הפועלעולה כתב:איזה עוד שחקנים מליגת העל צפויים לעזוב? ידוע לי על נוסא, אושינוואה ועוד שני זרים מרעננה, מי עוד? יש מצב שמנגה/קולה משחקים בנבחרות מהטורניר שיש להם סיכוי לעלות?
לפי מה שידוע לי מלבד אושינאווה, שני החבר'ה שלנו ואחד מרעננה אין שחקנים בישראל שמשחקים בנבחרות אפריקאיות.
מנגה משתייך לאיזה מדינה או שבט אנערף שנקראת "הרפובליקה האפריקאית המרכזית" שבכלל עפה בשלב המוקדמות המוקדם של אליפות אפריקה (וגם שם לא הוזמן), וקולה מזמביה, אבל לא משתייך לסגל הנבחרת בקמפיין הנוכחי. הנבחרת שלו הבטיחה היום מעשית את העלייה, אז כן יש סיכוי שיוזמן לאליפות עצמה אם ימשיך בכושר הנוכחי.
הפועלעולה כתב:איזה עוד שחקנים מליגת העל צפויים לעזוב? ידוע לי על נוסא, אושינוואה ועוד שני זרים מרעננה, מי עוד? יש מצב שמנגה/קולה משחקים בנבחרות מהטורניר שיש להם סיכוי לעלות?
אדום בלב בנשמהההה כתב:
לפי מה שידוע לי מלבד אושינאווה, שני החבר'ה שלנו ואחד מרעננה אין שחקנים בישראל שמשחקים בנבחרות אפריקאיות.
מנגה משתייך לאיזה מדינה או שבט אנערף שנקראת "הרפובליקה האפריקאית המרכזית" שבכלל עפה בשלב המוקדמות המוקדם של אליפות אפריקה (וגם שם לא הוזמן), וקולה מזמביה, אבל לא משתייך לסגל הנבחרת בקמפיין הנוכחי. הנבחרת שלו הבטיחה היום מעשית את העלייה, אז כן יש סיכוי שיוזמן לאליפות עצמה אם ימשיך בכושר הנוכחי.
ג'ון אוגו לא בנבחרת ככה שאלא אם יקרה משהו יוצא דופן רק אג'ידה יעדר במידה וניגריה עולה לאליפות אפריקה.
דוידזאדה עלה בדקה 75, עמוק בגרבאג טיים, פעולה אחת התקפית נחמדה. בהגנה לא נדרש לכלום.
הקטע המענים הוא שממש עד ביצוע החילוף רמי גרשון היה אמור לעלות, בשניה האחרונה גוטמן התחרט ומה שקרה שאופיר עלה לשחק בלי חימום. חושב שזו חוצפה מצדו של מאמן הנבחרת לסכן ככה שחקן כשהמשחק גמור רבע שעה לסוף.
מעניין אם את שכטר הוא היה מעז לעלות בלי חימום.
דקה 41, דרא"פ עולה ל0-1!
בסודאן, קונגו עדיין ב0-0 אבל ברגע שהם ישמעו את התוצאה אני בטוח שהם יצליחו להכניס לסודאן החלשה ...
אגב לא לשכוח שיש אפשרות, במידה וניגריה תרדל מקום 3, שהיא תעלה כ"מקום 3 עם המאזן הכי טוב" אבל עוד חזון למועד וקדם כל שייגמר המשחק הזה לפני שנכנס לחישוב המסובך של המקום ה3 עם המאזן הכי טוב ..