ג'ימי מרין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: ג'ימי מרין

שליחה על ידי bs war »

ForeverRed כתב: בגדול יש כאן הרבה מאוד צביעות.
בימים האחרונים קראתי בשרשור הזה על גארסיה שהוא לא אפוי, על זריהן שיש לו רק מהלך אחד ועל ספורי שהוא חושב לאט ולא מקבל החלטות נכונות.
ומארין מה איתו?
גם מארין רחוק מלהיות מושלם ואף אחד לא טען אחרת

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

שורה תחתונה לא שוחקו מספיק משחקים כדי לדעת להחליט מי מבין ספורי או מרין יותר טוב. זריהן טוב משניהם לדעתי, אבל הוא כנראה מעשן במחצית אחרת אין לי הסבר למה נגמר לו האויר אחרי 60 דקות. צריך לתת זמן, יש מצב שז׳וזוואה ידיח את שניהם מההרכב
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

ForeverRed כתב: בגדול יש כאן הרבה מאוד צביעות.
בימים האחרונים קראתי בשרשור הזה על גארסיה שהוא לא אפוי, על זריהן שיש לו רק מהלך אחד ועל ספורי שהוא חושב לאט ולא מקבל החלטות נכונות.
ומארין מה איתו?
למרין יש עוד זמן חסד. סה"כ שחקן בן 22 פעם ראשונה במדינה זרה וזה לא מובן מאליו שהוא משתלב יפה ברוטציה.
יש לו הרבה חוסר ביטחון כרגע בעיקר מול השער, אבל רואים הבנת משחק ותנועה ללא כדור ברמה מאוד נדירה לפה.

אני לא ויתרתי על זריהן לגמרי, אבל בכל זאת הוא כבר שנתיים וחצי פה ולא מצליח להתייצב.

ספורי בכלל לא קשור. שחקן בינוני שנדד בין קבוצות ברמה של אשקלון, סכנין והפועל ת"א ואפילו שם לא ממש הבריק (וסלח לי אם אני לא מתרשם מאיזה חודשיים טובים בפלייאוף התחתון). לא רואה אותו נשאר מעבר לקיץ.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yedidel כתב:
למרין יש עוד זמן חסד. סה"כ שחקן בן 22 פעם ראשונה במדינה זרה וזה לא מובן מאליו שהוא משתלב יפה ברוטציה.
יש לו הרבה חוסר ביטחון כרגע בעיקר מול השער, אבל רואים הבנת משחק ותנועה ללא כדור ברמה מאוד נדירה לפה.

אני לא ויתרתי על זריהן לגמרי, אבל בכל זאת הוא כבר שנתיים וחצי פה ולא מצליח להתייצב.

ספורי בכלל לא קשור. שחקן בינוני שנדד בין קבוצות ברמה של אשקלון, סכנין והפועל ת"א ואפילו שם לא ממש הבריק (וסלח לי אם אני לא מתרשם מאיזה חודשיים טובים בפלייאוף התחתון). לא רואה אותו נשאר מעבר לקיץ.
מארין כבר בן 22.
משום מה גם היכולת וגם היחס כלפיו תואמים ילד בן 18 שלפני רגע עלה מהנוער ולא לגמרי מובן לי למה.

אשמח לשמוע באיזו דרך באה לידיי ביטוי הבנת המשחק הנדירה שלו.
לי זה נשמע כמו איזשהי סיסמא שנועדה לנפח יכולות.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ForeverRed כתב: מארין כבר בן 22.
משום מה גם היכולת וגם היחס כלפיו תואמים ילד בן 18 שלפני רגע עלה מהנוער ולא לגמרי מובן לי למה.

אתה מתנהג כאילו הוא פה שנה ונכשל כישלון חרוץ.
הוא פה 3 חודשים שחלק מהזמן הוא לא באמת שיחק, מגיע לו קרדיט יותר גדול ממה שאתם ואחרים נותנים לו פה.
כי בניגוד לקאריו, או אנסטיס, או סטו יש לו כישרון ברגליים והוא כן זקוק לזמן התאקלמות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dudu9998

שליחה על ידי dudu9998 »

yedidel כתב:

זריהן כרגע השחקן התקפה הכי טוב בסגל אחרי האסלביינק ומגלה יציבות וגם יכולת טובה מאמען ומקווה שסוף סוף נקבל בעונה הזאת את הפריצה שכולנו חיכינו לה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

dudu9998 כתב: זריהן כרגע השחקן התקפה הכי טוב בסגל אחרי האסלביינק ומגלה יציבות וגם יכולת טובה מאמען ומקווה שסוף סוף נקבל בעונה הזאת את הפריצה שכולנו חיכינו לה.
יציבות ויכולת? וואלה...
תגיד אתה קרוב משפחה שלו שאתה מתלהב ממנו ככה?
זריהן לא מגלה יציבות.
והוא עם כושר גופני של מעשן כבד.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

ForeverRed כתב: מארין כבר בן 22.

הוא משחק יחסית מהר. לא מתברבר עם הכדור. תסתכל גם על השער שלו מול חדרה למשל שנראה דחיקה קלה, תעקוב אחרי התנועה שלו בכל המהלך מהרגע שהאסלביינק מקבל את הכדור.

לא יודע מה ייצא ממנו בעתיד. היו בארץ לא מעט זרים צעירים שלא כזה הרשימו בהתחלה והגיעו מאוד רחוק (מאיוקה למשל).

אגב, גם זריהן הרשים מאוד במשחקים הראשונים שלו. אבל אנחנו כבר שנתיים וחצי אחרי.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

yedidel כתב:
הוא משחק יחסית מהר. לא מתברבר עם הכדור. תסתכל גם על השער שלו מול חדרה למשל שנראה דחיקה קלה, תעקוב אחרי התנועה שלו בכל המהלך מהרגע שהאסלביינק מקבל את הכדור.

לא יודע מה ייצא ממנו בעתיד. היו בארץ לא מעט זרים צעירים שלא כזה הרשימו בהתחלה והגיעו מאוד רחוק (מאיוקה למשל).

אגב, גם זריהן הרשים מאוד במשחקים הראשונים שלו. אבל אנחנו כבר שנתיים וחצי אחרי.
במהלכים שצריך להפעיל שיקול דעת הוא מתברבר יופי יופי.
עם הכדור הוא לא מתברבר כי אין לו כנראה את היכולת הזאת, וזה ממש לא דבר חיובי.

אני עדיין לא חורץ את גורלו כמובן, יהיה לו עוד מספיק זמן להשתפר.
רק מבקש שתהיו אובייקטיביים כי זה מרגיש שמנסים בכוח להדגיש את מעט הטוב ולהתעלם מכל המגרעות בזמן ששחקנים אחרים נקטלים על ימין ועל שמאל.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

ForeverRed כתב: במהלכים שצריך להפעיל שיקול דעת הוא מתברבר יופי יופי.
עם הכדור הוא לא מתברבר כי אין לו כנראה את היכולת הזאת, וזה ממש לא דבר חיובי.

אני עדיין לא חורץ את גורלו כמובן, יהיה לו עוד מספיק זמן להשתפר.
רק מבקש שתהיו אובייקטיביים כי זה מרגיש שמנסים בכוח להדגיש את מעט הטוב ולהתעלם מכל המגרעות בזמן ששחקנים אחרים נקטלים על ימין ועל שמאל.
הצורה והעוצמה שהכדור יוצא מהרגל של גימי מרין לא נופל מבוזגלו (לא בחופשיות, בכדורי רוחב)
החכמה שלו היא אדירה בכל קנה מידה ישראלי, מה שהופך את זה למדהים יותר זה שהוא רק בן 21.
זה מתבטא במסירות לשחקנים שצריך, שחרור כדור בזמן וכו׳.
להוסיף לו את העובדה שיש לו ריאות כאילו יכול לרוץ יומיים בלי לעצור.
עדיין הוא לא מרשים בדריבל (אפילו בכלל לא) אבל השתחררויות שלו שוות ערך כמעט כמו דריבל (כי זה יעיל יותר).

שורה תחתונה גימי מרין כרגע לא שחקן מושלם. יש לו חיסרון פיזי וכמעט לא הולך על הדריבל (כי כנראה אין) ועדיין הוא טוב יותר במכלול שלו מכל שחקן כנף שיש לנו בסגל. הוא חשוב לאינטנסיביות שיש בתחילת משחק. ואני מתחבר לסגנון היעיל שלו.

זה שזריהן עולה דקה 60 שהמשחק יותר רופף אחרי שנלחמו בשבילו קודם לכן, זה לרעתו ולא לטובתו. יחד עם זאת זריהן יודע לבוא ולתת את האקסטרה שמצפים משחקן ספסל. ויש לו איכויות מדהימות. אבל לא לפתוח בהרכב לצערי, זו התקרה (עדיין גבוה) שלו נכון להיום (אני חולה על זריהן)
נערך לאחרונה על ידי אלדר ב 08 אוקטובר 2019, 15:17, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אלדר כתב: הצורה והעוצמה שהכדור יוצא מהרגל של גימי מרין לא נופל מבוזגלו (לא בחופשיות, בכדורי רוחב)
החכמה שלו היא אדירה בכל קנה מידה ישראלי, מה שהופך את זה למדהים יותר זה שהוא רק בן 21.
עדיין הוא לא מרשים בדריבל (אפילו בכלל לא) אבל השתחררויות שלו שוות ערך כמעט כמו דריבל (כי זה יעיל יותר).

שורה תחתונה גימי מרין כרגע לא שחקן מושלם. יש לו חיסרון פיזי וכמעט לא הולך על הדריבל (כי כנראה אין) ועדיין הוא טוב יותר במכלול שלו מכל שחקן כנף שיש לנו בסגל. הוא חשוב לאינטנסיביות שיש בתחילת משחק. ואני מתחבר לסגנון היעיל שלו.

זה שזריהן עולה דקה 60 שהמשחק יותר רופף אחרי שנלחמו בשבילו קודם לכן, זה לרעתו ולא לטובתו. יחד עם זאת זריהן יודע לבוא ולתת את האקסטרה שמצפים משחקן ספסל. ויש לו איכויות מדהימות. אבל לא לפתוח בהרכב לצערי, זו התקרה (עדיין גבוה) שלו נכון להיום (אני חולה על זריהן)
נהיה בלתי אפשרי לקרוא את ההודעות שלך בעניינו.

בוזגלו?

גם אם גימי יוולד מחדש בלה מסיה, הוא לא יהיה בוזגלו.

נראה לי שבוזגלו 2019 מתעתע בכם, מדובר באחד הגדולים, המוכשרים והוירטואוזים שלבשו את החולצה שלנו וכנראה גם ילבשו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

Totti כתב: נהיה בלתי אפשרי לקרוא את ההודעות שלך בעניינו.

בוזגלו?

גם אם גימי יוולד מחדש בלה מסיה, הוא לא יהיה בוזגלו.

נראה לי שבוזגלו 2019 מתעתע בכם, מדובר באחד הגדולים, המוכשרים והוירטואוזים שלבשו את החולצה שלנו וכנראה גם ילבשו.
חשבתי שתתגעגע אלי... איזה נאיבי :)
בוזגלו שחקן ענק. לא השוואתי אותו לבוזגלו (לפחות לא כרגע)

טענתי שהעוצמה שהכדור יוצא מהרגל לא נופל מבוזגלו בכדורי רוחב.

אני אוהב את ג׳ימי וחושב שנתתי סקירה כללית לתכונות שאני רואה בו.. זה הרבה יותר טוב מ״הוא טוב או לא טוב״.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אלדר כתב: חשבתי שתתגעגע אלי... איזה נאיבי :)
בוזגלו שחקן ענק. לא השוואתי אותו לבוזגלו (לפחות לא כרגע)

טענתי שהעוצמה שהכדור יוצא מהרגל לא נופל מבוזגלו בכדורי רוחב.

אני אוהב את ג׳ימי וחושב שנתתי סקירה כללית לתכונות שאני רואה בו.. זה הרבה יותר טוב מ״הוא טוב או לא טוב״.
אני מזהה מוטיבים חוזרים של הגזמה מצדך, אז ארשה לעצמי להגזים קצת גם כן;

מבחינת טכניקת בעיטה, בוזגלו הכי קרוב שיש לשחקני World class.

אין באזור חיוג של הכדורגל שלנו שחקן עם בעיטה נקייה כל כך, עם "המלא", בעוצות ובדיוק.

על איזה בוזגלו אתם מדברים? אל תשא שם בוזגלו לשווא בהקשר הזה. תכף תעשה השוואה בין ינעי דרעי לויטור.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

אלדר כתב: הצורה והעוצמה שהכדור יוצא מהרגל של גימי מרין לא נופל מבוזגלו (לא בחופשיות, בכדורי רוחב)

איך אמר טוטי לפני כמה עמודים? יותר מדי שעות לאומית כנראה השפיעו על שיקול הדעת.

"ענק", "אדיר", "בוזגלו".
לי זה נשמע מוגזם על גבול המנותק, אבל זכותך.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

ForeverRed כתב: איך אמר טוטי לפני כמה עמודים? יותר מדי שעות לאומית כנראה השפיעו על שיקול הדעת.

"ענק", "אדיר", "בוזגלו".
לי זה נשמע מוגזם על גבול המנותק, אבל זכותך.
הרבה עקיצות מעט תוכן.

שלח תגובה