South Side יוצא לדרך!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: South Side יוצא לדרך!!

שליחה על ידי The red one »

מחכה לתמונות איכותיות יותר. כולם מדברים על תפאורת ״שובר שורות״ של הפאנטיקס אבל גם אתם הרמתם תצוגה נפלאה!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

השלט מתבסס על הסרט 300:
מצד שמאל הסמל של ארגון האוהדים החדש שקם - THE SOUTH SIDE,
בצד ימין - TLV? THIS IS BEER7
למטה - המשפט FOR PRIDE AND GLORY FIGHT TILL THE END
באמצע - התמונה הבאה מהסרט 300 -

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

סמל אישי של משתמש
שלומי12

שליחה על ידי שלומי12 »

כל ההשקעה הזו היא על משחק אחד ?(השלט מכוון רק למכבי)
בזבוז חומר ובד,היה עדיף לעשות שלט פריסה של שדונים או משהו אחר שקשור אלינו לקבוצה

בכל אופן הרעיון עצמו - אדיר! הביצוע? קצת פחות טוב..

אבל אתם עושים עבודה מעולה! תמשיכו ככה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

שלומי12 כתב:כל ההשקעה הזו היא על משחק אחד ?(השלט מכוון רק למכבי)
בזבוז חומר ובד,היה עדיף לעשות שלט פריסה של שדונים או משהו אחר שקשור אלינו לקבוצה

בכל אופן הרעיון עצמו - אדיר! הביצוע? קצת פחות טוב..

אבל אתם עושים עבודה מעולה! תמשיכו ככה
קודם כל היה מדובר במשחק עונה, ולכן חשוב היה לעשות משהו מרשים.
דבר שני, השלט ימוחזר ונעשה שימוש בבד לשלט אחר כחלק מהתצוגה מול הפועל ת"א (שאמורה להיות משהו שלא היה מעולם בישראל).

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

Sir Alex Ferguson כתב: קודם כל היה מדובר במשחק עונה, ולכן חשוב היה לעשות משהו מרשים.
דבר שני, השלט ימוחזר ונעשה שימוש בבד לשלט אחר כחלק מהתצוגה מול הפועל ת"א (שאמורה להיות משהו שלא היה מעולם בישראל).
כיף לשמוע אתם פשוט אלופים, לא ייאמן כמה השקעה החברה האלו משקיעים!
תמונה

סמל אישי של משתמש
שלומי12

שליחה על ידי שלומי12 »

לא יודע מה איתכם אבל השלטים די מאכזבים,אתם ממחזרים שלטים,חוזרים על אותה תפאורה,הדיוקונים של השחקנים כבר חרושים
אותם שלטי גדר,שלט פריסה מאכזב
דיברתי גם עם מספר אוהדים של מכבי והפועל והם בידיוק ככה גם נתנו את החוות דעת על הארגון החדש, חבל כי אפשר תמיד יותר

ולמה התכוונת שאמרת "אמורה להיות משהו שלא היה מעולם בישראל" - כי גם הפלקטים האוהדים שלנו לא יודעים להחזיק מספר דק'.. ומכבי כבר עשו את זה עם 10 אלף פלקטים

בהצלחה!!

סמל אישי של משתמש
oran
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oran »

שלומי12 כתב:לא יודע מה איתכם אבל השלטים די מאכזבים,אתם ממחזרים שלטים,חוזרים על אותה תפאורה,הדיוקונים של השחקנים כבר חרושים
אותם שלטי גדר,שלט פריסה מאכזב
דיברתי גם עם מספר אוהדים של מכבי והפועל והם בידיוק ככה גם נתנו את החוות דעת על הארגון החדש, חבל כי אפשר תמיד יותר

ולמה התכוונת שאמרת "אמורה להיות משהו שלא היה מעולם בישראל" - כי גם הפלקטים האוהדים שלנו לא יודעים להחזיק מספר דק'.. ומכבי כבר עשו את זה עם 10 אלף פלקטים

בהצלחה!!
שלומי אני לא יודע מי אתה אבל כבר בימים הראשונים של הארגון היו לך טענות וביקורת, אנשים קורעים את התחת בשביל השלטים שאתה רואה היציע (אתמול השלט גדר למעלה היה חדש ועשינו אותו בשישי בערב!!), עניין הפלקטים יצא מדהים, ותוכנן משהו שבאמת לא היה בארץ אבל לא יצא לפועל (אולי במשחקים הבאים).

נ.ב

אתה מוזמן להגיע במשחק הקרוב ולומר מה אתה חושב לאנשי הארגון ולא להתחבא מאוחרי המקלדת (כי רואים שיש לה משהו נגד הארגון או בעד הארגון הקודם אממ אממ).
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

הייתה תפאורה יפה מאוד אבל הערה קטנה אם יורשה לי - לא נהוג להכין דגל פריסה שלם עם סמל הארגון. זה תמיד כמו שעשיתם נגד מכבי תל אביב, עם ציור/משפט כלשהוא.

חוץ מזה היה מעולה וגם שהתחלתם לשיר שירים מהעבר אתמול היה נחמד מאוד.

עלו והצליחו!

סמל אישי של משתמש
שלומי12

שליחה על ידי שלומי12 »

oran כתב:
שלומי אני לא יודע מי אתה אבל כבר בימים הראשונים של הארגון היו לך טענות וביקורת, אנשים קורעים את התחת בשביל השלטים שאתה רואה היציע (אתמול השלט גדר למעלה היה חדש ועשינו אותו בשישי בערב!!), עניין הפלקטים יצא מדהים, ותוכנן משהו שבאמת לא היה בארץ אבל לא יצא לפועל (אולי במשחקים הבאים).

נ.ב

אתה מוזמן להגיע במשחק הקרוב ולומר מה אתה חושב לאנשי הארגון ולא להתחבא מאוחרי המקלדת (כי רואים שיש לה משהו נגד הארגון או בעד הארגון הקודם אממ אממ).

מצטער לאכזב אותך אבל אין לי שום בעיה עם הארגון החדש,אלא אני רוצה שהם ישתפרו וילמדו מהטעיות שלהם. אינני שייך לשום ארגון או גורם,אלא אוהד כמוך כמוני.
בכללי אני יותר תמכתי בקאמלס,מכיוון שהם היו ארגון שלקחו הרשאה מהאולטראס,היה להם שלטים יפים,תקציב,אנשים, ארגון ברמה! הארגון החדש די מבייש את הקהל,פותחים שולחן,עם תרבוקות,יושבים ושרים שירים ומעלים ביוטיוב.. ממש הפוריקט של רביבו.

כשאני מדבר עם חברים מקבוצות אחרות מארגוני אוהדים אחרים- הם פשוט צוחקים,ושואלים אותי למה הקאמלס כבר לא פעיל.(וגם אני לא מצאתי תשובה)

הם חייבים להשתפר,ויש להם הרבה מה ללמוד מהגדולים ביותר, בכל אופן שיהיה להם בהצלחה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אדום בלב בנשמהההה כתב:הייתה תפאורה יפה מאוד אבל הערה קטנה אם יורשה לי - לא נהוג להכין דגל פריסה שלם עם סמל הארגון. זה תמיד כמו שעשיתם נגד מכבי תל אביב, עם ציור/משפט כלשהוא.

חוץ מזה היה מעולה וגם שהתחלתם לשיר שירים מהעבר אתמול היה נחמד מאוד.

עלו והצליחו!
אתמול היה חשוב לנו להעלות את המודעות של האנשים לSOUTH SIDE.
בגלל זה גם נערכה צעדה לפני המשחק ונפרס הלוגו של הארגון.
אנחנו עדיין בשלב הלמידה וחיזוק המותג של הארגון וקוראים לכל מי שיש לו הצעות לייעול ולשיפור, כמו גם טענות שונות ומשונות - לא לשבת בצד ורק לקטר, אלא להצטרף אלינו ולהשפיע מבפנים.
כמו שכבר נאמר לפני - הארגון הזה פתוח לכולם והוא קם אך ורק למען כלל אוהדי הפועל באר שבע וכדי להיות שם בכל מצב עבור הקבוצה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

שלומי12 כתב:

מצטער לאכזב אותך אבל אין לי שום בעיה עם הארגון החדש,אלא אני רוצה שהם ישתפרו וילמדו מהטעיות שלהם. אינני שייך לשום ארגון או גורם,אלא אוהד כמוך כמוני.
בכללי אני יותר תמכתי בקאמלס,מכיוון שהם היו ארגון שלקחו הרשאה מהאולטראס,היה להם שלטים יפים,תקציב,אנשים, ארגון ברמה! הארגון החדש די מבייש את הקהל,פותחים שולחן,עם תרבוקות,יושבים ושרים שירים ומעלים ביוטיוב.. ממש הפוריקט של רביבו.

כשאני מדבר עם חברים מקבוצות אחרות מארגוני אוהדים אחרים- הם פשוט צוחקים,ושואלים אותי למה הקאמלס כבר לא פעיל.(וגם אני לא מצאתי תשובה)

הם חייבים להשתפר,ויש להם הרבה מה ללמוד מהגדולים ביותר, בכל אופן שיהיה להם בהצלחה
אז שיקפצו לי כל המתרוממים האלו שחיים על פוזה ורודפים אחרי התהילה שלהם, עזוב אותך מי שם עליהם.
אני גם לא משתייך לשום אירגון אבל לדעתי הסאוט סייד בכלל לא קשור לאולטראס בשום צורה ולכן גם לא עובדים לפי ״הכללים״ של האולטראס העולמי.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שלומי12 כתב:

למען הגילוי הנאות,אינני חבר בארגון האוהדים החדש וגם לא מכיר שם אף אחד באופן אישי,
אבל דבריך פשוט מעוררים סלידה וגועל ברמות המעצבנות ביותר.
לא מספיק שאתה פותח כל הזמן נושאים הזויים,גם התגובות שלך הם של ילד בן 12 (ונראה לי שזה מה שאתה)
איך אפשר להגיד על אנשים שנותנים ממרצם,זמנם,כספם ומשפחתם דברים שכאילו,אתה צריך להתבייש!
אתמול הייתה תצוגת תפאורה ברמות הגבוהות ביותר שלא זכורה לי באופן אישי מעולם,ארגון תותחי שרואים שכל הזמן מחפש להשתפר ולהתקדם,
גם את רומא לא בנו ביום אחד,ואני מניח שיש להם עוד במה להשתפר,אבל אני אומר לכם שאפו גדול,כל הכבוד זה לא מובן מאליו,ואני מניח שבאיצטדיון החדש זה יהיה עוד יותר רועש ויפה.
ולגביך...תמשין להתכתב עם החברים שלך עם הק'פוצונים מלה פמיליה או מהקופים או ילדי הנזלות של מכבי,לפי מה שכתבת פה על הקמאלס,לו מישהו שאינו יודע היה חושב שמדובר בקוזה נוסטרה.
אה...ואם אין לך מה לרשום לא חייב,אל תהיה ישראלי ממוצע,תלמד לפרגן

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

אדום זקן כתב: למען הגילוי הנאות,אינני חבר בארגון האוהדים החדש וגם לא מכיר שם אף אחד באופן אישי,
לא מספיק שאתה פותח כל הזמן נושאים הזויים,גם התגובות שלך הם של ילד בן 12 (ונראה לי שזה מה שאתה)
איך אפשר להגיד על אנשים שנותנים ממרצם,זמנם,כספם ומשפחתם דברים שכאילו,אתה צריך להתבייש!
אתמול הייתה תצוגת תפאורה ברמות הגבוהות ביותר שלא זכורה לי באופן אישי מעולם,ארגון תותחי שרואים שכל הזמן מחפש להשתפר ולהתקדם,
גם את רומא לא בנו ביום אחד,ואני מניח שיש להם עוד במה להשתפר,אבל אני אומר לכם שאפו גדול,כל הכבוד זה לא מובן מאליו,ואני מניח שבאיצטדיון החדש זה יהיה עוד יותר רועש ויפה.
ולגביך...תמשין להתכתב עם החברים שלך עם הק'פוצונים מלה פמיליה או מהקופים או ילדי הנזלות של מכבי,לפי מה שכתבת פה על הקמאלס,לו מישהו שאינו יודע היה חושב שמדובר בקוזה נוסטרה.
מגה לייק !
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
שלומי12

שליחה על ידי שלומי12 »

אדום זקן כתב: למען הגילוי הנאות,אינני חבר בארגון האוהדים החדש וגם לא מכיר שם אף אחד באופן אישי,
כשצריך לפרגן אני יפרגן, ושלא תבין לא נכון, אני מעריך את מה שהם עושים.. אבל בכללי אני מצפה להרבה יותר מהם ( יתכן שזה מההרגל של הקאמלס)
הקאמלס היה ארגון גדול וותיק עם חברה צעירים שעשו ותרמו ונתנו עבודה וביצועים ,
אם הארגון החדש לא ישכיל- אז הוא ישאר כפי שהוא
לגבי שאר הדברים שלך- אני לא מתכוון להיגרר אחרייך,
והלוואי ואני טועה והארגון הזה יצבור וותק וכוחות וישאף להיות ארגון ברמה גבוהה יותר ולא מאולתרת
אפשר לעשות את זה אחרת

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שלומי12 כתב:
כשצריך לפרגן אני יפרגן, ושלא תבין לא נכון, אני מעריך את מה שהם עושים.. אבל בכללי אני מצפה להרבה יותר מהם ( יתכן שזה מההרגל של הקאמלס)
הקאמלס היה ארגון גדול וותיק עם חברה צעירים שעשו ותרמו ונתנו עבודה וביצועים ,
אם הארגון החדש לא ישכיל- אז הוא ישאר כפי שהוא
לגבי שאר הדברים שלך- אני לא מתכוון להיגרר אחרייך,
והלוואי ואני טועה והארגון הזה יצבור וותק וכוחות וישאף להיות ארגון ברמה גבוהה יותר ולא מאולתרת
אפשר לעשות את זה אחרת
לפי איך שאתה מגיב אתה לא מעריך כלום! הכל סיסמאות ריקות מתוכן,ושוב אני אומר לך ונשבע שאין לי שום קשר איתם,אלה רק מעריך את עבודת הקודש שהם עושים(בניגוד אליך),המילים שאתה כתבת פה אני נעלבתי בשבילם תאמין לי,אם הייתי חבר בארגון או אחד מאילו שעושים הייתי עונה לך בתגובה פי 10 יותר חריפה.
תלמד להעריך ולכבד את האנשים שעושים את העבודה הזאת,גם אם אתה לא כל כך אוהב את הפרסונות,כי כל מה שרשמת זה נטו אישי.
הבנו כבר שהיית מחובר לקאמלס,ואיך אתה בכלל משווה ארגון שהיה סגור ומסוגר ברמה של המוסד,לארגון שמאגד בתוכו את כל היפה שיש היום באוהדי הפועל ב"ש??
אני רק יגיד לחברי הארגון,עזבו באמת שלא צריך להתייחס,אנחנו בטבענו אנשים לא מפרגנים,תמשיכו במה שאתם עושים ואני בטוח שבחצי גמר תהיה הצגת תפאורה שלא מהעולם הזה,שיהיה המון בהצלחה.

שלח תגובה