Totti כתב:
ההשוואה לרייכרט היא או בורות או חוסר יכולת לתת דוגמאות אמיתיות שתומכות בטענות שלכם.
רייכט היה שחקן תחת חוזה במכבי לעוד 4 עונות. את נאסר לא רצו בהפועל באר שבע
אז תיקח את זה כמצב שנאסאר חתום במועדון והוא נמצא בשנת חוזה אחרונה.
ידוע שהוא מתמהמה עם ההצעה של המועדון ושהכיוון הוא לעזיבה. למה לא לעשות משהו? בסיטואציה שכזו הוא שווה לכל הפחות חצי מליון אירו, עם סכומי השוק המטורפים.
הבעיה היא שאין מישהו שמריח ומנצל הזדמנויות כאלה במעדון, באמת שאני לא יודע אם אפשר לשים אצבע מאשימה על מישהו במועדון. יש דברים במועדון שאנחנו עדיין הרחק מאחור.
ONmyOWN כתב:
אז תיקח את זה כמצב שנאסאר חתום במועדון והוא נמצא בשנת חוזה אחרונה.
ידוע שהוא מתמהמה עם ההצעה של המועדון ושהכיוון הוא לעזיבה. למה לא לעשות משהו? בסיטואציה שכזו הוא שווה לכל הפחות חצי מליון אירו, עם סכומי השוק המטורפים.
הבעיה היא שאין מישהו שמריח ומנצל הזדמנויות כאלה במעדון, באמת שאני לא יודע אם אפשר לשים אצבע מאשימה על מישהו במועדון. יש דברים במועדון שאנחנו עדיין הרחק מאחור.
א. נאסר שחקן חופשי
ב. באף סיטואציה הוא לא שווה מיליון אירו
ג. הוא לא רצה להאריך את החוזה מתוך מחשבה שהוא שווה יותר, אז מה הקשר למועדון.
ת. צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה לפעמים, במקרה והיה סוגר בחול כמו שחתם, היית מקבל גלויה חתומה וטובלרון במקרה הטוב
ONmyOWN כתב:
ובמידה ויעבור להפועל תל אביב, עונה אחת טובה או שניים מקסימום ודודו דאהן מעיף אותו לחו"ל בפי 2 במינימום ממה שאלונה תקבל עבורו, וזה בפחות בחצי מהשנים שהוא שיחק אצלנו.
בעידן שבו רייכרט שווה מיליון יורו, נאסאר שוותיק ממנו בפי כמה שווה לכל הפחות 500 אלף יורו. נשמע מצחיק והזוי אבל זה המצב.
במילים אחרות אתה אומר שנאסר בלי חוזה שווה יותר מנוואקמה עם חוזה. זה לא הגיוני. באר שבע זכתה בפיס עם ה750 אלף.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
גדי כתב:
קודם נאסר לא שיחק כמעט שנתיים. פה ושם.
זה מה קבעה הוועדה.
תחושה שלי שאתה מגיב בצורה אוטומטית ולא בפעם הראשונה.
לא קורא את השרשור, לא לומד על הדעות של המשתתפים בו, מתייחס להודעה האחרונה- לפעמים לעניין ולפעמים בצורה תלושה ותמיד, אבל תמיד מגבה עת הקבוצה וההנהלה.
מכבד אותך מאד, אתה יודע, אבל זה לא שיח לעניין לטעמי.