פורום השחקן ה-12, קורא ולא מאמין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: פורום השחקן ה-12, קורא ולא מאמין

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

yakar כתב:
אתה מדבר שטיות על טיבי.
הבלם הישראלי הכי טוב היום.
מה שכן, לדעתי במכלול ההגנה שלנו ושל מכבי שוות (שוער מגנים בלמים)
איתן טיבי מעולם לא הרשים אותי יותר מדיי, בלם טוב אבל מגזימים לגביו, בקריית שמונה הוא היה הבלם השלישי ברוטציה של סאלח חסארמה המבוגר שפרש ממזמן ושל שיר צדק שנפצע לאחרונה לחצי שנה ואת רוב השערים של מכבי הם ספגו בגלל השוער ובגלל טיבי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אג'ידה>חואן פאבלו
סוארז ופאיוביץ=טיבי וגארסיה
דוידזאדה>בן הרוש/זיו
אילוז<ייני

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

dor69 כתב:אם אתם מדברים על מערכי קבוצה כמכלול שוער והגנה אנחנו יותר טובים, בקישור הם טובים יותר ובהתקפה שווה. מבחינת פרסונלים לדעתי אג׳ידה, דוידזאדה, סוארס, בוזגלו וברדה הכי טובים בליגה בעמדות שלהם
מה שאמרתי ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
מכביסט

שליחה על ידי מכביסט »

איתן טיבי הבלם הכי טוב בארץ, על זה הרבה יסכימו. אני לא יודע אם ראיתם משחקים שלמים שלנו, האיש מחזיק לנו את ההגנה יחד עם גרסיה שגם הוא עילוי לליגה שלנו. אל תבנו על אותו איתן טיבי שהיה בק"ש, זה שחקן אחר לגמרי.
בעמדת השוער יש לכם יתרון, למרות שחואן פבלו לא עמד ביותר מדי מבחנים השנה בשביל לקבוע בנחרצות. במשחק מול באזל הוא היה ענק למשל.

לגבי ברדה את בוזגלו - מברדה אני באמת מחזיק שחקן ברמה הגבוהה ביותר בארץ. הוא חלוץ אדיר והיתרון הכי גדול שלו זו דווקא חוכמת המשחק שלו. הוא שחקן שיוצר המון מצבים בהתקפה ונצטרך לדעת לעצור אותו. לגבי בוזגלו, הילד למד להרים כדור, וזה נחמד. אבל למרות העונה המצוינת שלו אני עוד סקפטי לגביו. אולי בסוף העונה אתבדה.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

חמישיית ההגנה שלנו לדעתי טובה משל מכבי.
זאת דעתי בכל אופן.
למכבי יש את הקישור הטוב בארץ עם אלברמן ראדי וזהבי. ולכן אנחנו החתמנו את הובר כדי שנוכל לתת לכם פייט גם במרכז המגרש.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

מכביסט כתב:איתן טיבי הבלם הכי טוב בארץ, על זה הרבה יסכימו. אני לא יודע אם ראיתם משחקים שלמים שלנו, האיש מחזיק לנו את ההגנה יחד עם גרסיה שגם הוא עילוי לליגה שלנו. אל תבנו על אותו איתן טיבי שהיה בק"ש, זה שחקן אחר לגמרי.
בעמדת השוער יש לכם יתרון, למרות שחואן פבלו לא עמד ביותר מדי מבחנים השנה בשביל לקבוע בנחרצות. במשחק מול באזל הוא היה ענק למשל.

לגבי ברדה את בוזגלו - מברדה אני באמת מחזיק שחקן ברמה הגבוהה ביותר בארץ. הוא חלוץ אדיר והיתרון הכי גדול שלו זו דווקא חוכמת המשחק שלו. הוא שחקן שיוצר המון מצבים בהתקפה ונצטרך לדעת לעצור אותו. לגבי בוזגלו, הילד למד להרים כדור, וזה נחמד. אבל למרות העונה המצוינת שלו אני עוד סקפטי לגביו. אולי בסוף העונה אתבדה.
לדעתי אתה טועה לגביי טיבי הריי רוב השערים שספגתם היו מטעויות שלו ושל חואן פאבלו ולדעתי הוא הבלם הרביעי באיכותו בליגה אבל ללא ספק הבלם הישראלי הכי טוב (גם כי אין בלמים ישראלים נורמלים שחון בעמדה הזאת) בוזגלו גם אמלכם מבחינת מספרים היה אדיר ולא ברור לי למה הקהל שלכם אנטי נגדו, ועל ברדה אין לי מילים, הוא פשוט נשמה ושחקן אדיר וגם בלי מניירות של כוכב מקצוען אמיתי ועם לב ענקי והלוואי וכל השחקנים הישראלים היו כמוהו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אגב אני כלל לא מזלזל באיתן טיבי, לא סתם הוא זכה בשתי אליפויות עם שתי קבוצות וכם בכם אני לא מזלזל באופן כללי ואני אף חושש מהמשחק במידה מסוימת.

סמל אישי של משתמש
סתיו רווח!.!
Title: למסגרת במספרת הללויה!
יצירת קשר:

שליחה על ידי סתיו רווח!.! »

מכביסט כתב:איתן טיבי הבלם הכי טוב בארץ, על זה הרבה יסכימו. אני לא יודע אם ראיתם משחקים שלמים שלנו, האיש מחזיק לנו את ההגנה יחד עם גרסיה שגם הוא עילוי לליגה שלנו. אל תבנו על אותו איתן טיבי שהיה בק"ש, זה שחקן אחר לגמרי.

6 שערים ו10 בישולים ב20 מחזורים .אפשר עוד לחשוב אם הוא שחקן טוב או לא?
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל :דגל:
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה :משוגע:
באר שבע גם בטוב אווו אווו :תופים:
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

דר באמת נראה כאילו לא ראית את המשחקים שלהם השנה, טיבי באמת מצויין השנה, גם בנבחרת.. זה שהוא עשה טעויות פעם ב זה נורמלי, קורה גם לסוארז לא מעט.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

טיבי אוברייטד מטורף! שחקן טוב עם יחסי ציבור מעולים. אם הוא משחק בביתר/הבועל הוא לא נחשב כזה בלם גדול בחיים.
ותסלחו לי כן? אבל מי שחושב שדוידזאדה ובן הרוש באותה רמה כנראה לא מבין מה זה מגן שמאלי טוב. אופיר לא רואה אותו.
לגבי שאר הויכוח פשוט מיותר להתווכח איתו, ברור שהוא לא ראה יותר מארבעה משחקים שלנו העונה ו"הניתוח" שלו מתבסס על שער השבת...

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

ככל שיהיו שחצנים יותר, ככל שיהיו יהירים יותר, ככל שהיחס בווינר יהיה גבוהה יותר לטובתם, ככל שזה יחלחל יותר לשחקנים ולמערכת שלהם - כך ייטב לנו !!
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

בינתיים דאבור עובר לשוויץ ולא ישחק נגדנו.
לדתעי הוא שחקן שובר שוויון בנוגע למשחק נגדנו, שחקן מאוד חכם מאוד טכני ולפעמים שהוא נכנס כחלוץ שני הוא יכול לעשות המון בעיות.
הם נשארו בינתיים רק עם בדש ופריצה שאחד מהם יפתח בראשון ( כנראה שפריצה).
בעיה אחת פחות.

סמל אישי של משתמש
amichai
Title: ליברפול באנגליה ב״ש בישרא

שליחה על ידי amichai »

zivmay כתב:בינתיים דאבור עובר לשוויץ ולא ישחק נגדנו.
לדתעי הוא שחקן שובר שוויון בנוגע למשחק נגדנו, שחקן מאוד חכם מאוד טכני ולפעמים שהוא נכנס כחלוץ שני הוא יכול לעשות המון בעיות.
הם נשארו בינתיים רק עם בדש ופריצה שאחד מהם יפתח בראשון ( כנראה שפריצה).
בעיה אחת פחות.
ויצחקי

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

יצחקי לא משחק כחלוץ במערך של מכבי. וגם אם כן זה התפקיד היותר חלש שלו

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אנחנו ננצח את מכבי למרות כל הסגל הנוצץ...
אנחנו רעבים יותר מהם!
השחקנים עולים בתחושת שליחות!
אנחנו אנדרדוג שרוצה לעשות היסטוריה!
כל שחקן יודע שברגע שניקח תואר כלשהו הוא נכנס חזק לספר ההיסטוריה של המועדון, הוא ישנה לעצמו את החיים.
חוץ מברדה אין שחקן אצלנו שהביא תואר!
והסיבה הכי עיקרית.. אנחנו פשוט רוצים את זה יותר מהם!
אופי אופי אופי... רצון והתמדה מנצחים הכל!
זאת העונה שלנו חברים לא יעזור כלום!

שלח תגובה