בן ביטון
Re: בן ביטון - האריך חוזה עד 2022
דסה פותח נגד מסי גם על קביים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אם אני כרגע שחקן הפועל באר שבע, אני שם אלף ז** על הנבחרת. ההתנהגות לא רק מול בן ביטון, אלא מול כולם.
אפשר להתקדם לאירופה גם דרך הפועל באר שבע, הנבחרת רק תהרוס להם את הקריירה.
אפשר להתקדם לאירופה גם דרך הפועל באר שבע, הנבחרת רק תהרוס להם את הקריירה.
אם דסה או זהבי יפתחו במשחק מול ארגטינה אני עובר למחנה של ברקוביץ ומייחל לנבחרת כל משחק להיכשל.
- The red one
אחד מהם בוודאות יפתח ולצערי אני רואה מצב של 2 מ-2Star כתב:אם דסה או זהבי יפתחו במשחק מול ארגטינה אני עובר למחנה של ברקוביץ ומייחל לנבחרת כל משחק להיכשל.
להזכיר לך את מקרה פרימו שפירסם "סקופ" בשידור חי מSMS שקיבל מאוהדי הצהבת שמאזרחים את גרסיה שישחק בנבחרת..nir767676 כתב: מה זה משנה באיזו רמה כתב בתקשורת מלכלך בכוונה על שחקן אם השחקן יודע שזה כנקמה על חוסר שיתוף פעולה?
זה מלוכלך והדבר היחידי שאני לא מבין זה למה השחקנים לא מצלמים מסך ברגע שהכתב הז** הזה מציע להם את העסקה של ההדלפה בווטסאפ ומעלים את התיעוד לאינסטגרם וגומרים לו את הקריירה למושחת הזה
אם עיתנואי מפרסם ידיעה בצורה כזאת וממשיך לקבל זמן בפריים טיים של ערוץ הספורט אין שום סיבה "שחשיפה" של פשכה או כל עיתונאי אחר תשנה משהו..
עצוב, אבל אין תקשורת ספורט בארץ. יש כמה בודדים.. לראות חדשות הספורט היום זה כמו לראות גיא פינס
https://www.the7eye.org.il/99005" onclick="window.open(this.href);return false;moki כתב:
להזכיר לך את מקרה פרימו שפירסם "סקופ" בשידור חי מSMS שקיבל מאוהדי הצהבת שמאזרחים את גרסיה שישחק בנבחרת..
אם עיתנואי מפרסם ידיעה בצורה כזאת וממשיך לקבל זמן בפריים טיים של ערוץ הספורט אין שום סיבה "שחשיפה" של פשכה או כל עיתונאי אחר תשנה משהו..
עצוב, אבל אין תקשורת ספורט בארץ. יש כמה בודדים.. לראות חדשות הספורט היום זה כמו לראות גיא פינס
זה גדול, גם על שלמה שרף עבדו בשידור חי וגרמו לו להגיד שסקאוט של ניוקאסל בא לצפות בירין חסן. הליצנים ב-103 לא ראו משחק אחד שלנו כל העונה ורואים בפאקינג מירן שפילברג כאורים ותומים. התקשורת פה בדיחה (תסלח לי the red one)
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- The red one
סולח אח שלי. מנסים לשנות 

https://m.ynet.co.il/Articles/5195407" onclick="window.open(this.href);return false;
הנה דעת הקהל.
הנה דעת הקהל.
הפסקתי לקרוא כשקראתי "אריאל הרוש אחד השוערים הטובים בצמחו במדינת ישראל"
תאכלסשמעון א כתב:הפסקתי לקרוא כשקראתי "אריאל הרוש אחד השוערים הטובים בצמחו במדינת ישראל"
קראתם את התגובה של ערן זהבי לפוסט של בן ביטון?
לא...CrazyRed7 כתב:קראתם את התגובה של ערן זהבי לפוסט של בן ביטון?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
“Welcome to the club. אתה לא הראשון ולא האחרון שעובר את זה איתו זו שיטת עבודה שלו אני יכול להגיד לך שאותי הוא מחפש שנים, הפיתרון הכי טוב להיות טוב על המגרש ולא להתייחס לאנשים קטנים שמנסים לפגוע בך על רקע אישי ולא מקצועי.. ודרך אגב גם ושתיהיה טוב הוא לא יכתוב עליך כלום אל תדאג”
CrazyRed7 כתב:“Welcome to the club. אתה לא הראשון ולא האחרון שעובר את זה איתו זו שיטת עבודה שלו אני יכול להגיד לך שאותי הוא מחפש שנים, הפיתרון הכי טוב להיות טוב על המגרש ולא להתייחס לאנשים קטנים שמנסים לפגוע בך על רקע אישי ולא מקצועי.. ודרך אגב גם ושתיהיה טוב הוא לא יכתוב עליך כלום אל תדאג”
וואו. קשה לפרגן לו אבל יפה מאוד.
אמת, פעם ראשונה בחיים שאני מפרגן לזהבי שלא על הרקע המקצועי.גדי כתב:
וואו. קשה לפרגן לו אבל יפה מאוד.