בהצלחה היום לק"ש מול מכבי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

Re: בהצלחה היום לק"ש מול מכבי

שליחה על ידי RedRock »

יש תאריך לחצי הגמר?

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

RedRock כתב:יש תאריך לחצי הגמר?
28 או 29 לאפריל .

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ran כתב:
מצטער אבל זו תגובה של מישהו שעוצם את העיניים שלו .
ק"ש קיבלו הגרלה קשה מאוד בגביע שנפלה להם גם על סוף הסיבוב ה-2 שגם שם היו להם משחקים קשים .
הכל בהפרש של 3 ימים ! אם לנו היה לוח משחקים כזה היינו קורסים ואלישע כבר היה הביתה ואני חותם לך על זה !
הדרך שקריית שמונה שיחקה נגד מכבי בפעמיים הראשונות וההצלחה שלה בליגה זה לא מובן מאליו .
כבר במשחק נגדנו ראינו את העייפות שלהם וכמובן היום , הם לא עמדו על הרגליים במיוחד כי אין להם סגל ארוך והחסירו כמה שחקנים .

אז בגלל משחק אחד (שיכל ללכת ממש לכיוון השני אם לא החלטה מטומטמת של הקוון בדקה ה-1) למחוק את כל מה שבכר עשה , עושה ויעשה זה טמטום .
אני אומר בלי בושה , הייתי רוצה מאמן כזה אצלנו בלי ספק בכלל ! אני מסתכל על הדרך שהוא מנהל את המשחק ופשוט נהנה , מה שאתה לא יכול להגיד על המאמן שלך .
תראה את הציטוט של אלישע אחרי המשחק היום : "לא רוצה את מכבי בחצי" , אתה מתאר לך את ברק בכר אומר את זה ? אלישע מראש בא ואומר אני מפחד , ותהיה בטוח שזה יקרין גם על השחקנים .
בושה של מאמן
רן - יצאת לגמרי מפרופורציות לגבי אלישע. בטח שאלו אותו את מי הוא רוצה בחצי גמר. אמר אמת. מה אתה רוצה שהוא יגיד ? מכבי ? היו אומרים שהוא שקרן.

לגבי ק"ש: ספקולציות זה מפלט נהדר. אולי היינו נופלים גם כן ואולי לא ואז היינו יוצרים מומנטום אדיר לסוף העונה. הירידה של ק"ש לא התחילה השבוע. הם לא ניצחו את מכבי פתח תקוה ורעננה בבית לפני המשחקים נגד מכבי
בשורה התחתונה מה שקורה לק"ש זה מה שקרה לנו שנה שעברה רק שהמשבר שלהם התחיל חודש לפני סוף העונה הרגילה. אין להם עומק ואם צחנוביץ הוא הקלף שלהם אז זו ההוכחה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

ק"ש נראים לא טוב? הם עדיין עם 3 הפסדים שאחד מהם היה השבת.
נתנו פייט אדיר מול מכבי, וכל זה עם סגל קצר מאוד שרובו בנוי על צעירים חסרי נסיון.
בנוסף, הם עדיין משחקים בקצב נהדר ולוחצים במשך כמעט 90 דקות- למרות הקצב הגבוהה שלהם אין להם פציעות כרוניות ( מנגה וקולה רק בשבת האחרונה), ומזל גדול שהם לא הביאו עוד שחקן או שניים בינואר שהיה יכול לחזק אותם.
הזלזול של אנשים פה מצחיק, בואו נגיד כך- אם בכר יבוא ומסביבו צוות איכותי, לא יהיה יותר גרוע זה בטוח.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

zivmay כתב:ק"ש נראים לא טוב? הם עדיין עם 3 הפסדים שאחד מהם היה השבת.
נתנו פייט אדיר מול מכבי, וכל זה עם סגל קצר מאוד שרובו בנוי על צעירים חסרי נסיון.
בנוסף, הם עדיין משחקים בקצב נהדר ולוחצים במשך כמעט 90 דקות- למרות הקצב הגבוהה שלהם אין להם פציעות כרוניות ( מנגה וקולה רק בשבת האחרונה), ומזל גדול שהם לא הביאו עוד שחקן או שניים בינואר שהיה יכול לחזק אותם.
הזלזול של אנשים פה מצחיק, בואו נגיד כך- אם בכר יבוא ומסביבו צוות איכותי, לא יהיה יותר גרוע זה בטוח.
מסכים איתך.
עד הגול שבא משום מקום, הם שטפו את המגרש ונראו פנטסטי.
הם נשברו מהר מידי ובקלות מידי, אבל שיחקו אתמול כדורגל מצויין ואיכותיות בשלושים הדקות הראשונות.

חוץ מזה, כרגיל קופחו על ידי השופטים בדקה השנייה, כשעבאד נלכד בנבדל שלא היה
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 05 מרץ 2015, 13:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

ran כתב:
מצטער אבל זו תגובה של מישהו שעוצם את העיניים שלו .
ק"ש קיבלו הגרלה קשה מאוד בגביע שנפלה להם גם על סוף הסיבוב ה-2 שגם שם היו להם משחקים קשים .
הכל בהפרש של 3 ימים ! אם לנו היה לוח משחקים כזה היינו קורסים ואלישע כבר היה הביתה ואני חותם לך על זה !
הדרך שקריית שמונה שיחקה נגד מכבי בפעמיים הראשונות וההצלחה שלה בליגה זה לא מובן מאליו .
כבר במשחק נגדנו ראינו את העייפות שלהם וכמובן היום , הם לא עמדו על הרגליים במיוחד כי אין להם סגל ארוך והחסירו כמה שחקנים .
אז בגלל משחק אחד (שיכל ללכת ממש לכיוון השני אם לא החלטה מטומטמת של הקוון בדקה ה-1) למחוק את כל מה שבכר עשה , עושה ויעשה זה טמטום .
אני אומר בלי בושה , הייתי רוצה מאמן כזה אצלנו בלי ספק בכלל ! אני מסתכל על הדרך שהוא מנהל את המשחק ופשוט נהנה , מה שאתה לא יכול להגיד על המאמן שלך .
תראה את הציטוט של אלישע אחרי המשחק היום : "לא רוצה את מכבי בחצי" , אתה מתאר לך את ברק בכר אומר את זה ? אלישע מראש בא ואומר אני מפחד , ותהיה בטוח שזה יקרין גם על השחקנים .
בושה של מאמן
אלישע אמר שהוא רוצה את מכבי בגמר, ראיתי את הראיון בחדשות הספורט, סתם כמו תמיד בתקשורת הוציאו את הדברים שלו מהקשרם. הוא בכלל אמר את זה בחצי צחוק חצי רצינות, לא מבין מה כל כך ננעלת על המשפט הזה.
בכל מקרה, דיברתי על כל הסיבוב השני, לא על סדר המשחקים האלו.. הם התחילו אותו בפער 5-6 נקודות על מכבי, לא? וצריך לזכור שמכבי ואנחנו מעדנו המון.. אין לי ספק שבכר מבין מאוד כדורגל ושהוא אחלה מאמן, לא אמרתי שלא, אבל יש אנשים שטיפה הגזימו איתו והפכו אותו למושיע החדש. אישית, אני עדיין מעדיף את רוני לוי, כשבכר/רב"ש הם האופצייה השנייה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

zivmay כתב:ק"ש נראים לא טוב? הם עדיין עם 3 הפסדים שאחד מהם היה השבת.
אף אחד לא מזלזל בקרית שמונה אבל אם התוצאות שלהם בשמונה המשחקים האחרונים היו קורות אצלנו אלישע לא היה יכול להיכנס לכביש 6

17 10/01/15 מכבי עירוני פתח תקוה - הפועל קרית שמונה 0-3
18 17/01/15 הפועל חיפה - הפועל קרית שמונה 2-1
19 25/01/15 הפועל קרית שמונה - בני סכנין 1-1
20 01/02/15 בית"ר ירושלים - הפועל קרית שמונה 1-3
21 07/02/15 הפועל קרית שמונה - הפועל פתח תקוה 2-3
22 16/02/15 מכבי תל אביב - הפועל קרית שמונה 1-1
23 21/02/15 הפועל קרית שמונה - הפועל רעננה 1-1
24 01/03/15 הפועל באר שבע - הפועל קרית שמונה 1-2

9 נקודות מ24 אפשריות. 3 הפסדים ושלושה תיקו. שני ניצחונות לא משכנעים ונגד הפועל חיפה זה היה שוד.
באף אחד מהמשחקים האלה לא היה שום קצב אדיר ושום לחץ 90 דקות. נגד מכבי זה היה בונקר לתפארת בבית עם שער בפוקס כולו של ברק לוי. נכון נגד מכבי בבית בגביע הם היו יותר טובים. זהו.

השנאה שלך לאלישע מעוורת אותך לגמרי. "שנאה תעוור עיני צדיקים"

סגל קצר סגל ארוך זה התירוצים שלנו שנה שעברה. אם אתה מתחיל לדבר על פצועים אז מה אנחנו נגיד ?

תבדוק את ההרכב הראשון שלהם - מי צעיר שם חוץ מקהת ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אני לא מבין, אין להם סגל קצר? כבר איזה סגל אפשר לבנות עם 25 מיליון שקל? שצריך להתחרות עם הסגל שלנו ובמיוחד של מכבי.
אתה לא מדבר ברצינות, הם אולי לא מנפקים תוצאות כמו בסיבוב הראשון, אבל הם עדיין בפער 4 נק' מהמקום הראשון, וכמובן אל תשכח שיש להם כמה תארים בארון בשנים האחרונות.
הם לא שיחקו כלכך גרוע בסיבוב השני, והם גם היו דומיננטים בשבת האחרונה בוסרמיל. עכשיו, אין לי מה להוכיח לך ואני לא מנסה לסנגר על הדברים שאמרתי, אבל אתה שוב מאשים אותי שאני שונא בנאדם שלא עשה לי כלום.
אין לי מה לשנוא את הבנאדם הזה, הקבוצה משחקת בצורה חובבנית במשך שלוש שנים ( שבאחת מהן היינו יריקה מירידת ליגה), כנראה שהוא לא מעוניין להשתלב בכדורגל של ימינו, אם כך המצב- הוא לא צריך להיות פה, אין טעם לבזבז את הכספים שמשקיעים פה בצורה מטומטמת.

סתם בשביל להרגיע אותך - וובה בראון ( הכרת אותו עד לפני שנה?), חן דלמוני, עזאם, אופיר מזרחי ועוד..

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

גדי כתב:
אף אחד לא מזלזל בקרית שמונה אבל אם התוצאות שלהם בשמונה המשחקים האחרונים היו קורות אצלנו אלישע לא היה יכול להיכנס לכביש 6

17 10/01/15 מכבי עירוני פתח תקוה - הפועל קרית שמונה 0-3
18 17/01/15 הפועל חיפה - הפועל קרית שמונה 2-1
19 25/01/15 הפועל קרית שמונה - בני סכנין 1-1
20 01/02/15 בית"ר ירושלים - הפועל קרית שמונה 1-3
21 07/02/15 הפועל קרית שמונה - הפועל פתח תקוה 2-3
22 16/02/15 מכבי תל אביב - הפועל קרית שמונה 1-1
23 21/02/15 הפועל קרית שמונה - הפועל רעננה 1-1
24 01/03/15 הפועל באר שבע - הפועל קרית שמונה 1-2

9 נקודות מ24 אפשריות. 3 הפסדים ושלושה תיקו. שני ניצחונות לא משכנעים ונגד הפועל חיפה זה היה שוד.
באף אחד מהמשחקים האלה לא היה שום קצב אדיר ושום לחץ 90 דקות. נגד מכבי זה היה בונקר לתפארת בבית עם שער בפוקס כולו של ברק לוי. נכון נגד מכבי בבית בגביע הם היו יותר טובים. זהו.

השנאה שלך לאלישע מעוורת אותך לגמרי. "שנאה תעוור עיני צדיקים"

סגל קצר סגל ארוך זה התירוצים שלנו שנה שעברה. אם אתה מתחיל לדבר על פצועים אז מה אנחנו נגיד ?

תבדוק את ההרכב הראשון שלהם - מי צעיר שם חוץ מקהת ?
עזוב גדי.. חבל על המאמץ.
כשאנחנו נפלו בסיום העונה שעברה מסיבות דומות כולם רצו והאשימו את אלישע.
כשזה קורה לקרית שמונה אז הכלב אכל את השיעורים.
אז בדיוק כפי שאמרו המבקרים בעבר - קבוצה צריכה להימדד לאורך עונה שלמה.

אני טוען כבר מתחילת העונה שהנפילה של ק"ש בדרך. עכשיו זה קורה ולא חשובות הסיבות.
מה שחשוב זה שנדע לנצל את זה. בדיוק כפי שהם עשו זאת בשנה שעברה.

נקודה משמעותית נוספת שלא מתייחסים אליה - הפציעה של מנגה.
גם בעונה שעברה הוא נעדר לתקופה מסוימת והם התקשו מאוד בלעדיו.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

zivmay כתב:אני לא מבין, אין להם סגל קצר? כבר איזה סגל אפשר לבנות עם 25 מיליון שקל? שצריך להתחרות עם הסגל שלנו ובמיוחד של מכבי.
אתה לא מדבר ברצינות, הם אולי לא מנפקים תוצאות כמו בסיבוב הראשון, אבל הם עדיין בפער 4 נק' מהמקום הראשון, וכמובן אל תשכח שיש להם כמה תארים בארון בשנים האחרונות.
הם לא שיחקו כלכך גרוע בסיבוב השני, והם גם היו דומיננטים בשבת האחרונה בוסרמיל. עכשיו, אין לי מה להוכיח לך ואני לא מנסה לסנגר על הדברים שאמרתי, אבל אתה שוב מאשים אותי שאני שונא בנאדם שלא עשה לי כלום.
אין לי מה לשנוא את הבנאדם הזה, הקבוצה משחקת בצורה חובבנית במשך שלוש שנים ( שבאחת מהן היינו יריקה מירידת ליגה), כנראה שהוא לא מעוניין להשתלב בכדורגל של ימינו, אם כך המצב- הוא לא צריך להיות פה, אין טעם לבזבז את הכספים שמשקיעים פה בצורה מטומטמת.

סתם בשביל להרגיע אותך - וובה בראון ( הכרת אותו עד לפני שנה?), חן דלמוני, עזאם, אופיר מזרחי ועוד..
לא מתווכח - הצלחה אדירה בקרית שמונה. אבל אני מנסה לייצר פה קצת פרופורציות.
לא מדבר על שנה שעברה.
סגל קצר ? נכון מאוד. בדיוק בגלל זה שנה שעברה יתרון שלנו עליהם של 18 נקודות כמעט נמחק.
נתתי לך רשימה של 8 משחקים אחרונים בליגה. זו לא ירידה. זה משבר עוד לפני שמישהו נפצע.
דומיננטיים ביום ראשון ? אל תגזים. היה משחק שקול אם יותר הזדמנויות לבאר שבע.
וובה בראון - בן 26. לא שחקן הרכב קבוע (פנקה, רוצט, קהת). שיחוק אבל עדיין לא כוכב.
חן דלמוני - בן 26. שישה משחקי ליגה לא כולם בהרכב. לא הבנתי מה כל כך מיוחד בו.
עזאם - בן 23. נראה לא רע בכלל.

לא התכוונתי כמובן לשנאה אישית. מתכוון לתפקודו כמאמן שלנו

ואל תבין אותי לא נכון - הייתי שמח לראות מאמן אחר שנה הבאה. אלישע הביא אותנו לבאר ועכשיו צריך משהו יותר מודרני שיוכל לתת לנו סיכוי טוב יותר נגד מכבי שנה הבאה.

שלח תגובה