שיר צדק נפל קורבן לטעות בייצור

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: אלונה מודיעה: התגלו שאריות חומר אסור אצל שיר צדק

שליחה על ידי yedidel »

ns75 כתב:
הבנאדם פסול עדות ממזמן

הייתי מצפה מעיתון מכובד כמו ידיעות אחרונות שלא יתן לו במה להכפיש את הפועל באר שבע בכל הזדמנות, הוא איבד את האתיקה העיתונאית שלו כבר מזמן בכל הנוגע אלינו
אוהדי מכבי תא נכנסים בשביל להתלהב
אתה נכנס בשביל להתעצבן

מלא קליקים... למה שיעיפו אותו?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

The red one כתב: שבת שקטה ואמן שנעוף מהשוקו :צעיף:
יש דיון נפרד למשחק, אבל בכל זאת.
הדבר האחרון שאנחנו צריכים עכשיו זה הדחה מהטוטו.
צריך להחזיר את הקבוצה למסלול.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

שקיפות זו לא כוונה לשתף בכל דבר את הציבור בוודאי לא בזמן אמת. מה זו ההתממות הזאת?
גניבת דעת זה להיתפס למילה מסוימת שנאמרת בהקשר מסוים.
שקיפות זה לא לעשות ספינים. זה לספר לתקשורת על המקרה עוד לפני שאופא חושפת את העניין.
יש לפני שיר צדק והמועדון הליך מסובך ביותר עם משמעויות מרחיקות לכת.
ששכניק הפטאט וצבא הצייצינים ימשיכו ליבב. שאוהדים חולי נפש של מכבי יכתבו מיילים לאנשי לוגאנו.
לנו יש משהו הרבה יותר חשוב.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

ns75 כתב:מישהו חייב לעשות משהו עם האוהד הצהוב ההזוי הזה

יש לו יד חופשית והוא לא מפסיק לטנף

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 61,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מצטער לא קורא טוקבקים, חשבתי שגם אתם.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

כל האנשים בארץ מטנפים על הפועל באר שבע ועל שיר צדק, במיוחד אוהדי הצהבת, אשכרה מעיזים לומר שזה משהו שעשינו בשביל לרמות וששיר צדק התגלה ועכשיו כולם יתגלו בעקבותיו.
בא לי להקיא.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

The red one כתב: ושוב אני אומר - אני מסכים איתך בחלק השני, לא בחלק הראשון. היה עדיף פשוט לוותר על המילה הזו והיה חוסך לעצמנו כאבי ראש, כי עובדה שרוב האנשים לא פירשו אותה כמו שאתה פירשת. לא שעכישו זה משפיע מדיי? כן? זה רק מסתכם בטורים של ממורמרים ובציוצים בטוויטר, אבל עדיין, רק למען "השם הטוב".

שבת שקטה ואמן שנעוף מהשוקו :צעיף:
יש שקיפות ויש שקיפות מוגזמת.
גם הכנסת היא גוף שקוף, ועדיין יש שם פרוטוקולים מסוימים שלא מפורסמים לציבור מסיבות כאלו ואחרות.

המועדון חשף את כל המידע הרלוונטי.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

The red one כתב: אני אומר את זה בלב כבד מאוד (מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד) - אבל יש שם הרבה דברים נכונים שהוא כתב.

אלונה לא יכולה לבוא ולהגיד שקיפות ואז תוך שנייה להתעלם מהשאלות הבאמת-נוקבות ו/או לא לספק את כל התשובות. ברירת מילים לא נכונה הייתה שם במסע'ת.
אתה לפעמים "חולה" קצת באובר אובייקטיביות וצריך להחזיר אותך למסילה.
נכון לא נכון הוא לא יכול להגיד כלום.
אפרופו שקיפות נא שישים בסוף המאמר משפט מודגש שאומר "הכותב הינו אוהד מסריח של מכבי ת"א מגיל 4" ומכאן נמשיך.
מעניין מאוד שהוא מחפש את "השקיפות" בכל דבר שקשור להפועל ב"ש,מעניין למה?
מעניין שלא תראה אותו כותב על חוסר השקיפות במכבי,למשל:
מה תפקידו של מקלארן ולמה הוא הגיע?
איך קורה שמנג'ר שמקבל כל כך הרבה כסף נכשל פעם אחר פעם בבחירת זרים?
איך קורה שקבוצה שתקציבה פי 1.5 מהיריבות שלה נכשלת שנתיים ברציפות בלקיחת תארים כלשהם?
איך קורה שאף פעם,אף פעם לא שואלים את גורדי קרויף את השאלות הקשות? שאם היה מדובר במישהו היו צולבים אותו ממזמן והבן אדם מאותרג בתקשורת יותר מארבעת המינים בסוכה.
ולמה שלא נזכיר את מקרה כפיר אדרי והאפדרין מבית מדרשו של אותו אוהד?
אותי לימדו שאתה אובססיבי כלפי מישהו אתה מפחד ממנו.
הבעיה שלנו היא שבזמן שיש רז שכניק במעריב לנו יש מירן שפילברג ב103.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

הכי מצחיק אותי ״לקקני החצר״.
איזה לקקני חצר יש לנו?כתבת בערוץ הספורט שאין לה שום קשר לקבוצה, כתב חדש בוואן ומירן שפילברג שעושה יותר נזק מתועלת?
אפילו ברמן וזריהן שהיו אוהדי הקבוצה מעולם לא כתבו טורים או כתבות יוצאות דופן לטובת המועדון/נגד המועדון היריב כמו שכניק, שירלי וכו׳.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אדום זקן כתב: אתה לפעמים "חולה" קצת באובר אובייקטיביות וצריך להחזיר אותך למסילה.
נכון לא נכון הוא לא יכול להגיד כלום.
אפרופו שקיפות נא שישים בסוף המאמר משפט מודגש שאומר "הכותב הינו אוהד מסריח של מכבי ת"א מגיל 4" ומכאן נמשיך.
מעניין מאוד שהוא מחפש את "השקיפות" בכל דבר שקשור להפועל ב"ש,מעניין למה?
מעניין שלא תראה אותו כותב על חוסר השקיפות במכבי,למשל:
מה תפקידו של מקלארן ולמה הוא הגיע?
איך קורה שמנג'ר שמקבל כל כך הרבה כסף נכשל פעם אחר פעם בבחירת זרים?
איך קורה שקבוצה שתקציבה פי 1.5 מהיריבות שלה נכשלת שנתיים ברציפות בלקיחת תארים כלשהם?
איך קורה שאף פעם,אף פעם לא שואלים את גורדי קרויף את השאלות הקשות? שאם היה מדובר במישהו היו צולבים אותו ממזמן והבן אדם מאותרג בתקשורת יותר מארבעת המינים בסוכה.
ולמה שלא נזכיר את מקרה כפיר אדרי והאפדרין מבית מדרשו של אותו אוהד?
אותי לימדו שאתה אובססיבי כלפי מישהו אתה מפחד ממנו.
הבעיה שלנו היא שבזמן שיש רז שכניק במעריב לנו יש מירן שפילברג ב103.
אתה בורח לשכניק ושכניק ושכניק כשהדגשתי שבכללי אין מה לקחת אותו ברצינות, אתה לא מטייל בטוויטר כנראה, הטענות ששכניק העלה לא נשמעות רק מפיו, שמעתי אותן גם מכמה וכמה וכמה אנשי תקשורת (ואוהדים) שהם רחוקים מלהיות חסרי אובייקטיביות כמו שכניק. הוא פשוט הראשון שהעלה את זה על כתב. לא התייחסתי למי כתב את זה אלא למה שהוא כתב.

הבעיה המרכזית במסע'ת, וכתבתי את זה כבר לפני כן באשכול הזה, כך שזה לא בא לי פתאום בגלל שכניק, הייתה שלא חשפו את החומר. זאת ה-שאלה המרכזית שאחרי שאלונה הביעה את ההודעה כולם רצו לדעת. והרי הקבוצה ידעה..אז אם אתם לא מתכוונים לענות..אל תגידו שקיפות ו/או אל תתנו פתח לשאלות...

וכן אני באמת חולה קצת באובר-אובייקטיביות לפעמים.

קרייזירד7 - כששכניק מתכוון 'לקקני חצר' הוא לא מתכוון לאנשים ספציפיים אלא בכללי מכוון לנרטיב הזה שכל דבר אצלנו עובר בשקט, ואם זה היה במכבי אז לדעתו ולדעת כל הצהבת, התקשורת הייתה עולה על גדותייה.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

The red one כתב: אתה בורח לשכניק ושכניק ושכניק כשהדגשתי שבכללי אין מה לקחת אותו ברצינות, אתה לא מטייל בטוויטר כנראה, הטענות ששכניק העלה לא נשמעות רק מפיו, שמעתי אותן גם מכמה וכמה וכמה אנשי תקשורת (ואוהדים) שהם רחוקים מלהיות חסרי אובייקטיביות כמו שכניק. הוא פשוט הראשון שהעלה את זה על כתב. לא התייחסתי למי כתב את זה אלא למה שהוא כתב.

הבעיה המרכזית במסע'ת, וכתבתי את זה כבר לפני כן באשכול הזה, כך שזה לא בא לי פתאום בגלל שכניק, הייתה שלא חשפו את החומר. זאת ה-שאלה המרכזית שאחרי שאלונה הביעה את ההודעה כולם רצו לדעת. והרי הקבוצה ידעה..אז אם אתם לא מתכוונים לענות..אל תגידו שקיפות ו/או אל תתנו פתח לשאלות...

וכן אני באמת חולה קצת באובר-אובייקטיביות לפעמים.

קרייזירד7 - כששכניק מתכוון 'לקקני חצר' הוא לא מתכוון לאנשים ספציפיים אלא בכללי מכוון לנרטיב הזה שכל דבר אצלנו עובר בשקט, ואם זה היה במכבי אז לדעתו ולדעת כל הצהבת, התקשורת הייתה עולה על גדותייה.
נווה, אתה כנראה לא מבין שאלונה מנהלת את הפועל באר שבע לפי האינטרסים שלה ולא לפי האינטרסים של התקשורת.
אתה כנראה לא מבין שאם הקבוצה הייתה חושפת את שם החומר באותה מסיבת עיתונאים (שהייתה עוד לפני שנחשפו תוצאות הבדיקה השניה ולכן שיר היה בכלל בחזקת חשוד ולא בחזקת נאשם) זה היה נותן פתח לגורמים מחוץ למועדון עם אינטרס ברור להתנקות מאשמה לעשות כל מה שהם יכולים כדי לטשטש כל שביל שיכול להוביל לכיוון שלהם.
המועדון עשה את בדק הבית שלו, חיכה לתוצאות המבחנה השניה, ורק אחרי שכל הפרטים התבהרו למועדון הם פרסמו את שמו של החומר.
ההתנהלות של המועדון הייתה מופתית, ואני מתפלא שאתה חושב שיש פגם בחוסר שיתוף פעולה עם טוקבקיסטים סוג ד' כמו שכניק וחבריו שהיו עושים מטעמים מהידיעות שהמועדון יכל לפרסם להם והיו שותים לשיר את הדם עם קשית, אני לא מכיר מועדון שהיה משתף פעולה עם התקשורת בנושא כל כך רציני ועצם העובדה ששום כתם לא דבק במועדון זה לא בגלל האשמות על מסתורין מצד הפועל באר שבע, זאת פשוט התנהלות לפי הספר של המועדון מול הגורמים הרלוונטיים כמו אופ"א וההתאחדות ולא שכניק והחברים שלו מהשחקן ה-12.
שכניק היקר שכח שאף אחד במכבי לא רץ לתקשורת וצעק שגילו אצל כפיר אדרי אפדרין בדם, וששימון מזרחי לא רץ לתקשורת וצעק שסוני ווימס והחברים שלו היו מעבירים שאכטות אחד לשני אחרי משחקים, כמו שמליניאק כתב לו בטור המשובח זאת פשוט זעקת הקוזאק הנגזל.
אדם טיפש ורדוד שחוסר המודעות שלו אפילו יותר חמור מהטמטום שלו, אוהדי מכבי תל אביב הם האחרונים שיכולים לדבר על סיקור תקשורתי אוהד, לצחוק על "סימום" בקבוצות אחרות או בכלל להלין על חוסר ספורטיביות, מדובר באגודה הכי רקובה והכי מסריחה שהספורט הישראלי ידע ומי שבאמת מכיר את ההיסטוריה של הטינופות האלה לא מתרגש מאיזה מכביסט עלוב עם טור שמתיימר להיות עיתונאות, מרגיש קצת כמו זבוב באוזן.

סמל אישי של משתמש
The red one

South Boy כתב:
נווה, אתה כנראה לא מבין שאלונה מנהלת את הפועל באר שבע לפי האינטרסים שלה ולא לפי האינטרסים של התקשורת.
אתה כנראה לא מבין שאם הקבוצה הייתה חושפת את שם החומר באותה מסיבת עיתונאים (שהייתה עוד לפני שנחשפו תוצאות הבדיקה השניה ולכן שיר היה בכלל בחזקת חשוד ולא בחזקת נאשם) זה היה נותן פתח לגורמים מחוץ למועדון עם אינטרס ברור להתנקות מאשמה לעשות כל מה שהם יכולים כדי לטשטש כל שביל שיכול להוביל לכיוון שלהם.
המועדון עשה את בדק הבית שלו, חיכה לתוצאות המבחנה השניה, ורק אחרי שכל הפרטים התבהרו למועדון הם פרסמו את שמו של החומר.
ההתנהלות של המועדון הייתה מופתית, ואני מתפלא שאתה חושב שיש פגם בחוסר שיתוף פעולה עם טוקבקיסטים סוג ד' כמו שכניק וחבריו שהיו עושים מטעמים מהידיעות שהמועדון יכל לפרסם להם והיו שותים לשיר את הדם עם קשית, אני לא מכיר מועדון שהיה משתף פעולה עם התקשורת בנושא כל כך רציני ועצם העובדה ששום כתם לא דבק במועדון זה לא בגלל האשמות על מסתורין מצד הפועל באר שבע, זאת פשוט התנהלות לפי הספר של המועדון מול הגורמים הרלוונטיים כמו אופ"א וההתאחדות ולא שכניק והחברים שלו מהשחקן ה-12.
"גורמים מחוץ למועדון עם אינטרס ברור להתנקות מאשמה לעשות כל מה שהם יכולים כדי לטשטש כל שביל שיכול להוביל לכיוון שלהם" - תהיה בטוח שאותם גורמים קיבלו הודעות ושיחות בהולות כבר יום למחרת (או אפילו באותו יום) שהמועדון קיבל את ההודעה מאופ'א. אין לעובדה שהחומר פורסם במסע'ת או לעובדה שהחומר פורסם חמישה ימים אחר כך שום משמעות.

ולכתוב את זה שוב? אולי בכתב יותר גדול (זה אפשרי פה?) - אני מבין הכל ויודע טוב מאוד על ההתנהלות של המועדון. ----אבל---- אם אתם רוצים להתנהל X תגידו שאתם מתנהלים X. אל תגידו שאתם מתנהלים Y ואז תעשו X. זה הכל. ולא, זה לא מפריע לי בכלל. מצידי? שיגידו X ויעשו Z Y A B F. אבל מבין את אלה שתופסים על זה טרמפ. או בכלל אל תגידו כלום על התנהלות ובלה בלה ושקיפות וידה ידה. זה לא קשור בשיט למסע'ת.

ולכתוב את זה שוב 2? תפסיקו כבר לבזבז תווים על הטמבל ההוא. במקרה הוא הראשון שהעלה את זה על כתב באתר כמו YNET/וואלה וכו'. הטענות האלה נשמעות ברחבי הרשת גם הרבה לפניו. לא בגללו נפל לי האסימון. אתם לא צריכים להסביר לי מי זה רז שכניק, תאמינו לי.

מפה לשם אתם חופרים לי על ההודעה הלא-נכונה, תגידו מה דעתכם על החומר הזה שפירסמתי בעמוד הקודם. נראה לכם שזה מה ששיר לקח?

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

קשה לי להאמין. צריך להיות אדיוט גמור כדי לקחת את החומר הזה ועוד לפני משחק באירופה.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

The red one כתב: "גורמים מחוץ למועדון עם אינטרס ברור להתנקות מאשמה לעשות כל מה שהם יכולים כדי לטשטש כל שביל שיכול להוביל לכיוון שלהם" - תהיה בטוח שאותם גורמים קיבלו הודעות ושיחות בהולות כבר יום למחרת (או אפילו באותו יום) שהמועדון קיבל את ההודעה מאופ'א. אין לעובדה שהחומר פורסם במסע'ת או לעובדה שהחומר פורסם חמישה ימים אחר כך שום משמעות.

ולכתוב את זה שוב? אולי בכתב יותר גדול (זה אפשרי פה?) - אני מבין הכל ויודע טוב מאוד על ההתנהלות של המועדון. ----אבל---- אם אתם רוצים להתנהל X תגידו שאתם מתנהלים X. אל תגידו שאתם מתנהלים Y ואז תעשו X. זה הכל. ולא, זה לא מפריע לי בכלל. מצידי? שיגידו X ויעשו Z Y A B F. אבל מבין את אלה שתופסים על זה טרמפ. או בכלל אל תגידו כלום על התנהלות ובלה בלה ושקיפות וידה ידה. זה לא קשור בשיט למסע'ת.

ולכתוב את זה שוב 2? תפסיקו כבר לבזבז תווים על הטמבל ההוא. במקרה הוא הראשון שהעלה את זה על כתב באתר כמו YNET/וואלה וכו'. הטענות האלה נשמעות ברחבי הרשת גם הרבה לפניו. לא בגללו נפל לי האסימון. אתם לא צריכים להסביר לי מי זה רז שכניק, תאמינו לי.
אין לזה שום השפעה מבחינת הגורמים הרלוונטיים, מבחינת התקשורת יש לזה משמעות רבה שיכולה להוביל להמון פרשנויות מוטעות. אני בכלל לא מבין מה לעזאזל המועדון חייב לתקשורת שהוא צריך לפרסם החוצה את שם החומר, ומה ההיגיון לעשות את זה לפני שהמבחנה השניה מגיעה? אם היו מפרסמים את זה באותה מסיבת עיתונאים והמבחנה השניה הייתה יוצאת נקייה אז מה ההיגיון מבחינת באר שבע לעשות את זה?
לא הבנתי מה הפסקה עם כל ה-A B C אמורה להגיד אבל בשורה התחתונה לא אכפת לי מה המועדון אמר על איך שהוא התנהל (לא שמעתי מהם שום דבר חוץ ממידע עובדתי שהם בחרו מתי לפרסם) כי בשטח הם מנהלים את הסיטואציה המורכבת באופן מצוין, והעובדה שכל הליצנים מתרעמים על ההתנהלות של באר שבע היא ההוכחה הכי טובה לזה. הם ידעו מה שהמועדון יחליט שהם ידעו ומי שצריך לקבל את כל המידע יקבל אותו, השאר יכולים להמתין בסבלנות להצהרות המועדון.
אני לא מבזבז זמן על שכניק, אפילו לא קראתי את הטור שלו, אני רק לא מבין מה הבעיה בהתנהלות של המועדון.
אין שום דבר לא בסדר ואם היה כזה הגורמים האוכפים כבר היו מענישים את המועדון, אבל זה לא יקרה על אף הרצון העז של אותם שכניקים ורק בגלל ההתנהלות המצוינת של המועדון.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

The red one כתב: "גורמים מחוץ למועדון עם אינטרס ברור להתנקות מאשמה לעשות כל מה שהם יכולים כדי לטשטש כל שביל שיכול להוביל לכיוון שלהם" - תהיה בטוח שאותם גורמים קיבלו הודעות ושיחות בהולות כבר יום למחרת (או אפילו באותו יום) שהמועדון קיבל את ההודעה מאופ'א. אין לעובדה שהחומר פורסם במסע'ת או לעובדה שהחומר פורסם חמישה ימים אחר כך שום משמעות.

מפה לשם אתם חופרים לי על ההודעה הלא-נכונה, תגידו מה דעתכם על החומר הזה שפירסמתי בעמוד הקודם. נראה לכם שזה מה ששיר לקח?
אבל אתה לא מבין שהדברים שאתה מדבר עליהם לא קשורים לשקיפות. כשאתה ננעל על משהו אתה יותר מקובע מאלישע.
אולי אתה רוצה גם דו"ח מפורט לגבי המאכלים ששיר הכניס לפה בשבוע האחרון? מתי עשה סקס? מתי ישן צהריים?

די עם ההיתממות הזאת.

סמל אישי של משתמש
The red one

South Boy כתב:
אין לזה שום השפעה מבחינת הגורמים הרלוונטיים, מבחינת התקשורת יש לזה משמעות רבה שיכולה להוביל להמון פרשנויות מוטעות. אני בכלל לא מבין מה לעזאזל המועדון חייב לתקשורת שהוא צריך לפרסם החוצה את שם החומר, ומה ההיגיון לעשות את זה לפני שהמבחנה השניה מגיעה? אם היו מפרסמים את זה באותה מסיבת עיתונאים והמבחנה השניה הייתה יוצאת נקייה אז מה ההיגיון מבחינת באר שבע לעשות את זה?
לא הבנתי מה הפסקה עם כל ה-A B C אמורה להגיד אבל בשורה התחתונה לא אכפת לי מה המועדון אמר על איך שהוא התנהל (לא שמעתי מהם שום דבר חוץ ממידע עובדתי שהם בחרו מתי לפרסם) כי בשטח הם מנהלים את הסיטואציה המורכבת באופן מצוין, והעובדה שכל הליצנים מתרעמים על ההתנהלות של באר שבע היא ההוכחה הכי טובה לזה. הם ידעו מה שהמועדון יחליט שהם ידעו ומי שצריך לקבל את כל המידע יקבל אותו, השאר יכולים להמתין בסבלנות להצהרות המועדון.
אני לא מבזבז זמן על שכניק, אפילו לא קראתי את הטור שלו, אני רק לא מבין מה הבעיה בהתנהלות של המועדון.
אין שום דבר לא בסדר ואם היה כזה הגורמים האוכפים כבר היו מענישים את המועדון, אבל זה לא יקרה על אף הרצון העז של אותם שכניקים ורק בגלל ההתנהלות המצוינת של המועדון.
- אני חוזר על בכל תגובה..מה יהיה....
המועדון לא חייב לתקשורת כלום אבל ----אם---- אלונה מתהדרת בשקיפות אז ברגע שהיא מבטיחה את זה היא הופכת להיות אחת שמצפים ממנה משהו! אם היא לא רוצה לתת את כל הפרטים? זכותה המלאה, רק אל תגידי שאת מתנהלת בשקיפות! מה כל כך קשה להבין? באמת..5 תגובות אותו דבר אני מסביר...

לגבי השם של התוסף - גם זה שפירסמו אותו אחרי שמבחנה B גרם לפרשנויות מוטעות ו/או לא מוטעות ופתאום כל אחד מצא לו את דוקטור המחמד. אם זה היה קורה לפני מבחנה B אז במקרה ומבחנה B הייתה יצאת חיובית - היינו יודעים לפניי, ובמקרה שהייתה יוצאת שלילית - היית קצת מחכים על אוקטומפין. זה ההבדל היחיד. לא הייתה באמת משמעות לפירסום של החומר במסע'ת או חמישה ימים אחרי כך.

וגם על זה אני חוזר כבר בכל תגובה - לי לא אכפת שהמועדון לא אמר ככה וככה, אבל לגמריי מבין את הביקורת, בין היתר של שכניק(אבל לא רק!!), על המצב והבנתי למה תופסים על זה גל וחבל שהמועדון נתן פתח לזה.

FR - טוב אחי. הבנתי שאתה חושב אחרת.

ואם כבר ענייני שקיפות וכו' - בנתיים הדיבור שיש תאריך (11/10) אבל משום מה המועדון לא מפרסם. אז או שאין תאריך וזה סתם שמועות, או שמנסים להזיז בגלל חול המועד..לא יודע..מעניין..
וכן, זה לא משנה אם נדע את התאריך היום או מחרתיים. סתם מסקרנות.

שלח תגובה