מנויים 2016/2017

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

Re: מנויים 2016/2017

שליחה על ידי גיל שגיב »

חוזר ואומר - האפליה היא בעצם ההחרגה של כמות מצומצמת מהכלל.
וכן, המחוקק מכיר בזה ועוד איך !!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

גיל שגיב כתב:חוזר ואומר - האפליה היא בעצם ההחרגה של כמות מצומצמת מהכלל.
אז תתבע. זה פורום כדורגל לא פורום לענייני משפט.

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

תזהר ששנה הבאה לא יעשו לך אפליה בחידוש מנוי, ואני מקווה מאוד שזכותו של המועדון לא לתת לבעל מנוי לחדש אותו

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אבל זאת לא אפליה. אלא אילוצים טכניים. מה אפליה בזה?

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

אני עם אורן, אל תיהיו צבועים מצב מאוד מעצבן ומאוד מבאס.

מעניין אם היו דורשים להזיז 150 מהדרומי ליציע הצפוני מה הייתם אומרים ואיך הייתם מקבלים את זה.
כל אחד בעל מנוי אוהב ונהנה מהמקום שלו(הרוב לפחות שבחרו בתבונה) וכאשר במשחקים הכי יוקרתיים של המועדון איי פעם לוקחים לך את האפשרות הזו זה מצב מעצבן מאוד מאוד.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

oranu כתב:וואלה אורגינל כולכם פה מתחסדים בשקל וחצי.

מי שיודע על ההיסטוריה שלי ושל מר גיל שגיב יודע שעבר בינינו חתול שחור בעבר ואפילו איומים בתביעות (לא באמת הלכנו כזה רחוק).

בבסיס הטענה שלו הוא צודק - אין גבר אחד פה שהיה משלם 3500 על מקום בכסף העליון ובמשחקים הכי חשובים של העונה במידה ונעלה לשלב הבתים לצמפיונס הכי יוקרתיים הכי חוויתיים מה שאוהדים מחכים לו 40 שנה ולא זוכים לראות יבוא המועדון ויחליט אקראית איזה 40 אוכלים את הלקרדה.

מילא הייתה איזה הגרלה בין כל המנויים ומי שיצא אכל חרא, אבל לא פה זה מקומות מסוימים כי הם הכי טובים, הם שילמו על ההכי טובים!

והם כולה 40, אז כן ראוי אם המועדון יבוא ובמקום לנפנף אנשים מהמשרדים ולהגיד להם זה מה יש אז למנוע תרופה למכה ולמצוא פתרון הולם על מקומות אחרים במערבי, אולי איזה בוקס משותף, אולי פיצוי במחיר למנוי ליגת האלופות, לא משנה מה, רעיון יצירתי שיהיה מקובל על אלה שאוכלים את הלקרדה.

אני כלב בן כלב אם אחרים היו מעבירים את זה פה.

אז הוא איים בתביעה על המועדון "אוי אוי אוי" לפעמים בהפועל באר שבע מבינים רק כשמאיימים בתביעות, קידוש המועדון פה על אוטומט מוזר וברמת המביך.

זה שגיל הוא טרול בדרך כלל וישר מאיים בתביעה זה בעיה אחת, מפה להגיד שאין בסיס לדבריו וש"יישב בצפוני בשקט ויגיד תודה" המרחק הוא רחוק מאוד.
אתה יודע שאני מחזיק ממך מאוד אבל במקרה הנ"ל אתה טועה (חובש לרגע את הכובע של המשפטן ברשותך):

1. משחק הגומלין מול סלטיק לא כלול במנוי.
ולכן, מבחינה משפטית, אין לאותם 40 אוהדים עילת תביעה.
העובדה שהקבוצה נוהגת לפנים משורת הדין ונותנת לבעלי מנויים קדימות ברכישת כרטיסים למשחק לפני יתר האוהדים, אינה הופכת את המעשה שלה לחובה - לפי שורת הדין.

2. אחרי שסיימנו עם הנושא המשפטי, מבין בהחלט את התסכול (בכוונה לא כותב כעס) של אותם 40 אוהדים, אבל צריך לזכור שהמועדון עדין נותן להם קדימות ברכישת כרטיס למשחק, גם אם ליציע הצפוני, למרות שהוא לא חייב לעשות זאת (לפרטים יש לפנות למכבי תל אביב, שבגמר גביע המדינה מולנו לא נתנו קדימות לבעלי מנויים והכרטיסים נמכרו בשיטה של כל הקודם זוכה).

3. אם יש אפשרות לתת להם בוקס משותף או כרטיסים למערבי, אז אני מקווה שזה יקרה ובמועדון ילכו לקראת אותם אוהדים כמה שאפשר.
עם זאת, לא מדובר בחובה משפטית, אלא במחווה של רצון טוב מצד המועדון לבעלי המנויים שלו (גם אם מדובר במנויים ליציע הכסף).

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

סיימת את הנושא המשפטי משה ?
הצחקתני !
מה עם עניין הגילוי הנאות ?
הנהלת הקבוצה ידעה שתשחק באירופה לפני מכירת המנויים ?
ידעה.
ההנהלה ידעה על התקנה של אופ״א בנוגע לשריון המקומות ?
מקווה שידעה כי אם לא זו רשלנות !
ועכשיו, אם ידעה..... איפה חשבה שישבו בדיוק ? בכסא שלי ?
אז למה לא הודיעו לי ביום קניית המנוי ״הקונה מודע לכך כי ישנה סבירות שיתבקש לפנות את מקומו ו/או שמקומו לא ימכר לא לו ולא לקהל הרחב במשחקים בגביע אירופה בהתאם להחלטת המארגנים״
מצטער, לא חתמתי על התניה שכזו.

סמל אישי של משתמש
The red one

גיל שגיב כתב:סיימת את הנושא המשפטי משה ?
הצחקתני !
ידעה.
אז למה לא הודיעו לי ביום קניית המנוי ״הקונה מודע לכך כי ישנה סבירות שיתבקש לפנות את מקומו ו/או שמקומו לא ימכר לא לו ולא לקהל הרחב במשחקים בגביע אירופה בהתאם להחלטת המארגנים״
אני בטוח ב90% שאם אני עובר עכשיו על התקנון אני כן רואה סעיף כזה שאומר שהקבוצה רשאית לשנות מיקום וכאלה. יש לך לינק לתקנון ?

וחוץ מזה גיל אל תיתמם. כאילו שהיית משנה את המיקום בגלל ההתנייה הזאת והיית מוותר על המנוי שלך...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

גיל שגיב כתב:סיימת את הנושא המשפטי משה ?
הצחקתני !
ידעה.
גיל, המשחק אינו מופיע במנוי ולכן לקבוצה אין שום חובה משפטית כלפי אוהד כזה או אחר.
רוצה לדבר על הדרך הראויה לנהוג בסיטואציה כזאת? זה כבר דיון אחר, אבל מבחינה משפטית אין עילת תביעה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

משה
יש לפחות שני משפטנים שחולקים עליך.
תתייחס לפוסט האחרון שלי.

סמל אישי של משתמש
The red one

גיל שגיב כתב:משה
תתייחס לפוסט האחרון שלי.
אתה שוב מתחמק מהתגובה. שני המשפטנים המלומדים עברו על התקנון? היה כתוב להם בתקנון שהוא תקף לפלייאוף ליגת האלופות? היה כתוב להם בתקנון שמובטחת להם קדימות מנויים למקום שלהם?

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

אני לא מבין איך אפשר לתבוע מועדון שבא לקראת המנויים שלו ומאפשר לו זכות ראשונים לרכוש כרטיס למשחק שלא נמצא במנוי בכלל, זה שאתה נכנס למגרש עם המנוי שלך לא אומר שהמשחק הזה כלול במנוי. המועדון לא חייב לתת לך זכות ראשונים על כרטיס למשחק ויכול להגיד לך שב בשקט ותשבור את הראש עם שפע הפקות כמו כולם אם אתה רוצה כרטיס למשחק אבל היא כן מגלה התחשבות כלפי אלו שרכשו מנויים ואי אפשר להגיד שיש לה אינטרס כזה או אחר לעשות דבר כזה כי הביקוש הוא גם ככה אדיר וגם בלעדיך והחברים המשפטנים שלך יהיה מי שיקנה את אותם כרטיסים ליציע שאתה לא מוכן לשבת בו.
תהיה בטוח שלמועדון יש מחלקה משפטית שלמה שמכסתחת את עצמה במקרים שבהם כוח עליון ומבקרה הנוכחי קוראים לו אופ"א ששומרת לעצמה את הזכות לקחת מקומות מסויימים באיצטדיון לטובת אנשיה, אני יושב בדרומי ולמרות שאין מקומות מסומנים בדרומי לצורך העניין נניח והצוות ירצו לשבת בכיסא שרשום לי במנוי אין לי שום דבר להגיד בנושא פשוט כי לאופ"א יש זכות לעשות דבר כזה והמועדון לא מכיר בך כמנוי במשחק הספציפי הזה אליו כל אחד יכול לרכוש כרטיסים והמועדון באקט של נאמנות ללקוחות הקבועים שלו מאפשר זכות ראשונים למנויים שלה.
כל התביעה הייצוגית הזאת לא תוביל אותך לשום מקום כי אף אחד מהצדדים לא עבר על החוק או פגע בזכויות שלך, ובכנות זה נשמע כמו הבכייניות הבאר שבעית הטיפוסית. אם משחק אחד תשב במקום אחר העולם ייחרב? הייתי מצפה מאדם שאני מניח שהיה מנוי בוסרמיל שיהיה קצת יותר גמיש עם עניין המושבים ובטח שלא ינסה לצאת נגד הנהלה שעושה הכול בשביל האוהדים שלה.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

אין התחייבות של המועדון כלפי המנויים לרכישה מוקדמת של כרטיסים למפעלים שונים. מדובר בהטבה שניתנת כהוקרה למנויי הקבוצה.
כאשר רכשנו מנויים - איש לא התחייב לפנינו בנושא זה.

טענה לאפליה היתה יכולה להיות רק במקרה שבו 40 מנויים מתוך כלל המנויים לא היו יכולים לרכוש כרטיס ברכישה מוקדמת.
כאן הזכות נשמרת לכם(לפנים משורת הדין) למיקום אחר באצטדיון.

מבין את הבאסה אך חושב שאתם מגזימים כי אין למועדון שליטה על הרצון של מארגני התחרות. כל מה שהם כן יכולים לעשות זה לנסות ולמצוא פתרון יצירתי ולהתקרב ככל האפשר לרצונם של האוהדים ש"נפגעו" מהעניין.

בהצלחה לכל הצדדים - מקווה שכולם יהיו מרוצים בשורה התחתונה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

התנהגות מבישה בעיניי. ממש יריקה לבאר.
מן הראוי שתנסו למצוא פיתרון לפני שאתם רצים לנפנף באיומי תביעה כלפי המועדון שאתם אוהדים.

לא אתפלא אם בסוף השנה יחליטו במועדון שלא לאפשר חידוש למנוי שלכם או להוסיף תנאים מגבילים.

זה מה שמגיע לכם. רק חבל על כל 37 האחרים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

גיל שגיב כתב:משה
תתייחס לפוסט האחרון שלי.
אז ניפגש בבית משפט. אם תתבעו אציע לקבוצה את שירותי בחינם בלי כסף.
כמו שראוי שהקבוצה תתן לכם אלטרנטיבה ככה ראוי שאתם לא תתבעו אותה על משהו שהיא עושה ללא כל חובה אמיתית אך ורק על מנת לבוא לקראת המנויים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה