תכתוב "אמרתי לכם" וזהו.. לא צריך 17 פסקאות.משה אוחיון כתב:"להעיף את מי שאחראי למחדל", "ביזיון", "תחקיר והפקת לקחים בהקדם האפשרי, מביש", אלו חלק מהאימרות הקשות שנזרקו לאוויר בשעות האחרונות. השאלה היא כפולה:
1. למה אתם נזכרים להעביר ביקורת על ההתנהלות רק עכשיו? ההתנהלות הלקויה נהפכה לברורה רק היום? גם אם אותו קאלוג'רוביץ' היה חותם בקבוצה בסופו של יום, האם הייתה כאן התנהלות נכונה? להחתים שחקן בדקה ה90 של חלון ההעברות, להחתים שחקן בלחץ בגלל שפחדו להישאר בלי כלום, זאת התנהלות נכונה? גם אם השחקן היה חותם היום עדין איבדנו שני גביעים בגלל החיסרון בהתקפה מאז שחלון ההעברות נפתח בחודש ינואר.
מאז המשחק בחוץ מול נתניה בחודש ספטמבר הבעיה בחוד ידועה, אז למה אנחנו צריכים בכלל להגיע למצב שהגענו אליו בשבוע האחרון, תחילת חודש פברואר למי ששכח, שעושים הכל בלחץ ומחתימים שחקנים (יותר נכון מנסים להחתים) בלחץ?
2. אני מקווה שעכשיו אנשים יבינו שכאשר מישהו מעביר ביקורת, הוא לא מנסה להיות חתרן, דמגוג, קיצוני או גונב דעת אלא הוא מנסה לשנות את ההתנהלות דרך הביקורת שהוא מעביר.
הכי קל לבקר את אלישע או אלונה עכשיו, בדיעבד, כשאין מה לעשות וכשזה כבר לא ישנה כלום. כשאתה לא הולך נגד הזרם אלא הולך עם דעת הרוב. החוכמה היא לזהות דברים לפני הפיצוץ, כשעוד יש זמן לשנות, כשהדברים שלך עוד יכולים להשפיע...
בכל מקרה, גם הדבר הזה, שהוא מעצבן לכל הדעות, לא מסית אותי כנגד אלונה ואלישע.
אני חושב שאלישע הוכיח שהוא מאמן בכיר ברמה ישראלית, גם בתקופה שלו בב"ש, וזה בא לידי ביטוי בבניית סגל טוב בקיץ,
בהקניית שיטה (שאולי אתה לא רואה או לא רוצה לראות, אבל גם ב4-5-1 וגם ב4-4-2, אולי על אף יכולת של שחקנים מסוימים, הדבר האחרון שאפשר היה להגיד זה שאין שיטה.. השחקנים ידעו מה הם צריכים לעשות על המגרש), בהחזקת המערכת בפרופורציות נכונות ובשקט יחסי גם בעיתות טובות וגם במשברים.
גם אלונה 6-7 שנים פה, ועשתה הרבה דברים טובים בקבוצה.
תמיד יש לאן להשתפר, ואני לא חושב שלא אלונה ולא אלישע נקיים מטעויות ומביקורת.
אבל אני רחוק מהביקורות חסרות הפרופורציה וההאשמת יחיד הזאת כלפיהם שהרבה מחברי הפורום פה מפנים כלפיהם.