לא הרבהadomi2 כתב:
מעניין מה בכר חושב עליו
מושאלים 2016/2017
- The red one
Re: מושאלים 2016/2017
נועם גמון ועמית ביטון זומנו לסגל הנבחרת הצעירה לקראת המשחק מול סרביה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
דודי טוויטו משוחרר באופן רשמי מהמועדון.
היה חלש מאוד בתחתית הליגה הלאומית. זה אומר הכלזה שי ! כתב:
דווקא לא רע הבחור
זה שי !
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ואת זה הסקת כי שיחק עם פירלו וקוטיניו ?Totti כתב: היה חלש מאוד בתחתית הליגה הלאומית. זה אומר הכל
ככל שתשחק עם שחקנין טובים יותר ככה תציג יותר
זה שי !

- The red one
בדרך כלל מסכים איתך בכל הנושאים , אבל פה לא. אין מה לשפוט אותו על העונה האחרונה. מילא הוא לא היה משחק ונדחק לספסל בקבוצה הזו, הייתי מסכים.Totti כתב: היה חלש מאוד בתחתית הליגה הלאומית. זה אומר הכל
עצם העובדה שהיה באנקר בהרכב (שיחק הכי דקות מהמושאלים) כבר מעידה על משהו טוב. הקבוצה הייתה פח מקצועית..הרבה בלאגנים..אין מה לשפוט.
בכל מקרה, אני מניח שזה לא שחרור המושאלים הראשון. יהיה מעניין לעקוב.
יכול להיות שאני מסיק יבש, 1+1.The red one כתב: בדרך כלל מסכים איתך בכל הנושאים , אבל פה לא. אין מה לשפוט אותו על העונה האחרונה. מילא הוא לא היה משחק ונדחק לספסל בקבוצה הזו, הייתי מסכים.
עצם העובדה שהיה באנקר בהרכב (שיחק הכי דקות מהמושאלים) כבר מעידה על משהו טוב. הקבוצה הייתה פח מקצועית..הרבה בלאגנים..אין מה לשפוט.
בכל מקרה, אני מניח שזה לא שחרור המושאלים הראשון. יהיה מעניין לעקוב.
אבל אם מגן לא זורח בלאומית, אין לו מה למכור בקבוצה ששואפת להתחרות על תארים ואירופה בשנים הקרובות.
מה גם שהעמדה די נעולה עם אורם ביטון, מגן צעיר ומבטיח
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אהא, לאלמוג כהן אתה לא נותן הנחות כאלהזה שי ! כתב: ואת זה הסקת כי שיחק עם פירלו וקוטיניו ?
ככל שתשחק עם שחקנין טובים יותר ככה תציג יותר
זה שי !

ידעתי שמישהו ירשום את זהCrazyRed7 כתב: אהא, לאלמוג כהן אתה לא נותן הנחות כאלהגם הוא משחק בקבוצת תחתית.
לא כי זה קשור ליכולת האישית שלו
מה שנקרא טאצ בכדור
זה שי !

לא אמרתי שהוא מתאים להפועל באר שבע!!Totti כתב: יכול להיות שאני מסיק יבש, 1+1.
אבל אם מגן לא זורח בלאומית, אין לו מה למכור בקבוצה ששואפת להתחרות על תארים ואירופה בשנים הקרובות.
אמרתי שהוא לא רע
זה שי !

- The red one
לא התכוונתי שהוא מתאים אלינו, אבל לא הייתי פוסל אפשרות של השתקעות בליגת העל / לאומית.Totti כתב: יכול להיות שאני מסיק יבש, 1+1.
אני חושב שהוא בעיקר עשה החלטות רעות. אני לא מבין איך מעונה לא רעה(ואפילו מפתיעה) במכבי פ״ת הוא התדרדר עד ספסל קבוצה שירדה מהליגה הלאומית.
יכולת יש לו, לפחות למגן רוטציה לקבוצת אמצע טבלה ומטה בליגת העל.
יכולת יש לו, לפחות למגן רוטציה לקבוצת אמצע טבלה ומטה בליגת העל.
הוא לא רע בכלל, מאמין שעוד יהפוך למגן לגיטימי בליגת העל.
אבל כן ההחלטה ללכת לשעריים הייתה רעה בטח ובטח עם ההתפרקות הכלכלית ומקצועית שלהם תוך כדי העונה. הוא צריך לבנות את עצמו מחדש.
אבל כן ההחלטה ללכת לשעריים הייתה רעה בטח ובטח עם ההתפרקות הכלכלית ומקצועית שלהם תוך כדי העונה. הוא צריך לבנות את עצמו מחדש.
- The red one
אל תשכחו שבתחילת העונה שעריים דיברה במונחים של צמרת, הביאו שם שחקנים שנחשבים לטובים מאוד בלאומית (פאיוביץ', שי רביבו, עודד גביש, צ'אם ממדו, סלים טועמה).
אגב פאיוביץ' - פתאום אני שם לב שמאז אוקטובר לא שיחק, ואני מגלה שבינואר חזר לסרביה..קטע..לא זוכר ששמעתי על זה (אבל בהחלט יש מצב שאם נטייל פה באשכול 16/17 לאומית וכל השאר אני אמצא הודעה שלי מעדכן את זה)
אגב פאיוביץ' - פתאום אני שם לב שמאז אוקטובר לא שיחק, ואני מגלה שבינואר חזר לסרביה..קטע..לא זוכר ששמעתי על זה (אבל בהחלט יש מצב שאם נטייל פה באשכול 16/17 לאומית וכל השאר אני אמצא הודעה שלי מעדכן את זה)