The red one כתב:
אתה בורח לשכניק ושכניק ושכניק כשהדגשתי שבכללי אין מה לקחת אותו ברצינות, אתה לא מטייל בטוויטר כנראה, הטענות ששכניק העלה לא נשמעות רק מפיו, שמעתי אותן גם מכמה וכמה וכמה אנשי תקשורת (ואוהדים) שהם רחוקים מלהיות חסרי אובייקטיביות כמו שכניק. הוא פשוט הראשון שהעלה את זה על כתב. לא התייחסתי למי כתב את זה אלא למה שהוא כתב.
הבעיה המרכזית במסע'ת, וכתבתי את זה כבר לפני כן באשכול הזה, כך שזה לא בא לי פתאום בגלל שכניק, הייתה שלא חשפו את החומר. זאת ה-שאלה המרכזית שאחרי שאלונה הביעה את ההודעה כולם רצו לדעת. והרי הקבוצה ידעה..אז אם אתם לא מתכוונים לענות..אל תגידו שקיפות ו/או אל תתנו פתח לשאלות...
וכן אני באמת חולה קצת באובר-אובייקטיביות לפעמים.
קרייזירד7 - כששכניק מתכוון 'לקקני חצר' הוא לא מתכוון לאנשים ספציפיים אלא בכללי מכוון לנרטיב הזה שכל דבר אצלנו עובר בשקט, ואם זה היה במכבי אז לדעתו ולדעת כל הצהבת, התקשורת הייתה עולה על גדותייה.
נווה, אתה כנראה לא מבין שאלונה מנהלת את הפועל באר שבע לפי האינטרסים שלה ולא לפי האינטרסים של התקשורת.
אתה כנראה לא מבין שאם הקבוצה הייתה חושפת את שם החומר באותה מסיבת עיתונאים (שהייתה עוד לפני שנחשפו תוצאות הבדיקה השניה ולכן שיר היה בכלל בחזקת חשוד ולא בחזקת נאשם) זה היה נותן פתח לגורמים מחוץ למועדון עם אינטרס ברור להתנקות מאשמה לעשות כל מה שהם יכולים כדי לטשטש כל שביל שיכול להוביל לכיוון שלהם.
המועדון עשה את בדק הבית שלו, חיכה לתוצאות המבחנה השניה, ורק אחרי שכל הפרטים התבהרו למועדון הם פרסמו את שמו של החומר.
ההתנהלות של המועדון הייתה מופתית, ואני מתפלא שאתה חושב שיש פגם בחוסר שיתוף פעולה עם טוקבקיסטים סוג ד' כמו שכניק וחבריו שהיו עושים מטעמים מהידיעות שהמועדון יכל לפרסם להם והיו שותים לשיר את הדם עם קשית, אני לא מכיר מועדון שהיה משתף פעולה עם התקשורת בנושא כל כך רציני ועצם העובדה ששום כתם לא דבק במועדון זה לא בגלל האשמות על מסתורין מצד הפועל באר שבע, זאת פשוט התנהלות לפי הספר של המועדון מול הגורמים הרלוונטיים כמו אופ"א וההתאחדות ולא שכניק והחברים שלו מהשחקן ה-12.
שכניק היקר שכח שאף אחד במכבי לא רץ לתקשורת וצעק שגילו אצל כפיר אדרי אפדרין בדם, וששימון מזרחי לא רץ לתקשורת וצעק שסוני ווימס והחברים שלו היו מעבירים שאכטות אחד לשני אחרי משחקים, כמו שמליניאק כתב לו בטור המשובח זאת פשוט זעקת הקוזאק הנגזל.
אדם טיפש ורדוד שחוסר המודעות שלו אפילו יותר חמור מהטמטום שלו, אוהדי מכבי תל אביב הם האחרונים שיכולים לדבר על סיקור תקשורתי אוהד, לצחוק על "סימום" בקבוצות אחרות או בכלל להלין על חוסר ספורטיביות, מדובר באגודה הכי רקובה והכי מסריחה שהספורט הישראלי ידע ומי שבאמת מכיר את ההיסטוריה של הטינופות האלה לא מתרגש מאיזה מכביסט עלוב עם טור שמתיימר להיות עיתונאות, מרגיש קצת כמו זבוב באוזן.