אלישע כנס!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
eldad21

Re: אלישע כנס!

שליחה על ידי eldad21 »

8red כתב:אף אחד לא אמר ששחקני בית הם ערובה להצלחה.
אבל כל עוד תמשיך לפזר את הכסף על שחקנים בינוניים ומטה במקום לתת צ'אנס אמיתי לשחקני הבית הצעירים שלך - בחיים לא תדע מה אתה יכול לקבל מהם, בדיוק כמו שלא יכלת לדעת מה תקבל לדוגמא מאוהד לויטה -שחקן שהגיע לפה אחרי שירד ליגה גם עם כפ"ס וגם עם הקבוצה שלו בהולנד תוך כדי זה שהוא חוטף שם כמות עצומה של גולים.
ואם היה לנו בעל בית שמבין עניין, מפיק לקחים, לא מחליף סגל כמו גרביים ויודע על מה באמת לשים את הכסף כמו איזי שירצקי - דיינו.

מעליך משה אוחיון כתב ששחקני בית הם ערובה לאיכות, אז הנה שרצקי מוכיח איכות עם 2 שחקני בית בהרכב + רכישות של ישראלים בינוניים (בדש אבוחצירה אלעד גבאי חסארמה ושיר צדק) וזרים מצויינים .

בטח , לויטה חרא של שוער הוא ירד ליגה.
אתה יודע מי עוד היה בסגל שלהם כשהם ירדו? בוא אני יספר לך . מליקסון חן עזרא אביחי ידין דגלאס דה סילבה וסמואל יבואה. כולם חרא של שחקנים כי הם ירדו ליגה.
הפועל כפר סבא ירדה באותה עונה בגלל 2 אנשים העונים לשם אלי. אלי אוחנה ואלי טביב .
ידעת טוב מאוד מה תקבל מלויטה והיה עליו קונצנזוס בקרב הקהל ובקרב לכל אנשי המקצוע ( פרימו לא אחד כזה ).
אגב, לויטה באותה עונת ירידה היה בן 20 ובאותו זמן גם קפטן ושוער הנבחרת הצעירה , כשיהיה פה שוער ( שחקן בית ) פותח בנבחרת הצעירה דבר איתי :)
בקשר לירדת ליגה שלו , הוא היה הקפטן של הקבוצה הזאת , ירד איתה ליגה ועלה עונה לאחר מכן ואם אני לא טועה אפילו לואיס פרננדס גם זימן אותו לנבחרת הבוגרת כמה פעמים באותה תקופה . כשיהיה לך שחקן בית כזה דבר איתי שוב . לא מוכח עלק .
לויטה היה שוער מוערך ומעולה , אין אחד שלא ידע את זה אז ויודע את זה גם היום .

נ.ב
גם גילי ורמוט ירד ליגה בליגה ההולנדית , אני בטוח שהיית מקבל אותו בברכה.

בקשר לבעל הבית, ההבנה בכדורגל פחות חשובה כמו ההבנה בניהול , איזי קונה צעירים מעולים ( ע"ע בן והבה שהוא בלם אדיר ) ולא משנה לו שחקן בית או שחקן חוץ . בליגה הזאת הרמה לא גבוהה ולכן 2 3 זרים באמת איכותיים משדרגים קבוצה של ישראלים בינוניים לרמה של אירופה .
הצעירים פה לא מספיק טובים . וכל עוד יש לך אפשרות להביא שחקנים טובים במקומם זה עדיף, לא משנה איפה הם נולדו .
עוד לא ראיתי שחקני בית שהגיעו לבוגרים פה לא קיבלו הזדמנות וכן הצליחו במקום אחר , הכל בלוף .
את הכסף אפשר לשפוך על שחקנים טובים , צריך להקים פה מערך סקאוטינג על זרים ולהתחיל לפגוע בזרים במקום להביא את כל השבורים האלה מאפריקה .
נערך לאחרונה על ידי eldad21 ב 04 ספטמבר 2012, 15:48, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

eldad21 כתב:

מעליך משה אוחיון כתב ששחקני בית הם ערובה לאיכות, אז הנה שרצקי מוכיח איכות עם 2 שחקני בית בהרכב + רכישות של ישראלים בינוניים (בדש אבוחצירה אלעד גבאי חסארמה ושיר צדק) וזרים מצויינים .

אתה יודע מי עוד היה בסגל שלהם כשהם ירדו? בוא אני יספר לך . מליקסון חן עזרא אביחי ידין דגלאס דה סילבה וסמואל יבואה. כולם חרא של שחקנים כי הם ירדו ליגה.
הפועל כפר סבא ירדה באותה עונה בגלל 2 אנשים העונים לשם אלי. אלי אוחנה ואלי טביב .
ידעת טוב מאוד מה תקבל מלויטה והיה עליו קונצנזוס בקרב הקהל ובקרב לכל אנשי המקצוע ( פרימו לא אחד כזה ).
נ.ב

בקשר לבעל הבית, ההבנה בכדורגל פחות חשובה כמו ההבנה בניהול , איזי קונה צעירים מעולים ( ע"ע בן והבה שהוא בלם אדיר ) ולא משנה לו שחקן בית או שחקן חוץ . בליגה הזאת הרמה לא גבוהה ולכן 2 3 זרים באמת איכותיים משדרגים קבוצה של ישראלים בינוניים לרמה של אירופה .
הצעירים פה לא מספיק טובים . וכל עוד יש לך אפשרות להביא שחקנים טובים במקומם זה עדיף, לא משנה איפה הם נולדו .
עוד לא ראיתי שחקני בית שהגיעו לבוגרים פה לא קיבלו הזדמנות וכן הצליחו במקום אחר , הכל בלוף .
את הכסף אפשר לשפוך על שחקנים טובים , צריך להקים פה מערך סקאוטינג על זרים ולהתחיל לפגוע בזרים במקום להביא את כל השבורים האלה מאפריקה .
אוקיי, אז הצעירים שלנו לא מספיק טובים. איך בדיוק לבשל שחקנים למכבי עונה לך על הצורך בבסיס שחסר לעתיד?

סמל אישי של משתמש
eldad21

שליחה על ידי eldad21 »

תומר סויסה הוא צעיר בעל פוטנציאל, קצת מעצבנת העדינות שלו וזה ניראה כאילו הוא לא מתאמץ אבל הוא שחקן טוב
דובב גבאי הוא בסדר מעט פרווה לדעתי מספיק טוב לסגל אבל לא בשביל הרכב ראשון , פלצוק סה"כ בן 25 ותסכים איתי שהוא יותר טוב מכל הצעירים שיש לך פה .
כשיש לך את נאסר גביש סויסה פלצוק +מושאל מצויין כמו דיא סבע מגן מקומי וטוב בדמות אופיר אם היית משאיר את שבחון שהוא ישראלי מוכח ובעל ניסיון + זרים טובים ( זרים אמיתיים כמו של ק"ש ) אתה יכול לרוץ חזק חזק קדימה . ומהספסל יש את דובב ו2 צעירים מקומיים , הכי טובים מהנוער .

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

eldad21 כתב:תומר סויסה הוא צעיר בעל פוטנציאל, קצת מעצבנת העדינות שלו וזה ניראה כאילו הוא לא מתאמץ אבל הוא שחקן טוב
דובב גבאי הוא בסדר מעט פרווה לדעתי מספיק טוב לסגל אבל לא בשביל הרכב ראשון , פלצוק סה"כ בן 25 ותסכים איתי שהוא יותר טוב מכל הצעירים שיש לך פה .
כשיש לך את נאסר גביש סויסה פלצוק +מושאל מצויין כמו דיא סבע מגן מקומי וטוב בדמות אופיר אם היית משאיר את שבחון שהוא ישראלי מוכח ובעל ניסיון + זרים טובים ( זרים אמיתיים כמו של ק"ש ) אתה יכול לרוץ חזק חזק קדימה . ומהספסל יש את דובב ו2 צעירים מקומיים , הכי טובים מהנוער .
אם הבסיס הזה באמת ירוץ שנתיים-שלוש ביחד, אין לי ספק שנצליח. אבל זה בדרך כלל לא קורה פה, וההשאלה של רועי קהת רק בשביל לגבות מהספסל היא ממש לא צעד בכיוון הזה.

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

בסיס יש רק בקרמבו וגם אותו אוכלים
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

eldad21 כתב:

אגב, לויטה באותה עונת ירידה היה בן 20 ובאותו זמן גם קפטן ושוער הנבחרת הצעירה , כשיהיה פה שוער ( שחקן בית ) פותח בנבחרת הצעירה דבר איתי :)
בקשר לירדת ליגה שלו , הוא היה הקפטן של הקבוצה הזאת , ירד איתה ליגה ועלה עונה לאחר מכן ואם אני לא טועה אפילו לואיס פרננדס גם זימן אותו לנבחרת הבוגרת כמה פעמים באותה תקופה . כשיהיה לך שחקן בית כזה דבר איתי שוב . לא מוכח עלק .

נ.ב

תקרא את ההודעות שלי לפני שאתה מסלף את הדברים שלי.

אני לא אמרתי ששחקני בית שווים איכות אלא שיציבות תיתן איכות. כשבתחילת השנה אתה משאיל ממכבי שני שחקנים בלי אופצית רכישה, אתה קובע עובדה שבקיץ תצטרך למצוא שני שחקנים שיתפסו את מקומם. כשאתה מחתים שחקנים זרים ב120 אלף דולר (כמו אוסיאקו ומרקוביץ') אתה לוקח הימור שכמו בשנים הקודמות הזרים לא ישדרגו אותך ואתה תצטרך, בקיץ הבא או אפילו בינואר, לחפש להם מחליפים. כשאתה בונה קבוצה עם 16 שחקני רכש, אתה בונה קבוצה על שחקני רכש במחירים נמוכים שכן בשביל לבנות קבוצה עם 16 שחקני רכש איכותים, בטח אצלנו עם "מס אלונה/באר שבע", אתה צריך תקציב של 60 מיליון שקל ולא של 26 או 30 מיליון.
הסיכוי היחידי שלנו למצוא יציבות הוא להביא 7-8 שחקני רכש יקרים שיעשו את ההבדל ואליהם ילך רוב התקציב, ואליהם לצרף את שחקני מחלקת הנוער שלנו שלדעתי ראוים לקבל צאנס להראות מה הם יודעים + הם מרוויחים משכורות נמוכות. ליצור בסיס שיוכל לרוץ כאן שנים.

גם אם נעזוב את עניין הזהות ואת העובדה שמבחינתי שחקני הרכש צריכים להיות טובים יותר מהחומר המקומי, גם מבחינה תקציבית זה חכם יותר לתת לשחקני הנוער שלנו את הדקות כדי שיתפנה מקום בתקציב לשחקני רכש איכותים.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

משה אוחיון כתב: תקרא את ההודעות שלי לפני שאתה מסלף את הדברים שלי.

אני לא אמרתי ששחקני בית שווים איכות אלא שיציבות תיתן איכות. כשבתחילת השנה אתה משאיל ממכבי שני שחקנים בלי אופצית רכישה, אתה קובע עובדה שבקיץ תצטרך למצוא שני שחקנים שיתפסו את מקומם. כשאתה מחתים שחקנים זרים ב120 אלף דולר (כמו אוסיאקו ומרקוביץ') אתה לוקח הימור שכמו בשנים הקודמות הזרים לא ישדרגו אותך ואתה תצטרך, בקיץ הבא או אפילו בינואר, לחפש להם מחליפים. כשאתה בונה קבוצה עם 16 שחקני רכש, אתה בונה קבוצה על שחקני רכש במחירים נמוכים שכן בשביל לבנות קבוצה עם 16 שחקני רכש איכותים, בטח אצלנו עם "מס אלונה/באר שבע", אתה צריך תקציב של 60 מיליון שקל ולא של 26 או 30 מיליון.
הסיכוי היחידי שלנו למצוא יציבות הוא להביא 7-8 שחקני רכש יקרים שיעשו את ההבדל ואליהם ילך רוב התקציב, ואליהם לצרף את שחקני מחלקת הנוער שלנו שלדעתי ראוים לקבל צאנס להראות מה הם יודעים + הם מרוויחים משכורות נמוכות. ליצור בסיס שיוכל לרוץ כאן שנים.

גם אם נעזוב את עניין הזהות ואת העובדה שמבחינתי שחקני הרכש צריכים להיות טובים יותר מהחומר המקומי, גם מבחינה תקציבית זה חכם יותר לתת לשחקני הנוער שלנו את הדקות כדי שיתפנה מקום בתקציב לשחקני רכש איכותים.
מחזק!

סמל אישי של משתמש
eldad21

שליחה על ידי eldad21 »

משה אוחיון כתב: תקרא את ההודעות שלי לפני שאתה מסלף את הדברים שלי.

אמרת שיציבות תביא איכות ברמיזה ששחקני בית הם יציבות ומהם תגיע האיכות .
אני רק הראיתי לך איך קבוצת פריפריה לוקחת אליפות עם 2 שחקני בית בהרכב ועם קהל ומסורת הרבה פחות גדולים משלך ותקציב קטן משלך.
כשהנוער חלש פונים לכיוונים אחרים , ומה לעשות הנוער פה חלש .
כשנערים א מקבלים 7-0 ממכבי תל אביב אז העתיד לא ניראה טוב .
כשהנוער היה שנתיים בליגה השנייה אז מה לעשות זה קצת בעייתי ומפחיד לתת צאנסים לשחקנים כאלה שגם ככה אף אחד מהם לא היה בורג משמעותי בנבחרות ישראל .
לעניין אוהד לויטה פתאום קשה לך להתייחס ? הוא לא היה מוכח כשהגיע אלינו ? נוח לך להתייחס רק לחלקים מסויימים בהודעה שלי ?
רק ניסיתי להראות שגם ישראלים מוכחים וטובים יכולים להגיע לכאן , וגם כאלה בעלי פוטנציאל בגיל סביר .

לא יעזור כמה ננסה לעבוד על עצמנו כרגע אנחנו כבר לא נתפסים כקבוצה גדולה בעיני השחקנים בליגה , אנחנו קבוצה גדולה לשעבר עם קהל גדול ומלחיץ ומקום שקשה להצליח בו ( ככה רואים אותנו ) ועד שלא נבסס את עצמנו במשך כמה שנים טובות בצמרת אנחנו נישאר ככה .
בשביל להגיע לכמה שנים בצמרת צריך שחקנים טובים כאן ועכשיו, מבחינתי שיביאו אותם מגואטמלה העיקר שיהיו טובים ויתנו לנו שנים טובות.
בקשר לזרים , במקום לדבר שטויות שיקימו כבר מערך סקאוטינג .

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

eldad21 כתב:
בשביל להגיע לכמה שנים בצמרת צריך שחקנים טובים כאן ועכשיו, מבחינתי שיביאו אותם מגואטמלה העיקר שיהיו טובים ויתנו לנו שנים טובות.
בקשר לזרים , במקום לדבר שטויות שיקימו כבר מערך סקאוטינג .
רועי קהת, דיא סבע.
תסביר לי בדיוק איך הם יתנו לנו שנים טובות?
הרי אם הם יתנו עונה טובה הם יחזרו לקבוצת האם שלהם, ואם הם יתנו עונה לא טובה הרי שלא הרווחנו מהם כלום.
שורה תחתונה יש לך היום 3-4 שחקנים צעירים מקומיים שעברו את כל מחלקות הנוער בתקווה שיום אחד יגיעו לתת את התחת שלהם בקבוצה הבוגרת שהם אוהבים מול הקהל שעליו הם חלמו.
השחקנים האלו הוחתמו על חוזים ארוכי טווח על ידי אלונה ואסי רחמים מה שאומר שהאמינו בהם, ובכל זאת הם לא מקבלים צאנסים.. אפילו לא בגביע הטוטו.. בשנה שעברה זה עוד היה מובן בגלל הסיטואציה שהקבוצה נקלעה אליה.. אבל השנה אין שום סיבה שלא.. זה לא שיש לך את פדרו גלבאן ואומרים לך תכניס את ירדן אבוחצירא.
זה לא שיש לך את אביחי ידין ומבקשים לתת צאנסים ללוטם. וזה לא שיש לך את אחמד סבע ומבקשים לתת צאנס לאבו לאבן.
להגיד שמחלקת הנוער גרועה ולא שווה כלום זה הקטנת ראש, מגיעים לכאן מאמנים שדואגים רק לכסא שלהם וזו הבעיה האמיתית.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

red ultras כתב:
להגיד שמחלקת הנוער גרועה ולא שווה כלום זה הקטנת ראש, מגיעים לכאן מאמנים שדואגים רק לכסא שלהם וזו הבעיה האמיתית.
די להפיל הכל על המאמן כרגיל. יש פה היום מאמן שלא צריך להוכיח לאף אחד שהוא יודע לקדם צעירים מוכשרים. מאמן שלקח אליפויות והגיע לצ'מפיונס על בסיס שחקני בית בניגוד לכל קודמיו במכבי חיפה.

סמל אישי של משתמש
eldad21

שליחה על ידי eldad21 »

red ultras כתב: רועי קהת, דיא סבע.
תסביר לי בדיוק איך הם יתנו לנו שנים טובות?
הרי אם הם יתנו עונה טובה הם יחזרו לקבוצת האם שלהם, ואם הם יתנו עונה לא טובה הרי שלא הרווחנו מהם כלום.
שורה תחתונה יש לך היום 3-4 שחקנים צעירים מקומיים שעברו את כל מחלקות הנוער בתקווה שיום אחד יגיעו לתת את התחת שלהם בקבוצה הבוגרת שהם אוהבים מול הקהל שעליו הם חלמו.
השחקנים האלו הוחתמו על חוזים ארוכי טווח על ידי אלונה ואסי רחמים מה שאומר שהאמינו בהם, ובכל זאת הם לא מקבלים צאנסים.. אפילו לא בגביע הטוטו.. בשנה שעברה זה עוד היה מובן בגלל הסיטואציה שהקבוצה נקלעה אליה.. אבל השנה אין שום סיבה שלא.. זה לא שיש לך את פדרו גלבאן ואומרים לך תכניס את ירדן אבוחצירא.
זה לא שיש לך את אביחי ידין ומבקשים לתת צאנסים ללוטם. וזה לא שיש לך את אחמד סבע ומבקשים לתת צאנס לאבו לאבן.

א. מי אמר שאלה אמורים להיות אותם שחקנים ? שלומי אזולאי ( עונה שעברה) סולליך + איציק כהן העונה שתיהם מושאלים מחיפה לקריית שמונה , שתיהם לא שחקני בית וקריית שמונה לקחה אליפות, מה זה אומר ? שאסור להשאיל?
ב. בשקט בשקט זאת כבר העונה השנייה של דיא סבע פה ולא ניתן לדעת מה יקרה בעתיד , הוא יותר טוב מכל הנוער שלנו ביחד ולכן עליו לשחק . כנל קהת.
ג. מאיפה אתה יודע שהשחקנים שיעלו לקבוצה הבוגרת אוהדים אותה בכלל? מאיפה אתה יודע שהחלום שלהם זה לא להיות במכבי חיפה או מכבי תל אביב , זה ששחקן גדל פה זה לא ערובה לכך שהוא אוהד את המועדון או אוהב אותו .
ד. זה לא שיש לך בנוער את גולסה עידן ורד נאתכו בירם כיאל או אלירן עטר , זה עובד ב2 הכיוונים .
אבל שורה תחתונה דיא + קהת הרבה יותר טובים מהנוער שלנו וזה מוכח, הם בני אותו גיל אחד ( דיא ) היכולת שלו מוכחת ומוכרת לכל אוהד של באר שבע ואני בטוח שאין אחד שמטיל בה ספק .השני נמנה על כל נבחרות ישראל כבורג משמעותי ואפילו בחלקן הגדול היה קפטן+ קפטן מכבי תל אביב לנוער והכוכב הבלתי מעורער של קבוצת הנוער הטובה בארץ . אולי הם לא גלבאן וידין אבל הם בוודאות טובים משחקני הנוער המהוללים שלנו .

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אם נשים לרגע את סבע בצד.
קהת על סמך השם שלו בלבד קיבל פה מפתחות לקבוצה... השחקן לא היה איתנו במחנה האימונים. התאמן עם הקבוצה בקושי שבוע ואני בטוח שלא היה עליו סקאוטינג כשלא היה כאן. ועם זאת עדין עלה כמחליף במשחק אחד והיה האופציה הראשונה לפתוח בהרכב במקום זר. בשתי הפעמים היה גרוע! לא הראה ניצוצות! ונראה כמו שחקן שעלה הרגע מהנוער... ברור לכולנו שהוא ימשיך לקבל המון קרדיט העונה. אז אם ככה למה ירדן אבוחצירא לא קיבל את הקרדיט הזה . מישהו במועדון מסוגל להגיד על סמך ידע מוחשי! (לא שמןת, לא קבוצות, לא שמועות, מישהו שראה את זה משחק וראה את זה משחק) שקהת טוב מירדן? מבחינתי אם לא קיים כזה זה רק אומר שאין סיכוי שבאמת יגדלו לנו פה שחקני בית כי תמיד יהיו שמות נוצצים מקבוצות זוהרות שיקבלו את הדקות של הנוער שלנו!
נכון למה שראינו עד כה:
אבוחצירא לא נופל מקהת!
אבולאבן ואוזן טובים מאקסברד!
צחי מכלוף ברמה של נאסר!
וזינו וועקנין עולים על אנגובו...

סמל אישי של משתמש
eldad21

שליחה על ידי eldad21 »

dardasmiley כתב:אם נשים לרגע את סבע בצד.
קהת על סמך השם שלו בלבד קיבל פה מפתחות לקבוצה... השחקן לא היה איתנו במחנה האימונים. התאמן עם הקבוצה בקושי שבוע ואני בטוח שלא היה עליו סקאוטינג כשלא היה כאן. ועם זאת עדין עלה כמחליף במשחק אחד והיה האופציה הראשונה לפתוח בהרכב במקום זר. בשתי הפעמים היה גרוע! לא הראה ניצוצות! ונראה כמו שחקן שעלה הרגע מהנוער... ברור לכולנו שהוא ימשיך לקבל המון קרדיט העונה. אז אם ככה למה ירדן אבוחצירא לא קיבל את הקרדיט הזה . מישהו במועדון מסוגל להגיד על סמך ידע מוחשי! (לא שמןת, לא קבוצות, לא שמועות, מישהו שראה את זה משחק וראה את זה משחק) שקהת טוב מירדן? מבחינתי אם לא קיים כזה זה רק אומר שאין סיכוי שבאמת יגדלו לנו פה שחקני בית כי תמיד יהיו שמות נוצצים מקבוצות זוהרות שיקבלו את הדקות של הנוער שלנו!
נכון למה שראינו עד כה:
אבוחצירא לא נופל מקהת!
אבולאבן ואוזן טובים מאקסברד!
צחי מכלוף ברמה של נאסר!
וזינו וועקנין עולים על אנגובו...

קהת יותר טוב מירדן על סמך זה שהם בני אותו גיל +- ואחד הוא בורג משמעותי בנבחרות ישראל לאורך כל השנתון שלהם + השחקן המוביל של הנוער של הקבוצה הכי טובה בארץ והשני הוא שחקן טוב בנוער של קבוצה בינונית מינוס ולא קשור בכלל לנבחרת ישראל .
בנוסף קהת כבר ערך המון הופעות בליגת העל , כבש גם פעמיים או 3 לדעתי וגם הכריע כבר שנתיים ברצף את דרבי הנוער מול הפועל , מה גם שבגיל 17 נירנברג הגרמנית הציעה לקנות אותו ממכבי ת"א שדרשה על שחקן בן 17 200 אלף יורו. כל מיני נתונים שדי מעידים שמבחינת כשרון אין כל כך מה להשוות בין השניים . אה ושחכתי ירדן נולד בסורוקה ולכן הוא יותר טוב . ממש טיעון רציני.

הלאה, אקסברד בול עץ רציני סבבה את זה כל אחד רואה ויודע, אבל לקבוע שאבו לאבן טוב ממנו( על אוזן אין בכלל מה לדבר כי הוא לעולם לא התמודד עם יריבים ברמתו של אקסברד מסיבה זו או אחרת ) אבו לאבן קיבל הזדמנויות בעונה שעברה, להגיד שהוא הוכיח את עצמו? ממש ממש לא אפילו רחוק מכך , מבחינת כדורגל, סתם שחקן דריבל של ילדה עם קוקיות וגם סיומת לא בשמיים להגיד שהוא טוב מאקסברד? קצת פופוליסטי. שתיהם +- אותה רמה עם יתרון קל לאקסברד .

צחי מכלוף ברמה של נאסר? מבחינת כשרון האמת יש לך קייס אבל מכלוף נפצע המון ואי אפשר לדעת איך הוא חזר .
שחקן בתפקיד שלו ( קיצוני ) שבנוי על מהירות ויציאה מהמקום , כל פציעה כזאת היא קריטית מאוד עבורו. נאסר יחסית הוכיח את עצמו בעונה האחרונה , הוא עדיין לא מלוטש וחסרה לו הבנת משחק ברמה הבסיסית. הוא המון פעמים מקבל החלטות מטומטות ( זה משהו שמאמנים אמורים לעבוד איתו עליו ) אבל מבחינת כשרון כן יש לו כדורגל ברגליים.

ועכשיו לגראנד פינאלה - זינו וועקנין עולים על אנג'ובו ? בטח חחחחחחחח.
עם כמה שאנג'ובו נגר מת ועם כמה שאני לא מחזיק ממנו אבל זו שטות מהגדולות ששמעתי .
אנג'ובו עדיין היה שחקן הרכב בחצי העונה שלו בק"ש שהייתה האלופה להזכירך , עדיין הוא שחקן בינלאומי בנבחרתו הארצית . כשיהיה לזינו או ועקנין רזומה כזה אז בכלל יהיה מה להשוות בנתיים דיבורים כמו חול ואין מה לאכול .

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

להזכיר לך כמה "בולי עץ" עברו בישראל בכלל ובב"ש בפרט שיש להם רזומה של "שחקני נבחרת"?
יש נבחרות (בעיקר של מדינות באפריקה ובחלקים מסויימים של אירופה) שמקבלות לתוכן שחקנים רק בזכות השוחד שהסוכן שלהם מוכן לשלם למאמן\התאחדות כדי שיוכל לשווק אותם החוצה - אבל הם שחקני פח.
אבל למה ללכת רחוק - גם פה בישראל הזימונים לנבחרת לא תמיד שיקפו את המציאות אלא יותר היו תולדה של כמה יחסי ציבור יש לשחקן בקרב עיתונאי הספורט המובילים.
לא תצליח לשכנע אותי שבהפועל באר שבע מודל 2012/13 אין מקום ללפחות 2-3 שחקני בית בהרכב + 2 נוספים על הספסל. אבל אתה יודע מה? מחר יש לנו משחק שבו הצעירים שעוד לא הועזבו מפה יוכלו להראות (בתקווה שייתנו להם צ'אנס) מה יש להם להציע.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
eldad21

שליחה על ידי eldad21 »

8red כתב:להזכיר לך כמה "בולי עץ" עברו בישראל בכלל ובב"ש בפרט שיש להם רזומה של "שחקני נבחרת"?
יש נבחרות (בעיקר של מדינות באפריקה ובחלקים מסויימים של אירופה) שמקבלות לתוכן שחקנים רק בזכות השוחד שהסוכן שלהם מוכן לשלם למאמן\התאחדות כדי שיוכל לשווק אותם החוצה - אבל הם שחקני פח.
אבל למה ללכת רחוק - גם פה בישראל הזימונים לנבחרת לא תמיד שיקפו את המציאות אלא יותר היו תולדה של כמה יחסי ציבור יש לשחקן בקרב עיתונאי הספורט המובילים.
לא תצליח לשכנע אותי שבהפועל באר שבע מודל 2012/13 אין מקום ללפחות 2-3 שחקני בית בהרכב + 2 נוספים על הספסל. אבל אתה יודע מה? מחר יש לנו משחק שבו הצעירים שעוד לא הועזבו מפה יוכלו להראות (בתקווה שייתנו להם צ'אנס) מה יש להם להציע.
שוחד לא שוחד נבחרות לא נבחרות, זמביה נכון להיום היא אלופת אפריקה אחרי ניצחון בגמר על הפילים של חוף השנהב אמנם בפנדלים אם אני לא טועה אבל עדיין אלופת אפריקה . אל תזלזל .
אין לי מה לשכנע אותך אתה לא מוריניו ולא קאפלו , אני אומר את דעתי ומביא עובדות וטיעונים תביא גם אתה טיעונים אמיתיים מעבר לנולדו בסורוקה או שוחד לסוכנים ונוכל לנהל דיון אמיתי .

נ.ב
הסמל בצד של ה30 אליפויות של יובה זה לא שוחד אה ? חחחחח

שלח תגובה