לא יודע אחי, לא יודע. זאת לא טעות של סטורי זועם באינסטגרם דקה אחרי משחק שזרק שם איזו הערה ואחרי 5-6 דקות מחק. אני מניח שאתה הבנת טוב מאוד כמה תכנון היה בנושא ואני בטוח שאתה חושב שהוא היה בסוד העניינים.oranu כתב: אתה מבולבל ושוכח על איזה אישה אתה מדבר ואיזה מועדון היא מנהלת.
מיכאל אוחנה עשה טעות ואלונה והמועדון יעשו מה שצריך כדי לסדר את העניינים ולהמשיך בתכניות כרגיל.
ממך ציפיתי להבין את זה יותר מהר מכולם (עם כל הכעס על המעשה ויש לך אחלה סיבה לכעוס) שאלונה לא מפרקת כזה מהר בטח לא פרוספקט בסדר גודל כזה ותמיד אבל תמיד היא פועלת מהראש ומתוך מחשבה על טובת המועדון והקבוצה בלבד, לטובה ולרעה.
בסהכ הילד באמת מתנהל כמו מקצוען (מידיעה) והתחבר לעיר ולקהל וכן נותן מעצמו.
עשה טעות טיפשית בגלל יועצים טיפשים שאין להם מושג איך צריך להתנהל אבל תסמוך על קברניטי המועדון שידעו לטפל בזה במסגרת הקבוצה, מיכאל לא יוצא מפה לשום מקום פרט לאירופה ובתג מחיר גבוה יותר וכל עוד הוא בקבוצה ינצלו את היכולות שלו וינסו להשביח אותו כמה שיותר.
מה שהוא עושה זאת יריקה בפרצוף של אלונה. גם לאלונה יש קווים אדומים. אם זה אחד מהם? לא יודע, אבל אני לא כל כך בטוח (כמוך) שלא.
נחכה ונראה. בכל מקרה, מסיבת העיתונאים הקרובה הולכת להיות מעניינת. זריהן, אוחנה ומי יודע מה עוד יצוץ. קצת אקשן (לא חיובי, לצערנו)