זה גדול שאני רואה אותך מעדכן בזמן אמת
מנויים לאיצטרנר
Re: כרטיסים לגמר ומנויים
כל הרעיון במנוי חוץ זה שקונים לך כרטיס למשחק לא משנה מה, לא?dor69 כתב: א. לפי מה ששמעתי 95% שכן יהיה
ב. אם יהיו תהיה שיטת דירוג לפי כמה משחקי חוץ נסעת וככה יחליטו מי זכאי לכרטיס לסמי עופר/בלומפילד
דיברו על זה מאוד חזק אך אני מטבעי קשה לי לראות את זה יוצא לפועל.dor69 כתב: א. לפי מה ששמעתי 95% שכן יהיה
ב. אם יהיו תהיה שיטת דירוג לפי כמה משחקי חוץ נסעת וככה יחליטו מי זכאי לכרטיס לסמי עופר/בלומפילד
לגביי שיטת הניקוד? שכח מזה.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
סניור כתב:
זה גדול שאני רואה אותך מעדכן בזמן אמת
אז אתה גם יכול לראות שלפעמים המספרים עולים בכמות המנויים שנותרו
"משתחררים" או משהו כזה
זה הכי מדאיג , אם המערכת לא אמינה ופתאום נגלה שאנשים קנו מקומות כפולים.אביאל כתב:
אז אתה גם יכול לראות שלפעמים המספרים עולים בכמות המנויים שנותרו
"משתחררים" או משהו כזה
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כל הכבוד על הסיכומים, למרות שלא סומך על האתר של שפע (כל הזמן השרת נופל, לא שולחים למייל אישור על הרכישה, לא ניתן להירשם לאתר, כשאני קניתי מנוי לא הייתה בכלל את האפשרות לשלם בתשלומים וכיוצא בזה).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
נראה לי שזה עניין של "זמן שמירה" נניח וסימנת מקום ובסוף לאר רכשת אותו, או יצאת מהאתר או משהו כזה, הוא שומר לך אותו לזמן מסויים. כמו במערכות ההזמנות של בתי הקולנוע.
- אביאל
- יצירת קשר:
לא עניין של חוסר אמינות.doctorslayer כתב:
זה הכי מדאיג , אם המערכת לא אמינה ופתאום נגלה שאנשים קנו מקומות כפולים.
יש כמה אפשרויות סבירות:
1. מישהו סימן מושב בשער כלשהו בדיוק כשבדקתי ואז זה נספר כתפוס.. אבל לא קנה או שעבר לשער אחר.
2. יש אפשרות ששפע תופסים קבוצה של כמה מושבים ומשחררים כל כמה זמן.
בסופו של דבר יש מגמה והיא ברורה. היתה רק פעם אחת שראיתי קפיצה גדולה כשבשער 2 הכמויות ירדו מ-600(בערך) ל-50+ וכל כמה שניות כשבדקתי חזרו 20 בכל פעם עד ל-600 בחזרה.. חוץ מזה לא ראיתי קפיצות גדולות
אגב המערכת של שפע מאוד מוכרת ואמינה, הרבה משרדי כרטיסים כולל לאן משתמשים בה, כך שלא ניראה לי משהו יוצא דופן.

- אביאל
- יצירת קשר:
רק בשישי בצהריים הוסיפו את האופציה לרכישה בתשלומיםSir Alex Ferguson כתב: כל הכבוד על הסיכומים, למרות שלא סומך על האתר של שפע (כל הזמן השרת נופל, לא שולחים למייל אישור על הרכישה, לא ניתן להירשם לאתר, כשאני קניתי מנוי לא הייתה בכלל את האפשרות לשלם בתשלומים וכיוצא בזה).
זה מה ששמעתי מאנשים שיש להם על מה להתבסס.RedHell כתב: דיברו על זה מאוד חזק אך אני מטבעי קשה לי לראות את זה יוצא לפועל.
לגביי שיטת הניקוד? שכח מזה.
- yanivnew91
שיטת ניקוד למנויי חוץ אפשרית במצב של שערים אלקטרוניים בכל המגרשים ושיתוף פעולה מכלל קבוצות הליגה..dor69 כתב: זה מה ששמעתי מאנשים שיש להם על מה להתבסס.
קשה לי להאמין שזה יקרה
אתה יכול להגיע לשפע הפקות ושם לרכוש את הכרטיס באמצעות המנוי חוץ ולקבל ״נקודה״yanivnew91 כתב: שיטת ניקוד למנויי חוץ אפשרית במצב של שערים אלקטרוניים בכל המגרשים ושיתוף פעולה מכלל קבוצות הליגה..
קשה לי להאמין שזה יקרה
- The red one
חבר בשפע מ7 וחצי . ב10 אמר לי בחצי צחוק שכבר יישאר שם עד 16:00 על מנת לקנות כרטיסים לרכבת. כרגע נראה שהוא צודק.