להיפך. כשטוניסאית שבוע שלם אומרת שלא נפסיד, היא צודקת. אין מה לעשות, כוחות המגזר!8red כתב:הילה חשבתי שאת ושאר החבר׳ה של המגזר תעשו בעצמכם נאחס לקריית שמונה. עכשיו כשאמרת מה שאמרת - אני משוכנע שנפסיד...
נקבעה שעת המשחק מול הפועל קריית שמונה-
Re: נקבעה שעת המשחק מול הפועל קריית שמונה-

הכי חשוב זה להישאר עם הרגליים על הקרקע. הוצאנו נקודה יפה היום אבל בלי 3 נקודות בשבת זה לא שווה כלום, שלא יקפצו מעל הפופיק.
בס"ד
תפסנו את קריית שמונה ביום חלש, תיארתי לעצמי שירידת המתח יכולה לבוא אחרי הניצחון על חיפה והיא אכן באה.
לא היה חסר הרבה בשביל לגנוב ניצחון (אקסברד ומלכה בדקה ה-85 היו לגמרי לבד, אם אקסברד נותן כדור עומק לתוך הרחבה במקום כדור שהסתובב כלפי חוץ מלכה היה נשאר באחד על אחד עם עמוס) אבל לא צריך להיות חזירים כי באותה מידה שיכולנו לנצח, יכולנו גם להפסיד.
גביש במשחק טוב מאוד.אילוז תלמד, ככה נראה מגן ימני, וככה מרימים כדור.
הייתי מעדיף לראות את סבע במקום מלכה שלא תורם לנו כלום למשחק.וקנין להרכב במקום קיסו שתרומתו גם כן מעטה.
בשבת מלחמת עולם, הקהל חייב לבוא בהמוניו ולדחוף את הקבוצה לניצחון.
יאללה הפועל!!!
תפסנו את קריית שמונה ביום חלש, תיארתי לעצמי שירידת המתח יכולה לבוא אחרי הניצחון על חיפה והיא אכן באה.
לא היה חסר הרבה בשביל לגנוב ניצחון (אקסברד ומלכה בדקה ה-85 היו לגמרי לבד, אם אקסברד נותן כדור עומק לתוך הרחבה במקום כדור שהסתובב כלפי חוץ מלכה היה נשאר באחד על אחד עם עמוס) אבל לא צריך להיות חזירים כי באותה מידה שיכולנו לנצח, יכולנו גם להפסיד.
גביש במשחק טוב מאוד.אילוז תלמד, ככה נראה מגן ימני, וככה מרימים כדור.
הייתי מעדיף לראות את סבע במקום מלכה שלא תורם לנו כלום למשחק.וקנין להרכב במקום קיסו שתרומתו גם כן מעטה.
בשבת מלחמת עולם, הקהל חייב לבוא בהמוניו ולדחוף את הקבוצה לניצחון.
יאללה הפועל!!!