הפינה הפסימית מחזור 21

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ns75

Re: הפינה הפסימית מחזור 21

שליחה על ידי ns75 »

אדום זקן כתב: אתה צודק אח שלי,או צהבת או טפשת.
בכל מקרה מצב של LOSE LOSE :קופץ: חחחחחחחחחחחחח

להזכירך אלישע בשנה שעברה עם תקציב רביעי בליגה ניצל במחזור האחרון מירידה, אז מה זה אומר? שנה שעברה הוא היה גרוע והשנה הוא אליל כי יש לו 70% הצלחה?

בכל מקרה, אלישע הוא אחד המאמנים הטובים בליגה, פשוט כי הרמה של המאמנים האחרים לא גבוהה, בלשון המעטה (בנאדו, אבוקסיס, קורצקי, לוזון וכו, וכו, ) יוצאים דופן הם רן בן שמעון וסוזה.

אגב, אני אוהד של הקבוצה כבר מעל 30 שנה, ואני מניח שלא תמיד נעים לשמוע דעה שונה משלך אבל אני במקומך לא הייתי קורא לאנשים טיפשים רק בגלל שדעתם שונה משלך

זו מטרתו של הפורום, כל אחד ודעתו שלו

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ns75 כתב:

להזכירך אלישע בשנה שעברה עם תקציב רביעי בליגה ניצל במחזור האחרון מירידה, אז מה זה אומר? שנה שעברה הוא היה גרוע והשנה הוא אליל כי יש לו 70% הצלחה?

בכל מקרה, אלישע הוא אחד המאמנים הטובים בליגה, פשוט כי הרמה של המאמנים האחרים לא גבוהה, בלשון המעטה (בנאדו, אבוקסיס, קורצקי, לוזון וכו, וכו, ) יוצאים דופן הם רן בן שמעון וסוזה.

אגב, אני אוהד של הקבוצה כבר מעל 30 שנה, ואני מניח שלא תמיד נעים לשמוע דעה שונה משלך אבל אני במקומך לא הייתי קורא לאנשים טיפשים רק בגלל שדעתם שונה משלך

קודם כל התקציב היה השישי בליגה. הייתה בעיה קשה בהתקפה ועדיין הייתה קיימת הבעיה של הבאת שחקנים ברמה גבוהה שהיו מסרבים בכל תוקף, את תקרת הזכוכית הזאת ברדה ניפץ. מאמין שבעונה הבאה הסגל יהיה הרבה הרבה יותר איכותי תוך דגש על הנקודות החלשות ובניית סגל יותר עמוק(והעומק יהיה איכותי) במטרה להעפיל לשלב הבתים של הליגה האירופית.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ns75 כתב:

יש לך טעות, התקציב שלנו אשתקד היה ה6-7 בגודלו בליגה, אפילו של בית"ר היה גדול משלנו, וסיימנו במקום 8 למרות שלא היינו צריכים להדרדר, אל תשכח שגם יכלנו לסיים בפלייאוף אלמלא הפציעות של פלצ'וק ושל סוויסה, ולדעתי אם היו מביאים חלוץ בינואר היינו גם מסיימים בפלייאוף העליון, למרות שאני לא מנסה להגן על אלישע אבל ביחס לעונות עברו סיימנו במקום הכי גבוה בסופו של דבר מאז שעלינו ליגה ובנוסף ההגנה שלנו לא הייתה כל כך מחוררת, הבעיה הייתה בהתקפה ואת זה תיקנו השנה והנה תראה איפה אנחנו היום.
אלישע כנראה צריך יותר זמן מאחרים בשביל לבנות קבוצה טובה, העונה גם השתדרגנו בהתקפה וגם בהגנה, תוך שנתיים הפכנו מהקבוצה עם ההגנה השניה הכי גרועה לקבוצה עם ההגנה השניה הכי טובה, זה לא הולך ברגל...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ns75 כתב:

קודם כל הכל בהומור,אל תיקח את זה אישית,אם נפגעת אני מתנצל!
דבר שני,אני באמת לא מבין מה אתה רוצה??
ועוד אתה מביא כדוגמא את בן שמעון שהוא הדוגמא לזה שמאמן לא מצליח בשנה הראשונה,תבדוק את ההיסטוריה.
וסוזה זה לא פונקציה.
1. הוא אירופאי ששיחק והתאמן ברמות הגבוהות ביותר.
2. עם סגל כמו שלו גם אתה ואני יכולים להגיע לאותם הישגים.
ועוד דבר:אתה אומר שרמת המאמנים לא גבוהה,זה מזכיר לי שכולם אומרים שהליגה חלשה בגלל זה ב"ש מקום שני.
אבל הליגה חלשה כבר 5 שנים!! אז מה זה אומר??

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום זקן כתב: קודם כל הכל בהומור,אל תיקח את זה אישית,אם נפגעת אני מתנצל!
דבר שני,אני באמת לא מבין מה אתה רוצה??
ועוד אתה מביא כדוגמא את בן שמעון שהוא הדוגמא לזה שמאמן לא מצליח בשנה הראשונה,תבדוק את ההיסטוריה.
וסוזה זה לא פונקציה.
1. הוא אירופאי ששיחק והתאמן ברמות הגבוהות ביותר.
2. עם סגל כמו שלו גם אתה ואני יכולים להגיע לאותם הישגים.
ועוד דבר:אתה אומר שרמת המאמנים לא גבוהה,זה מזכיר לי שכולם אומרים שהליגה חלשה בגלל זה ב"ש מקום שני.
אבל הליגה חלשה כבר 5 שנים!! אז מה זה אומר??
לגבי הטענה של הליגה חלשה אדום זקן צודק 100%. מלקקי מכבי השונים בתקשורת אומרים שבגלל חולשת הליגה באר שבע נמצאת איפה שהיא נמצאת וחיפה או הפועל בעונה טובה לא רואות אותה אז כמה עובדות:
1.הליגה תמיד הייתה חלשה
2. חיפה והפועל גרועות בגלל עצמן בלבד ותו לא
3. אותו דבר אני יכול להגיד שאם הליגה הייתה חזק מכבי לא הייתה מקום ראשון.
הכל קישקושים ברמה ולא משנים את העובדה שאלישע אכן מצליח ובאר שבע במקום השני בפער 14

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

לאלא שאומרים שהליגה חלשה השנה אז יש לכם טעות מאז שהורידו את מספר הקבוצות מ16 ל14 הליגה נהייתה יותר חזקה והשנה זה בכלל בולט, תקחו את מכבי חיפה שלא שינו משהו דרסטי ועשו שינוים מינוריים ותראו איפה הם היו לפניי שנה ואיפה הם השנה, תראו את בני יהודה שחוץ משחקן אחד שעזב אותם לא שינוי יותר מדיי תראו איפה הם היו לפניי שנה ואיפה הם השנה, הפועל תל אביב זה לא דוגמה לכלום כי הם בשנתיים האחרונות משנים סגלים בצורה כל כך דרסטית וענקית שזה פשוט הזוי, ותראו איפה השחקנים של קריית שמונה מעונת האליפות נמצאים...
כלומר הליגה כן התחזקה ולומר שאנחנו מצליחים כי הליגה חלשה זה יחסי מאוד, הליגה השנה מאוד חזקה ביחס ללפניי שנתיים למשל שקריית שמונה לקחה את האליפות, לא שאני מזלזל באליפות שלהם ממש לא, להפך אבל הליגה השנה חזקה מאוד, אפילו רמת השרון בנו סגל לא רע יחסית למשאבים המצומצמים שלהם...
ועונה הבאה קרוב לודאי שהפועל פתח תקווה תעלה ואלכס שניידר יהיה הבעלים שלהם ונתניה גם תעלה מה שבכלל יהפוך את הליגה ליותר חזקה ואם נצליח גם עונה הבאה אז זה יהיה דרשני עצום.

בקיצור הליגה השנה חזקה יותר משנה שעברה ואנשים לא מבינים שכן עשינו קפיצת מדרגשה משמעותית ושאומנם אלישע הוא לא גאון טקטי אבל הוא כן מאמן טוב.

סמל אישי של משתמש
פליימיקר

שליחה על ידי פליימיקר »

ns75 כתב:

1. לא 70% אלא 76% הצלחה, זה יותר קרוב ל-80 מ-70.
2. אתה אוהד 30 שנה, 30 שנה!!!!!! מעולם בחיים שלך לא ראית את הפועל באר שבע עם 76 אחוזי הצלחה, בשנים האחרונות לא הייתה קרוב לזה אפילו, רצים לאליפות( מעשית, רק 6 נקודות הפרש וזה הכי הרבה שהיה עד עכשיו) בנוסף לזה דוהרים לזכיה בגביע, ואתה לא מתלהב מזה כאילו על הדרך בקטנה אין פה משהו יוצא דופן ואתה בוחר להתעסק במשהו כל כך שולי כמו היכולת של שאר מאמני הליגה, עצה ממני תלמד להנות ממה שיש לך.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

עד עכשיו סירבתי להשתתף בדיון המטופש הזה, אבל בכל זאת כמה מילים. אנשים צריכים להבין שבכל תפקיד בעולם, בפרט
מאמן כדורגל, יש יותר מדרך אחת להצליח. לכל אדם בעולם תכונות שהוא חזק בהן יותר, וכאלו שפחות. בסופו של דבר מה
שקובע הוא המכלול. ויש המון דוגמאות - חלוצים שלוקים בצד הטכני אבל מחפים על כך במיקום טוב, בלמים שלוקים במהירות
אך מחפים על כך בחכמת משחק גבוהה ועוד ועוד. בדיוק כך גם אצל מאמני הכדורגל. חלקם טקטיים יותר, חלקם מוטיבטורים,
חלקם בעלי אינטליגנציה רגשית גבוהה. מה שקובע הוא המכלול. שילוב של כל התכונות יחד לצורך השגת מטרה.
אז עד שסוף סוף השתחררנו מהמילה שיווק, עושה רושם שמילה חדשה התחבבה לאחרונה על מקלדות גולשי הפורום. אנשים
פה מנופפים במילה טקטיקה, אבל אני בספק אם אפילו לחלק קטן מהם יש מושג לגבי משמעותה. לאותם אנשים כנראה
מושג קטן עוד יותר לגבי משמעות שאר התכונות עליהן דיברתי קודם. ושלא תיטעו, הן לא פחות חשובות מטקטיקה, ואף יותר.
אפשר להמשיך לבלבל את המוח, אבל למזלנו יש עובדות. אז אני רק ארשום את זה פה:
22 מחזורים, 15 ניצחונות, 5 תיקו, 2 הפסדים, מאזן שערים 40-17, 50 נקודות ליגה.
מאזן מרשים לא רק בקנה המידה של הפועל באר שבע, אלא בקנה מידה של כדורגל ישראלי בכלל. מאזן כזה לא פאולו
סוזה, לא רן בן שמעון, וגם לא מוריניו היו מוציאים מסגל השחקנים של הפועל באר שבע.
שיהיה לכולנו סופ"ש מעולה, ומי ייתן ונלמד להעריך ולהסתפק במה שיש, ויש הרבה!!!

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

אני מסכים שיש מאזן מצויין השנה- הרבה מעבר לציפיות.
אך האם ראינו כדורגל איכותי? כמה משחקים ניצחנו במזל?
דווקא במשחקים האחרונים רואים שיפור בפן הטקטי עם לחץ נכון יותר במגרש.

למרות כל מה שאמרתי, הכי חשוב לנו בתור מועדון בשלב הזה זה תוצאות. פחות חשובה הדרך כרגע. אח"כ שנהיה קבוצת צמרת קבועה נוכל לדבר על דרך

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

גם שטוב אנשים מחפשים על מה לקטר ...די כבר תהנו מהמצב שבו הקבוצה נמצאת! עד עכשיו פשוט אנצלוטי ומורינו אימנו כאן .
אלישע והשחקנים עושים עונה מדהימה שלא נראתה כאן בשנים האחרונות . אז תלמדו לפרגן !

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

ForeverRed כתב:עד עכשיו סירבתי להשתתף בדיון המטופש הזה, אבל בכל זאת כמה מילים. אנשים צריכים להבין שבכל תפקיד בעולם, בפרט
מאמן כדורגל, יש יותר מדרך אחת להצליח. לכל אדם בעולם תכונות שהוא חזק בהן יותר, וכאלו שפחות. בסופו של דבר מה
שקובע הוא המכלול. ויש המון דוגמאות - חלוצים שלוקים בצד הטכני אבל מחפים על כך במיקום טוב, בלמים שלוקים במהירות
אך מחפים על כך בחכמת משחק גבוהה ועוד ועוד. בדיוק כך גם אצל מאמני הכדורגל. חלקם טקטיים יותר, חלקם מוטיבטורים,
חלקם בעלי אינטליגנציה רגשית גבוהה. מה שקובע הוא המכלול. שילוב של כל התכונות יחד לצורך השגת מטרה.
אז עד שסוף סוף השתחררנו מהמילה שיווק, עושה רושם שמילה חדשה התחבבה לאחרונה על מקלדות גולשי הפורום. אנשים
פה מנופפים במילה טקטיקה, אבל אני בספק אם אפילו לחלק קטן מהם יש מושג לגבי משמעותה. לאותם אנשים כנראה
מושג קטן עוד יותר לגבי משמעות שאר התכונות עליהן דיברתי קודם. ושלא תיטעו, הן לא פחות חשובות מטקטיקה, ואף יותר.
אפשר להמשיך לבלבל את המוח, אבל למזלנו יש עובדות. אז אני רק ארשום את זה פה:
22 מחזורים, 15 ניצחונות, 5 תיקו, 2 הפסדים, מאזן שערים 40-17, 50 נקודות ליגה.
מאזן מרשים לא רק בקנה המידה של הפועל באר שבע, אלא בקנה מידה של כדורגל ישראלי בכלל. מאזן כזה לא פאולו
סוזה, לא רן בן שמעון, וגם לא מוריניו היו מוציאים מסגל השחקנים של הפועל באר שבע.
שיהיה לכולנו סופ"ש מעולה, ומי ייתן ונלמד להעריך ולהסתפק במה שיש, ויש הרבה!!!
אני מסכים עם הכל חוץ מעניין הסגל יש לנו סגל שלא נופל מזה של מכבי.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yakar כתב:אני מסכים שיש מאזן מצויין השנה- הרבה מעבר לציפיות.
אך האם ראינו כדורגל איכותי? כמה משחקים ניצחנו במזל?
כדורגל איכותי ראינו לפרקים, מסכים שלא בצורה קבועה. אבל הנה שאלה בשבילך - האם זכורה לך קבוצה גדולה בכדורגל הישראלי ששיחקה
כדורגל איכותי כבר בעונתה הראשונה, אם בכלל? מכבי ת"א של אוסקר גרסיה שיחקה רוב העונה כדורגל משעמם, בית"ר ירושלים הגדולה של
גאידמק שיחקה בעונת האליפות הראשונה כדורגל משעמם, אלופות נוספות שיחקו כדורגל רע לאורך שנים. ולקבוצות האלה היה תקציב גבוה פי
כמה מהפועל באר שבע. בכלל, איזה קבוצה ישראלית משחקת או שיחקה כדורגל איכותי בשנים האחרונות? אולי הפועל של גוטמן. וזהו. צריך להבין
שמדובר בתהליך. אי אפשר לקפוץ תוך עונה אחת מעמדה של ירידת ליגה לאליפות תוך הצגת כדורגל מושלם.
לגבי המזל שדיברת עליו - פעם ראשונה זה מזל, פעם שנייה אולי זה מזל, פעם שלישית לא בטוח שזה מזל. אחרי כל כך הרבה פעמים, אני
לא חושב שזה בגלל המזל. יש לנו קבוצה טובה. נקודה.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

מסכים עם ״פוראבר רד״
למה כשמנצחים בדקות הסיום זה מזל(אנחנו)???? למה כשגומרים משחק בעשר דקות הראשונות ואז הולכים לישון זה כדורגל ענק (מקקי)...???
כדורגל משחקים 90 דקות ואני חושב שדווקא אנחנו הקבוצה עם הכי הרבה אופי .. כמות המהפכים יכולה להספיק לעשור...
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב: אולי הפועל של גוטמן. וזהו.
תוסיף גם שבאותה עונה שהיא שיחקה כדורגל איכותי ויפה,היא לא לקחה אליפות!
כי בעונה שהיא "גנבה" אליפות חיפה הייתה טובה יותר.
ונחשו מי לקח לה את האליפות בעונה הגדולה שלה?????? נכון......א ל י ש ע.
מה שאותי מפחיד בכל הדיון ההזוי הזה זה ששנה הבאה אנשים פה יחשבו שאנחנו מינימום ברצלונה ואחרי תיקו 0 במחצית יישרקו בוז.
וזה יקרה על פי הלך הדברים פה שלא תטעו.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

אדום זקן כתב: תוסיף גם שבאותה עונה שהיא שיחקה כדורגל איכותי ויפה,היא לא לקחה אליפות!
כי בעונה שהיא "גנבה" אליפות חיפה הייתה טובה יותר.
ונחשו מי לקח לה את האליפות בעונה הגדולה שלה?????? נכון......א ל י ש ע.
מה שאותי מפחיד בכל הדיון ההזוי הזה זה ששנה הבאה אנשים פה יחשבו שאנחנו מינימום ברצלונה ואחרי תיקו 0 במחצית יישרקו בוז.
וזה יקרה על פי הלך הדברים פה שלא תטעו.
הקהל התבגר, אפילו שקיבלנו גול דקה 92 מול עכו הקהל בסוף עודד ולא קרה כלום.

שלח תגובה