סגל שחקנים 21/22
- גנדאלף האדום
- Title: קרייזי-רד
Re: סגל שחקנים 21/22
קוואס, אם יוריד כמה קילו ואחרי שנת התאקלמות יכול להיות גניבה רצינית. השאלה אם שווה את השכר
הזכרת לי את הנקניקיה שאכל נייג'ל בכביש 6.גנדאלף האדום כתב: ↑23 אפריל 2022, 12:26קוואס, אם יוריד כמה קילו ואחרי שנת התאקלמות יכול להיות גניבה רצינית. השאלה אם שווה את השכר
וברצינות זה חתיכת אם, כמו אם חטואל יוריד כמה קילו, בוזגלו עם צולבת בלי אבא חמור, ברדה כן עובר לדורטמונד, מליקסון מבשל ללבנדובסקי ביורו 12.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
זה בכלל לא אמור להיות הכיוון בזרים, מה גם שבכל הנוגע למציאות בזרים (מציאות = זרים טובים בלי סכום העברה מטורף) אחוזי הפגיעה שלנו כבר שנים הכי גבוהים בליגה. אנחנו צריכים לעשות מה שכבר יודעים וללכת בקו שהביא לנו את מבול הפורטוגלים - שחקנים בשיא קריירה ממועדונים כמו לגיה או היווניות.גנדאלף האדום כתב: ↑23 אפריל 2022, 12:26קוואס, אם יוריד כמה קילו ואחרי שנת התאקלמות יכול להיות גניבה רצינית. השאלה אם שווה את השכר
לגבי שחקני התקפה ובעיקר חלוצים - כדי להביא משהו שיצליח חייבים לשים כסף, אין ברירות. בכסף שמורידים על רכישות מיותרות של שחקן בסגנון אנסה פעם בעונה אפשר להביא חלוץ אדיר לליגה שלנו שיעשה פה כמה שנים ויימכר ברווח.
- ForeverRed
אפרופו סגלים ושחקני כנף, טוואמסי של נתניה יופי של שחקן.
נותר רק להתהות מה היה קורה אילו חיזוק יותר מדויק היה מגיע בינואר. יחד עם שינוי מוקדם יותר על הקווים אני מניח שדברים היו נראים אחרת.
נותר רק להתהות מה היה קורה אילו חיזוק יותר מדויק היה מגיע בינואר. יחד עם שינוי מוקדם יותר על הקווים אני מניח שדברים היו נראים אחרת.
הוא מצוין. מהפעמים הבודדות שמהמרים על שחקן עם תקרה גבוהה מאוד שהקריירה שלו בדעיכה וזה אשכרה עובד.ForeverRed כתב: ↑23 אפריל 2022, 18:22אפרופו סגלים ושחקני כנף, טוואמסי של נתניה יופי של שחקן.
לא רואה מה יש לו לחפש בנתניה בעונה הבאה, יש לו שם באירופה והוא הוכיח שהוא חזר לכושר בחצי עונה הזאת. גם מבחינת שכר הוא הרוויח סכומים שיותר קרובים לטוני כיום מאשר לקארצב ורז שלמה.
בנושא ׳החריש׳ שמדברים עליו, סוף אפריל והתכנות (תיאורטית) לדאבל.
חפצי חיים והתקדמות ישמרו 90% מהסגל (זרים וישראלים) בסביל לקפוץ עוד מדרגה.
אחרים שחפצים בחלומות של ריאל מדריד יחליפו 30-50 אחוזים ויגלוש במגלשה מטה.
בהצלחה למנחשים ב׳מה צריך לעשות לגבי העונה הבאה׳.
לרוב אגב, נחפש ׳חריש׳ עבור ׳שוברי שוויון׳ חדי קרן שלא באמת קיימים, במקום להעריך את הקיים.
לרוב אגב, נחפש ׳חריש׳ עבור ׳שוברי שוויון׳ חדי קרן שלא באמת קיימים, במקום להעריך את הקיים.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
sumsum כתב: ↑24 אפריל 2022, 01:55בנושא ׳החריש׳ שמדברים עליו, סוף אפריל והתכנות (תיאורטית) לדאבל.
1+
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ספר לי עוד כמה לא צריך חריש...sumsum כתב: ↑24 אפריל 2022, 01:55בנושא ׳החריש׳ שמדברים עליו, סוף אפריל והתכנות (תיאורטית) לדאבל.
מגן שמאלי מחליף חלש,מגן שמאלי ראשון שספק אם ישאר, קשר אחורי מחליף במקום קלטינס ואולי עוד קשר אמצע, ומגן ימני וקשר שמאלי וחלוץ או שניים
במקביל לשחרר את אנסה, קלטינס, אביב סולומון, ואת יוספי להשאיל
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שכחת גם, לשחרר את מיגל כי הוא מבוגר ומריאנו כי הוא לא עלי מוחמד. ושוער, להחליף.דר אדום בנשמה כתב: ↑24 אפריל 2022, 21:15ספר לי עוד כמה לא צריך חריש...
מגן שמאלי מחליף חלש,מגן שמאלי ראשון שספק אם ישאר, קשר אחורי מחליף במקום קלטינס ואולי עוד קשר אמצע, ומגן ימני וקשר שמאלי וחלוץ או שניים
מה עם שוער שלישי וחלוץ חמישי?יש לנו בור עצום שםדר אדום בנשמה כתב: ↑24 אפריל 2022, 21:15ספר לי עוד כמה לא צריך חריש...
אולי אפשר לתת את מיגל במתנה למכבי חיפה.
גם הוא "מיצה" כמו בכר.
גם הוא "מיצה" כמו בכר.
- דר אדום בנשמה
אם אתה משווה שחרור של אנסה קלטינס וסולומון לשחרור של מיגל אז הבעיה היא בך ולא בי.
איפה כתבתי לשחרר את כל הסגל?
גם אם באופן כללי אתה צודק אתה צריך להיות נאמן לתהליך ולא להמשיך בקו של מהפכות. הרכש הכי חשוב שצריך להיעשות בראש ובראשונה הוא צוות מקצועי ולאחר מכן לא יותר מ4-5 שחקנים באמת טובים (בפינצטה כמו שאוהבים לומר) להרכב בקישור ובהתקפה. בינואר נוכל לצרף בהתאם עוד שחקן או שניים בהתאם לצורךדר אדום בנשמה כתב: ↑24 אפריל 2022, 21:15ספר לי עוד כמה לא צריך חריש...
האמת אין לי בראש ישראלי אחד שיכול לעזור באחת העמדות הבעייתיות לעונה הבאה.
מגנים, ווינגרים וחלוץ.
אבל אם כן קיימים יש לנו אחלה קלפים להתמקחות.
יוספי-השאלה
הרוש, טיבי, קלטינס, אנסה-מאמין שכל קבוצה מחוץ ל3 הגדולות תרצה אותם והם כנראה לא ירצו להישאר פה אז במקום לשחרר בחינם אם יש איזה ילד פלא הייתי נותן אפילו 3 מהם תמורתו.
צריך לדלל את הסגל אבל גם םא לצאת פראיירים
מגנים, ווינגרים וחלוץ.
יוספי-השאלה
הרוש, טיבי, קלטינס, אנסה-מאמין שכל קבוצה מחוץ ל3 הגדולות תרצה אותם והם כנראה לא ירצו להישאר פה אז במקום לשחרר בחינם אם יש איזה ילד פלא הייתי נותן אפילו 3 מהם תמורתו.
- דר אדום בנשמה
את הרוש לא הייתי ממהר לשחרר במידה והוא רוצה להישאר, הוא וגלזר הוכיחו שטעינו לגביהם, הרוש התבגר וכבר לא מתנהג כמו שהוא התנהג בפעם הקודמת שהיה כאן וגלזר הוכיח שהוא יכול לממש את הפוטנציאל שלו.red guy כתב: ↑25 אפריל 2022, 11:35האמת אין לי בראש ישראלי אחד שיכול לעזור באחת העמדות הבעייתיות לעונה הבאה.
מגנים, ווינגרים וחלוץ.
יוספי-השאלה
את סולומון ויוספי הייתי משאיל/משחרר יחד עם אנסה וקלטינס.