8red כתב:אף אחד לא אמר ששחקני בית הם ערובה להצלחה.
אבל כל עוד תמשיך לפזר את הכסף על שחקנים בינוניים ומטה במקום לתת צ'אנס אמיתי לשחקני הבית הצעירים שלך - בחיים לא תדע מה אתה יכול לקבל מהם, בדיוק כמו שלא יכלת לדעת מה תקבל לדוגמא מאוהד לויטה -שחקן שהגיע לפה אחרי שירד ליגה גם עם כפ"ס וגם עם הקבוצה שלו בהולנד תוך כדי זה שהוא חוטף שם כמות עצומה של גולים.
ואם היה לנו בעל בית שמבין עניין, מפיק לקחים, לא מחליף סגל כמו גרביים ויודע על מה באמת לשים את הכסף כמו איזי שירצקי - דיינו.
מעליך משה אוחיון כתב ששחקני בית הם ערובה לאיכות, אז הנה שרצקי מוכיח איכות עם 2 שחקני בית בהרכב + רכישות של ישראלים בינוניים (בדש אבוחצירה אלעד גבאי חסארמה ושיר צדק) וזרים מצויינים .
בטח , לויטה חרא של שוער הוא ירד ליגה.
אתה יודע מי עוד היה בסגל שלהם כשהם ירדו? בוא אני יספר לך . מליקסון חן עזרא אביחי ידין דגלאס דה סילבה וסמואל יבואה. כולם חרא של שחקנים כי הם ירדו ליגה.
הפועל כפר סבא ירדה באותה עונה בגלל 2 אנשים העונים לשם אלי. אלי אוחנה ואלי טביב .
ידעת טוב מאוד מה תקבל מלויטה והיה עליו קונצנזוס בקרב הקהל ובקרב לכל אנשי המקצוע ( פרימו לא אחד כזה ).
אגב, לויטה באותה עונת ירידה היה בן 20 ובאותו זמן גם קפטן ושוער הנבחרת הצעירה , כשיהיה פה שוער ( שחקן בית ) פותח בנבחרת הצעירה דבר איתי

בקשר לירדת ליגה שלו , הוא היה הקפטן של הקבוצה הזאת , ירד איתה ליגה ועלה עונה לאחר מכן ואם אני לא טועה אפילו לואיס פרננדס גם זימן אותו לנבחרת הבוגרת כמה פעמים באותה תקופה . כשיהיה לך שחקן בית כזה דבר איתי שוב . לא מוכח עלק .
לויטה היה שוער מוערך ומעולה , אין אחד שלא ידע את זה אז ויודע את זה גם היום .
נ.ב
גם גילי ורמוט ירד ליגה בליגה ההולנדית , אני בטוח שהיית מקבל אותו בברכה.
בקשר לבעל הבית, ההבנה בכדורגל פחות חשובה כמו ההבנה בניהול , איזי קונה צעירים מעולים ( ע"ע בן והבה שהוא בלם אדיר ) ולא משנה לו שחקן בית או שחקן חוץ . בליגה הזאת הרמה לא גבוהה ולכן 2 3 זרים באמת איכותיים משדרגים קבוצה של ישראלים בינוניים לרמה של אירופה .
הצעירים פה לא מספיק טובים . וכל עוד יש לך אפשרות להביא שחקנים טובים במקומם זה עדיף, לא משנה איפה הם נולדו .
עוד לא ראיתי שחקני בית שהגיעו לבוגרים פה לא קיבלו הזדמנות וכן הצליחו במקום אחר , הכל בלוף .
את הכסף אפשר לשפוך על שחקנים טובים , צריך להקים פה מערך סקאוטינג על זרים ולהתחיל לפגוע בזרים במקום להביא את כל השבורים האלה מאפריקה .