2019-2020- סגל שחקנים וכו'
Re: 2019-2020- סגל שחקנים וכו'
מה זה עושה משחק? באמת שואל.
אין דברים כאלה היום. מה אנחנו בשנות ה 90?
- ForeverRed
המספר 1 צריך להיגרע מהלקסיקון בשנה הקרובה.
אתה באמת שואל ובאמת עונה ובאמת טועה.שמעון א כתב:מה זה עושה משחק? באמת שואל.
אין פליימיקר כמו פעם, שמחכה לכדור באמצע ולא עושה כלום חוץ מלשחרר קדימה והצידה.
היום זו גרסה של 50:50, שגם יודע לעשות הגנה ולפוצץ רגליים- ראדי, מודריץ, רקיטיץ, קוטיניו...שיסלחו לי האחרונים ששמתי את מהארן ראשון.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
בכנות- אם היית אוהד בית"ר, היית מדבר על 1?ForeverRed כתב:המספר 1 צריך להיגרע מהלקסיקון בשנה הקרובה.
זה לא גרסה של 50:50.
זה 50:50. נקודה.
עושה משחק/פליימייקר זאת לא הגדרה נכונה לדעתי.
זה 50:50. נקודה.
עושה משחק/פליימייקר זאת לא הגדרה נכונה לדעתי.
בול! ובלם ישראליTotti כתב:מי שרוצה שיצחק.
עם fine tuning קל, הסגל הזה יכול לקרוא תיגר, 1-3 בכיף.
אם אני משחק במנג'ר לכמה דקות, משחרר את קריו- מחתים חלוץ ישראלי גנרי (וראן/אזובל/שקר אחר), מחתים עושה משחק זר, כנף זר. מקבל את מליקסון מהספסל עוד חודשיים לשנות משחקים בקסם.
ויש כאן סגל פנטסטי, מאוזן ובריא.
במנג'ר ובפיפא אפשר גם לשחק עם קישור של מליקסון ממן וספורי ועדיין לקחת אליפות קלה, במציאות לא.
אם קורה ביזיון בדמות שחרור של קאריו לפני תחילת העונה זה אך ורק צריך להיות בשביל חיזוק למרכז ההגנה. וגם זה במצב קיצוני בו איזי לא מוכן לשחרר את נחמיאס, לא מגיעים לסיכום עם טיבי ודגני מאריך חוזה בת"א.
מדהים אותי בכל פעם לראות שאתם תעדיפו עוד ועוד ועוד חיזוקים להתקפה אבל לחזק את מרכז ההגנה? לע, אין צורך. הרי ת"א לקחו אליפות עם פיבן וייני. נסתדר עם טאהא, וקבהא בלם רביעי. יהיה בסדר.
צריך לתת זמן וסבלנות לשחקנים כמו מארין, האסלביינק וזריהן, שחקנים ששילמו עליהם המון כסף. אי אפשר כל הזמן לקחת פתרונות קלים וזמינים כדי לעגל פינות, ראינו לאן זה הוביל אותנו.
מה שאתה מציע זה לא fine tuning קל זה לזרוק כל מה שנעשה כאן בחודש האחרון לפח ולהתחיל מההתחלה. אם זה קורה, באותה דקה האסלביינק זריהן וממן צריכים לקבל הודעת שחרור אחרת מה שהיה בעונה שעברה יראה בית מלון לעומת מה שיהיה בעונה הקרובה.
אתם כרגיל מגזימים עם האובר-הערכה לשאר קבוצות (בית"ר, חיפה ומסתבר שגם הפועל ת"א). מזכיר לי טור מצוין של פז חסדאי מלפני כמה שנים על איך בקיץ אחמד עאבד וחן עזרא מלפפונים אטרקטיבים כשבספטמבר כולנו חוזרים לפרופורציות.
אם קורה ביזיון בדמות שחרור של קאריו לפני תחילת העונה זה אך ורק צריך להיות בשביל חיזוק למרכז ההגנה. וגם זה במצב קיצוני בו איזי לא מוכן לשחרר את נחמיאס, לא מגיעים לסיכום עם טיבי ודגני מאריך חוזה בת"א.
מדהים אותי בכל פעם לראות שאתם תעדיפו עוד ועוד ועוד חיזוקים להתקפה אבל לחזק את מרכז ההגנה? לע, אין צורך. הרי ת"א לקחו אליפות עם פיבן וייני. נסתדר עם טאהא, וקבהא בלם רביעי. יהיה בסדר.
צריך לתת זמן וסבלנות לשחקנים כמו מארין, האסלביינק וזריהן, שחקנים ששילמו עליהם המון כסף. אי אפשר כל הזמן לקחת פתרונות קלים וזמינים כדי לעגל פינות, ראינו לאן זה הוביל אותנו.
מה שאתה מציע זה לא fine tuning קל זה לזרוק כל מה שנעשה כאן בחודש האחרון לפח ולהתחיל מההתחלה. אם זה קורה, באותה דקה האסלביינק זריהן וממן צריכים לקבל הודעת שחרור אחרת מה שהיה בעונה שעברה יראה בית מלון לעומת מה שיהיה בעונה הקרובה.
אתם כרגיל מגזימים עם האובר-הערכה לשאר קבוצות (בית"ר, חיפה ומסתבר שגם הפועל ת"א). מזכיר לי טור מצוין של פז חסדאי מלפני כמה שנים על איך בקיץ אחמד עאבד וחן עזרא מלפפונים אטרקטיבים כשבספטמבר כולנו חוזרים לפרופורציות.
אני אישית למדתי על עצמי בעונה האחרונה את ההבדל בין קבוצה אמיתית לפוטבול מנגר. הכימיה/חיבור קבוצתי, וחדר הלבשה שלא ניתן לחיזוי מספיק במשחק.Totti כתב:מי שרוצה שיצחק.
אם אני משחק במנג'ר לכמה דקות, משחרר את קריו- מחתים חלוץ ישראלי גנרי (וראן/אזובל/שקר אחר), מחתים עושה משחק זר, כנף זר. מקבל את מליקסון מהספסל עוד חודשיים לשנות משחקים בקסם.
בסוף העונה שעברה, בסיום החלון הייתי בטוח שעשינו חלון נהדר, והעונה הוכיחה אחרת.
אני חושב שאם נזרוק את קריו, ניצור כלפי המועדון אנטיגוניזם, במיוחד לאחר שהשתלב חברתית, וללא הזדמנות אמיתית, ללא קשר למה שאני חושב עליו.
לגבי הבאת קשר כנף וקשר אמצע או אפילו בלם, לדעתי זה אופציה שצריכה לקחת בחשבון במידה ועלינו לשלב הבתים האירופי. אם לא, אין צורך והסגל שלנו ככה מוכן להתמודדות ב2 מפעלים למקומות 1-3 ותצוטטו אותי בסוף העונה על כך.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
מנוע אחי מנוע. שחקן קישור פעלתן שהמעלות הבולטות שלו הן הפס וההצטרפות קדימהשמעון א כתב:מה זה עושה משחק? באמת שואל.
מצטער, אני עדיין לא מבין איך אפשר לזרוק חלוץ על סמך 60 ומשהו דקות. אם מסתכלים רק על המשחק וחצי האחרונים של בן שהר זה אותו דבר. לא אומר שהוא שחקן, אולי הוא לא מתאים, אבל אי אפשר עדיין להסיק מסקנות. איזה מועדון בעולם זורק חלוץ עם חוזה לשלוש שנים אחרי משחק וחצי? מילא אנסטיס, משם לא הייתה דרך חזרה, אפילו סטו קיבל 3-4 משחקים של חסד (לפני שעלה במשקל)
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
כי אתה מתייחס לא נכון לקונספט, אז אתה לא מבין.אסי, דגים כתב:מצטער, אני עדיין לא מבין איך אפשר לזרוק חלוץ על סמך 60 ומשהו דקות. אם מסתכלים רק על המשחק וחצי האחרונים של בן שהר זה אותו דבר. לא אומר שהוא שחקן, אולי הוא לא מתאים, אבל אי אפשר עדיין להסיק מסקנות. איזה מועדון בעולם זורק חלוץ עם חוזה לשלוש שנים אחרי משחק וחצי? מילא אנסטיס, משם לא הייתה דרך חזרה, אפילו סטו קיבל 3-4 משחקים של חסד (לפני שעלה במשקל)
יכול להיות שהוא שחקן סביר ונפיק ממנו 6-8 שערים, אבל לקבוצה חסרים באופן מובהק זרים בעמדות אחרות ומה לעשות, הוא זר.
אם הייעוד שלו הוא שחקן משלים שנאבק על דקות, אז ישראלי יוכל לאייש בכיף את העמדה.
צריך גם לדעת לעשות שינויים בתנועה.
אם הוא נותן 8 שערים אני משאיר אותו חד וחלק, לא בטוח בכלל שוארן ואז׳ובל יהיו טובים מבן-בסט.Totti כתב: כי אתה מתייחס לא נכון לקונספט, אז אתה לא מבין.
יכול להיות שהוא שחקן סביר ונפיק ממנו 6-8 שערים, אבל לקבוצה חסרים באופן מובהק זרים בעמדות אחרות ומה לעשות, הוא זר.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
לא כזה קל מסתברTotti כתב:מי שרוצה שיצחק.
בהנחה שבמסגרת הקונספט המדובר אנחנו מעסיקים מכונות ולא בני אדם, ולמהלך כזה אין השלכות עתידיות על דימוי המועדון, רצון של שחקנים לשחק בו, ונראות הקבוצה.אז אולי זה מהלך נכון.Totti כתב: כי אתה מתייחס לא נכון לקונספט, אז אתה לא מבין.
אין מהלך יותר שכונתי ישראלי מאשר לזרוק שחקן זר שהחתמת אחרי פחות מ 90 דקות משחק, כל עוד הוא לא מכנס מסיבת עיתונאים שבה הוא מבקש לעזוב כי הוא מתגעגע לפאייה של אמא ולסיאסטה בין 2 ל 4.
מה שהוא אמרTotti כתב: כי אתה מתייחס לא נכון לקונספט, אז אתה לא מבין.