מיכאל אוחנה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: מיכאל אוחנה

שליחה על ידי The red one »

oranu כתב: אתה מבולבל ושוכח על איזה אישה אתה מדבר ואיזה מועדון היא מנהלת.
מיכאל אוחנה עשה טעות ואלונה והמועדון יעשו מה שצריך כדי לסדר את העניינים ולהמשיך בתכניות כרגיל.
ממך ציפיתי להבין את זה יותר מהר מכולם (עם כל הכעס על המעשה ויש לך אחלה סיבה לכעוס) שאלונה לא מפרקת כזה מהר בטח לא פרוספקט בסדר גודל כזה ותמיד אבל תמיד היא פועלת מהראש ומתוך מחשבה על טובת המועדון והקבוצה בלבד, לטובה ולרעה.

בסהכ הילד באמת מתנהל כמו מקצוען (מידיעה) והתחבר לעיר ולקהל וכן נותן מעצמו.
עשה טעות טיפשית בגלל יועצים טיפשים שאין להם מושג איך צריך להתנהל אבל תסמוך על קברניטי המועדון שידעו לטפל בזה במסגרת הקבוצה, מיכאל לא יוצא מפה לשום מקום פרט לאירופה ובתג מחיר גבוה יותר וכל עוד הוא בקבוצה ינצלו את היכולות שלו וינסו להשביח אותו כמה שיותר.
לא יודע אחי, לא יודע. זאת לא טעות של סטורי זועם באינסטגרם דקה אחרי משחק שזרק שם איזו הערה ואחרי 5-6 דקות מחק. אני מניח שאתה הבנת טוב מאוד כמה תכנון היה בנושא ואני בטוח שאתה חושב שהוא היה בסוד העניינים.

מה שהוא עושה זאת יריקה בפרצוף של אלונה. גם לאלונה יש קווים אדומים. אם זה אחד מהם? לא יודע, אבל אני לא כל כך בטוח (כמוך) שלא.

נחכה ונראה. בכל מקרה, מסיבת העיתונאים הקרובה הולכת להיות מעניינת. זריהן, אוחנה ומי יודע מה עוד יצוץ. קצת אקשן (לא חיובי, לצערנו) :תופים:

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום זקן כתב:מספיק עם הבבל"ת,ידוע לכם בסוף שאלונה תגמור את זה כמו היא עושה תמיד,ברגישות ובנחישות.
אוחנה לא הולך ולא יילך לשום מקום,ניעור קל וזהו.
ההשוואות לבוזגלו לא במקום,זה בן 21 עדיין ילד שכנראה גם קצת מתוסכל ועושה שטויות של ילד.
השני בן 30 שאבא שלו מחליף לו עדיין טיטולים.
בכל אופן בלי קשר,יותר מדי פרשיות,פשוט יותר מדי.
כל מילה
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

The red one כתב: לא יודע אחי, לא יודע. זאת לא טעות של סטורי זועם באינסטגרם דקה אחרי משחק שזרק שם איזו הערה ואחרי 5-6 דקות מחק. אני מניח שאתה הבנת טוב מאוד כמה תכנון היה בנושא ואני בטוח שאתה חושב שהוא היה בסוד העניינים.

מה שהוא עושה זאת יריקה בפרצוף של אלונה. גם לאלונה יש קווים אדומים. אם זה אחד מהם? לא יודע, אבל אני לא כל כך בטוח (כמוך) שלא.

נחכה ונראה. בכל מקרה, מסיבת העיתונאים הקרובה הולכת להיות מעניינת. זריהן, אוחנה ומי יודע מה עוד יצוץ. קצת אקשן (לא חיובי, לצערנו) :תופים:
איך אתה מת על אש אתה..

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

The red one כתב: לא יודע אחי, לא יודע. זאת לא טעות של סטורי זועם באינסטגרם דקה אחרי משחק שזרק שם איזו הערה ואחרי 5-6 דקות מחק. אני מניח שאתה הבנת טוב מאוד כמה תכנון היה בנושא ואני בטוח שאתה חושב שהוא היה בסוד העניינים.

ברור שהכל מתוכנן והוא ידע בדיוק מה הולך לקרות, אין על זה ויכוח.
מפה ויריקה בפרצוף של אלונה? לא חושב.

יכול להיות שהמקורבים הוסיפו דברים (כי תהיה בטוח שהוא לא דיבר בעצמו וביקש שירשמו מקורבים אלא באמת מקורבים שלו אמרו את זה) שהם לא תכננו להגיד ולא אמרו לו שהפ יגידו, מספיק מקורב שמתחיל להיסחף עם כתב מקצועי שיודע איך להוציא כותרות ולמשוך אנשים בלשון לשיחה של כמה דקות וזה מה שיוצא.
בכל מקרה לא רואה מזה כזה ביג גיל.
קרה קורה ועוד יקרה הילד צעיר ועתיד גדול לפניו ומפה לדעתי יילך ויתקדם ומכל הרעש הזה ייצא רק טוב.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אדום זקן כתב: איך אתה מת על אש אתה..
אל תגזים. לא אש כזאת. אני באמת מחורפן על המקרה הזה עם אוחנה (מניח שזה ניכר מהתגובות שלי פה).

כמו שכתבת, יותר מדיי מקרים. פה ושם אקשן, יאללה זורם. אבל בכזה בום הכל? טו מאץ'.

אורן - לא מדובר בשיחה עם כתב כזה או אחר, זה עוד יותר מה שמעצבן, הודעה מתוזמנת שיצאה מראש לכלל הכתבים. מילא ה"מקורב" הזה היה תופס רק כתב אחד..אבל לא..להפיץ לכולם..כמו הודעה לעיתונות...רק ממחיש את גודל התעוזה והאומץ

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

The red one כתב: אל תגזים. לא אש כזאת. אני באמת מחורפן על המקרה הזה עם אוחנה (מניח שזה ניכר מהתגובות שלי פה).

כמו שכתבת, יותר מדיי מקרים. פה ושם אקשן, יאללה זורם. אבל בכזה בום הכל? טו מאץ'.

אורן - לא מדובר בשיחה עם כתב כזה או אחר, זה עוד יותר מה שמעצבן, הודעה מתוזמנת שיצאה מראש לכלל הכתבים. מילא ה"מקורב" הזה היה תופס רק כתב אחד..אבל לא..להפיץ לכולם..כמו הודעה לעיתונות...רק ממחיש את גודל התעוזה והאומץ
כנראה שהיועץ לענייני תקשורת שלו בטוח שהוא מבין גדול וחי את העולם הזה כי בהחלט עשה זאת בתזמון מדוייק, יצא סתום לגמרי.

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

אחת התכונות החשובות של ספורטאים גדולים היא ביקורת עצמית. תמיד להאשים קודם כל את עצמך במצב המקצועי שהגעת אליו.
מאוד מקווה בשביל אוחנה שיפנים את זה. במיוחד כשעומד מאחוריו מאמן מוכח כמו בכר.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אוחנה באמת עשה התקדמות אצלנו, הסתגל לתפקיד 50/50, הפך אפילו לסופר סאב, אבל ממש לפני שפרץ להרכב ראשון, הוא שוב חזר אחורה. זה הרגיש שכשהוא פותח בהרכב הוא שחקן אחר. הרבה פחות משוחרר, וכשהוא לחוץ במשחק שלו בוא חוזר לבסיס שלו, למה שלימדו אותו באשדוד, עוד נגיעה ועוד נגיעה, עוד דריבל ועוד דריבל, לא מרים תראש בכלל, הולך המון לבד וראש בקיר.

אנחנו כמובן לא נוותר על מיכאל, מדובר ביהלום, גם אם לא מלוטש, רק חבל שבמקום לחשוב איך הוא משתפר הוא מתעסק בשטויות ובבכי. באמת שחשבתי שהוא יהפוך השנה לבאנקר בהרכב כי יש לו הכל מהכל, ולא הבנתי למה זה לא קורה, למה הוא שוב חוזר להרגלים שחשבנו שהוא השאיר מאחור, והדברים של המשפחה שלו עכשיו מסבירים למה, עדין צריך לעבור דרך מנטלית אצלנו, המזל שלו ושלנו שיש לו את המורה הכי טוב בארץ, אני סומך על בכר בעיניים עצומות שהוא יחזיר אותו למסלול הנכון ושאוחנה ימשיך בהתקדמות שלו אצלנו.

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

Sir Alex Ferguson כתב:אוחנה באמת עשה התקדמות אצלנו, הסתגל לתפקיד 50/50, הפך אפילו לסופר סאב, אבל ממש לפני שפרץ להרכב ראשון, הוא שוב חזר אחורה. זה הרגיש שכשהוא פותח בהרכב הוא שחקן אחר. הרבה פחות משוחרר, וכשהוא לחוץ במשחק שלו בוא חוזר לבסיס שלו, למה שלימדו אותו באשדוד, עוד נגיעה ועוד נגיעה, עוד דריבל ועוד דריבל, לא מרים תראש בכלל, הולך המון לבד וראש בקיר.

אנחנו כמובן לא נוותר על מיכאל, מדובר ביהלום, גם אם לא מלוטש, רק חבל שבמקום לחשוב איך הוא משתפר הוא מתעסק בשטויות ובבכי. באמת שחשבתי שהוא יהפוך השנה לבאנקר בהרכב כי יש לו הכל מהכל, ולא הבנתי למה זה לא קורה, למה הוא שוב חוזר להרגלים שחשבנו שהוא השאיר מאחור, והדברים של המשפחה שלו עכשיו מסבירים למה, עדין צריך לעבור דרך מנטלית אצלנו, המזל שלו ושלנו שיש לו את המורה הכי טוב בארץ, אני סומך על בכר בעיניים עצומות שהוא יחזיר אותו למסלול הנכון ושאוחנה ימשיך בהתקדמות שלו אצלנו.
משה, אני חושב שהבעיה של אוחנה היא שהשנה הוא הוסט שלב אחד קדימה במערך לכיוון מתחת לחלוץ. זה תפקיד שכבר לא רלוונטי בכדורגל המודרני (קבוצות פחות איכותיות למדו לצופף ולצמצם פערים). לדעתי אוחנה צריך לשחק את הקשר השני מתוך 3 ולנצל את האיכויות שלו (דריבל נקי, מבנה גוף פיזי וזריזות) מעיגול האמצע- אמרתי לא פעם, מרקו וראטי זה המודל. בשביל זה הוא חייב לשפר את ההגנה שלו ולהיות הרבה יותר ממוקד במה הוא מתכנן לעשות לפני שהכדור ברגליים שלו.

לגבי "הפרשייה" הזו, מהלך טיפשי ביותר מצדו. מצד שני אני מבין את התסכול. אחרי עונת התאקלמות בשנה שעברה, הוא היה חייב לקבל השנה את המפתחות. אז נכון שהוא לא נראה טוב אבל בטחון ויכולת מגיעים דרך הדשא ומתחילת העונה המעמד שלו נפגע משמעותית והוא נדחק לקצה הספסל. מי שחושב שהכל שחור או לבן ורק צד אחד טעה כאן (אוחנה) קצת משקר לעצמו, כמו בכל דבר האמת נמצאת איפשהו באמצע. מקווה שברק ימצא את הדרך "להחליק" לו את זה, כי עם אלונה אני בטוח שזה יסתדר בשיחה אחת.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Redbull כתב:נפלתם על הראש.
לא מצדיק את הפנייה לתקשורת אבל בחייאת שחררו.
עשה טעות נשב נלבן ונסתדר
אוחנה זה לא שחקן שמוותרים עליו
למה ללבן? כל ז** שלא משחק יעשה עלינו פוזות?
וואו הוריד את הקוקו! תחזיקו אותי שאני לא אתעלף.
נשבר כבר מכל השחקנים שמנסים להשיג מקום בהרכב דרך התקשורת . כדאי מאוד לחתוך את זה לפני שיצמח לאיזה בוזגלו

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

South Boy כתב:
עזוב הוא יכול להגיד מה שאתה רוצה, אדם מתוסכל פולט הרבה שטויות שאני בטוח שלרובן הוא לא מתכוון.
לא שופט אותו בשעת כעסו, במיוחד כשלא מדובר במשהו שקורה לעיתים תכופות.
צריך להיות חכמים ולא צודקים, להבהיר למיכאל בארבע עיניים מה הציפיות של המערכת ממנו, ללחוץ ידיים ולצאת לדרך חדשה. אין כבר יכולת להכיל את כל הבעיות הפרטניות האלה.
ככה זה מתחיל אתה יוגע

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

ההתייחסות פה תהיה שונה מבנושא בוזגלו להערכתי.
כי מדובר בשחקן צעיר, כי מדובר בקמפיין מתוזמן ולא בפליטה כזאת או אחרת, כי התוכן וההאשמות חצו את הגבול.

מניח שיושעה לתקופה קצרה וינסו לחזור לשגרה. מקווה שבזה זה יסתיים.
החשש הוא שההודעה יצאה במטרה לשבור את הכלים ולהכין את הקרקע לשחרור עתידי. קשה לדעת כרגע מה הכוונות.
מה שכן אפשר לקבוע, זה שמדובר בטמטום מזוקק. גם אם הוא מרגיש מתוסכל (לעתים בצדק), לא זאת הדרך ולא זה הנוסח.

בינתיים האבא התראיין לוואלה, אז עכשיו גם ברור מיהם אותם "מקורבים".

סמל אישי של משתמש
Redbull

שליחה על ידי Redbull »

שיש כתב: למה ללבן? כל ז** שלא משחק יעשה עלינו פוזות?
וואו הוריד את הקוקו! תחזיקו אותי שאני לא אתעלף.
נשבר כבר מכל השחקנים שמנסים להשיג מקום בהרכב דרך התקשורת . כדאי מאוד לחתוך את זה לפני שיצמח לאיזה בוזגלו
וואקמה במשחק לפני שנתיים נגד עכו לא שותף וזעם על בכר רק שלא היו לו חברים בתקשורת להביע את זה- ברור לך שאם היינו הולכים איתו ראש בראש זאת הייתה בכייה לדורות.

אין מה לעשות- שחקנים מוכשרים לרוב יעשו בעיות וצריך לדעת איך להתמודד עם זה.
אוחנה כוכב שלא מצוי בגילאים שלו ובליגה שלנו,צריך ללמוד להסתדר.
לבוזגלו בסוף מתחו קו ואז הוא בחר לעזוב,אוחנה עדיין לא שם.

לתגובה שמעליי- מקווה ומאמין שאפילו השעייה לא תהיה פה ונראה אתו בהרכב כבר בחמישי
נערך לאחרונה על ידי Redbull ב 29 נובמבר 2017, 01:54, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

red ultras כתב:
משה, אני חושב שהבעיה של אוחנה היא שהשנה הוא הוסט שלב אחד קדימה במערך לכיוון מתחת לחלוץ. זה תפקיד שכבר לא רלוונטי בכדורגל המודרני (קבוצות פחות איכותיות למדו לצופף ולצמצם פערים). לדעתי אוחנה צריך לשחק את הקשר השני מתוך 3 ולנצל את האיכויות שלו (דריבל נקי, מבנה גוף פיזי וזריזות) מעיגול האמצע- אמרתי לא פעם, מרקו וראטי זה המודל. בשביל זה הוא חייב לשפר את ההגנה שלו ולהיות הרבה יותר ממוקד במה הוא מתכנן לעשות לפני שהכדור ברגליים שלו.

לגבי "הפרשייה" הזו, מהלך טיפשי ביותר מצדו. מצד שני אני מבין את התסכול. אחרי עונת התאקלמות בשנה שעברה, הוא היה חייב לקבל השנה את המפתחות. אז נכון שהוא לא נראה טוב אבל בטחון ויכולת מגיעים דרך הדשא ומתחילת העונה המעמד שלו נפגע משמעותית והוא נדחק לקצה הספסל. מי שחושב שהכל שחור או לבן ורק צד אחד טעה כאן (אוחנה) קצת משקר לעצמו, כמו בכל דבר האמת נמצאת איפשהו באמצע. מקווה שברק ימצא את הדרך "להחליק" לו את זה, כי עם אלונה אני בטוח שזה יסתדר בשיחה אחת.
מה זה חייב לקבל? אנחנו לא אשדוד, אי אפשר לתת דקות בכוח לשחקן ואי אפשר לפתח בכוח שחקן. אפילו קוואנקה ופקהארט עם השכר הגבוה לא קיבלו דקות בכוח.
אוחנה צריך להתפתח במקביל להרכבת הפאזל בקבוצה שלנו, כמו שקרה בשנה שעברה.
אף אחד לא יתן לאוחנה דקות רק כי הוא כשרון גדול, וטוב שכך, כי תחרות ורף גבוה אמורים לדחוף את אוחנה להשתפר ולשפר את הליקויים שלו.

אני לא מקבל את ההתנהגות של אוחנה, אבל בוודאי שלא צריך לחרוץ את גורלו. גם צריך להבין שהוא ירושלמי ואני מתאר לעצמי שכל המשפחה הגיעה והוא ציפה לשחק מול הקבוצה שהתחיל בה את דרכו ולכן האכזבה הייתה גדולה.
שורה תחתונה, מאמין במערכת ובבכר שמבינים את חשיבות הפרויקט שנקרא מיכאל אוחנה ולא יוותרו עליו רק בגלל קשיים בדרך.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

Redbull כתב: אוחנה כוכב שלא מצוי בגילאים שלו ובליגה שלנו,צריך ללמוד להסתדר.
פה נראה לי הפער.
מישהו שם בסביבתו סיפר לו שהוא כוכב על, שחקן נדיר של פעם בדור, "שחקן מוביל" ו"גורם משמעותי" באלופת המדינה. זה קצת בלבל את הילד.

הוא שחקן צעיר עם פוטנציאל שצריך להוכיח את עצמו ולעבוד קשה כדי באמת להיות כוכב. אז שיתחיל לעשות את זה במקום לבלבל את המוח ולאיים בעזיבה, למה אני לא רואה אף קבוצה בארץ או בחו"ל שתשים עליו כבר עכשיו סכום יותר גבוה ממה שאנחנו שילמנו עליו.

שלח תגובה