הפינה הפסימית למחזור 9

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
taltal

Re: הפינה הפסימית למחזור 9

שליחה על ידי taltal »

אדום זקן
מחזק אותך
צריכים לפתוח פורום לאוהדים אופטימים

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

אדום זקן כתב: קודם כל אמרתי שתהנה מזה שיש לך קבוצה בצמרת, אז בוא נדייק.
דבר שני, סה"כ נראה לי שאתה אדם שדי מבין בכדורגל, הבעיה היא שאתה מכור לליגת האלופות, כנראה גם רואה הרבה משחקים של ברצלונה, ריאל מדריד וכו'.
כי מה שאתה כתבת כרגע הוא שטות ממדרגה ראשונה.
הפכת אותנו לקבוצת תחתית עלובה.
אז בוא קצת נסדר לך את הנתונים:
19 גולים ב9 משחקים, ממוצע של יותר מ2 למשחק.
18 נק מ9 משחקים, די דומה לעונה שעברה.
הנחלת הפסד בודד ויחיד לקבוצה שאתם סוגדים לה, דבר איתי מהיום עד מחר על מזל.
מקום שלישי, פלייאוף עליון מובטח, מאבק בצמרת, ועדיין אתה מחפש את הרע.
אני רק רוצה להגיד לך שזו הקבוצה הכי התקפית עם הכדורגל הכי התקפי שהייתה כאן.
הכדורגל טעון שיפור, אבל להפוך את הקבוצה הזאת לכלום ושום דבר זה לא רציני.
סגלים בעבר הרבה אבל הרבה יותר מוכשרים מב"ש נכשלו כישלון חרוץ, אנחנו לא שם.
האמירה שלך הזאת רק מראה לי,שכאן האוהדים חיים בללה לנד.
בנאדם שחרר, הקבוצה כבר שנתיים לא משחקת כדורגל

אני אוהד את הקבוצה כבר יותר משלושים שנה, תן לי לפחות את הקרדיט להגיד לך מה אני רואה - כדורגל זה לא .

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום זקן כתב: קודם כל אמרתי שתהנה מזה שיש לך קבוצה בצמרת, אז בוא נדייק.
דבר שני, סה"כ נראה לי שאתה אדם שדי מבין בכדורגל, הבעיה היא שאתה מכור לליגת האלופות, כנראה גם רואה הרבה משחקים של ברצלונה, ריאל מדריד וכו'.
כי מה שאתה כתבת כרגע הוא שטות ממדרגה ראשונה.
הפכת אותנו לקבוצת תחתית עלובה.
אז בוא קצת נסדר לך את הנתונים:
19 גולים ב9 משחקים, ממוצע של יותר מ2 למשחק.
18 נק מ9 משחקים, די דומה לעונה שעברה.
הנחלת הפסד בודד ויחיד לקבוצה שאתם סוגדים לה, דבר איתי מהיום עד מחר על מזל.
מקום שלישי, פלייאוף עליון מובטח, מאבק בצמרת, ועדיין אתה מחפש את הרע.
אני רק רוצה להגיד לך שזו הקבוצה הכי התקפית עם הכדורגל הכי התקפי שהייתה כאן.
הכדורגל טעון שיפור, אבל להפוך את הקבוצה הזאת לכלום ושום דבר זה לא רציני.
סגלים בעבר הרבה אבל הרבה יותר מוכשרים מב"ש נכשלו כישלון חרוץ, אנחנו לא שם.
האמירה שלך הזאת רק מראה לי,שכאן האוהדים חיים בללה לנד.
אתה יכול לדבר עד מחרתיים על הניצחונות על חיפה ומכבי אבל נקודות גם צריך לדעת לקחת מול הקטנות ואין לנו את זה בכלל! היום זה משחק שאם יש לך קבוצת כדורגל מאומנת אתה לא מגיע בכלל למצב שהם מאיימים על ה3 נקודות שלך. לא צ׳מפיונס ולא נעליים אני מצפה מקבוצה שיש לה מכל טוב להראות את זה. לא ביקשתי חמישיות ולא ביקשתי 80 אחוז שליטה ביקשתי מהלכי כדורגל בסיסיים. בינתיים אפילו ק״ש, שיש לה סגל הרבה פחות טוב, לוקחת את הנקודות שלה בלי הרבה להסתבך.
אגב, בהמשך לנושא אלישע. מישהו יכול להסביר לי איך זה יכול להיות שאוגו עם צהוב ומאבד כל כדור שני אבל משלים 90 דק׳?

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

טעויות קורות, חולשה כללית יכולה להיות אצל כל קבוצה ביום נתון, מה שאותי מרגיז זה האטימות הבלתי מתפשרת של אלישע. לצאת אחרי המשחק ולהגיד "שיחקנו טוב", זה לא פחות מגניבת דעת. הבעיה במקרה של אלישע בניגוד לקלינגר, זה שהוא באמת מאמין ששיחקנו טוב, הוא באמת חושב שהיינו צריכים לנצח. יש לו לפעמים אחרי משחקים סוג של ניתוק ממה שקרה במגרש באמת. וזה אומר שלא תהיה הפקת לקחים להלאה....

ועוד נקודה שכואבת לי ממש, 4 שנים גיל שגיב ואני צועקים פה שצריך להפסיק להיות נחמדים לשופטים, הגיע הזמן ששופט יפחד לשרוק נגדנו כי הוא יודע שלכל טעות תהיה השלכה על הקריירה שלו. לא ייתכן שבא אפס אחד גונב אותנו בשלושה משחקים קריטיים והכל עובר בסבבה. נראה לכם שנגד מכבי הוא היה מעיז לשרוק ככה? עזבו מכבי, נגד סכנין, הוא היה מעיז לשרוק ככה ועוד להתעלם מפסיקת הקוון שקובע שאין פנדל? אני בטוח שלא, כי הוא היה מאוד מפחד מהעליהום המוצדק שיהיה עליו למחרת. רק אצלנו מקבלים את זה בנחמדות ואומרים "לא נורא".

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

מרוצים מהצמרת אבל רוצים גם קצת כדורגל זה הכל.
אני בחיים לא אקבל את הריפיון הזה אחרי פגרה, זה פשוט שערורייה! חובבנות!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שיש כתב:מרוצים מהצמרת אבל רוצים גם קצת כדורגל זה הכל.
אני בחיים לא אקבל את הריפיון הזה אחרי פגרה, זה פשוט שערורייה! חובבנות!
אם זה אני בהחלט מסכים

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

תאמת שאחרי קריאת כל ההודעות והנושאים שנפתחו פה אחרי המשחק אתמול אני יכול להכניס רק דבר אחד לפינה הפסימית, וזה אותנו כאוהדים, ולא שאין הרבה דברים להכניס לפינה הזאת, יש ומלא.
אתמול אחרי שחזרתי מאוכזב מבלומפילד, לא היה לי כוח לנשום בכלל, הייתי עצבני, ולא היה לי חשק להתסכל על אף אחד, ואז נכנסתי לפורום ואתם יודעים מה קצת התביישתי.
נכון שהכדורגל שלנו לא טוב ואנחנו לא נותנים הצגות כל משחק, ונכון שיש מלא דברים לשפר, אבל אנחנו כאוהדים ממש כפויי טובה, לא מגיע לנו סמל כמו ברדה כי אנחנו פשוט לא יודעים להעריך סמלים.
לא מגיע לנו שחקן כמו מליקסון, כי אחרי תקופה לא טובה במקום להרים אותו אנשים פה נכנסים בו וקוראים לו בלוף הכי גדול שהיה בקבוצה, אותם אנשים שאני בטוח שהצטלמו עם שלט למליקסון בקיץ שיחזור.
הפסד אחד ואנחנו עורפים פה ראשים, ושמים את כל השחקנים על הגרדום ועל מה? ביקורת צריך לתת, צריך לשאוף למצויינות וכן מגיע לנו לראות כדורגל יפה, אבל ראבק מה קרה? הפסדנו, הגיע לנו להפסיד וזה לא משנה אם השופט גנב או לא גנב את ההצגה, אנשים פה מדברים כאילו ירדנו ליגה והפסדנו עכשיו להפועל ירוחם, משחק לא טוב שלנו, קורה\קרה ועוד יקרה.

עכשיו אל תגידו לי כבר שנה שאנחנו לא משחקים, ואמרנו את זה גם אחרי ניצחונות ואני לא יודע מה, אנחנו משחקים בליגה הישראלית, הרמה פה לא גבוהה מלחתחילה, אנחנו קבוצה שעד לפני 2 עונות הכוכבים שלה היו אקסברד שלא היה לו לא כישרון ולא מחוייבות, אנחנו קבוצה בתהליך, מי שחשב שכל משחק ניתן פה ברצלונה כנראה אוהד את הקבוצה הלא נכונה, תחזרו לאוהד אותנו עוד 3-4 עונות, בינתיים תפנימו שאנחנו קבוצה בתהליך שעד לפני שנתיים הייתה במאבקים על הירידה כל עונה, ואם אתם אוהדים 30-40 שנה כמו שאתם אומרים אז תהיו אוהדים ובואו לעודד ולהרים את השחקנים גם ברגעים פחות טובים כמו אתמול.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

dardasmiley כתב:טעויות קורות, חולשה כללית יכולה להיות אצל כל קבוצה ביום נתון, מה שאותי מרגיז זה האטימות הבלתי מתפשרת של אלישע. לצאת אחרי המשחק ולהגיד "שיחקנו טוב", זה לא פחות מגניבת דעת. הבעיה במקרה של אלישע בניגוד לקלינגר, זה שהוא באמת מאמין ששיחקנו טוב, הוא באמת חושב שהיינו צריכים לנצח. יש לו לפעמים אחרי משחקים סוג של ניתוק ממה שקרה במגרש באמת. וזה אומר שלא תהיה הפקת לקחים להלאה....

ועוד נקודה שכואבת לי ממש, 4 שנים גיל שגיב ואני צועקים פה שצריך להפסיק להיות נחמדים לשופטים, הגיע הזמן ששופט יפחד לשרוק נגדנו כי הוא יודע שלכל טעות תהיה השלכה על הקריירה שלו. לא ייתכן שבא אפס אחד גונב אותנו בשלושה משחקים קריטיים והכל עובר בסבבה. נראה לכם שנגד מכבי הוא היה מעיז לשרוק ככה? עזבו מכבי, נגד סכנין, הוא היה מעיז לשרוק ככה ועוד להתעלם מפסיקת הקוון שקובע שאין פנדל? אני בטוח שלא, כי הוא היה מאוד מפחד מהעליהום המוצדק שיהיה עליו למחרת. רק אצלנו מקבלים את זה בנחמדות ואומרים "לא נורא".
האמת שהקוון אמר לו שהיה.

סמל אישי של משתמש
Marin

שליחה על ידי Marin »

אג'ידה- 2 הגולים באשמתו הישירה. לא יכול להיות ששחקן בועט מ35 מטר כדור לא חזק והוא מסתכל על הכדור נכנס לשער כמו איזה תייר. השער השני היה שילוב של עמידה גרועה שלו ושל נאיביות של השחקנים. מה אתם נותנים לשחקני של הפועל תל אביב לעמוד ככה?! תעיפו אותם!! זה היה ברור שזה יכנס רק מלראות את החומה.

גל אראל- הבעיה היחידה שלי איתו זה שהוא מנסה לעשות דברים שהוא לא יודע. די כבר לנסות לעבור שחקנים-אין לך את זה!! אתה יודע לחלץ כדורים תעשה רק את זה. כמה איבודי כדור!!

אוגו- מקווה מאוד שכבר במשחק הבא הוא יראה ספסל. יותר מזה אני אגיד שכבר בינואר צריך להיפרד ממנו. לא זוכר פעולה אחת טובה שלו אתמול.

ברדה- משחק גרוע מאוד שלו. הייתי מאוד מופתע שאלישע הוציא את מליקסון ולא אותו. פשוט לא הלך לא כלום אתמול והיה לו מצב מול כמעט שער ריק שהוא היה חייב להכניס אותו.

אלישע לוי- השופט לא אשם בזה שהפסדנו. הפועל תל אביב שיחקו יותר טוב והגיע לנו להפסיד. יש לנו מזל שיש לנו שחקן כמו בוזגלו שהחזיר אותו מהמתים כי לא עשינו כלום במשחק הזה. מתישהו הבלון יתפוצץ.הקבוצה שלך לא משחקת טוב ,בנויה על יכולות אישיות של שחקנים ,וזה הרבה בגללך.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

1. מליקסון, מליקסון ועוד פעם מליקסון.
לא יכול להיות שאתה מביא כזה רכש נוצץ והוא נראה כמו הצל של עצמו. ברור שיש חבלי לידה, אבל זה מתחיל להיות מוגזם.
ואל תגידו לי מאמן, כי גם בוזגלו משחק תחת אותו מאמן.
2. הקבוצה על כל מערכיה (הנהלה, צוות מקצועי ושחקנים) - לא רוצים מספיק, שאננים, חושבים שבכל משחק ניתן את הרבע שעה הטובה ונחזור עם 3 נקודות ובסוף בוכים על השופט. אי אפשר להתחיל לשחק מדקה 60 כל מחזור. האשמה פה של כולם, כולל כולם.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

blueman כתב:תאמת שאחרי קריאת כל ההודעות והנושאים שנפתחו פה אחרי המשחק אתמול אני יכול להכניס רק דבר אחד לפינה הפסימית, וזה אותנו כאוהדים, ולא שאין הרבה דברים להכניס לפינה הזאת, יש ומלא.
אתמול אחרי שחזרתי מאוכזב מבלומפילד, לא היה לי כוח לנשום בכלל, הייתי עצבני, ולא היה לי חשק להתסכל על אף אחד, ואז נכנסתי לפורום ואתם יודעים מה קצת התביישתי.
נכון שהכדורגל שלנו לא טוב ואנחנו לא נותנים הצגות כל משחק, ונכון שיש מלא דברים לשפר, אבל אנחנו כאוהדים ממש כפויי טובה, לא מגיע לנו סמל כמו ברדה כי אנחנו פשוט לא יודעים להעריך סמלים.
לא מגיע לנו שחקן כמו מליקסון, כי אחרי תקופה לא טובה במקום להרים אותו אנשים פה נכנסים בו וקוראים לו בלוף הכי גדול שהיה בקבוצה, אותם אנשים שאני בטוח שהצטלמו עם שלט למליקסון בקיץ שיחזור.
הפסד אחד ואנחנו עורפים פה ראשים, ושמים את כל השחקנים על הגרדום ועל מה? ביקורת צריך לתת, צריך לשאוף למצויינות וכן מגיע לנו לראות כדורגל יפה, אבל ראבק מה קרה? הפסדנו, הגיע לנו להפסיד וזה לא משנה אם השופט גנב או לא גנב את ההצגה, אנשים פה מדברים כאילו ירדנו ליגה והפסדנו עכשיו להפועל ירוחם, משחק לא טוב שלנו, קורה\קרה ועוד יקרה.

עכשיו אל תגידו לי כבר שנה שאנחנו לא משחקים, ואמרנו את זה גם אחרי ניצחונות ואני לא יודע מה, אנחנו משחקים בליגה הישראלית, הרמה פה לא גבוהה מלחתחילה, אנחנו קבוצה שעד לפני 2 עונות הכוכבים שלה היו אקסברד שלא היה לו לא כישרון ולא מחוייבות, אנחנו קבוצה בתהליך, מי שחשב שכל משחק ניתן פה ברצלונה כנראה אוהד את הקבוצה הלא נכונה, תחזרו לאוהד אותנו עוד 3-4 עונות, בינתיים תפנימו שאנחנו קבוצה בתהליך שעד לפני שנתיים הייתה במאבקים על הירידה כל עונה, ואם אתם אוהדים 30-40 שנה כמו שאתם אומרים אז תהיו אוהדים ובואו לעודד ולהרים את השחקנים גם ברגעים פחות טובים כמו אתמול.
+100
ואוסיף, שהכי מרתיחות ההודעות בשניה שנגמר המשחק, אוהדי הבית שרק מקטרים. זהו, פררקתי גם, תודה.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

יש טענות כי אנשים מצפים לראות תמורה להשקעה האדירה של הבעלים המדהימה.
הגיע הזמן שאנשים ידונו בצורה מכובדת וחא ישללו כל דעה שלא נראת להם.
שקבוצה מממשת 50 אחוז מהפוטנציאל, ובמקרה היא לא עם 4 הפסדים כבר בשלב הזה, דבר כזה יגרור ביקורות, שרובן מקצועיות.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

zivmay כתב:יש טענות כי אנשים מצפים לראות תמורה להשקעה האדירה של הבעלים המדהימה.
שקבוצה מממשת 50 אחוז מהפוטנציאל, ובמקרה היא לא עם 4 הפסדים כבר בשלב הזה, דבר כזה יגרור ביקורות, שרובן מקצועיות.

מסכים איתך שהקבוצה לא מממשת 50 אחוז מהפוטנציאל שלה, מסכים איתך שחייבת להיות ביקורת מיקצועית על הקבוצה, אבל מה שהיה אחרי המשחק נגד הגועל ממש לא היה מיקצועי.

תדפדף קצת בהודעות הקודמות ותראה ההודעות, יכול להיות שזה בעצבים של אחרי המשחק או אני לא יודע מה, אבל 90 אחוז מההודעות שהיו אחרי המשחק נכנסו בשחקן אחר, מישהו נכנס בברדה, אחרי זה מישהו במליקסון, על אגידה פתחו 7 נושאים היו כמה שאפילו יצאו קצת על בוזגלו, וכאילו אתה מבין אותי, זה ממש לא היה בקטע מיקצועי אלא פריקת זעם.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אין דבר כזה "במקרה לא עם 4 הפסדים" ופה הבעיה מתחילה. יש 4 הפסדים ויש הפסד אחד בחוואה בפנדל. אתה מטיף כאן לעבודת בכל הודעה שנייה, כאילו היית אילנה דיין בדמות גבר, אבל בסוף אומר "במקרה לא עם 4 הפסדים". אז אפרופו עובדות, יש לנו 18 נקודות ו אנחנו במקום השני
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אני יכול להסכים על רמת הכדורגל, אבל מעבר לזה כל מה שאתה כותב, גם בעוד 5 נושאים שונים, רווי בטינה אישית לאלישע, לכן קשה מאוד לקבל את הדעה שלך בצורה רצינית.
הקטע עם המזל כבר הופך פאתטי, שנו דיסקט, גם הקטע של הסתימת פיות ושלילת דעות נהיה קצת מאוס, מה גם שהפסימיים הפכו לרוב כאן.

שלח תגובה