ארנסט שטקוס

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: ארנסט שטקוס

שליחה על ידי הפועלעולה »

טוב, שיר שחקן כבר יש...

https://www.youtube.com/watch?v=tGN4lBPhf6o" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

CrazyRed7 כתב:למה שידברו עם חיימוב כששום דבר לא נסגר?
מה היו צריכים להגיד לו?פנינו לחיפה לגבי שטקוס, יש מצב אתה מעוניין לעבור לשם במידה והדברים יבשילו?
כן.
להגיד לחיימוב אחריי שדברים סגורים "חבר תשמע אתה הולך לעבור להפועל חיפה" זאת בדיחה.
אם הם רוצים להביא שוער זר במקומו הם צריכים לדבר איתו.
זה כמו שהמעביד שלך יסכם עם מפעל אחר שרחוק מהעיר שלך על זה שתעבוד באותו מפעל, זאת הרעת תנאי ההעסקה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הפועלעולה כתב:טוב, שיר שחקן כבר יש...

https://www.youtube.com/watch?v=tGN4lBPhf6o" onclick="window.open(this.href);return false;
בדקה אחת מכושפת הפכנו לקבוצה מעופפת, עונה כזאת לא הייתה.
שטקוס 10 תדביק את הקבוצה, שטקוס 10, תדביק את הקבוצה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

דר אדום בנשמה כתב: כן.
להגיד לחיימוב אחריי שדברים סגורים "חבר תשמע אתה הולך לעבור להפועל חיפה" זאת בדיחה.
אם הם רוצים להביא שוער זר במקומו הם צריכים לדבר איתו.
זה כמו שהמעביד שלך יסכם עם מפעל אחר שרחוק מהעיר שלך על זה שתעבוד באותו מפעל, זאת הרעת תנאי ההעסקה.
אף אחד לא מעביר אותו בלי לשאול אותו. תפסיק לזיין תשכל בלי לדעת כלום.
חיימוב יכול לעזוב בתנאים של המועדון וחיימוב יכול גם להישאר. בחירה שלו.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

CrazyRed7 כתב:למה שידברו עם חיימוב כששום דבר לא נסגר?
מה היו צריכים להגיד לו?פנינו לחיפה לגבי שטקוס, יש מצב אתה מעוניין לעבור לשם במידה והדברים יבשילו?
כן, בדיוק זה! לבוא ולהגיד לו: "שומע? אנחנו רוצים את שטקוס, יש חלון הזדמנויות שכנראה לא יחזור, מצטערים. סביר להניח שעוד מעט זה יצא. רצינו שתדע את זה קודם כל מאיתנו"

ב-ד-י-ו-ק ככה. ולא שהוא חוטף ג'ננה מול כולם בארוחת צהריים כי לא מפסיקים לשגע אותו עם הודעות ושמועות. ושוב, אני מתייחס למקרה הספציפי הזה בגלל שאם אנחנו ידענו על זה 3-4 שעות לפני הפיצוץ בארוחת הצהריים אז ברור לך שגם בצוות המקצועי ידעו, וכנראה לפניי, ולכן זה היה צריך להעשות ככה ואם יש מישהו לבוא אליו בתלונות על הדרך העקומה זה אך ורק לקבוצה ולא לעיתונאים או יואב כץ.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

The red one כתב: כן, בדיוק זה! לבוא ולהגיד לו: "שומע? אנחנו רוצים את שטקוס, יש חלון הזדמנויות שכנראה לא יחזור, מצטערים. סביר להניח שעוד מעט זה יצא. רצינו שתדע את זה קודם כל מאיתנו"

ב-ד-י-ו-ק ככה. ולא שהוא חוטף ג'ננה מול כולם בארוחת צהריים כי לא מפסיקים לשגע אותו עם הודעות ושמועות. ושוב, אני מתייחס למקרה הספציפי הזה בגלל שאם אנחנו ידענו על זה 3-4 שעות לפני הפיצוץ בארוחת הצהריים אז ברור לך שגם בצוות המקצועי ידעו, וכנראה לפניי, ולכן זה היה צריך להעשות ככה ואם יש מישהו לבוא אליו בתלונות על הדרך העקומה זה אך ורק לקבוצה ולא לעיתונאים או יואב כץ.
ונניח שחקן פלוני אלמוני מקבל הצעה מקבוצה.
סוג של גישוש מבחינת תנאים בחוזה, השחקן מביע נכונות... נראה לך שהשחקן הולך לבעלים ואומר לו ״אני רוצה לעזוב, יש לי הצעה ואולי דברים יסתדרו ואולי לא אבל אני שוקל את ההצעה ברצינות״
על פניו, אחלה גבר.
בפועל? המועדון מתחיל לחפש מחליף בקצב מסחרר ופוזל למקומות אחרים, אתה מאבד מהמעמד וכבר לא בונים עליך כמו בעבר.

למטבע יש שני צדדים. אם חיימוב היה מקבל הצעה מעניינת היה פועל באותו האופן. (בלי קשר להשערות מול מכבי חיפה)

כי פשוט זו הדרך הנכונה!!
קודם לבדוק היתכנות ולקרב את העסקה כמה שיותר. ורק לאחר מכן ״להטיל את הפצצה״ לא מטילים פצצה ואז אומרים ״יהיה בסדר״

היום כשהדברים ברורים הרבה יותר ומסתכלים על זה בצורה עניינית.. תבינו. אין דרך אחרת!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

The red one כתב: כן, בדיוק זה! לבוא ולהגיד לו: "שומע? אנחנו רוצים את שטקוס, יש חלון הזדמנויות שכנראה לא יחזור, מצטערים. סביר להניח שעוד מעט זה יצא. רצינו שתדע את זה קודם כל מאיתנו"

משום מה הצדקנות שלך היא תמיד נגד המועדון.
איזה מועדון שפוי הולך ומעדכן שחקן בעמדה X שהולכים להביא שחקן בכיר לעמדה שלו?
מישהו עידכן את בן שהר שמביאים חלוץ זר?מישהו עידכן את טאהא שמחתימים את אלחמיד?מישהו מעדכן את איינבינדר שמגיע זר למשבצת שלו?

תפסיקו לשחק אותה ראש קטן. אולי היה אפשר לעדכן אותו כמה שעות לפני כשהשמועות החלו להתפשט אבל מעבר לזה?המועדון התנהל כמו שהמועדון צריך להתנהל, כמו כל מועדון אחר בעולם.

סמל אישי של משתמש
The red one

אני ביקשתי יותר מכמה שעות לפניי? לא. ואל תשווה לי בין עמדות שוער לשאר שחקני השדה. זה פתטי.

אלדר אם חיימוב פעל באותה צורה (גישש מאחורי הגב והביא הצעה out of nowhere מבלי לומר מילה) אז הביקורת היא בדיוק אותה ביקורת

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

סבבה, אז קח דוגמא של שוער:
מישהו עידכן את גורש שמנחיתים לו את חיימוב?אז הוא התבכיין קצת בתקשורת אבל לא זרק מילים כמו בגדו בי וכו׳.
ובסופו של גבר הבחירה לעזוב או להישאר הייתה שלו, כל אחד רשאי לבחור.
אני אוהב את גיא, אבל משמועות די מבוססות אפשר להבין שהיא זה שגרם לכך כשניהל מגעים עם מכבי חיפה.

סמל אישי של משתמש
The red one

לא אותו מקרה כי גורש לא טוב כמו חיימוב והיה דיי צפוי (גם לו) שהוא לא יישאר שוער ראשון לנצח.

וחוץ מזה אתה לא מבין שאני לא מלין על השינוי המקצועי? אתה בעצמך הודית בהודעה הקודמת קודמת במה שאני טוען. סה טו

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בקיצור זה מופע צביעות לא קטן.
האוהדים שלנו "מוסריים" כלפי שחקן רק אם הוא טוב.
שימו לחיימוב איזה שני פאלטות בפליאוף וכל הצדקנים פותחים קופה לממן מונית ספיישל לחיפה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

CrazyRed7 כתב:סבבה, אז קח דוגמא של שוער:
מישהו עידכן את גורש שמנחיתים לו את חיימוב?אז הוא התבכיין קצת בתקשורת אבל לא זרק מילים כמו בגדו בי וכו׳.
ובסופו של גבר הבחירה לעזוב או להישאר הייתה שלו, כל אחד רשאי לבחור.
אני אוהב את גיא, אבל משמועות די מבוססות אפשר להבין שהיא זה שגרם לכך כשניהל מגעים עם מכבי חיפה.
זיכרון קצר, זוכר ציטוט של גורש/מקורביו אחרי החתימה של חיימוב שהוא מרגיש ״נבגד, תקעו לו סכין בגב״, ובאחד הראיונות בטלוויזיה אפילו אמר שהוא לא מרוצה מההגעה של חיימוב (מה שגרם למועדון לשנות את הגישה ולהחליט שאין יותר ראיונות לתקשורת בלי אישור שלהם וכפי שאנחנו רואים האישור הזה הוא די נדיר ולרוב שחקנים שלנו מתראיינים רק במסגרת הנבחרת שם מותר להם).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

The red one כתב:לא אותו מקרה כי גורש לא טוב כמו חיימוב והיה דיי צפוי (גם לו) שהוא לא יישאר שוער ראשון לנצח.
עכשיו אתה כבר לא הוגן.
בדיוק אותו מקרה עם הבדל אחד קטן גדול - את חיימוב הציעו ללא ידיעתו לקבוצה אחרת ואת גורש לא.
חוץ מזה הכל אותו דבר.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

בתוכנית הבוקר החליטו להכנס באלונה ובניהול "השונה" שהביאה. מי שניצח על התזמורת זה המאמן הכושל לבית בוזגלו שכמובן טרח להזכיר גם את אחיו. לפעמים השתיקה של המועדון כמדיניות מרתיחה אותי (כמובן בהנחה שהסיפור על הפנייה של חיימוב ליעקב שחר נכונה)

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

yossi כתב:בקיצור זה מופע צביעות לא קטן.
האוהדים שלנו "מוסריים" כלפי שחקן רק אם הוא טוב.
שימו לחיימוב איזה שני פאלטות בפליאוף וכל הצדקנים פותחים קופה לממן מונית ספיישל לחיפה.
Welcome to Beer Sheva

שלח תגובה