דיון ההרכבים והטקטיקות ::שחקני ב"ש ובין היתר גם רמה"ש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
gate5

Re: דיון ההרכבים והטקטיקות :: הפינה והניתוח שלכם!

שליחה על ידי gate5 »

בלי שום צל של ספק - אילוז לא מגן! אין לו שום יכולת הגנתית - רק התקפית!
להעביר את בן ביטון להיות מגן ימני ואילוז לרוטציה בקישור - זהו!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

sumsum כתב:איך תשחק 4-4-2? האגפים שלך מחוררים!!
נגד אשדוד שאינה מאריות הליגה הם פשוט פוררו את האגף של אילוז והגיע פעם אחר פעם ל1 על 1 מול השוער!
בלי מהירות בכנפיים (נאסר לא שחקן מהיר) אין לך התקפה יעילה ב4-4-2 אתה תתנפץ בדריבל מטומטם על ההגנה פעם אחר פעם!
בלי מחוייבות הגנתית של שחקני האגף, שחקן קישור אחורי בצד מסויים לא יספיק...וגם הם בלשון המעטה לא מהירים.
4-5-1/4-3-3 הם השיטות היחידות שניתן לשחק, זה שאלישע אובססיבי על ה4-4-2 זה לא אומר שהוא יצליח איתו.
לא חושב שאלישע מקובע על 4-4-2, ברוב משחקי ההכנה הוא ניסה 4-5-1\4-3-3, כשאחד החלוצים מתופקד יותר מאחורה.
לא הייתי לוקח רק את המשחק באשדוד כאינדיקציה, בשאר המשחקים החור בצד ימין נראה פחות רע. קלינגר מכיר טוב מאוד
את המגרעות של אביתר והוא ניסה לשחק על זה (וטוב שכך), אלישע לא הגיב בזמן אמנם, אבל כבר במחצית השנייה היה שינוי לטובה.
בכל מקרה, רוב קבוצות הליגה כבר לא משחקות ב4-4-2 ואני לא חושב שנראה את ב"ש משחקת בשיטה הזאת, מלבד מקרים ספציפיים,
במיוחד אם שחקן קישור נוסף יצורף לקבוצה.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

במחצית השניה שיחקנו נגד הנוער/מחליפים של אשדוד, נא לקחת את זה בחשבון.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

דר אדום בנשמה כתב:דג'אני בנתיים לא מרשים, אם הוא ישחק וירשים באימונים אז הוא יפתח ולא הזר שרוצים להביא...
ולא הצבתי את גבאי בעמדת קיצוני, ב4-3-3 כמו של ברצלונה מכבי תל אביב וקריית שמונה אין שחקני קו, יש שני קשרים אחוריים ואחד קדמי יותר ששולטים במרכז השדה, ועוד 3 שחקני התקפה.
סוויסה הוא שחקן שמתאים למערך שכזה, כי הוא לא שחקן קו מובהק, הוא לא חלוץ מובהק והוא לא חלוץ שני מובהק, בוזגלו מתאים כי הוא יכול לשחק בכמה עמדות בהתקפה, וברדה, טובה ברדה...
זה המערך שרוב הקבוצות משחקות בו ובצדק, אם יצליחו להביא קשר זר מספיקאיכותי יהיה אפשר לשחק במערך הזה, אם לא, אז טוב נו 4-4-2 יהיה המערך היחידי שהקבוצה תשחק בו...
אז אתה אומר לי שאם נשחק ב4-3-3
שבו ברדה וגבאי(חלוץ מדומה שנכנס בתנועה מהאגף פנימה) ושחקן אגף ימין+קשר התקפי שעושה תנועה לאגפים(האמצע יהיה מלא ב2 שחקנים ואי אפשר לעשות תנועה שם יותר) אז מה קיבלת?
4-4-2 אדוני

1.תגיד לי סום סום מה זו השטות הזו שנאסר רץ רק עם כדור? יש מאמן? אם שחקן לא ממלא הוראות של מאמן, ישר לספסל איפה המשמעת תגיד לי?! :בוכה: :בוכה: :בוכה:
וזה שהוא לא גולש כמו אידיוט לכדורים לא אומר שהוא לא נלחם
המוניטין של אופיר הוא כשחקן הגנה נטו, עם סיבולת ומהירות שהבעיה שלו היא הגבהה ואחד על אחד ששחקן אחר ניצח אותו בזה(טוואטחה,למרות שהוא היה חור)
2.תגיד לי כשאתה בונה קבוצה, אתה קודם מביא שחקנים ואז בונה שיטה לפיהם או הפוך? ואם יש לך שחקנים בסגל הנוכחי, אתה מאמן אותם לעשות כרצונך בשביל המטרה (ניצחון)
כל שחקן אגף עושה הגנה(לא אמרתי עד לקו ה5, פשוט לשמור על המגן שזה סף הרחבה,הוא יעשה את זה כי זה התפקיד שלו, למה רונאלדו לא עושה הגנה? )
הגול שקיבלנו באשדוד היה מהאמצע מאיבוד שחקן של דג'אני ותגובה מאוחרת של ההגנה(בעיקר סוארס)
רוב המתפרצות של אשדוד היו מתוצאה של איבוד כדור במרכז ומגן עלה למעלה ואז נוצר "חור"...
ומה אתה לוקח אותי אחורה? אנחנו בונים קבוצה לשנת 2013/2014
רוב הגולים אמורים לבוא מ4 שחקנים(שמשחקים באותו רגע בהרכב, לא 4 שחקנים בכל הסגל :מתגלגל מצחוק: )
יוצא לך 10 מברדה(מינימום?וגם לא חישבתי את הבישולים שיעשה),15 מסויסה(סיים סיבוב ב8),9 מדובב?(ממוצע?)6 מבוזגלו ונאסר ביחד,עוד 4 מפלצוק עוואד ואבולאבן,ו4 מכל הקישור ההגנתי+ההגנה
שלא יהיה לך בלבול, סויסה יועדף על דובב בהרכב(כי כרגע הוא פצוע והוא מחלים בהדרגדתיות)
יוצא לך כמה?48 שערים, אז אם מדברים בוא נדבר תכלס...

שתדע לך שה4-4-2 שאנחנו נשחק לא תהיה שונה כל כך מה4-5-1(מבחינה הגנתית) ו4-3-3 שמשחקים קבוצות היום הוא 4-4-2 מעוות(עם החלוץ המדומה שלך באגף) או 4-5-1(קשר התקפי מדומה) אז כל זה יחסי ורוב השחקנים בקבוצות מפורסמות וגדולות(כיום)10 שחקנים עושים הגנה,גם חלוצים(ראה יובה-טבז עושה הגנה)
וזה לא בעיה,כי הם לא אמורים לגלוש או משהו, פשוט ללחוץ ולסגור שטח(כל קוף יכול לעשות זאת)
המגנים חייבים תמיכה בין 1-2 שחקנים(תלוי כמה קבוצה בונה על אגף מסוים,כמה המגן טוב וכו'-לדוגמא,אגף ימין נשתק ברגע שאראל נכנס וכל זה נקרא הכנה לפני משחק, מה שאלישע לא עבד עליו למה? כי זה פא :מצונזר: משחק ידידות, משחקי הכנה שבו אתה אמור להסתכל על השחקנים והטקטיקה שלך, ופחות על היריב
ועובדה שמצליחים עם המערך הזה בכל מקום(יוניטד-20 שנה השתיקו את אנגליה ועם סגלים לא כאלה שונים מהסגלים של הקבוצות האחרות :השתחוות: ,בכל מקום משחקים עם מערך כזה ועם קצת יותר ניתוח שלי ואני מפליץ עוד 30 קבוצות כאלה, זה לא הבעיה)

כל הדברים שאתם מדברים עליהם, זה דברים שהיינו לוקחים ברצינות אם זה היה משחק ליגה, שבו אלישע היה משקיע את כל כולו להכנה לפני המשחק וכדי לתפקד טוב גם בתוכו ע"פ סיטואציות שעלולות לקרות...

*כל הדברים שנאמרו הם דברי דיון נטו(שחלילה לא יפגעו אנשים כי זה לא הכוונה,מה גם יש פה דיון מפותח ומכובד שפיתחתם כי יש פה דיון מפותח ומכובד!)
שבוע טוב חברה :צעיף:
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

4-5-1??4-3-3-?? ראינו איך השיטות האלה עבדו עונה שעברה. כדי ששחקנים יבינו את השיטות הדי דומות האלה, צריך מאמן חכם שיעביר אותן. ואת זה אין לנו.
תנו לנו להשאר בפשוט, 4-4-2, הכי פשוט והכי טוב לכל קבוצה בישראל.
ד"א מי שלא יודע, את המשחק הכי טוב שלנו עונה שעברה נתנו ב4-4-2, במשחק האחרון בנתניה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

zivmay כתב:4-5-1??4-3-3-?? ראינו איך השיטות האלה עבדו עונה שעברה. כדי ששחקנים יבינו את השיטות הדי דומות האלה, צריך מאמן חכם שיעביר אותן. ואת זה אין לנו.
תנו לנו להשאר בפשוט, 4-4-2, הכי פשוט והכי טוב לכל קבוצה בישראל.
ד"א מי שלא יודע, את המשחק הכי טוב שלנו עונה שעברה נתנו ב4-4-2, במשחק האחרון בנתניה.
איך שכחתי שיש לנו את המאמן הכי גרוע בארץ... (לא...)

תגיד לא נמאס לך לחרוץ את גורלו של אלישע בגלל עונה אחת לא מוצלחת?
נמאס לי כבר מהאנשים שמדברים על אלישע כאילו לא יודע מה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

דר אדום בנשמה כתב:איך שכחתי שיש לנו את המאמן הכי גרוע בארץ... (לא...)

תגיד לא נמאס לך לחרוץ את גורלו של אלישע בגלל עונה אחת לא מוצלחת?
נמאס לי כבר מהאנשים שמדברים על אלישע כאילו לא יודע מה...
מה שהורג אותי, שמכל דיון(עם זה על מרקוביץ, על טיוטת זליכה,על מנויים, על שיווק) תמיד יהיה "חבל שיש לנו את אלישע ולא מאמן אחר","אלישע עוצר אותנו"
להזכיר לכם את השנים האומללות בלאומית עם שרף,גוטמן קדנציה שניה,איוניר, תקופת הציקלופ,עזורי,השיגעון של גיא לוי("אם זה היחס, לא שווה לעלות ליגה")
אלישע הכי טוב שהיה לנו, תרגעו

סמל אישי של משתמש
סתיו רווח!.!
Title: למסגרת במספרת הללויה!
יצירת קשר:

שליחה על ידי סתיו רווח!.! »

תמונה
ההרכב לדעתי שיוביל אותנו חזק לצמרת...
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל :דגל:
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה :משוגע:
באר שבע גם בטוב אווו אווו :תופים:
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

קשה לי להאמין שאלישע ישחק 4-4-2.
לדעתי 4-5-1 או 4-3-3 איך שתקראו לזה. כשדובב גבאי בצד שמאל, וברדה באמצע.

דג'אני קשר אחורי בודד, ושני קשרים 50:50 (אחד מימין לדג'אני ואחד משמאלו), גל אראל ועוד מישהו (יצירתי שיכול לשחק גם מתחת לחלוץ)

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

שמעון א כתב:קשה לי להאמין שאלישע ישחק 4-4-2.
לדעתי 4-5-1 או 4-3-3 איך שתקראו לזה. כשדובב גבאי בצד שמאל, וברדה באמצע.

דג'אני קשר אחורי בודד, ושני קשרים 50:50 (אחד מימין לדג'אני ואחד משמאלו), גל אראל ועוד מישהו (יצירתי שיכול לשחק גם מתחת לחלוץ)
עם החוד הקטלני שיש לנו אי אפשר להרשות זאת

סתיו אחלה הרכב מלבד צירופו של פרדה, למרות שהוא שחקן מוכשר, מיליון יורו הוא יעלה וגם אגואיסט לא קטן(זר יותר הגיוני)

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

לפי הדיווחים של ONE וספורט 5, שאלישע מתכנן שינוי מיקומים לרביעיה ההתקפית נאסר,בוזגלו,ברדה ודובב.

לדעתי הוא מתכנן "לחקות" את המערך של מכבי מעונה שעברה(עונת האליפות) כאשר השינויים יהיו כאלו:
*ברדה על תפקיד פריצה-חלוץ מרכזי וטכני שיכול לשחק עם הגב לשער ולקבל כדורים ארוכים אך גם לסיים מתקפות בדחיקות/נגיחות ומתפקד גם כחלוץ רחבה עם סיומת מעולה.
*בוזגלו על תקן הקשר ההתקפי(ערן זהבי) העושה משחק,הטכני עם יכולת כדרור והזריזות.
*נאסר על תפקיד הכנף(מיכה)שמבשל הרבה אך גם פורץ למרכז ומבקיע לא מעט.
*דובב גבאי/סויסה על התפקיד החשוב ביותר העונה(אלירן עטר),חלוץ 2 לכל דבר, חותכים פנימה וצריכים לסיים עם כמות שערים טובה.

מה דעתכם על השינוי?

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

shovalb9 כתב:לפי הדיווחים של ONE וספורט 5, שאלישע מתכנן שינוי מיקומים לרביעיה ההתקפית נאסר,בוזגלו,ברדה ודובב.

לדעתי הוא מתכנן "לחקות" את המערך של מכבי מעונה שעברה(עונת האליפות) כאשר השינויים יהיו כאלו:
*ברדה על תפקיד פריצה-חלוץ מרכזי וטכני שיכול לשחק עם הגב לשער ולקבל כדורים ארוכים אך גם לסיים מתקפות בדחיקות/נגיחות ומתפקד גם כחלוץ רחבה עם סיומת מעולה.
*בוזגלו על תקן הקשר ההתקפי(ערן זהבי) העושה משחק,הטכני עם יכולת כדרור והזריזות.
*נאסר על תפקיד הכנף(מיכה)שמבשל הרבה אך גם פורץ למרכז ומבקיע לא מעט.
*דובב גבאי/סויסה על התפקיד החשוב ביותר העונה(אלירן עטר),חלוץ 2 לכל דבר, חותכים פנימה וצריכים לסיים עם כמות שערים טובה.

מה דעתכם על השינוי?
מקווה שזה גם יתורגם לשערים והצלחות.

אבל כמה הסתייגויות, ברדה לא מסוגל לשחק עם הגב לשער או לחלופין יעדיף לקבל את הכדור עם הפנים לשער להבדיל מפריצה.
בוזגלו עוד לא הוכיח את עצמו כקשר עושה משחק אלא יותר דראבליסט מדופלם.
גבאי ונאסר עוד איכשהו אפשר להלביש להם את התגיות שרשמת.
עשית השוואה נחמדה, רק ימים יגידו אם היא גם מוצלחת.
תמונה

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

שי האדום כתב:
מקווה שזה גם יתורגם לשערים והצלחות.

אבל כמה הסתייגויות, ברדה לא מסוגל לשחק עם הגב לשער או לחלופין יעדיף לקבל את הכדור עם הפנים לשער להבדיל מפריצה.
בוזגלו עוד לא הוכיח את עצמו כקשר עושה משחק אלא יותר דראבליסט מדופלם.
גבאי ונאסר עוד איכשהו אפשר להלביש להם את התגיות שרשמת.
עשית השוואה נחמדה, רק ימים יגידו אם היא גם מוצלחת.
בוזגלו לא ידוע כפליימיקר? כל המשחקים שלו נתן הגבהות וכדורי עומק ורוחב נפלאים אחרי שיצר את המצב שלו בכדרורים
נאסר יוחלף הרבה וכמו כן גבאי, לכן הם יצטרכו לתת הופעות מרשימות או שיסופסלו.
כמובן שבקישור היותר אחורי-דגאני על תקן מנהל המשחק מאחור(אלברמן) ואראל על תקן הקשר ה50-50 בעל הסיבולת והמלחמה הנפלאה,אך גם בעל יכולת מסירה ובעיטה טובה(ראדי,למרות שהוא יותר התקפי מאראל)

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

עזבו אתכם מהרכב, בןאו נהמר על מוחלפים.
אני אומר ככה:
דקה 57 - נאסר. יכנס - עוואד/פלצוק.
דקה 79 - גבאי. יכנס - סוויסה.
דקה 83 - בוזגלו. יכנס - זינו.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

dardasmiley כתב:עזבו אתכם מהרכב, בןאו נהמר על מוחלפים.
אני אומר ככה:
דקה 57 - נאסר. יכנס - עוואד/פלצוק.
דקה 79 - גבאי. יכנס - סוויסה.
דקה 83 - בוזגלו. יכנס - זינו.
ענק !

דקה 5 - אילוז יוצא בן ביטון נכנס.
:מתגלגל מצחוק:
תמונה

שלח תגובה