ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה

שליחה על ידי dor69 »

לא אומר שהוא שיחק קשר התקפי אבל להגיד קשר אחורי כאילו בכר שלח אותו להיות 6 גרזן זה חוסר הבנה משווע.
תבינו, יש לנו חלק אחורי נגרי ולחיץ בטירוף. עד שיבוא קשר אחורי פרופר שגם לא יהיה לחיץ אתם תצטרכו פליימייקר אחורי כדי לצאת טוב קדימה. היכולת לצאת קדימה של הקבוצה הגדולה שלנו נשענה בחלק האחורי על בלם עם יכולת להניע כדור ברמה גבוהה (שיר צדק הישן והטוב) וקשר אחורי שמעבר לזה שהוא מפלץ הוא קל רגליים ולא לחיץ בעליל (אוגו). תוסיפו לזה עזרה של ראדי והובאן להגנה בעת הצורך וקיבלתם קבוצה שוטפת. היום היחיד בחלק האחורי שיודע להניע כדור ברמה גבוהה הוא ויטור וזה בטח לא מספיק
מסכים איתכם שזה באסה שיהושוע לא משחק 10 אבל זה כורח המציאות. לא אחת מההחלטות ההזויות של בכר (ובהחלט יש לו כאלה)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לא חושב שהחלטה הזויה כי זוזוואה גם מניע כדור טוס מאוד ויש לו יכולת מצוינת לשלוח כדורים על 30 וגם 40 מטר. כן חושב שההחלטה היא לא נכונה לאור העובדה שאנחנו מתקשים מאוד לייצר מצבים בטח מהאמצע.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

dor69 כתב:לא אומר שהוא שיחק קשר התקפי אבל להגיד קשר אחורי כאילו בכר שלח אותו להיות 6 גרזן זה חוסר הבנה משווע.
תבינו, יש לנו חלק אחורי נגרי ולחיץ בטירוף. עד שיבוא קשר אחורי פרופר שגם לא יהיה לחיץ אתם תצטרכו פליימייקר אחורי כדי לצאת טוב קדימה. היכולת לצאת קדימה של הקבוצה הגדולה שלנו נשענה בחלק האחורי על בלם עם יכולת להניע כדור ברמה גבוהה (שיר צדק הישן והטוב) וקשר אחורי שמעבר לזה שהוא מפלץ הוא קל רגליים ולא לחיץ בעליל (אוגו). תוסיפו לזה עזרה של ראדי והובאן להגנה בעת הצורך וקיבלתם קבוצה שוטפת. היום היחיד בחלק האחורי שיודע להניע כדור ברמה גבוהה הוא ויטור וזה בטח לא מספיק
מסכים איתכם שזה באסה שיהושוע לא משחק 10 אבל זה כורח המציאות. לא אחת מההחלטות ההזויות של בכר (ובהחלט יש לו כאלה)

6 זה רק גרזן? במיקום שלו הוא היה מאוד 6. הייתי רוצה לראות אותו 8, לא 10. כמו ראדי בזמנו.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

ז'וזוואה צריך להיות אול הראונד פלייר. שישחק איפה שבא לו. הייתי רוצה לראות אותו לצד שמיר/סבג/קלטינס וגרזן זר

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

dor69 כתב:העובדה שהוא יורד נמוך להכתיב קצב לא אומרת שהוא קשר אחורי, מה זאת השטות הזאת שאנשים התחילו לפמפם? גם מליקסון היה יורד לאיזור הזה להתחיל התקפות, הוא גם קשר אחורי?
זה לא שהוא ירד אחורה לקבל כדור כדי לנהל משחק, זאת הייתה עמדת המוצא שלו.
גם כשכולם כבר היו קרובים לרחבה של חיפה הוא היה די מאחור...

תוסיף לזה את העובדה שבכר אמר בריאיון שהוא יכול לשחק קשר אחורי, וזה מה שקיבלת.

הוא היה קשר אחורי.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
REDZED
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי REDZED »

רוצה לראות אותו יותר באזורים המסוכנים, הרעיון הזה שהוא שולח כדורים ארוכים ומנסה ציפים על אוטומט גורם להרגיש שהוא קצת צפוי.
אני חושב שאם יעבדו עם הקבוצה על תיאום איתו אפשר לגבש פה משהו מעניין..
כי למרות שכרגע הוא נראה לא מתאים, הוא הכי איכותי בסגל קל.

עכשיו אני לא רץ יותר מידי קדימה מבחינת סגל עתידי
אז אני מנסה לראות מה אפשר להציל עכשיו? קודם כל הגיע הזמן שנבין שקלטינס לא מתאים להיות קשר, יש לו לא מעט יכולות שאהבתי אצלו כשחקן אבל באמצע זה לא יעבוד כמו שבביתר זה לא עבד לו.. האמת היא שהוא שחקן הגנה עם יכולות התקפיות כמו דריבל ופריצה(בגוון של אלחמיד), והייתי שמח לראות בתחרות עם בן ביטון על העמדה.

גם קבהא כמו שלמדנו כבר, לא נכנס לפונקציה כשחקן שיכול לקדם אותנו בקישור.

זה משאיר אותנו עם סבג ושמיר כקשרים הכי אחוריים שעוד הוכיחו שהם מסוגלים למשהו בעיקר בפן של ההצטרפות והאנרגיה, עכשיו בגלל שאין קשר אחורי ברמה שיכול לחבר בין האמצע לחלק האחורי אז אני לא רואה ברירה אלא לשחק שלוש בלמים, ואני לגמרי בטוח שזה רעיון שיכול לעבוד.

מה יש להפסיד ששום דבר לא נראה שמתחבר כרגע ?

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

אחלה מחליף לגיא וייזנגר באימון שוערים.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

מרגיש לי כמו שחקן שכונה.
גם איזה 5-6 כרטיסים צהובים כבר. הזוי

לדעתי אכלנו צינור איתו. הלוואי ואתבדה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

שמעון א כתב:מרגיש לי כמו שחקן שכונה.
גם איזה 5-6 כרטיסים צהובים כבר. הזוי

לדעתי אכלנו צינור איתו. הלוואי ואתבדה.
לא לא. הוא טוב. הוא לא אשם שהפכו אותו לספק ערן לוי ספק קוורטרבק שמעיף כדורים על 60 מטר.
למזלנו השכר שלו די נמוך והחוזה לעוד עונה, אפשר להפיק ממנו תועלת בסה"כ. עם קישור אחורי חזק מאחוריו ושחקנים שעושים תנועה יש פוטנציאל.

סמל אישי של משתמש
REDZED

שליחה על ידי REDZED »

לא עובד איתו כרגע אבל הוא הסממן היחיד של איכות שיש לנו כרגע.. וכמו שאומרים פה ברגע שיביאו קשר אחורי זר איכותי&שחקן התקפה זר איכותי אתם תראו ממנו דברים יפים.

למרות התוצאות והמשבר, אנחנו בבנייה וזה לא קל לבנות אחרי כמות השחקנים המכריעים שעזבו פה, זוסוא עוד יכול להיות יותר טוב.

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

עם כמה שהוא איכותי, מהרגע שנחת על הדשא בטרנר המטוטלת שינתה כיוון. לא מתאים כרגע בשום ציוות בקישור.

סמל אישי של משתמש
REDZED

שליחה על ידי REDZED »

red ultras כתב:עם כמה שהוא איכותי, מהרגע שנחת על הדשא בטרנר המטוטלת שינתה כיוון. לא מתאים כרגע בשום ציוות בקישור.
זה הטרגדיה, מאז שהוא הגיע המצב נהיה רע וזה מוכח.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

לא יודע, באמת לא רואה כרגע מה ההבדל בינו לבין מדוניאנין כזה.
הרבה קלאסה אבל בלי תכלס ובנוסף גם כופה עלינו מערך מאוד ספציפי.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מצטער.
איכות, לא איכות, מאז שהוא הגיע וברק בכר פותח איתו בהרכב אנחנו נראים רע.
הוא לא קשר אגף והיום באמצע הוא גם היה נראה רע.
עד עכשיו האגפים שלנו דורשים שחקן אגף וברק בכר הביא שחקן אמצע עם איכות אבל בלי תכלס.
מה עוזר האיכות הזאת עם אנחנו בקושי כובשים?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

בזבוז של זר. אחד האוברייטדים הכי גדולים שנחתו כאן ואני עדין. כל החופשיות שלו אותו פח, אימונים לשוער. לא שווה רבע מההייפ סביבו.
אז נתן כדור אחד ענק, מאז לא עשה כלום על פני 5-6 משחקים, וואלה עדיף ערן לוי.

שלח תגובה