גיא חיימוב
- yanivnew91
Re: גיא חיימוב
גלזר הגיע לנבחרת אחרי 2 הופעות טובות במכבי חיפה כי מאמן השוערים של הנבחרת באותם ימים היה ניר דוידוביץ'.. את הקשר שלו למכבי חיפה אין צורך להסביר נכון?
- The red one
אתה אלוף המדינה 3 שנים ברצף ועוד מעז לכתוב דברים כאלה. בחייך. הודעות שמתאימות ל-2012 וגם אז הן היו בכייניותSir Alex Ferguson כתב: אין מה לעשות, המציאות היא שהספיקו לגלזר כמה משחקים טובים כדי לקבל את אפודת השוער הראשון בנבחרת בגלל שהוא ממכבי חיפה, אין לי ספק שאם חיימוב מציג את היכולת שהציג אצלנו במכבי חיפה הוא לא רק מוזמן אלא גם השוער הראשון של הנבחרת.
אם אני לא לנו יש הכי הרבה מוזמנים בכל משחק, לצערי.The red one כתב: אתה אלוף המדינה 3 שנים ברצף ועוד מעז לכתוב דברים כאלה. בחייך. הודעות שמתאימות ל-2012 וגם אז הן היו בכייניות
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כאוהד נבחרת ישראל (אפילו היה לי מנוי) אין לי ספק שהשחקנים אצלנו לא מקבלים את הקרדיט שמגיע להם.The red one כתב: אתה אלוף המדינה 3 שנים ברצף ועוד מעז לכתוב דברים כאלה. בחייך. הודעות שמתאימות ל-2012 וגם אז הן היו בכייניות
מאור מליקסון הוא גאון כדורגל, כמה הופעות יש לו בנבחרת ישראל? 25. כמה מהם בהרכב? כמה מהם במאני טיים ולא במשחקי ידידות חסרי חשיבות?
כמה דקות ראדי קיבל בנבחרת בתקופה שלו במכבי תל אביב וכמה דקות הוא קיבל בתקופה שלנו (נעזור לכם, אצלנו 0 דקות)?
כרגע יש לנו לא מעט שחקני הגנה בנבחרת, בעיקר כי אין ברירה (טוואטחה שלא נספר בגרמניה והוא בכלל קיצוני מבחינת תכונות פותח כמגן שמאלי, טל בן חיים הבלם למרות ירידה אדירה ביכולת המשיך לשחק עד שלא הייתה ברירה אלא להחליף אותו, רמי גרשון גם המשיך לשחק למרות יכולת עלובה בחיפה עד שלא הייתה ברירה וגם הוא הפסיק לקבל קרדיט, אותו הדבר לגבי איתן טיבי שנותן שנתיים סופר בינוניות במכבי תל אביב), אין לי ספק שאם שחקני הגנה ממכבי תל אביב/חיפה מחברים כמה משחקים טובים (מי אמר בן הרוש? מי אמר שירן יני בתפקיד המגן בנבחרת ישראל?) השחקנים שלנו יחזרו לסוף הספסל/לא יוזמנו בכלל (תבדקו מתי ואיך טאהה זומן וזאת למרות שנתיים טובות מאוד אצלנו).
אין מה לעשות, מבחינת התקשורת, מבחינת הרבה אנשי כדורגל, למכבי חיפה ומכבי תל אביב עדין יש שם גדול שמשדר עוצמה גדולה יותר ולכן שחקן שמרשים שם, גם אם לתקופה קצרה, ישר שווה זימון לנבחרת ואפילו הרכב בהרבה מהפעמים.
ואם נחזור לחיימוב, הוא נתן אצלנו עונה טובה מאוד, היה השוער הישראלי הכי טוב בליגה, ועדין לא מצאו לו מקום בסגל הנבחרת כששלושה שוערים אחרים מוזמנים לפניו!
באיזה עולם בוריס קליימן ודני עמוס שוערים טובים יותר מגיא חיימוב בטח בעונה הקודמת ולאור היכולת שחיימוב הציג?
אם חיימוב אכן יחתום במכבי חיפה, ויחבר שם כמה משחקים טובים, אנחנו עוד נחזור לכאן אחרי שנגלה שהוא פתאום מוזמן לנבחרת ישראל...
- The red one
אתה מדבר על כמה שנים טובות אחורה. אני מדבר על עכשיו. עכשיו כל מה שאמרת לא רלוונטי. מליקסון למשל במסע האחרון הכריז על פציעה ואם נלך אחורה אני בטוח שהיו לו עוד כמה וכמה פעמים של פציעות. וגם תקופה ארוכה הוא בכלל היה רחוק מהעין (בפולין, בצרפת, והיה גם את הסאגה שהוא אולי תכנן על מעבר לפולין) אז עזוב כל הדוגמאות האלה לא רלוונטיות בכלל.
למה חיימוב לא זומן מאיתנו לנבחרת? לדעתי, כי יש קצר גדול בינו לבין או מי שהיה האחרון כמאמן הנבחרת או להתאחדות. לא יודע להסביר. זה בטח ובטח ובטח ובטח לא קשור לזה שהוא שחקן בהפועל באר שבע.
למה חיימוב לא זומן מאיתנו לנבחרת? לדעתי, כי יש קצר גדול בינו לבין או מי שהיה האחרון כמאמן הנבחרת או להתאחדות. לא יודע להסביר. זה בטח ובטח ובטח ובטח לא קשור לזה שהוא שחקן בהפועל באר שבע.
- Sir Alex Ferguson
מליקסון הכריז על פציעה כי לא בונים עליו.
אם חיימוב עומד למכבי חיפה שזוכה באליפות שלישית ברציפות הוא השוער הראשון של נבחרת ישראל. אותו הדבר אם היה עומד למכבי תל אביב או בית"ר י"ם שזוכות באליפות.
אתה יכול לפרש את זה כהקטנה שלנו ואפשר לפרש את זה פשוט כהגדלה של אותם קבוצות שציינתי לעומת יתר הקבוצות בישראל, אבל המציאות מוכיחה בשנים האחרונות שהרבה יותר קל להגיע לנבחרת ממכבי חיפה/מכבי תל אביב מאשר מהפועל באר שבע.
אם חיימוב עומד למכבי חיפה שזוכה באליפות שלישית ברציפות הוא השוער הראשון של נבחרת ישראל. אותו הדבר אם היה עומד למכבי תל אביב או בית"ר י"ם שזוכות באליפות.
אתה יכול לפרש את זה כהקטנה שלנו ואפשר לפרש את זה פשוט כהגדלה של אותם קבוצות שציינתי לעומת יתר הקבוצות בישראל, אבל המציאות מוכיחה בשנים האחרונות שהרבה יותר קל להגיע לנבחרת ממכבי חיפה/מכבי תל אביב מאשר מהפועל באר שבע.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
זה שטויות. חיימוב והנבחרת לא מדברים על אותו גל. כועסים על הפוסטים שלו מפעם.
- Sir Alex Ferguson
ומליקסון לאורך השנים (גם בקמפיין האחרון לא באמת בנו עליו)?yakar כתב:זה שטויות. חיימוב והנבחרת לא מדברים על אותו גל. כועסים על הפוסטים שלו מפעם.
וראדי בתקופה אצלנו?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
ב3 שנים שאנחנו אלופים, חוץ מראדי כל שחקן שלנו שהיה טוב שיחק בנבחרת.
ראדי כי כביכול מנסים הצערה. גם אלברמן לא זומן.
ראדי כי כביכול מנסים הצערה. גם אלברמן לא זומן.
מי שיחק בנבחרת?רוב השחקנים שזומנו היו סותמי חורים או קיבלו דקות במשחקי חסרי חשיבות ומשחקי ידידות.
מה הקטע של גיא שחר לחרחר מלחמה ?
כל פוסט הוא מגיב בתלונה, מעלה כל יומיים פוסטים מתסיסים..
אנשים טיפשים בפייסבוק נגררים ולכן תדעו לאן זה ילך
כל פוסט הוא מגיב בתלונה, מעלה כל יומיים פוסטים מתסיסים..
אנשים טיפשים בפייסבוק נגררים ולכן תדעו לאן זה ילך
- ForeverRed
אז להפועל חיפה חיימוב כבר לא יגיע.
אנחנו תקועים עם 3 שוערים.
אחד לכל מפעלForeverRed כתב:אז להפועל חיפה חיימוב כבר לא יגיע.
יותר מזה, עכשיו תקועים עם קורהוט ואי אפשר להביא את הקשר 50:50ForeverRed כתב:אז להפועל חיפה חיימוב כבר לא יגיע.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
באמת מענין אותי לדעת מה גרם לתגובה הנחרצת של אלונה . מה עומד מאחורי העזיבה של חיימוב. זה הזוי