אני יודע שלא טענת שהובר ודג'אני לא טובים
אבל לדעתי דווקא המרכז שדה שלהם לא נופל משלנו. הבעיה זה ההתקפה שהיא קצת חלודה, שקופה.
רק מחכה ליום שנהיה שוב בהרכב מלא.
איזה הרכב חלום(לא רחוק)
אגידה
אופיר סוארס פאיוביץ אילוז
הובר הראל
בוזגלו ברדה גבאי
פלט
הרכב ענק ששווה אם לא אליפות מאבק חזק על האליפות
הפינה האופטימית מחזור 23
Re: הפינה האופטימית מחזור 23
ובכל זאת היה צריך תדרוך כאילו הוא ילד בן 10.דר אדום בנשמה כתב:תורג'מן מול רמת השרון היה נהדר, סגר היטב את בן בן יאיר שחגג על אופיר דוידזאדה שהוא נחשב למגן הכי טוב או בין הטובים בליגה שלנו...
תעשה לי טובה אני יודע שהוא לא עילוי אבל במשחקים האחרונים הוא משתפר ומוכיח את עצמו...
שחקן טוב נמדד על עונה שלמה או מס' משחקים ולא על משחק בודד , בדיוק כמו שאליפות לוקחים אחרי 36 משחקים ולא על משחק בודד .
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גם מול סכנין הוא היה טוב וגם מול מכבי חיפה בחצי משחק, מול מכבי תל אביב זה עדיין בעייתי בגלל ההרחקה לשפוט אותו, סך הכל היו לו 3 משחקים גרועים מול הפועל תל אביב, הפועל עכו ובני יהודה ושאר המשחקים היו טובים...הראל כתב:
ובכל זאת היה צריך תדרוך כאילו הוא ילד בן 10.
שחקן טוב נמדד על עונה שלמה או מס' משחקים ולא על משחק בודד , בדיוק כמו שאליפות לוקחים אחרי 36 משחקים ולא על משחק בודד .
חוץ מזה אל תשכח שגליינור פלט גם לקח את הזמן עד שהוא נכנס לפורמה, אז תן לבחור את הצ'אנס.
והוא יה צריך הדרכה? כל אחד צריך, מה לעשות שלא עובדים עם שחקנים בגיל צעיר בצורה נכונה, זה גם אשמתו של בן?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שב בבית יש ביוטיוב את כל המשחקים המלאים בערוץ של וואן תראה כמה חורים הוא עושה וכמה מחפים עליו.
אני ואתה יכולים לדון על זה ימים ולילות הויכוח הזה לא יגמר לעולם
אני ואתה יכולים לדון על זה ימים ולילות הויכוח הזה לא יגמר לעולם
העמדה היחידה שיש לנו יתרון על מכבי וגם היא בקצת זה בעמדת השוער.
חוץ מזה לצערי הם עדיפים עלינו בכל עמדה.
אנשים פה צריכים לנחות,אנחנו עדיין לא ברמה שלהם.
- דר אדום בנשמה
לא ברמה שלהם?KaduSimioni כתב:העמדה היחידה שיש לנו יתרון על מכבי וגם היא בקצת זה בעמדת השוער.
איזו הגזמה...
יש לנו סגל טוב בדיוק כמו הסגל שלהם, קבוצה שיכולה להעלות מהספסל את פלצ'וק, דג'אני סוויסה ונסאר זה לא עוד קבוצה...
תתעורר אתה יש לנו סגל שלא נופל משלהם...
אם לא היינו מביאים את הובר ומשחררים את פלצ'וק אז כן היה לנו סגל חלש משלהם, אבל פלצ'וק והובר= עומק, עומק שלא נופל מהעומק שלהם...
אתה משווה את סוייסה פלצוקדר אדום בנשמה כתב:לא ברמה שלהם?
איזו הגזמה...
יש לנו סגל טוב בדיוק כמו הסגל שלהם, קבוצה שיכולה להעלות מהספסל את פלצ'וק, דג'אני סוויסה ונסאר זה לא עוד קבוצה...
אם לא היינו מביאים את הובר ומשחררים את פלצ'וק אז כן היה לנו סגל חלש משלהם, אבל פלצ'וק והובר= עומק, עומק שלא נופל מהעומק שלהם...
העומק של מכבי ת"א הם טבח מיכה יצחקי/פריצה , שזה קאדר התקפי מרשים מאוד.דר אדום בנשמה כתב:לא ברמה שלהם?
איזו הגזמה...
הקישור האמצעי שלהם באמת שלא מרשים מלבד אלברמן וראדי , מיטרוביץ בינוני - , אייבנדר ברמה של זינו ואף פחות.
ההגנה שלנו לא נופלת משלהם ואף עולה עליהם ( ספגנו 17 שערים , הם ספגו 16 אבל אנחנו הרבה מחזורים בלי אופיר ובלי פאיו).
החלוצים באותה רמה לדעתי.
מה שהופך את מכבי לקבוצה גדולה זה זהבי שהוא האקס פקטור שלהם.
- דר אדום בנשמה
תעבור שחקן שחקן בסגל שלהם ובסגל שלנו ובהיסטוריה של השחקנים, אין להם יתרון כל כך ברור עלינו, גם לנו יש עומק, מה שכן יש להם נסיון במאבקי אליפות וזה יהמר לזכותם...גיא חניה כתב: העומק של מכבי ת"א הם טבח מיכה יצחקי/פריצה , שזה קאדר התקפי מרשים מאוד.
הקישור האמצעי שלהם באמת שלא מרשים מלבד אלברמן וראדי , מיטרוביץ בינוני - , אייבנדר ברמה של זינו ואף פחות.
ההגנה שלנו לא נופלת משלהם ואף עולה עליהם ( ספגנו 17 שערים , הם ספגו 16 אבל אנחנו הרבה מחזורים בלי אופיר ובלי פאיו).
החלוצים באותה רמה לדעתי.
מה שהופך את מכבי לקבוצה גדולה זה זהבי שהוא האקס פקטור שלהם.
- ForeverRed
גם יוסי בניון ירד ליגה עם הפועל ב"ש. זה לא מנע ממנו לעשות את הקריירה המפוארת ביותר בכל הזמנים של שחקן ישראלי.דר אדום בנשמה כתב: להזכירכם טב"ח הגדול ירד עם מכבי פתח תקווה ליגה, עומרי בן הרוש כנ"ל.
בכלל, נראה לי שאתה צריך קצת לנחות. נכון שיש לנו לא מעט שחקנים טובים בקבוצה, כמה מהם מהרמה הגבוהה ביותר
בישראל. אבל מכבי עדיין קבוצה טובה יותר, עשירה יותר, מאומנת יותר, בעלת סגל שחקנים גדול ואיכותי יותר. ההרכב השני
של מכבי יכול בקלות לרוץ בצמרת. אצלנו אם תוציא 2-3 שחקנים כמו ברדה ובוזגלו אני בספק אם אנחנו מסוגלים להגיע
לפלייאוף העליון. מה שקורה בהפועל באר שבע העונה זה הרבה מעבר לכדורגל, מסוג העונות שהכל מתחבר. בניגוד אלינו
מכבי רצה כבר שנה שנייה עם הסגל הזה והאופק הוא ברור - שליטה בכדורגל הישראלי.
דיברת גם על תורג'מן. אז לא יודע מה בדיוק ראית אבל גם נגד רמה"ש הוא עשה המון חורים בהגנה. במיוחד במחצית הראשונה.
אולי הוא עוד ישתפר בהמשך, אבל נכון לכרגע מדובר במגן חלש מאוד הגנתית. ואני האחרון שממהר לקפוץ למסקנות.
הפערים הם לא בסגל, הם בעיקר בצוות המקצועי (לא רק סוזה אלא כל מה שמסביב)