אלונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: אלונה

שליחה על ידי yossi »

Redbull כתב:
06 פברואר 2022, 00:11
אם תסתכלו על זה רגע מהצד המסקנה תישאר אותה מסקנה?
גולדהאר או שחר מפטר מאמן שנמצא במקום השני מרחק 3 נק' מהמקום הראשון?
לא בטוח בכלל
גולדהאר פיטר את דוניס שעלה שלב באירופית.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

כל משחק אתה אומר לעצמך וואלה הפעם רוני לוי יגיד להם לעלות בלחץ גבוה,
דווקא בגלל שהוא יודע שנתניה ילחצו גבוה הוא יחזיר להם בהפתעה לפני.
ואז אחרי כמה דק' אתה מבין שפשוט אין לו מושג בזה, הוא לא יודע להעביר את זה, הוא לא מאמן ככה,
הוא לא חושב ככה. ופה זה צריך להיגמר!

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

מקווה שהסיבה היחידה שהוא שרד את הלילה הזה היא כדי לפטר אותו מחר על הבוקר.
אי אפשר להמשיך ככה. חלאס.

ה40 אוהדים שחיכו לו מחוץ לטרנר היום יהפכו במשחק הבא ל400, וזה יהיה אך ורק באשמתה.
ללוי אין כבוד עצמי והוא בחיים לא יתפטר, הוא הבהיר את זה גם בבית"ר וגם בראיון אחרי המשחק למי שחשב שקצת קללות יערערו אותו. שתעשה את מה שהיא הייתה צריכה לעשות לפני שבוע ונקסט.

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

הפועלעולה כתב:
06 פברואר 2022, 01:30
מקווה שהסיבה היחידה שהוא שרד את הלילה הזה היא כדי לפטר אותו מחר על הבוקר.
אי אפשר להמשיך ככה. חלאס.

ה40 אוהדים שחיכו לו מחוץ לטרנר היום יהפכו במשחק הבא ל400, וזה יהיה אך ורק באשמתה.
ללוי אין כבוד עצמי והוא בחיים לא יתפטר, הוא הבהיר את זה גם בבית"ר וגם בראיון אחרי המשחק למי שחשב שקצת קללות יערערו אותו. שתעשה את מה שהיא הייתה צריכה לעשות לפני שבוע ונקסט.
לא יהיה בוקר מתוק יותר מאשר לקום,לפתוח את הטלפון ולראות שאלונה בעטה לו בראש באישון לילה. לוי לא יתפטר זה די ברור, האמת, למה לו? הוא יודע שנותרו לו עוד 4.5 חודשים אחרונים בחוזה כאשר בכל חודש הוא מנפח את הכיס ב-60,000-70,000, מי היה מוותר על משכורת כזאת בשביל עבודה שלא עושים בה כלום חוץ מלהגיד תזרקו כדורים לספורי? אז ישירו לו פעם בשבוע למשך 10 דקות תתפטר, בגלל דבר כזה לוותר על משכורת יותר גבוהה משל רה״מ?

יותר מדאיג אותי שהבני 16 האידיוטים האלה הגיעו לרכבה של אלונה ואולי גם זרקו לעברו בקבוק לפי הנטען, מותר ורצוי לחכות ללוי ולזרוק לו מילה או עשר ולא בטונים הכי נעימים אך צריך לדעת איפה לשים גבול. (כמה הוא מדרדר אותנו אחורה זה לא ייאמן)

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

גורם במועדון"מקווה שלא יגרום לכדור שלג"
אולי שיוציא את הראש מהתחת של רוני לוי ויראה את הסטטיסטיקה והמשחקים שלנו לאחרונה

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אין מה לקרוא את התקשורת.
שופרות של לוי. מילה אחת של ביקורת לא תשמעו עליו.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שני דברים על העניין הזה.
אסור בתכלית האיסור שפני המחאה הזאת יהיו ילדים בני 16 עם חלב על השפתיים,דור שלא ידע את יוסף ויחזירו אותנו 15 שנה אחורה.
מעבר לזה אני אגדיל ואומר שכל רחש כזה שבו יקיפו את רכבה של אלונה רק ירחיק אותה מההחלטה הנכונה.
צריך לעזוב את אלונה בשקט היא לא צריכה ״תמריצים״ בדמות ילדים שיקיפו לה את הרכב.
הדבר השני זה מועדון,למען האמת די נשבר הזין שמתייחסים לקהל כסוג של ״שבו בשקט ותגידו תודה״.
הנהלת המועדון וכל אותם ״מזיני״ התקשורת צריכים להכניס לראש טוב טוב שהקהל הזה הוא המכבד ביותר בליגה ואם הגיע למצב הזה זה אומר דרשני.
לנסות ולעטוף את זה בכל מיני אמירות מנותקות יעשה את המצב יותר גרוע.
אנשים באו,הביעו אמון במועדון קנו מנויים,מגיעים למשחקים גם במזג האוויר לא אידיאלי ורוצים לראות מינימום כדורגל טוב.
לא שונה ממנוי בתיאטרון שמבקש הצגה טובה ולכן ראשי המועדון צריכים להפסיק להתייחס לקהל כמובן מאליו או כאחד כזה שעושים לו טובה ולהפסיק עם האמירות הטיפשיות הללו שפוגעים באינטלגנציה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אלונה והשחקנים צריכים לקבל עידוד בכל הזדמנות. שיבינו שהמחאה לא נגדם בשום אופן.

והילדים של אתמול צריכים לקבל כאפה לתוך הראש.

סמל אישי של משתמש
yosisa

שליחה על ידי yosisa »

ran כתב:
06 פברואר 2022, 01:28
ואז אחרי כמה דק' אתה מבין שפשוט אין לו מושג בזה, הוא לא יודע להעביר את זה, הוא לא מאמן ככה,
כל חייו הוא משחק באותה שיטה, אין מה לצפות.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

אלונה צריכה להבין דבר מאוד פשוט- קבל מורכב מהרבה אנשים, חלקם מיושבים וחלקם הקטן דפוק. אצלנו המצב לא שונה בהרבה.
אם היא חפצה להנמיך את הלהבות היא חייבת לצאת לתקשורת ולומר את דברה, להראות לנו שיכולת כזו לא עוברת גם לה חלק בגרון, להראות לנו שהיא רואה מה שאנחנו רואים ומרגישה את מה שאנחנו מרגישים. לעשות צעדים שירגיעו את הקהל וישחררו קצת לחץ (לדוגמא: "שיחה נוקבת עם רוני לוי", לא שאני חושב שיעזור במשהו מעבר להרגעת הרוחות), לצאת ולדבר לקהל שרואה זוועות כל שבוע ומצד שני המערכת דוממת כאילו מבסוטה מהמקום השני ו""המאבק"" על האליפות

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

eitam כתב:
06 פברואר 2022, 08:39
אלונה צריכה להבין דבר מאוד פשוט- קהל מורכב מהרבה אנשים, חלקם מיושבים וחלקם הקטן דפוק. אצלנו המצב לא שונה בהרבה.
אם היא חפצה להנמיך את הלהבות היא חייבת לצאת לתקשורת ולומר את דברה, להראות לנו שיכולת כזו לא עוברת גם לה חלק בגרון, להראות לנו שהיא רואה מה שאנחנו רואים ומרגישה את מה שאנחנו מרגישים. לעשות צעדים שירגיעו את הקהל וישחררו קצת לחץ (לדוגמא: "שיחה נוקבת עם רוני לוי", לא שאני חושב שיעזור במשהו מעבר להרגעת הרוחות), לצאת ולדבר לקהל שרואה זוועות כל שבוע ומצד שני המערכת דוממת כאילו מבסוטה מהמקום השני ו""המאבק"" על האליפות

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

ran כתב:
06 פברואר 2022, 01:28
הוא לא מאמן נקודה
הנסיונות ללחוץ מביכים וחושפים אותנו שוב ושוב
מוטב שיחזור לשחק בונקר כי ככה לפחות לא נפסיד.....( לא שזה משנה משהו)

ואלונה לא תפטר כי אין לה מאמן שיעשה משהו אחר, בלבול בן שמעון ושות כולם אותו דבר

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

קצת יותר מ-12 שעות אחרי ששקעה הבעסה :

1. מי שזרק אתמול אבנים על האוטובוס של נתניה , ואני מניח שזה קטין , 100 שעות עבודות שירות בכלא באר שבע . שיבין טוב טוב לאן אלימות יכולה להוביל אותו .
2. אתמול לראשונה מזה זמן רב עלתה לי בדקה ה-40 התחושה שהייתה בדקה ה-60 ב-6:2 המקולל בגמר הגביע בסמי עופר . הרגשה שמכרו אותנו . ה-2:0 של נתניה שבר אותי . לא כי נתניה כאלה טובים . הם פשוט רצו ( לרוץ ולרצות ) יותר . אם לא פסילת השער , אני הולך הביתה . הרגשתי שמרמים אותי .
3. שוב עלתה לי המחשבה שכבר קראתי עליה איפשהו לפני כמה שבועות ואני מאוד מקווה שזה לא נכון - מרגע שרוני ביקש לדבר על הארכת חוזה וקיבל תשובה של נדבר בסוף העונה , משהו התחרבן בקבוצה . עברנו מ-3 בלמים שזה היה מושלם בשבילנו ( מבחינת תוצאות בלבד ) ל- 2 . ניתחתי את המספרים בטופיק של לוח המשחקים שאני מתחזק מבחינת ספיגות וכיבושים ואפשר לומר בוודאות שהתוצאות הרבה יותר טובות עם 3 בלמים באופן מובהק . ההגנה הייתה יציבה , הכיבושים היו סבירים והתוצאות הגיעו .
4. כמה זועקת לשמים עבודת האימון הלוקה בחסר של רוני לוי . אני כבר לא יודע איך לומר את זה :
גלזר - למה לא עובדים איתו על שיחרור מהיר של הכדור ברגע שהוא קולט אותו ? למה לחכות שההגנה של היריב תסתדר ואז לשחרר כדור אדון גלזר ? למה כבר בנייח של היריב לא עומדים 2 סילונים שלנו בקווים וממתינים לקבלת כדור למעלה כשגלזר קולט ?
לופס - הכי טוב בליגה בפער ועדיין עומד על זה למרות שחגגו עליו אתמול . אבל למה חגגו ? כי באו עליו 2 כל פעם בלי עזרה ! איפה העזרה ? איפה ?
אבו-עביד - כמה פעמים אתה צריך רוני כדי להבין שהוא לא מגן ימני ? כמה ? 10 ? 20 ? 30 ? עונה שלמה ?
מרטינס - לא נותן כלום מהעמדה שבה הוא מוצב כ-6 . מאבד המון כדורים ומפסיד המון מאבקים . זה זועק שזה לא המקום שלו . הוא לא בריירו .
אנסה - על מה לעזאזל הקרדיט ואם כבר נתת , למה כתה לא מייצר לא תרגילים של בידוד באגף מול מגן או מסירה לשטח ? להחזיק כדור עם הגב הוא לא יודע , לחשוב מהר קצת קשה לו , ביטחון שלו בריצפה אז תעזור לו עם הפעולות הפשוטות , תכוון אותו , תסייע לו להצליח במקום שיתחבא בין 2 בלמים שמחסלים אותו כל פעם
יחזקאל - גם הוא , על מה הקרדיט ? על 120 החמצות ב-120 דקות בגביע בנתניה ?
5. אלונה - קשה לי להיות אפילו קרוב במחשבה מה זה להיות בנעליים שלה . היא בצדק רוצה להצטייר כבעלים יציבה שלא ממהרת לפטר מאמן , בטח כשהוא במקום השני במרחק יריקה מהצלחת ( מרחק אופטי בלבד ) . וואלה החלטה קשה . אבל רק דבר אחד אני רוצה לומר לך אלונה - ראית אתמול את היציעים ? הם מתרוקנים אט אט . אוהדים באים לעודד את הקבוצה אבל באים גם לראות את השחקנים שלהם נלחמים ומייצרים תצוגה ועניין . אין את זה אלונה . הקבוצה אפורה וכבויה כמו המאמן שלה . עם ידיים בכיסים וישיבה בספסל בדקה 40 כשהקהל כבר נאנק וצועק "תתפטר" . זה לא כדורגל שמח . זה פשוט לא כדורגל . ומה עדיף , לנגוס עוד ביס ועוד ביס בכל מחזור שעובר בבסיס האוהדים שנבנה והתרחב במשך ה-10 שנים אחרונות ?
6. אלטרנטיבות - 3.5 חודשים נשארו לסיום העונה . כנראה שנישאר עם רוני עד הסוף . בינינו ? גם הוא יודע שזה נגמר . מאוד מאוד מעניין מה יקרה פה ב-3.5 חודשים שנותרו . מצד אחד רוני יודע שהיתדרדרות שלנו תגמור לו את הסיפור בקבוצות גדולות והוא ידשדש וייכנס למשחק הכיסאות המוזיקליים של כל המימרים והסילבסים . מצד שני , מה מעניין אותנו בכלל רוני לוי ? התדרדרות שלנו נשארת התדרדרות שלנו ותפגע רק בנו בעונה הבאה . מקווה שתערך שיחה קשה של כל הנוגעים בדבר ושעובדים בכל הכוח על plan b שיכול להיכנס לפעולה מדקת קריאה אחרת ... גם העונה הבאה תתבזבז . השינוי מתחיל כאן ועכשיו !

יאללה הפועל :דגל:
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
אוהד בגולה

שליחה על ידי אוהד בגולה »

מסכים עם כל מלה.
בעיניי משום שהאליפות אבודה ממילא, ולאבד את אירופה יהיה קשה, היה צריך להפרד מרוני לוי מיידית. לתת לברדה+מליקסון להשתפשף בינתיים. יותר גרוע ממנו הרי לא יהיה. ולעונה הבאה מאמן זר. אין שום מאמן בישראל חוק מברק בכר.

סמל אישי של משתמש
4everb7

שליחה על ידי 4everb7 »

CrazyRed7 כתב:
06 פברואר 2022, 08:11
אלונה והשחקנים צריכים לקבל עידוד בכל הזדמנות. שיבינו שהמחאה לא נגדם בשום אופן.

והילדים של אתמול צריכים לקבל כאפה לתוך הראש.
אתה אמיתי?
אתה חושב שאין לשחקנים חלק במשחק אתמול?
הם צריכים גיבוי מלא?

שלח תגובה