דובב גבאי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: דובב גבאי

שליחה על ידי CrazyRed7 »

שמעון א כתב:חנק אתכם אתמול. משחק ענק של דובב, לא פחות ממליקסון.
מכון, אבל נשמח לראות את היכולת הזאת גם נגד יריבות קצת יותר ראויות. וזה תופס לגבי כל הקבוצה.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

CrazyRed7 כתב: מכון, אבל נשמח לראות את היכולת הזאת גם נגד יריבות קצת יותר ראויות. וזה תופס לגבי כל הקבוצה.
שורה תחתונה, יש לו 10 שערים בכל המסגרות עד עכשיו. זה בסדר גמור יחסית לשחקן שהוא לא שחקן הרכב.

נ.ב.
ואני ממש לא מחזיק ממנו שחקן גדול. אבל האנטי הזה כלפיו בזמן האחרון לא הוגן.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

מסכים עם שמעון. אנחנו בכל זאת מדברים על שחקן שבכל עונה נתן בסביבות ה10 שערים ולא על איזה אקסברד (נזכרתי אתמול למה אני שונא אותו כל כך)

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

dor69 כתב:מסכים עם שמעון. אנחנו בכל זאת מדברים על שחקן שבכל עונה נתן בסביבות ה10 שערים ולא על איזה אקסברד (נזכרתי אתמול למה אני שונא אותו כל כך)
מעניין אותי למה נזכרת. כי על דובב אתה אומר שאתה מסכים שהעליהום מוגזם כי בכל זאת מדובר על שחקן שנתן בסיבבות ה10 שערים (11 ליתר דיוק, ש3 מהם נגד נמושת עפולה) ואילו אקסברד סיים עונה אצלנו עם 14, שזה במקרה הטוב המספר שדובב יסיים בו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום בלב בנשמהההה כתב: מעניין אותי למה נזכרת. כי על דובב אתה אומר שאתה מסכים שהעליהום מוגזם כי בכל זאת מדובר על שחקן שנתן בסיבבות ה10 שערים (11 ליתר דיוק, ש3 מהם נגד נמושת עפולה) ואילו אקסברד סיים עונה אצלנו עם 14, שזה במקרה הטוב המספר שדובב יסיים בו.
אני לא בא להגן על דובב אבל אל תשכח ש3 חודשים הוא היה פצוע ואקסברד אז היה נחשב לחלוץ הבכיר בסגל...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: מעניין אותי למה נזכרת. כי על דובב אתה אומר שאתה מסכים שהעליהום מוגזם כי בכל זאת מדובר על שחקן שנתן בסיבבות ה10 שערים (11 ליתר דיוק, ש3 מהם נגד נמושת עפולה) ואילו אקסברד סיים עונה אצלנו עם 14, שזה במקרה הטוב המספר שדובב יסיים בו.
אתה סגור על ה 14?

בתחושה שלי אקסברד נתן 14 שערים בכל הקריירה שלו, כולל התקופה בילדים/נוער

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

ns75 כתב:
אתה סגור על ה 14?

אתה מגזים, הוא כבש באותה עונה 14 שערים (מה שמעצים מבחינתי עד כמה גיא לוי הוא מאמן מעולה שחבל שויתרנו עליו פעמיים) הבדיחה היא שעונה לאחר מכן עם אלישע הכל יכול הוא כבש רק שער אחד בלבד...

סמל אישי של משתמש
The red one

ns75 כתב:
אתה סגור על ה 14?

לא הייתי כותב סתם. זכרתי מספר דו-ספרתי והייתי חייב לבדוק, ואז גיליתי שוואלה 14, ושהוא כותב "לא לשכוח שדובב נתן 10 והוא לא כמו אקסברד" לא יכלתי שלא להגיב .. כן, אני יודע שקטנוני, אבל לפחות לבדוק עובדות לפני שכותבים, כי אנשים קוראים כאן ובאמת השתרבב אצלנו שאקסברד היה נגר אבל וואלה .. 14 שערים בעונה בליגת העל.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אדום בלב בנשמהההה כתב: לא הייתי כותב סתם. זכרתי מספר דו-ספרתי והייתי חייב לבדוק, ואז גיליתי שוואלה 14, ושהוא כותב "לא לשכוח שדובב נתן 10 והוא לא כמו אקסברד" לא יכלתי שלא להגיב .. כן, אני יודע שקטנוני, אבל לפחות לבדוק עובדות לפני שכותבים, כי אנשים קוראים כאן ובאמת השתרבב אצלנו שאקסברד היה נגר אבל וואלה .. 14 שערים בעונה בליגת העל.
זהו שהוא לא כבש 14 שערים בליגת העל אלא 11 שערים בליגת העל ועוד 3 בגביעים השונים...

סמל אישי של משתמש
The red one

דר אדום בנשמה כתב: זהו שהוא לא כבש 14 שערים בליגת העל אלא 11 שערים בליגת העל ועוד 3 בגביעים השונים...
בסדר, התפלק לי בליגת העל, הכוונה 14 שערים בעונה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

שני דברים:
*אקסברד הוביל את ההתקפה שלך והיה באנקר ב11/12 והוא כבש שמונה שערי ליגה באותה עונה (אם תרצה אני אוכל לתת לך גם רשימה של מתי), דובב לא הוביל את ההתקפה שלך בשום שלב כחלוץ ראשון
*למי שלא ראה אתמול את המשחק- אקסברד היה 70% מהזמן בנבדל, לא ניסה לעשות לא לחץ, לא תנועה ובטח שלא ניסה להיכנס למאבקים פיזיים עם הבלמים של מכבי. במשחק שהוא אמור לאכול את הדשא כן?? אם אני אגיד שהוא עשה 5 קילומטר אתמול עשיתי לו טובה. דובב כשהוא רוצה וכשחובת ההוכחה עליו עושה את הדברים הבסיסיים האלו

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

dor69 כתב: שני דברים:
*אקסברד הוביל את ההתקפה שלך והיה באנקר ב11/12 והוא כבש שמונה שערי ליגה באותה עונה (אם תרצה אני אוכל לתת לך גם רשימה של מתי), דובב לא הוביל את ההתקפה שלך בשום שלב כחלוץ ראשון
*למי שלא ראה אתמול את המשחק- אקסברד היה 70% מהזמן בנבדל, לא ניסה לעשות לא לחץ, לא תנועה ובטח שלא ניסה להיכנס למאבקים פיזיים עם הבלמים של מכבי. במשחק שהוא אמור לאכול את הדשא כן?? אם אני אגיד שהוא עשה 5 קילומטר אתמול עשיתי לו טובה. דובב כשהוא רוצה וכשחובת ההוכחה עליו עושה את הדברים הבסיסיים האלו
אקסברד באותה עונה ובדקתי באתר ההתאחדות כבש 10 שערי ליגה, שני שערים בגביע המדינה ושני שערים בגביע הטוטו..

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אם אני מאמן הקבוצה ואני צריך לבחור בין אקסברד לדובב כחלוץ שעולה מהספסל, הייתי בוחר באקסברד.
ואני לא משונאי גבאי.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

העניין באקסברד שהוא טוב לסוג אחד בלבד של קבוצות, כזה ששוכב על שער היריב 90 דקות. במקרה כזה, הוא לא צריך לצאת מנבדל ובטח לא לרדוף אחרי שחקני היריב להגנה.
יש לו גובה ולרוב גם מיקום.
דובב מהיר הרבה יותר ועושה יותר תנועה.
בגדול, הם משלימים אחד את השני, אבל מבחינת הרמה הם מתאימים מקסימום לקבוצה בלי שאיפות כמו אשדוד, כשהם משחקים אחד ליד השני.

לא חושב שאף אחד מהם רלוונטי,הבדיוק כמו סוויסה, פלצוק ודגאני לקבוצה ששואפת צמרת גבוהה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב:אקסברד באותה עונה ובדקתי באתר ההתאחדות כבש 10 שערי ליגה, שני שערים בגביע המדינה ושני שערים בגביע הטוטו..
אני זוכר באותה עונה בליגה ככה:
*מחזור שני סכנין חוץ בפנדל
*מחזור 15 בראשון
*מחזור 16 בטדי
*מחזור 20 הפועל בבית
*מחזור 24 נתניה בבית
*מחזור 26 צמד מול מכבי פ״ת במושבה
*מחזור 28 בני יהודה בבלומפילד

שלח תגובה