מ.ס אשדוד - הפועל ב"ש; סיום : 1-1

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: מ.ס אשדוד - הפועל ב"ש; סיום : 1-1

שליחה על ידי yossi »

bs war כתב:
לפי המשחקים האחרונים? מוטי מלכה.
בס״ד
ותוסיף את קינגסטון שמסתמן כקשר 50/50 נהדר.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

bs war כתב:
לפי המשחקים האחרונים? מוטי מלכה.

צר לי לאכזב אותך אבל מה מוטי מלכה עשה ??? הבקיע 2 שערים בגביע השוקו ???
שהוא יסיים ראשון בבישולים ויתן 3 עונות טובות אני יתחיל להשוות ביניהם למרות שניראה שב10 שנים הבאות לא יהיה שחקן כמו מאור בב"ש
אלא עם אלונה תרכוש את חן עזרא
ערן לוי שחקן ברמה גבוה ואתה עוד תסבול ממנו אני מבטיח לך כמו שסבלנו ממנו עד עכשיו
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אנא תזכירו לי כמה פעמים רביבו וערן לוי שמו שחקן מול שוער.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

זה שי ! כתב:

צר לי לאכזב אותך אבל מה מוטי מלכה עשה ??? הבקיע 2 שערים בגביע השוקו ???
שהוא יסיים ראשון בבישולים ויתן 3 עונות טובות אני יתחיל להשוות ביניהם למרות שניראה שב10 שנים הבאות לא יהיה שחקן כמו מאור בב"ש
רק במחצית הראשונה בראשל"צ הוא העמיד 3 שחקנים מול שוער.

אף אחד לא משווה אותו למאור, אני רק אומר שאולי השחקן היצירתי שאתם מבקשים כבר נמצא אצלכם בקבוצה, למרות שאין לו שם מפוצץ כמו של חן עזרא.

סמל אישי של משתמש
alex

שליחה על ידי alex »

לא חסר ביקורת על הקבוצה אבלללללל רבאק מה יש תנו תמיכה לפחות לשחקנים שמראים יכולת טובה ואל תנבאו שהם לא יצליחו כיאלו אתם מינימום ירמיהו הנביא

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

bs war כתב:
רק במחצית הראשונה בראשל"צ הוא העמיד 3 שחקנים מול שוער.

אף אחד לא משווה אותו למאור, אני רק אומר שאולי השחקן היצירתי שאתם מבקשים כבר נמצא אצלכם בקבוצה, למרות שאין לו שם מפוצץ כמו של חן עזרא.
תבין שיש אנשים שאוהבים להסתנוור ״משמות״. שכחו כבר שהגיעו מליקסון, גביש ואפילו אופיר חיים הגדול, כולם הרימו גבה. בסוף העונה נדע מי צדק. עד אז זה חסר טעם. ברור שעדין חסר מהו בקבוצה (בצד ההתקפי), אבל לא בכל מחיר. שלא יביאו איזה פלופ שיהיה באנקר בהרכב עד ינואר ואז ישוחרר. אם אין מישהו באמת ראוי שישדרג את הקבוצה, נסתדר עם מה שיש. בינתיים, מעבר לתוצאות, ני די מבסוט ממה שראיתי, פרט לנאיביות בדקות האחרונות.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

izguy83 כתב:
תבין שיש אנשים שאוהבים להסתנוור ״משמות״. שכחו כבר שהגיעו מליקסון, גביש ואפילו אופיר חיים הגדול, כולם הרימו גבה. בסוף העונה נדע מי צדק. עד אז זה חסר טעם. ברור שעדין חסר מהו בקבוצה (בצד ההתקפי), אבל לא בכל מחיר. שלא יביאו איזה פלופ שיהיה באנקר בהרכב עד ינואר ואז ישוחרר. אם אין מישהו באמת ראוי שישדרג את הקבוצה, נסתדר עם מה שיש. בינתיים, מעבר לתוצאות, ני די מבסוט ממה שראיתי, פרט לנאיביות בדקות האחרונות.
זה לא הנאיביות, זה הכושר הלקוי, יש משהו מאוד לא כשר במאמן הכושר של הקבוצה, כבר 3 שנים שהקבוצה סובלת מצרות בדקות האחרונות בגלל כושר לקוי.

בתקופה של לופא קדוש&מוטי קקון (או יוסי קקון?) הייתה הרגשה שיש כושר משחק ושהשחקנים רעבים גם בדקות הסיום, במיוחד במשחק בגביע המדינה מול בית"ר ירושלים, אפילו עונה לפניי שגיא לוי הנחית את המאמן כושר הזה, הקבוצה שיחקה שווה מול שווה מול הפועל תל אביב וחוץ מאסי רחמים שהיה קצת חלוד בשער שהוא חטף כולם היו בכושר משחק לא רע בכלל יחסית לקבוצה מהליגה הלאומית.

לכן לדעתי מאמן כושר חדש היה צריך לבוא לפניי כל דבר אחר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

דר אדום בנשמה כתב: זה לא הנאיביות, זה הכושר הלקוי, יש משהו מאוד לא כשר במאמן הכושר של הקבוצה, כבר 3 שנים שהקבוצה סובלת מצרות בדקות האחרונות בגלל כושר לקוי.

בתקופה של לופא קדוש&מוטי קקון (או יוסי קקון?) הייתה הרגשה שיש כושר משחק ושהשחקנים רעבים גם בדקות הסיום, במיוחד במשחק בגביע המדינה מול בית"ר ירושלים, אפילו עונה לפניי שגיא לוי הנחית את המאמן כושר הזה, הקבוצה שיחקה שווה מול שווה מול הפועל תל אביב וחוץ מאסי רחמים שהיה קצת חלוד בשער שהוא חטף כולם היו בכושר משחק לא רע בכלל יחסית לקבוצה מהליגה הלאומית.

לכן לדעתי מאמן כושר חדש היה צריך לבוא לפניי כל דבר אחר...
די נו.
שנה שעברה היה הפוך ושמת כמה גולים בדקה ה-90.
אז, אף אחד לא דיבר על כושר לקוי...
אני חושב שזה נאיביות, שאגב מאפיין קבוצה צעירה.

שלח תגובה