אוהדי נתניה בטוחים שדני עמוס השוער הכי טוב בליגהSouth Boy כתב:סגל לא רוצה להחליף את הליצן המזוקן שעומד בשער שלו?
אם הייתי הוא הייתי לוקח בשמחה את חיימוב וקצת כסף בשביל שחקן שמחפש לעזוב בכל דרך.
גיא חיימוב
Re: גיא חיימוב
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
הכי טוב בליגה בלקבל חמישיות מבאר שבע.אסי, דגים כתב:
אוהדי נתניה בטוחים שדני עמוס השוער הכי טוב בליגה
מתתתתתSouth Boy כתב:
הכי טוב בליגה בלקבל חמישיות מבאר שבע.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
וובה, חיימוב, קורהוט, פקהארט, גאדיר.ForeverRed כתב: מסכים אבל נראה שהדברים קרו הפוך.
אין לאלונה שום קלף כרגע. היא פשוט תקועה עם החוזה שלו (בדומה לקורהוט).
תקועים עם החוזה של כולם. הולכים לזה לגמרי במודע.
מאמין שבסוף נשתחרר מכולם, בתקווה שחלקם יהיו לק"ש/נתניה.
מה שכן, זה יהיה קיץ ארוך.
עם כל הלחץ קוונקה הלך מכאן כבא בחודש יוני ולא רצה לשבת ביציע שנה שלמה. אפשר לחשוב שכל מי שמנסה למקסם את מצבו פושע. אין פה אף אחד שסוחט.
כולם פה משחקים פוקר. בסוף מי שלא רוצים ילך. כולה תחילת יולי. כל עוד אתה משדר לחץ המחיר יעלה. זה לא שגיליתי את זה פתאום אתמול בלילה והחלטתי עכשיו לשתף את העולם. זה כלכך בסיסי.
כולם פה משחקים פוקר. בסוף מי שלא רוצים ילך. כולה תחילת יולי. כל עוד אתה משדר לחץ המחיר יעלה. זה לא שגיליתי את זה פתאום אתמול בלילה והחלטתי עכשיו לשתף את העולם. זה כלכך בסיסי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- ForeverRed
אין ספק שבסוף כולם יילכו.
נצטרך סבלנות, זה ייקח זמן.
עם הזרים זה קצת יותר בעייתי כי הלחץ הוא יותר עלינו.
בסוף כול מי שצריך ללכת יילך.ForeverRed כתב:אין ספק שבסוף כולם יילכו.
הדרישות האלה של אנשים ששחקנים יוותרו על החוזים שלהם מצחיקות אותי לאללה.
גם לקבוצה יש בסוף דד ליין והיא כרגע לא מראה שום סימני לחץ.
אני מניח שהדברים יקבלו יותר תאוצה אחרי המשחק הראשון באירופה.
- The red one
ניתן לראות במהלך האשכול שהייתי אנטי לגבי הדרך שבה נעשה המהלך על גיא, אבל באמת..כל ההדלפות המוגזמות האלה (שבוודאי מגיעות ממנו) על כך שמתבכיינים שלא רוצים לשחרר אותו בחינם.
שלא יחיה בסרט
שלא יחיה בסרט
היחס אל חיימוב גורם לי להבין שכנראה עשה משהו שהרגיז את אלונה. כמו שאנחנו סומכים על הצוות המקצועי בבחירת שחקנים מערכים וכו', באותה מידה אנחנו סומכים על אלונה והקברניטים על הדרך
על איזה ״יחס לחיימוב״ אתם מדברים?
הוא נרכש בסכום יפה מאוד לפני שנתיים. מאז עשה אפילו קפיצת מדרגה והוא ללא ספק השוער הישראלי הטוב בליגה.
אז למה לעזאזל שישוחרר בחינם?אין פה שום יחס מיוחד.
הוא נרכש בסכום יפה מאוד לפני שנתיים. מאז עשה אפילו קפיצת מדרגה והוא ללא ספק השוער הישראלי הטוב בליגה.
אז למה לעזאזל שישוחרר בחינם?אין פה שום יחס מיוחד.
הפועל באר שבע צריכה ללמוד לגרום לקבוצות להוציא כסף מהכיס שלהם כדי לקבל שחקנים טובים.
כולם למדו שיטה חדשה רוצים את השחקנים הכי טובים בליגה רק בחינם.
אין קשר לשחקן שעיצבן או לא עיצבן.. מי שרוצה שחקנים טובים שישלם מי שלא שיצמיח שחקנים מלמטה
כולם למדו שיטה חדשה רוצים את השחקנים הכי טובים בליגה רק בחינם.
אין קשר לשחקן שעיצבן או לא עיצבן.. מי שרוצה שחקנים טובים שישלם מי שלא שיצמיח שחקנים מלמטה
אני לא מבין ? על איזה מהלך מלכולכך מדובר ?
שמעתם את אורן ביטון בוכה כשהביאו את שיימן ?
שמעתם את בן שהר בוכה כל עונה כשמגיע חלוץ זר חדש ?
אז נכון שעמדת השוער היא שונה והרוטציות בה הן נמוכות משמעותית, אבל עדיין, או שתנסה להוכיח את עצמך או שתבקש לעזוב כי אתה לא מאמין בעצמך, אל תנסה לצאת מסכן !
אז נכון שעמדת השוער היא שונה והרוטציות בה הן נמוכות משמעותית, אבל עדיין, או שתנסה להוכיח את עצמך או שתבקש לעזוב כי אתה לא מאמין בעצמך, אל תנסה לצאת מסכן !
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה מלוכלך כי עמדת שוער בניגוד למגן חלוץ או בלם היא עמדה עם היררכיה ברורה וברגע שאתה מביא שוער ועוד שוער זר על השוער הראשון שלך זה הנהגות מלוכלכת.Tal_Hbs כתב:אני לא מבין ? על איזה מהלך מלכולכך מדובר ?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
גם עמדת המגן היא עם היררכיה ברורה, חמישיית הגנה בדרך כלל לא מחליפים. ובאותו אופן אתה יכול לשאול אם מתן אוחיון ולאי טאהה בכו שהביאו את אלחמיד וכן הלאה. הפועל בש כבר מזמן הצהירה שהיא מכוונת להביא כמה שחקנים טובים על כל עמדה כדי שתהיה מלחמה על ההרכב, אם אתה בטוח בעצמך תילחם על ההרכב, אם לא אתה מוזמן להביא קבוצה שתשלם עלייך את התג מחירדר אדום בנשמה כתב:זה מלוכלך כי עמדת שוער בניגוד למגן חלוץ או בלם היא עמדה עם היררכיה ברורה וברגע שאתה מביא שוער ועוד שוער זר על השוער הראשון שלך זה הנהגות מלוכלכת.
אל תיתממו.blueman כתב: גם עמדת המגן היא עם היררכיה ברורה, חמישיית הגנה בדרך כלל לא מחליפים. ובאותו אופן אתה יכול לשאול אם מתן אוחיון ולאי טאהה בכו שהביאו את אלחמיד וכן הלאה. הפועל בש כבר מזמן הצהירה שהיא מכוונת להביא כמה שחקנים טובים על כל עמדה כדי שתהיה מלחמה על ההרכב, אם אתה בטוח בעצמך תילחם על ההרכב, אם לא אתה מוזמן להביא קבוצה שתשלם עלייך את התג מחיר
אני מזכיר לכם שרק לפני חודש האריכו חוזה לשוער השני שלנו.
או שרוצים שלושה שוערים שיתחרו על העמדה?