מיכאל אוחנה
Re: מיכאל אוחנה
מבלי להמעיט בחומרת המעשה של אוחנה (לדעתי זה קודם כל השעיה לתקופה מסוימת), רוצה להציע זווית אחרת לרגע.
אין ספק שהניהול של אלונה והניהול המקצועי של ברק הם בטופ של הכדורגל הישראלי. אבל יותר מדי דברים נפתחים בתקשורת. ברדה, בוזגלו, אוחנה, איך שנפרדו מלוסיו עונה קודמת וזה רק מהראש.
רובנו עובדים עם אנשים. לא קשה לזהות קולגה או מישהו שתחת הסמכות שלנו שהולך עם הראש באדמה. למה לא מנסים (או שכן, אין לי מושג) לפתור את זה לפני? שיחות אישיות, קבוצתיות או לא יודע מה? הרי ברור לכולם שאוחנה "יצא מהמסילה" בתקופה האחרונה. מדוע לא עושים משהו ובמקום זה גם מפסידים אותו על הדשא וגם מגיעים למסלול התנגשות שכבר הופך לבלתי נמנע?
מקצועית, אין אף שחקן בסגל שהיה צריך להיכנס אתמול לפני אוחנה אחרי ההרחקה של סירושטיין. היו על הדשא בדיוק את השטחים שמתאימים לסגנון שלו ואיינבינדר אחד שכבר היה בלי אוויר ולא הועיל יותר מדי. דיברנו הרבה על החילופים הלא נכונים אתמול ולטעמי זה היה מתבקש.
שוב,כל האמור פה נכתב מבלי להמעיט אפילו טיפה מחומרת המעשה של "המקורבים".
אין ספק שהניהול של אלונה והניהול המקצועי של ברק הם בטופ של הכדורגל הישראלי. אבל יותר מדי דברים נפתחים בתקשורת. ברדה, בוזגלו, אוחנה, איך שנפרדו מלוסיו עונה קודמת וזה רק מהראש.
רובנו עובדים עם אנשים. לא קשה לזהות קולגה או מישהו שתחת הסמכות שלנו שהולך עם הראש באדמה. למה לא מנסים (או שכן, אין לי מושג) לפתור את זה לפני? שיחות אישיות, קבוצתיות או לא יודע מה? הרי ברור לכולם שאוחנה "יצא מהמסילה" בתקופה האחרונה. מדוע לא עושים משהו ובמקום זה גם מפסידים אותו על הדשא וגם מגיעים למסלול התנגשות שכבר הופך לבלתי נמנע?
מקצועית, אין אף שחקן בסגל שהיה צריך להיכנס אתמול לפני אוחנה אחרי ההרחקה של סירושטיין. היו על הדשא בדיוק את השטחים שמתאימים לסגנון שלו ואיינבינדר אחד שכבר היה בלי אוויר ולא הועיל יותר מדי. דיברנו הרבה על החילופים הלא נכונים אתמול ולטעמי זה היה מתבקש.
שוב,כל האמור פה נכתב מבלי להמעיט אפילו טיפה מחומרת המעשה של "המקורבים".
סמרטוט רצפה שלא עשה עדיין מאומה בקריירה וכבר מרשה לעצמו לשלוח כל מיני מקורבים.
נגמר העידן הזה בהפועל בש, מקרה בוזגלו לא יחזור עוד.
מבחינתי יכול לשבת עד סוף העונה ביציע גם ככה הוא יותר ראובן עובד מאשר הפרוספקט שכולם חושבים שיהיה.
איכס פשוט נגעל בקטע אחר מהילד כפוי טובה הזה שלא עשה כלום אבל פשוט כלום בקריירה.
צריך כל בוקר לנשק את הדשא של טרנר כשהוא עולה עליו.
מבחינתי יכול לשבת עד סוף העונה ביציע גם ככה הוא יותר ראובן עובד מאשר הפרוספקט שכולם חושבים שיהיה.
- red ultras
בוא נגזים עוד קצת, למה לא?RedHell כתב:סמרטוט רצפה שלא עשה עדיין מאומה בקריירה וכבר מרשה לעצמו לשלוח כל מיני מקורבים.
הדברים לא נאמרו ישירות על ידי אוחנה ואין לנו יכולת לדעת אם הם נאמרו על דעתו. ולא, אני לא מיתמם- ברור לי שאוחנה מתוסכל מאוד ושזה לא הגיע אאוט אוף דה בלו אבל כל עוד שזה לא יצא מהפה שלו ישירות הוא צריך להנות מהספק. מקווה שהוא יוציא איזה הודעה שהדברים נאמרו לא על דעתו ושהוא מתרכז בלהרוויח את המקום שלו דרך עבודה קשה.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
חוצפן קטן.
- The red one
צריך רמה חדשה של תמימות (חרף העובדה כי הודעת שאתה לא מתמם) כדי לא להבין שזה נעשה על דעתו. ואם כבר הזכרת את הודעה בסגנון "זה לא נעשה על דעתי", אוחנה אשף ברשתות החברתיות, ובנתיים, אוטוטו 12 שעות אחרי שה"מקורבים" צצו בבת אחת ב-4 אתרי הספורט הגדולים, לא הודעה ולא נעליים. אז תסיק מה שתסיק.red ultras כתב: בוא נגזים עוד קצת, למה לא?
הדברים לא נאמרו ישירות על ידי אוחנה ואין לנו יכולת לדעת אם הם נאמרו על דעתו. ולא, אני לא מיתמם- ברור לי שאוחנה מתוסכל מאוד ושזה לא הגיע אאוט אוף דה בלו אבל כל עוד שזה לא יצא מהפה שלו ישירות הוא צריך להנות מהספק. מקווה שהוא יוציא איזה הודעה שהדברים נאמרו לא על דעתו ושהוא מתרכז בלהרוויח את המקום שלו דרך עבודה קשה.
- red ultras
1. אפילו שאתה מנסה לצייר את זה כמשהו מתוכנן שנעשה מתוך מחשבה עמוקה אני לא קונה את זה- זה היה מאוד אימפולסיבי וגם ההתנסחות הייתה ברמת ה-"כתבתי-שלחתי".The red one כתב: צריך רמה חדשה של תמימות (חרף העובדה כי הודעת שאתה לא מתמם) כדי לא להבין שזה נעשה על דעתו. ואם כבר הזכרת את הודעה בסגנון "זה לא נעשה על דעתי", אוחנה אשף ברשתות החברתיות, ובנתיים, אוטוטו 12 שעות אחרי שה"מקורבים" צצו בבת אחת ב-4 אתרי הספורט הגדולים, לא הודעה ולא נעליים. אז תסיק מה שתסיק.
2. כשאני אומר שאני לא מתמם אני מתכוון שזה ברור לכל שאוחנה המאוכזב בוכה למקורבים שלו שזה לא מקצועי ושדודו דהאן ושגזר את הקוקו ועוד אלף סיפורים- זה עדיין לא אומר שהוא שלח את אותו בנאדם (אבא כנראה) לשלוח הודעה לכתבי הספורט או ראה את ההודעה לפני ואישר אותה.
3. אני מאוד אעדיף שכל ההתנהלות התקשורתית של הפרשה הזו לא תתבצע ברשתות החברתיות. בגלל שהוא אשף אינסטגגם. מבחינתי לראות ידיעה מחר שאוחנה ובכר שוחחו והשחקן הבהיר למאמן שהדברים לא נאמרו על דעתו ובלה בלה בלה. או ראיון באחד האתרים שבו הוא יתנער מזה. הדבר האחרון שאוחנה צריך עכשיו זה להגיב באינסטוש.
- The red one
לגבי 1 - קשה לי מאוד להאמין שבן אדם אחד (אבא, דוד, סוכן, אח של החברה, אנערף) קם על דעת עצמו והחליט לנסח הודעה ולשלוח אותה לכל כלי התקשורת. אין שום ספק שזה מהלך מתוכנן. אם אוחנה קשור או לא? זה כבר קשה יותר להוכיח (אם כי, גם כאן אני מתקשה להאמין שהוא היה מופתע מהפוש של ONE), אבל בדבר התכנון..אין לי ספק שזו לא החלטה ריגעית אלא משהו שהתבשל טוב טוב והגיע לנקודת שיא עם הטענה אתמול שהוא חומם על פראש לאורך כל המחצית.red ultras כתב: 1. אפילו שאתה מנסה לייצר את זה כמשהו מתוכנן שנעשה מתוך מחשבה עמוקה אני לא קונה את זה- זה היה מאוד אימפולסיבי וגם ההתנסחות הייתה ברמת ה-"כתבתי-שלחתי".
2. כשאני אומר שאני לא מתמם אני מתכוון שזה ברור לכל שאוחנה המאוכזב בוכה למקורבים שלו שזה לא מקצועי ושדודו דהאן ושגזר את הקוקו ועוד אלף סיפורים- זה עדיין לא אומר שהוא שלח את אותו בנאדם (אבא כנראה) לשלוח הודעה לכתבי הספורט או ראה את ההודעה לפני ואישר אותה.
3. אני מאוד אעדיף שכל ההתנהלות התקשורתית של הפרשה הזו לא תתבצע ברשתות החברתיות. בגלל שהוא אשף אינסטגגם. מבחינתי לראות ידיעה מחר שאוחנה ובכר שוחחו והשחקן הבהיר למאמן שהדברים לא נאמרו על דעתו ובלה בלה בלה. או ראיון באחד האתרים שבו הוא יתנער מזה. הדבר האחרון שאוחנה צריך עכשיו זה להגיב באינסטוש.
- red ultras
אני חושב שאם זה היה משהו מתוכנן שרק "חיכו" שבכר ייבש את מיכאל כדי לשלוח את ההודעה הזו היא הייתה מנוסחת בצורה קצת פחות שכונתית והיו משמיטים ממנה כמה דברים שגרמו לכל העולם לגחך עליהם במקום להתייחס ברצינות לעצם הטענות. זה כתוב ברמת ניסוח של ניב זריהן. ובכלל, מזה משנה? זה לא משפט רצח אז מה חשוב אם היה תכנון מוקדם או נשלח בלהט הרגע?The red one כתב: לגבי 1 - קשה לי מאוד להאמין שבן אדם אחד (אבא, דוד, סוכן, אח של החברה, אנערף) קם על דעת עצמו והחליט לנסח הודעה ולשלוח אותה לכל כלי התקשורת. אין שום ספק שזה מהלך מתוכנן. אם אוחנה קשור או לא? זה כבר קשה יותר להוכיח (אם כי, גם כאן אני מתקשה להאמין שהוא היה מופתע מהפוש של ONE), אבל בדבר התכנון..אין לי ספק שזו לא החלטה ריגעית אלא משהו שהתבשל טוב טוב והגיע לנקודת שיא עם הטענה אתמול שהוא חומם על פראש לאורך כל המחצית.
להזכירך כשיעקוב בוזגלו היה פותח את הפה שלו כל שני וחמישי היו כאן להקת מגוננים שאמרו שליקוב יש פה גדול ומאור לא אמר את זה בעצמו אז לא להתייחס. וגם כשבתיה סהר בהפסקת סיגריה במערבי מספרת לכל העולם שבכר לא סופר את בן ושטוני לא אוהב למסור לו.. למה אז לא עושים מזה כזה טררם? הכי קל ונח ליפול על אוחנה כי הוא בדיוק הסטריאוטיפ של הראובן עובד המוכשר שלא ייצא ממנו כלום כי הוא לא משקיע. האמת? הכי רחוק מזה. עובד מאוד קשה באימונים, בחדר הכושר (מידיעה) ועד היום לא שמענו ממנו תלונה אחת. בקיצור, הודעה טיפשית.. בואו נחכה עם הקילשונים זה גם האינטרס שלנו להרגיע במקרה הזה.
משה, חייב להגיד שאתה חד כתער.Sir Alex Ferguson כתב: מה זה חייב לקבל? אנחנו לא אשדוד, אי אפשר לתת דקות בכוח לשחקן ואי אפשר לפתח בכוח שחקן. אפילו קוואנקה ופקהארט עם השכר הגבוה לא קיבלו דקות בכוח.
אוחנה צריך להתפתח במקביל להרכבת הפאזל בקבוצה שלנו, כמו שקרה בשנה שעברה.
אף אחד לא יתן לאוחנה דקות רק כי הוא כשרון גדול, וטוב שכך, כי תחרות ורף גבוה אמורים לדחוף את אוחנה להשתפר ולשפר את הליקויים שלו.
אני לא מקבל את ההתנהגות של אוחנה, אבל בוודאי שלא צריך לחרוץ את גורלו. גם צריך להבין שהוא ירושלמי ואני מתאר לעצמי שכל המשפחה הגיעה והוא ציפה לשחק מול הקבוצה שהתחיל בה את דרכו ולכן האכזבה הייתה גדולה.
שורה תחתונה, מאמין במערכת ובבכר שמבינים את חשיבות הפרויקט שנקרא מיכאל אוחנה ולא יוותרו עליו רק בגלל קשיים בדרך.
מסכים כמעט עם כל פוסט שלך שאני זוכר מהיומיים האחרונים.
כל השיטה הזו של הודעה שיוצאת לעיתונות מהמקורבים, התחילה אך ורק בגלל אוהדים שמחפשים את האש ומושפעים מהתקשורת.
שחקני כדורגל צעירים שנחשבים ככישרון, מבינים שרמת האינטלגנציה של האוהד הממוצע מתקרבת לספקטרום, ומעדיפים ליצור בלגן דרך התקשורת, משם ימשיך לאוהדים ובמשחק הבא הם כבר יקטפו את פירות ההודעה. או מחסרי מושג שיצעקו לברק למה אייבנדר ולא אוחנה, או מהצד השני שישרקו לו בוז ויעלו את גובה הלהבות. כי מה שחשוב זו הכותרת בעיתון, לא היכולת.
חלאס לתת משמעות למה שלא צריך לתת. מתי נלמד להתעלם מהכתבות האלה ולתת למערכת לטפל בזה? סומך על ברק, אסי והחבר'ה הוותיקים שיראו למיכאל שעדיף להמשיך להתאמן כמו מקצוען ולחפש תמיד את העבודה הקשה, על פני קיצורי דרך.
מיכאל ילד מוכשר בטירוף שיכול להתפתח לשחקן מעולה, אבל גם ראובן עובד וברוך דגו היו כשרוניים. רק שקט אמיתי יגרום לו להתעסק במה שחשוב באמת, אז בואו נתרום לילד הזה מהניסיון שלנו כאוהדים ופשוט נתעלם מהודעת המקרובים הזו.
ואם איכשהו אתה קורא את זה מיכאל, קח דוגמה מהמאור האמיתי. תן לנו את הלב, בתמורה תקבל את העולם כולו.
שחקני כדורגל צעירים שנחשבים ככישרון, מבינים שרמת האינטלגנציה של האוהד הממוצע מתקרבת לספקטרום, ומעדיפים ליצור בלגן דרך התקשורת, משם ימשיך לאוהדים ובמשחק הבא הם כבר יקטפו את פירות ההודעה. או מחסרי מושג שיצעקו לברק למה אייבנדר ולא אוחנה, או מהצד השני שישרקו לו בוז ויעלו את גובה הלהבות. כי מה שחשוב זו הכותרת בעיתון, לא היכולת.
חלאס לתת משמעות למה שלא צריך לתת. מתי נלמד להתעלם מהכתבות האלה ולתת למערכת לטפל בזה? סומך על ברק, אסי והחבר'ה הוותיקים שיראו למיכאל שעדיף להמשיך להתאמן כמו מקצוען ולחפש תמיד את העבודה הקשה, על פני קיצורי דרך.
מיכאל ילד מוכשר בטירוף שיכול להתפתח לשחקן מעולה, אבל גם ראובן עובד וברוך דגו היו כשרוניים. רק שקט אמיתי יגרום לו להתעסק במה שחשוב באמת, אז בואו נתרום לילד הזה מהניסיון שלנו כאוהדים ופשוט נתעלם מהודעת המקרובים הזו.
ואם איכשהו אתה קורא את זה מיכאל, קח דוגמה מהמאור האמיתי. תן לנו את הלב, בתמורה תקבל את העולם כולו.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

דגו הבקיע 3 שערים בליגת האלופות אם אני לא טועה..Guevara כתב:כל השיטה הזו של הודעה שיוצאת לעיתונות מהמקורבים, התחילה אך ורק בגלל אוהדים שמחפשים את האש ומושפעים מהתקשורת.
סתם היה לי חשק להיתפס לזה

- The red one
המקרים שונים. יש הבדל אם בא קרוב משפחה של בן אדם בפיו ובשמו ומדבר עם התקשורת, לבין כשהודעה יוצאת לכל הכתבים בבת אחת מ"מקורבים". כשבא בן אדם ומדבר בשמו, אני יכול לחשוב שמדובר בהחלט בגחמה רגעית של אותו אדם, עזוב אם נכון או לא נכון, ולתת הנחות לשחקן שעליו מדברים. כשיוצאת הודעה כזו, אין ספק שיש פה מהלך מתוכנן על ידי כמה גורמים, וביניהם, ככל הנראה, שחקן. במקרה של שהר/בתיה - כבר שמענו בעבר על כך שבן מתנער ממנה, ולכן הוא קיבל הנחות. אם אוחנה יוציא הודעה שהוא מתנער מהדברים, זה ישנה את התמונה. למען האמת, לא חשבתי על זה, אבל זה דווקא רעיון יחצני טוב, לתת לזה התבשל קצת ככה והופ פתאום היום/מחר בערב להוציא הודעה מנוסחת היטב של "הדברים לא נאמרו מרצוני ודעתי, אני מעריך את הצוות המקצועי ויודע שבמידה ואצטרך אותם - הם נמצאים שם לטובתי". אבל כל עוד ההודעה הזו לא יוצאת, תסיק מזה מה שאתה רוצה.red ultras כתב:
אני חושב שאם זה היה משהו מתוכנן שרק "חיכו" שבכר ייבש את מיכאל כדי לשלוח את ההודעה הזו היא הייתה מנוסחת בצורה קצת פחות שכונתית והיו משמיטים ממנה כמה דברים שגרמו לכל העולם לגחך עליהם במקום להתייחס ברצינות לעצם הטענות. זה כתוב ברמת ניסוח של ניב זריהן. ובכלל, מזה משנה? זה לא משפט רצח אז מה חשוב אם היה תכנון מוקדם או נשלח בלהט הרגע?
להזכירך כשיעקוב בוזגלו היה פותח את הפה שלו כל שני וחמישי היו כאן להקת מגוננים שאמרו שליקוב יש פה גדול ומאור לא אמר את זה בעצמו אז לא להתייחס. וגם כשבתיה סהר בהפסקת סיגריה במערבי מספרת לכל העולם שבכר לא סופר את בן ושטוני לא אוהב למסור לו.. למה אז לא עושים מזה כזה טררם? הכי קל ונח ליפול על אוחנה כי הוא בדיוק הסטריאוטיפ של הראובן עובד המוכשר שלא ייצא ממנו כלום כי הוא לא משקיע. האמת? הכי רחוק מזה. עובד מאוד קשה באימונים, בחדר הכושר (מידיעה) ועד היום לא שמענו ממנו תלונה אחת. בקיצור, הודעה טיפשית.. בואו נחכה עם הקילשונים זה גם האינטרס שלנו להרגיע במקרה הזה.
אני מניח שלא באמת התכוונת לשאול "למה לא עושים מזה כזה טררם" בהקשר של סאגת בוזגלו. להזכירך, בכול פעם שיעקב פתח את הפה איפשהו (וזה קרה הרבה) אז עשו מזה ועוד איך טררם. ואפילו עדיין עושים, בכול פעם שרואים אותו מדבר על באר שבע בתקשורת או בבוזגלוס.
המקרה עיצבן אותי, אבל אני לא בעד לזרוק את אוחנה. כול הדיונים האלה פה הם רק כדי להמחיש לכם שלא, על גרדום הוא לא צריך לעלות, אבל גם לא לקבל הנחות.
אני מוגזם בעינייך? מוזמן לבלוע רוק ולהמשיך הלאה.red ultras כתב: בוא נגזים עוד קצת, למה לא?
שבענו מהזיונ י שכל של כל מיני מקורבים למינהם, אכלנו את הלוקש הזה יופי במשך שנתיים.
אם הפישר הקטן חושב שהוא למד שיטה הוא טועה וטועה בגדול.
בחיים לא עשיתי את זה אבל אני מאוד מאוד מאוד קרוב לשרוק בוז לכל נגיעה של שחקן שלנו בכדור.
עידוד ממני בטוח שהוא לא יקבל יותר, כל איזה פליצה שלא עשה עדיין כלום מרשה לעצמו מפה ועד תאילנד, הלו חביבי?! אם לא באר שבע אתה במקסימום עדיין עושה אימון צ'אפחות עם קינדה.
- סתיו אלימלך
נדרשת פה חכמה ושכל ישר , שאני מאמין שיש לנו במועדון, כדי לנהל את הדבר הזה בלי לדרדר את מערכת היחסים לנקודת אל חזור.
יש לכם ספק שהדבר לא קורה אם אלונה הייתה מעיפה את בוזגלו ליציע ישר כשהתחיל הפסטיבל עם יעקב?