות אור בודדות בעשור שלו,החושך שלט וזה מה שחשוב.

סמל אישי של משתמש
alex

שליחה על ידי alex »

בנתיים לא ראינו ולו נקודת אור אחת בתקופה של אלונה חוץ מרצון טוב
האוהדים בורחים ,חוסר התעניינות הולך וגובר ,שלד של הקבוצה מתחלף כמו אמרות של פוליטיקאים ,מאמנים הזויים ,ובזבוז כסף משווע (חוץ מההשקעה בקבוצת הנוער).
ואפילו עונת העליייה עם דם יזע ודמעות

סמל אישי של משתמש
alex

שליחה על ידי alex »

גיל שגיב כתב:זינו הביא אותנו לקטסטרופה שלצאת מימנה יקח עוד כמה שנים.....
אז ממש לא משנה אם היו כמה נקודות אור בודדות בעשור שלו,החושך שלט וזה מה שחשוב.

ולגבי הטענה שלך אני סובר שדווקא העונה עם עזורי בראש המועדון היא הגורם לבכייה לדורות ---
העונה גרמה לסיכסוך של הבעלים עם האוהדים -ובעקבות האיומים שלה בעזיבה גרמה לאוהדים רבים לעזוב את המגרשים בגלל שאסור להם להביע את דעתם כמו כן ההשקעה הרבה בשחקנים עקרים גרמה לה להתנהל בצורה יותר חסכונית/וחשדנית כלפי מאמנים לעתיד לבוא

שלח תגובה