שיר צדק נפל קורבן לטעות בייצור
Re: אלונה מודיעה: התגלו שאריות חומר אסור אצל שיר צדק
בקיצור הכיוון הצפוי הוא ששיר המסכן הולך לאכול לקרדה רצינית ושהתוצאות של כל הסיפור הזה יתקבלו שניה וחצי לפני המשחקים מול בוקרשט ומכבי.
איזה כיף לנו.
איזה כיף לנו.
תוסף תזונה חוקי שמכיל את החומר האסור מבלי שזה מצוין מפורשות על הכתובית. זה כל מה שצריכים.
הלוואי וזה מה שמצאו גם במעבדה.
- The red one
אם בא לכם להמשיך להפיג את השעמום עם קצת שמועות טיפה טיפה אמינות - אז יאללה. מציין שמה שאני כותב כאן לא מאושר רשמית, אבל שמעתי מכמה וכמה (וכמה) אנשים רציניים את זה..ומי יודע? אולי נכון
טוענים שמה שצדק לקח וזיהם אותו זה התוסף ANIMAL CUTS. עכשו כן...כשתלחצו על הלינק ותראו את האריזה בטח תחשבו לעצמכם "זה נראה כמו סטוראידים לחיות..קשה לי להאמין שצדק השתמש בדבר הזה", אבל זה מה אומרים...הקטע המעניין הוא שבאמאזון האוקטומפין מופיע ברשימת הרכיבים
https://www.amazon.com/Animal-Cuts-Burn ... B000GOO00Q" onclick="window.open(this.href);return false;
אבל ב-GNC לא
https://www.gnc.com/hardcore-thermogeni ... Id=3764574" onclick="window.open(this.href);return false;
מולי אפשטיין כתב על המוצר הספציפי הזה:
"סכנת נפשות. כל ספורטאי שמתקרב לתוספים מן הסוג הזה מסתכן בענק. דגלים אדומים. מעל תוספים מהסוג הזה מתנוסס דגל אדום. אף איש מקצוע רציני לא יתן זאת לספורטאי הישגי. מרביתם מיוצרים במעבדות לא מוכרות ואז מדביקים תוית"
שוב אומר - לא מידע וודאי ולא בטיח
טוענים שמה שצדק לקח וזיהם אותו זה התוסף ANIMAL CUTS. עכשו כן...כשתלחצו על הלינק ותראו את האריזה בטח תחשבו לעצמכם "זה נראה כמו סטוראידים לחיות..קשה לי להאמין שצדק השתמש בדבר הזה", אבל זה מה אומרים...הקטע המעניין הוא שבאמאזון האוקטומפין מופיע ברשימת הרכיבים
https://www.amazon.com/Animal-Cuts-Burn ... B000GOO00Q" onclick="window.open(this.href);return false;
אבל ב-GNC לא
https://www.gnc.com/hardcore-thermogeni ... Id=3764574" onclick="window.open(this.href);return false;
מולי אפשטיין כתב על המוצר הספציפי הזה:
"סכנת נפשות. כל ספורטאי שמתקרב לתוספים מן הסוג הזה מסתכן בענק. דגלים אדומים. מעל תוספים מהסוג הזה מתנוסס דגל אדום. אף איש מקצוע רציני לא יתן זאת לספורטאי הישגי. מרביתם מיוצרים במעבדות לא מוכרות ואז מדביקים תוית"
שוב אומר - לא מידע וודאי ולא בטיח
מישהו חייב לעשות משהו עם האוהד הצהוב ההזוי הזה
יש לו יד חופשית והוא לא מפסיק לטנף
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 61,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 61,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- The red one
אני אומר את זה בלב כבד מאוד (מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד) - אבל יש שם הרבה דברים נכונים שהוא כתב.ns75 כתב:מישהו חייב לעשות משהו עם האוהד הצהוב ההזוי הזה
אלונה לא יכולה לבוא ולהגיד שקיפות ואז תוך שנייה להתעלם מהשאלות הבאמת-נוקבות ו/או לא לספק את כל התשובות. ברירת מילים לא נכונה הייתה שם במסע'ת.
- ForeverRed
לא קראתי את הטור של הליצן.The red one כתב: אני אומר את זה בלב כבד מאוד (מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד) - אבל יש שם הרבה דברים נכונים שהוא כתב.
אלונה לא יכולה לבוא ולהגיד שקיפות ואז תוך שנייה להתעלם מהשאלות הבאמת-נוקבות ו/או לא לספק את כל התשובות. ברירת מילים לא נכונה הייתה שם במסע'ת.
דבר אחד יש לי להגיד על מה שכתבת. מועדון שכבר בימים הקרובים עתיד להיכנס לעימות חזיתי עם בית הדין של אופ"א, הדבר האחרון שמעניין אותו זה שקיפות.
יש קו משפטי לבנות. קריירה של אנשים ומוניטין של מועדון עומדים על הפרק. שומרים את הקלפים קרוב לחזה ובצדק.
קצת סבלנות ובקרוב כולנו נהיה חכמים יותר.
הבנאדם פסול עדות ממזמןThe red one כתב: אני אומר את זה בלב כבד מאוד (מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד) - אבל יש שם הרבה דברים נכונים שהוא כתב.
הייתי מצפה מעיתון מכובד כמו ידיעות אחרונות שלא יתן לו במה להכפיש את הפועל באר שבע בכל הזדמנות, הוא איבד את האתיקה העיתונאית שלו כבר מזמן בכל הנוגע אלינו
- The red one
אין בעיה - אל תהיה שקוף - אבל למה להגיד שאתה שקוף ואז אתה לא?!ForeverRed כתב: לא קראתי את הטור של הליצן.
דבר אחד יש לי להגיד על מה שכתבת. מועדון שכבר בימים הקרובים עתיד להיכנס לעימות חזיתי עם בית הדין של אופ"א, הדבר האחרון שמעניין אותו זה שקיפות.
יש קו משפטי לבנות. קריירה של אנשים ומוניטין של מועדון עומדים על הפרק. שומרים את הקלפים קרוב לחזה ובצדק.
קצת סבלנות ובקרוב כולנו נהיה חכמים יותר.
- The red one
אתה צודק לגמריי.ns75 כתב:
הבנאדם פסול עדות ממזמן
הייתי מצפה מעיתון מכובד כמו ידיעות אחרונות שלא יתן לו במה להכפיש את הפועל באר שבע בכל הזדמנות, הוא איבד את האתיקה העיתונאית שלו כבר מזמן בכל הנוגע אלינו
הפעם, ספציפית ובניגוד למרבית הפעמים האחרונות, יש משהו בדבריו.
ושהיה אמור לציין לפני הבדיקה שהוא מקבל/לוקח אותו...yossi כתב:תוסף תזונה חוקי שמכיל את החומר האסור מבלי שזה מצוין מפורשות על הכתובית. זה כל מה שצריכים.
יש גם כתבה של יוספון עם עורכי דין בוואלה שלא כל כך מעודדת.
- ForeverRed
התרגום שלך לדברים של אלונה לא נכון.The red one כתב: אין בעיה - אל תהיה שקוף - אבל למה להגיד שאתה שקוף ואז אתה לא?!
שקיפות זה להודיע על כל התפתחות משמעותית בתהליך, החל מקבלת התוצאות הראשוניות ועד לקביעת מועד המשפט.
מעבר לכך אני לא חושב שיש מה לדרוש מהמועדון. אתה באמת מצפה שיחשפו את קו ההגנה ויתנו לעורכי הדין של אופ"א לעשות מאיתנו קציצות?
תנו למועדון לעבוד.
- The red one
אם כל כך הרבה אנשים הבינו X מהדברים של אלונה (שהם מאוד ברורים, סלח לי) אבל היא התכוונה לY אז פאשלה שלה.ForeverRed כתב: התרגום שלך לדברים של אלונה לא נכון.
שקיפות זה להודיע על כל התפתחות משמעותית בתהליך, החל מקבלת התוצאות הראשוניות ועד לקביעת מועד המשפט.
מעבר לכך אני לא חושב שיש מה לדרוש מהמועדון. אתה באמת מצפה שיחשפו את קו ההגנה ויתנו לעורכי הדין של אופ"א לעשות מאיתנו קציצות?
תנו למועדון לעבוד.
ושוב אני אומר - לא מצפה מהמועדון כלום, אני כאוהד ממש סולד מכל העיסוק הזה וכמו שיוספביץ' כתב שאנשים דורשים את הראש של כולם (אנשים = אוהדי מכבי ת'א בעיקר) -אבל- אי אפשר לבוא, לשחק אותה מסכנים, להגיד "המועדון בנוי על שקיפות" ("המועדון שלנו בנוי על יושרה, רוח ספורטיבית והגינות, שקיפות מלאה ולכן גם יזמתי את מסיבת העיתונאים" - זה הציטוט המדוייק), ואז להסתיר שאלות מהותיות, לא לשתף פעולה עם עיתונאים ולא לחשוף דברים מעבר.
לי, כמובן, לא אכפת שאלונה תגיד "שקיפות" ואז לא תהיה שקופה. אבל אני יכול להבין את אלה שתופסים על זה גל, כי בניגוד להרבה פעמים אחרות, הפעם באמת היה פה כשל במילים, לא אופייני למועדון.
תבואי ותגידי "ישנם פרטים נוספים, שבשלב זה לא נפרט אותם, ונעשה זאת במועד ובזמן שנרצה" או משהו מכובס אחר. ברור שגם אז היו מוצאים על מה לצאת עלייה, כן? אבל לפחות לא היה בדבריהם צדק.
- ForeverRed
שוב אומר לך, הפרשנות שלך למילה שקיפות היא לא נכונה בעיניי.The red one כתב: אם כל כך הרבה אנשים הבינו X מהדברים של אלונה (שהם מאוד ברורים, סלח לי) אבל היא התכוונה לY אז פאשלה שלה.
ושוב אני אומר - לא מצפה מהמועדון כלום, אני כאוהד ממש סולד מכל העיסוק הזה וכמו שיוספביץ' כתב שאנשים דורשים את הראש של כולם (אנשים = אוהדי מכבי ת'א בעיקר) -אבל- אי אפשר לבוא, לשחק אותה מסכנים, להגיד "המועדון בנוי על שקיפות" ("המועדון שלנו בנוי על יושרה, רוח ספורטיבית והגינות, שקיפות מלאה ולכן גם יזמתי את מסיבת העיתונאים" - זה הציטוט המדוייק), ואז להסתיר שאלות מהותיות, לא לשתף פעולה עם עיתונאים ולא לחשוף דברים מעבר.
לי, כמובן, לא אכפת שאלונה תגיד "שקיפות" ואז לא תהיה שקופה. אבל אני יכול להבין את אלה שתופסים על זה גל, כי בניגוד להרבה פעמים אחרות, הפעם באמת היה פה כשל במילים, לא אופייני למועדון.
תבואי ותגידי "ישנם פרטים נוספים, שבשלב זה לא נפרט אותם, ונעשה זאת במועד ובזמן שנרצה" או משהו מכובס אחר. ברור שגם אז היו מוצאים על מה לצאת עלייה, כן? אבל לפחות לא היה בדבריהם צדק.
אי אפשר לצפות מגוף כלשהו לירות לעצמו ברגל בשם השקיפות. הדברים מדווחים לתקשורת בצורה מסודרת לאחר בחינתם ובהתאם למדיניות של חוסר פגיעה במועדון עצמו.
ככה זה צריך להיות ואף מועדון אחר בישראל לא היה נוהג אחרת.
שבת שלום.
- The red one
ושוב אני אומר - אני מסכים איתך בחלק השני, לא בחלק הראשון. היה עדיף פשוט לוותר על המילה הזו והיה חוסך לעצמנו כאבי ראש, כי עובדה שרוב האנשים לא פירשו אותה כמו שאתה פירשת. לא שעכישו זה משפיע מדיי? כן? זה רק מסתכם בטורים של ממורמרים ובציוצים בטוויטר, אבל עדיין, רק למען "השם הטוב".ForeverRed כתב: שוב אומר לך, הפרשנות שלך למילה שקיפות היא לא נכונה בעיניי.
אי אפשר לצפות מגוף כלשהו לירות לעצמו ברגל בשם השקיפות. הדברים מדווחים לתקשורת בצורה מסודרת לאחר בחינתם ובהתאם למדיניות של חוסר פגיעה במועדון עצמו.
ככה זה צריך להיות ואף מועדון אחר בישראל לא היה נוהג אחרת.
שבת שלום.
שבת שקטה ואמן שנעוף מהשוקו