גיא חיימוב

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yanivnew91

Re: גיא חיימוב

שליחה על ידי yanivnew91 »

גלזר הגיע לנבחרת אחרי 2 הופעות טובות במכבי חיפה כי מאמן השוערים של הנבחרת באותם ימים היה ניר דוידוביץ'.. את הקשר שלו למכבי חיפה אין צורך להסביר נכון?

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

Sir Alex Ferguson כתב: אין מה לעשות, המציאות היא שהספיקו לגלזר כמה משחקים טובים כדי לקבל את אפודת השוער הראשון בנבחרת בגלל שהוא ממכבי חיפה, אין לי ספק שאם חיימוב מציג את היכולת שהציג אצלנו במכבי חיפה הוא לא רק מוזמן אלא גם השוער הראשון של הנבחרת.
אתה אלוף המדינה 3 שנים ברצף ועוד מעז לכתוב דברים כאלה. בחייך. הודעות שמתאימות ל-2012 וגם אז הן היו בכייניות

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

The red one כתב: אתה אלוף המדינה 3 שנים ברצף ועוד מעז לכתוב דברים כאלה. בחייך. הודעות שמתאימות ל-2012 וגם אז הן היו בכייניות
אם אני לא לנו יש הכי הרבה מוזמנים בכל משחק, לצערי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

The red one כתב: אתה אלוף המדינה 3 שנים ברצף ועוד מעז לכתוב דברים כאלה. בחייך. הודעות שמתאימות ל-2012 וגם אז הן היו בכייניות
כאוהד נבחרת ישראל (אפילו היה לי מנוי) אין לי ספק שהשחקנים אצלנו לא מקבלים את הקרדיט שמגיע להם.
מאור מליקסון הוא גאון כדורגל, כמה הופעות יש לו בנבחרת ישראל? 25. כמה מהם בהרכב? כמה מהם במאני טיים ולא במשחקי ידידות חסרי חשיבות?

כמה דקות ראדי קיבל בנבחרת בתקופה שלו במכבי תל אביב וכמה דקות הוא קיבל בתקופה שלנו (נעזור לכם, אצלנו 0 דקות)?

כרגע יש לנו לא מעט שחקני הגנה בנבחרת, בעיקר כי אין ברירה (טוואטחה שלא נספר בגרמניה והוא בכלל קיצוני מבחינת תכונות פותח כמגן שמאלי, טל בן חיים הבלם למרות ירידה אדירה ביכולת המשיך לשחק עד שלא הייתה ברירה אלא להחליף אותו, רמי גרשון גם המשיך לשחק למרות יכולת עלובה בחיפה עד שלא הייתה ברירה וגם הוא הפסיק לקבל קרדיט, אותו הדבר לגבי איתן טיבי שנותן שנתיים סופר בינוניות במכבי תל אביב), אין לי ספק שאם שחקני הגנה ממכבי תל אביב/חיפה מחברים כמה משחקים טובים (מי אמר בן הרוש? מי אמר שירן יני בתפקיד המגן בנבחרת ישראל?) השחקנים שלנו יחזרו לסוף הספסל/לא יוזמנו בכלל (תבדקו מתי ואיך טאהה זומן וזאת למרות שנתיים טובות מאוד אצלנו).

אין מה לעשות, מבחינת התקשורת, מבחינת הרבה אנשי כדורגל, למכבי חיפה ומכבי תל אביב עדין יש שם גדול שמשדר עוצמה גדולה יותר ולכן שחקן שמרשים שם, גם אם לתקופה קצרה, ישר שווה זימון לנבחרת ואפילו הרכב בהרבה מהפעמים.

ואם נחזור לחיימוב, הוא נתן אצלנו עונה טובה מאוד, היה השוער הישראלי הכי טוב בליגה, ועדין לא מצאו לו מקום בסגל הנבחרת כששלושה שוערים אחרים מוזמנים לפניו!
באיזה עולם בוריס קליימן ודני עמוס שוערים טובים יותר מגיא חיימוב בטח בעונה הקודמת ולאור היכולת שחיימוב הציג?

אם חיימוב אכן יחתום במכבי חיפה, ויחבר שם כמה משחקים טובים, אנחנו עוד נחזור לכאן אחרי שנגלה שהוא פתאום מוזמן לנבחרת ישראל...

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אתה מדבר על כמה שנים טובות אחורה. אני מדבר על עכשיו. עכשיו כל מה שאמרת לא רלוונטי. מליקסון למשל במסע האחרון הכריז על פציעה ואם נלך אחורה אני בטוח שהיו לו עוד כמה וכמה פעמים של פציעות. וגם תקופה ארוכה הוא בכלל היה רחוק מהעין (בפולין, בצרפת, והיה גם את הסאגה שהוא אולי תכנן על מעבר לפולין) אז עזוב כל הדוגמאות האלה לא רלוונטיות בכלל.

למה חיימוב לא זומן מאיתנו לנבחרת? לדעתי, כי יש קצר גדול בינו לבין או מי שהיה האחרון כמאמן הנבחרת או להתאחדות. לא יודע להסביר. זה בטח ובטח ובטח ובטח לא קשור לזה שהוא שחקן בהפועל באר שבע.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

מליקסון הכריז על פציעה כי לא בונים עליו.

אם חיימוב עומד למכבי חיפה שזוכה באליפות שלישית ברציפות הוא השוער הראשון של נבחרת ישראל. אותו הדבר אם היה עומד למכבי תל אביב או בית"ר י"ם שזוכות באליפות.
אתה יכול לפרש את זה כהקטנה שלנו ואפשר לפרש את זה פשוט כהגדלה של אותם קבוצות שציינתי לעומת יתר הקבוצות בישראל, אבל המציאות מוכיחה בשנים האחרונות שהרבה יותר קל להגיע לנבחרת ממכבי חיפה/מכבי תל אביב מאשר מהפועל באר שבע.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

זה שטויות. חיימוב והנבחרת לא מדברים על אותו גל. כועסים על הפוסטים שלו מפעם.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yakar כתב:זה שטויות. חיימוב והנבחרת לא מדברים על אותו גל. כועסים על הפוסטים שלו מפעם.
ומליקסון לאורך השנים (גם בקמפיין האחרון לא באמת בנו עליו)?
וראדי בתקופה אצלנו?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

ב3 שנים שאנחנו אלופים, חוץ מראדי כל שחקן שלנו שהיה טוב שיחק בנבחרת.

ראדי כי כביכול מנסים הצערה. גם אלברמן לא זומן.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

מי שיחק בנבחרת?רוב השחקנים שזומנו היו סותמי חורים או קיבלו דקות במשחקי חסרי חשיבות ומשחקי ידידות.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

מה הקטע של גיא שחר לחרחר מלחמה ?
כל פוסט הוא מגיב בתלונה, מעלה כל יומיים פוסטים מתסיסים..
אנשים טיפשים בפייסבוק נגררים ולכן תדעו לאן זה ילך

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אז להפועל חיפה חיימוב כבר לא יגיע.
אנחנו תקועים עם 3 שוערים.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ForeverRed כתב:אז להפועל חיפה חיימוב כבר לא יגיע.
אחד לכל מפעל

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

ForeverRed כתב:אז להפועל חיפה חיימוב כבר לא יגיע.
יותר מזה, עכשיו תקועים עם קורהוט ואי אפשר להביא את הקשר 50:50
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

באמת מענין אותי לדעת מה גרם לתגובה הנחרצת של אלונה . מה עומד מאחורי העזיבה של חיימוב. זה הזוי

שלח תגובה