בן שהר
Re: בן שהר
זכותו של בן לא להאריך חוזה חלאס עם השטויות.
זה לא שלקחנו אותו כמו נאסר מליגה ארצית עד קדמת הבמה. כל עוד זה נעשה בצורה מכובדת בלי פוסטים בפייסבוק והורים בתקשורת אין שום קייס פה למהלכים בסגנון של להושיב ביציע.
זה לא שלקחנו אותו כמו נאסר מליגה ארצית עד קדמת הבמה. כל עוד זה נעשה בצורה מכובדת בלי פוסטים בפייסבוק והורים בתקשורת אין שום קייס פה למהלכים בסגנון של להושיב ביציע.
- ForeverRed
אז אל תושיב ביציע, אבל שלא יצפה לקבל עדיפות על פני שחקנים שכן רואים את עתידם כחלק מהמועדון.ReDo כתב:זכותו של בן לא להאריך חוזה חלאס עם השטויות.
לא רוצה? לא חייב. שלום ולהתראות.
האם הייתה טעות לשתף את בוזגלו? לא יודע. אבל ההשלכות ברורות.
אם יהיה טוב, ישחק.
אין טעם להושיב אותו על הספסל סתם כי גאדיר ימשיך בעונה הבאה והוא לא.
בן היה מקצועי לכל אורך הדרך שלו פה במועדון, גם כשלא שיחק לא עשה מזה סיפור יותר מדי, אין שום סיבה לסיים איתו את הדברים בצורה רעה במידה ויחליט לא להמשיך.
אנחנו לא כמו הפועל ת"א ולא כמו אלי טביב ולא כמו חיפה, לא צריך לפגוע באף שחקן רק כי הוא יחליט לא להאריך חוזה. (אלא אם כן קוראים לו בוזגלו, אז זה בסדר)
אין טעם להושיב אותו על הספסל סתם כי גאדיר ימשיך בעונה הבאה והוא לא.
בן היה מקצועי לכל אורך הדרך שלו פה במועדון, גם כשלא שיחק לא עשה מזה סיפור יותר מדי, אין שום סיבה לסיים איתו את הדברים בצורה רעה במידה ויחליט לא להמשיך.
אנחנו לא כמו הפועל ת"א ולא כמו אלי טביב ולא כמו חיפה, לא צריך לפגוע באף שחקן רק כי הוא יחליט לא להאריך חוזה. (אלא אם כן קוראים לו בוזגלו, אז זה בסדר)
מה הטעם לשים אותו ביציע? את מי ולמה אנחנו מענישים?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- dardasmiley
נכנס לכאן, רואה דיון שבן שהר לא מאריך חוזה.
חושב שאולי פספסתי משהו.
יוצא מהפורום נכנס לכלל אתרי הספורט.
כלום.
חוזר לפה, רואה שהכל ספוקלציה של אוהד.
חום אוגוסט אנס לכם את המוח.
חושב שאולי פספסתי משהו.
כלום.
עם כמה שזה יישמע מוזר,בן שהר מאוד חסר לנו.
הלחץ שלו על הבלמים,המהירות שלו לעומק וזה שהוא אחד החלוצים הטובים ביותר בארץ גורם לי לחשוב שאסור לנו לאבד אותו.
יחד עם זאת מסכים עם דרדס,אין מב להיכנס לפאניקה אני מאמין שבן יאריך חוזה למרות שהתרנגול עם הקעקועים בטוח עושה עליו לחץ להגיע לחיפה.
הלחץ שלו על הבלמים,המהירות שלו לעומק וזה שהוא אחד החלוצים הטובים ביותר בארץ גורם לי לחשוב שאסור לנו לאבד אותו.
יחד עם זאת מסכים עם דרדס,אין מב להיכנס לפאניקה אני מאמין שבן יאריך חוזה למרות שהתרנגול עם הקעקועים בטוח עושה עליו לחץ להגיע לחיפה.
- ForeverRed
פספסת רק את כל החודשים האחרונים, אבל תודה על חוות הדעת כבודו. לא היינו יכולים להמשיך בלעדיך.dardasmiley כתב:נכנס לכאן, רואה דיון שבן שהר לא מאריך חוזה.
חושב שאולי פספסתי משהו.
כלום.
אהבתי לראות את השחקנים, יחד עם אלונה, חוגגים לו יומולדת
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
עוד מישהו רוצה לדבר על זה שכל הגולים שלו בפנדלים?
כשהוא לא המגרש אני מעדיף כדור שוער של גורש ולא פנדל...
אכן. במצב הנוכחי שלנו זה לא יכולת טריויאליתmaxkid22 כתב:עוד מישהו רוצה לדבר על זה שכל הגולים שלו בפנדלים?
מתי הוא אמור לחזור בערך?
כאחד שיצא עליו לא מעט בתקופה האחרונה אני לוקח דבריי בחזרה.
איפה הוא ואיפה גאדיר.
הפועל ב"ש צריכה לשים לעצמה למטרה להחתים את בן על חוזה ארוך,אין לנו פרבילגיה לוותר עליו.
איפה הוא ואיפה גאדיר.
הפועל ב"ש צריכה לשים לעצמה למטרה להחתים את בן על חוזה ארוך,אין לנו פרבילגיה לוותר עליו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ביכולת של אתמול, גם ברדה עדיף על גאדיר ותרם יותר ממנו בדקות ששיחק. אכזבה גדולה. גם אם שהר מוגבל, עדין היה עושה יותר מגאדיר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
עלה עם זריקות וסיכן החמרת פציעה בשביל לשחק.. אי אפשר ממש לבוא בטענות לשחקן שעושה מעשה כזה..Sir Alex Ferguson כתב:ביכולת של אתמול, גם ברדה עדיף על גאדיר ותרם יותר ממנו בדקות ששיחק. אכזבה גדולה. גם אם שהר מוגבל, עדין היה עושה יותר מגאדיר.
השחקן שהכי חסר לנו. לא פחות מויטור.
נכון שחלוץ נמדד קודם כל בשערים, אבל יש אנשים שהיו צריכים שבן יפצע כדי לראות כמה חסרה התנועה שלו בכל חלקי המגרש, כמה חסרים האיומים שלו מחוץ לרחבה (לא בעטנו לשער ולו פעם אחת אתמול, רק נגיחות) כדי להבין שגם אם הוא לא תמיד כובש ולפעמים לא מורגש הוא דומיננטי מאוד ברוב המשחקים שהוא משחק והוא משנה לחלוטין את משחק ההתקפה שלנו שפשוט נתקע מאז שנפצע.
חלוץ מצוין, חסר מאוד.
נכון שחלוץ נמדד קודם כל בשערים, אבל יש אנשים שהיו צריכים שבן יפצע כדי לראות כמה חסרה התנועה שלו בכל חלקי המגרש, כמה חסרים האיומים שלו מחוץ לרחבה (לא בעטנו לשער ולו פעם אחת אתמול, רק נגיחות) כדי להבין שגם אם הוא לא תמיד כובש ולפעמים לא מורגש הוא דומיננטי מאוד ברוב המשחקים שהוא משחק והוא משנה לחלוטין את משחק ההתקפה שלנו שפשוט נתקע מאז שנפצע.
חלוץ מצוין, חסר מאוד.