אוסטין אגידה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
blueman

Re: אוסטין אגידה

שליחה על ידי blueman »

אריק כתב:
אני לא רואה שמפריע למישהו הנתח של מליקסון בתקציב לעומת התרומה. אג'ידה מרוויח אולי 10 אחוז יותר
ממליקסון ונותן כבר 2 עונות נהדרות, לעומת מליקסון שמופיע במשחקים מול יבנה ועפולה, ואם לקהל לא
היתה חולשה ענקית למליקסון כבר היינו מדברים על איך עקץ את אלונה.
בשורה התחתונה אג'ידה שווה כל סנט, אלישע דוחף חזק כדי שהוא יישאר ואני מקווה שיחתום ומהר.
לא הבנתי איך הכנסת את מליקסון לדיון פה? לא יצאתי לרגע על אגידה, אחד השחקנים היותר אהובים עלי בקבוצה, אבל יש כרגע מצב נתון (לפי התקשורת כמובן), שאלונה לא מוכנה להעלות את ההצעה הגם ככה גבוהה שלה (לא לשכוח שהוא המרוויח הראשון בקבוצה שלנו), והדיון הוא מה עושים במקרה הזה.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

אריק כתב:
הדעות שלי מעולם לא היו פופולריות ואין לי בעיה עם זה, אין לי בעיה לשחוט פרות קדושות.
אוסיף ואומר שלדעתי כל הקטע הזה של העידוד למליקסון במשחקים הפך להיות פאתטי וזה נראה
כמו הילד המסכן שלא מצליח לו ומנסים ללטף אותו ולהגיד שהכל בסדר. הוא כישרון ענק ושחקן גדול
אבל עם אפס תרומה העונה וגם בעונותיו היפות לא זכור לי שהצעיד אותנו לצמרת הכדורגל הישראלי.
אבל מליקסון לא הסיפור פה אלא אג'ידה. אנשים מבלבלים את המוח, לא מבינים כלום לא בברוטו נטו,
לא בעלויות מעביד ובטח שלא בענייני תושובות ומיסוי. זורקים פה סיסמאות ומוכרים סיפורים כאילו
אג'ידה יושב על חצי מהתקציב של המועדון. התוספת לעלות של אגי'דה החל מהעונה הבאה היא
בין 100-150 אלף דולר בעונה (תלוי במו"מ). אני לא מנהל לאלונה את הכסף, אבל לטעמי הוא
שווה את התוספת. הוא שווה כמה נקודות טובות בעונה שיכולות לעשות את ההבדל בתארים, מיקומים,
הישגים וכו' ששווים הרבה יותר מהסכום הזה.
תמיד אוהבים להראות קבוצות מחו"ל שאוהדים שם מעודדים שחקנים כשלא הולך להם.
רק כשזה קורה אצלנו זה מתקבל בלעג וזלזול.
מליקסון עשה המון אצלנו ובחו"ל, אז לא הולך לו השנה(למרות שהוא חוזר לעצמו לאט), זה לא אומר שצריך להפסיק לתמוך בו !

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אריק כתב:
הדעות שלי מעולם לא היו פופולריות ואין לי בעיה עם זה, אין לי בעיה לשחוט פרות קדושות.
אוסיף ואומר שלדעתי כל הקטע הזה של העידוד למליקסון במשחקים הפך להיות פאתטי וזה נראה
כמו הילד המסכן שלא מצליח לו ומנסים ללטף אותו ולהגיד שהכל בסדר. הוא כישרון ענק ושחקן גדול
אבל עם אפס תרומה העונה וגם בעונותיו היפות לא זכור לי שהצעיד אותנו לצמרת הכדורגל הישראלי.
אבל מליקסון לא הסיפור פה אלא אג'ידה. אנשים מבלבלים את המוח, לא מבינים כלום לא בברוטו נטו,
לא בעלויות מעביד ובטח שלא בענייני תושובות ומיסוי. זורקים פה סיסמאות ומוכרים סיפורים כאילו
אג'ידה יושב על חצי מהתקציב של המועדון. התוספת לעלות של אגי'דה החל מהעונה הבאה היא
בין 100-150 אלף דולר בעונה (תלוי במו"מ). אני לא מנהל לאלונה את הכסף, אבל לטעמי הוא
שווה את התוספת. הוא שווה כמה נקודות טובות בעונה שיכולות לעשות את ההבדל בתארים, מיקומים,
אף אחד פה לא חשב הכספים של המועדון, ואף אחד לא מנסה להתיימר ולהיכנס לאלונה או לאגידה לכיס. הנקודה היא שיש מצב נתון שה 100-150 אלף דולר לעונה הזאת בנוסף למה שהוא מבקש זה כנראה שכר של מרציאנו ועוד שחקן שיכול להגיע, אלונה לא מכבי שיכולה להרשות לעצמה לתת שכר מוגזם כל כך לשחקנים, וצריך לדעת לחלק את התקציב בהתאם. השאלה האם מה שיש בשוק (ישראלי או זר) לא יכול להיות תחליף הולם במצב של עקשנות של אגידה

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

יכול לחשוב לפחות על 4 שחקנים ששוים יותר ממנו...
אג'ידה לא שובר שיוויון ובכל מקרה "נפילה", אם תהיה, זה יותר בכיוון שוער ברמת פאבלו או הזר של חיפה(שנה שעברה), ז"א שוער יחסית יקר וזר שלא עושה את ההבדל... אין מצב לתרחיש סונארה/צאבי..
לא סתם אג'ידה שוער שני בנבחרת כשהוא יותר קרוב לאיינוגבה מאשר לאניימה.
בקלות אני מכין לך קלטת (ארוכה) של שערים מביכים שחטף

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אריק כתב:
בדיוק כפי שאמרת, מליקסון הוא לא הסיפור פה.
מכאן גם ההערה שלי. תרדו מהבנאדם.

לגבי אג'ידה, אני לא רוצה להיכנס לסכומים וחישובים. יש מצב נתון.
המשכורת של אג'ידה גבוהה ממילא, ובתוספת אליה הוא דורש העלאה נוספת ובנוסף המיסוי עליו עולה החל מהעונה הבאה.
העובדות האלה מייקרות בצורה משמעותית את עלות העסקתו, וכאן כבר נכנסים שיקולים שאנחנו לא בהכרח מתייחסים אליהם.
למשל, האם אג'ידה אכן כל כך חשוב לקבוצה שהוא מצדיק שכר כל כך גדול?
האם בסכום כל כך גבוה (ואפילו פחות) לא ניתן למצוא מישהו טוב לפחות כמוהו או אפילו טוב יותר?
האם שווה לערער את יציבות השכר היחסית שיש כרגע בחדר ההלבשה רק בשביל להשאיר את אג'ידה?
מה יחשבו על כך ברדה, מליקסון, סוארס, ובעיקר בוזגלו?

אני בטוח שאלונה עושה את השקלול של כל השיקולים, כולל כאלו שאנחנו כלל לא מודעים אליהם.
מה שתחליט, אקבל בהבנה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אתם לא תראו פה שוער זר במקום אג׳ידה

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

יצא לראות כמה תקצירים של אשדוד. מרציאנו מקבל שם כ"כ הרבה גולים שהאג'ידה פשוט היה קולט.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

redo כתב:יצא לראות כמה תקצירים של אשדוד. מרציאנו מקבל שם כ"כ הרבה גולים שהאג'ידה פשוט היה קולט.
תביא תקצירים של הפועל פ"ת של אג'ידה.
די כבר עם ההשוואה המגוכחת הזאת. לא נדע מה מרציאנו שווה באמת עד שיעמוד בשער של קבוצה חזקה.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

CrazyRed7 כתב: לא נדע מה מרציאנו שווה באמת עד שיעמוד בשער של קבוצה חזקה.
האמת? גם לא רוצה לדעת מה הוא שווה.
לא רוצה להיות חוות ניסיונות ובטח לא בעמדה כ"כ קריטית כשיש לנו את הפתרון ביד.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אני חושב שסיכום של קולינאס לעונה נוספת במכבי יקרב את אוסטין להישאר.
משום מה, הוא מאוד רוצה לשחק במכבי לפי מיטב הבנתי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

E26

שליחה על ידי E26 »

הקפצה

בכתבה כאן בספורט 5https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID ... 12&lang=HE.
דווח כי קרלוס גרסיה יחתום על חוזה חדש אחרי שעניין המס נפתר כמו בתקדים מכבי כדורסל

מה זה אומר לגבי אג'ידה?
מאמין שזה אותו עיקרון וכדאי לעדכן את הקודקודים אצלינו כי אני בספק עם החבורת מנהלים חובבנים בהנהלה שלנו מודעים לזה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ONmyOWN כתב:הקפצה

בכתבה כאן בספורט 5https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID ... 12&lang=HE.
דווח כי קרלוס גרסיה יחתום על חוזה חדש אחרי שעניין המס נפתר כמו בתקדים מכבי כדורסל

מה זה אומר לגבי אג'ידה?
מאמין שזה אותו עיקרון וכדאי לעדכן את הקודקודים אצלינו כי אני בספק עם החבורת מנהלים חובבנים בהנהלה שלנו מודעים לזה.
חבר, אג'ידה פה כבר 6 שנים תרגיל המס המדובר נועד רק אם זר פה מתחת ל5 שנים, במקרה של מכבי קרלוס גארסיה אצלהם 3 שנים ועוד מיועד לחתום לעוד 3 שנים נדמה לי בדיוק מספר השנים שאג'ידה נמצא בארץ..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב: חבר, אג'ידה פה כבר 6 שנים תרגיל המס המדובר נועד רק אם זר פה מתחת ל5 שנים, במקרה של מכבי קרלוס גארסיה אצלהם 3 שנים ועוד מיועד לחתום לעוד 3 שנים נדמה לי בדיוק מספר השנים שאג'ידה נמצא בארץ..
נכון
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב: חבר, אג'ידה פה כבר 6 שנים תרגיל המס המדובר נועד רק אם זר פה מתחת ל5 שנים, במקרה של מכבי קרלוס גארסיה אצלהם 3 שנים ועוד מיועד לחתום לעוד 3 שנים נדמה לי בדיוק מספר השנים שאג'ידה נמצא בארץ..
צודק.. ברוך שובך אגב

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

Totti כתב: נכון
צילמתי מסך ושמרתי על המחשב את מה שהלך פה עכשיו.

שלח תגובה