שחקנים VS בכר
Re: שחקנים VS בכר
רק להזכיר.
וואקמה היה פצוע במשך 3 חודשים טרום העונה.
לוקח לשחקן זמן לחזור לכושר אחרי פציעה כזאת.
בואו נהיה פיירים ונשפוט אןתו בסוף העונה.
זכור לי שחקן מסויים שהיה פצוע עונה שעברה טרום העונה וקיבל ועדיין מקבל קרדיט ממכם בלי הפסקה.
אז בואו נגיד די לצביעות.
וואקמה היה פצוע במשך 3 חודשים טרום העונה.
לוקח לשחקן זמן לחזור לכושר אחרי פציעה כזאת.
בואו נהיה פיירים ונשפוט אןתו בסוף העונה.
זכור לי שחקן מסויים שהיה פצוע עונה שעברה טרום העונה וקיבל ועדיין מקבל קרדיט ממכם בלי הפסקה.
אז בואו נגיד די לצביעות.
אני מחזיק ממך אחד שלא חושב לרגע שהילד הקטנטן הזה הועדף על פני המפלצת הניגרית מסיבות מקצועיות נטו.ns75 כתב:
מחצית, 20 דקות, חצי שעה כל אלה הזדמנויות
מי אמר שהזדמנות זה לפתוח ולשחק 90 דקות?
הכניסו אותך חצי שעה מול עכו בפיגור? תרוץ, תתאבד, תביא שינוי
זו בדיוק ההזדמנות שלך
במקום זה משוטט במגרש כמו פקח תנועה ואח״כ מתלונן שמעדיפים ילדים עליו בהרכב
יותר בכיוון של כחלק מהניסיון להגיד "אני כאן הבוס"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
בוא נשים דברים על דיוקם.CrazyRed7 כתב:השחקנים(והאוהדים כנראה) שכחו דבר אחד.
בעונה שעברה ברק בכר לא היה מאמן הפועל באר שבע. בעונה שעברה היה מאמן משכמו ומעלה אם שואלים את השחקנים, מאמן עם שיטה, 11 והיררכיה ברורה מאוד.
והתוצאות?אותן תוצאות. אנמיות, חוסר חשק, רפיסות. כבר לא יודע למה זה דומה יותר, לקבוצת ותיקים או קבוצת נשים.
כנראה שהם שכחו איך הם ביזו עיר שלמה ומועדון שלם ב20.05.15.
מבחינתי היחידים שעומדים העונה למבחן הם השחקנים. ואם הם לא יעמדו בציפיות אני מקווה שאלונה תתן לברק להמשיך גם בעונה הבאה ותתן לו לעשות חריש עמוק.
ואם אלונה רוצה להצליח גם העונה, היא הייתה צריכה להחתים את בכר לעוד 2-3 עונות כבר אתמול בלילה, לכנס את שחקני הקבוצה ולתת להם בראש.
ומבחינתי הכותרת היא השחקנים VS בכר&האוהדים. לפחות ככה אני מקווה(שהאוהדים מאחורי המאמן).
יש ביקורת על ברק בעיקר בגלל המשחק האחרון.
המערך שהוא העלה וההחלטות שקיבל חפרו לנו בור.
אבל זה נכון רק לאתמול.
מבחינתי, מי שאשם יותר מכל במצב היו ונותרו השחקנים.
חבורה של אפסים לוזרים שמזלזלים פעם אחר פעם באלפי אנשים שמשקיעים מזמנם ומכספם כדי לראות אותם מסריחים את הדשא.
זאת גם הסיבה לכך שנשברתי אתמול.
קיוויתי שמאמן חדש יוכל לתקן או לפחות לשפר את המנטליות העלובה הזאת.
אבל כנראה שטעיתי.
זה שבכר צעיר ועושה טעויות אני מביןTotti כתב: אני מחזיק ממך אחד שלא חושב לרגע שהילד הקטנטן הזה הועדף על פני המפלצת הניגרית מסיבות מקצועיות נטו.
יותר בכיוון של כחלק מהניסיון להגיד "אני כאן הבוס"
אבל להגיד שטוני לא מקבל מספיק הזדמנויות זה לעשות לו הנחה
הוא כבר מעל חודשיים בקבוצה, עוד לא ראיתי ממנו מהלך חיובי אחד
שיתאפס מהר על החיים שלו ויפסיק להתחשבן לי מי יותר או פחות כוכב, זה לא עניינו בכלל
אני רוצה לשמוע ממנו רק ״כן המאמן״ ו ״ מייד המאמן״, שום מילה מעבר. ( אולי רק ״אפשר לשירותים המאמן?״ וזה רק במידה והוא באמת לא יכול להתאפק)
תן לו לרוץ, תן לו קרדיט של 3-4 משחקים ב-11, זה שחקן זר, חדש, שהגיע מקבוצה שהיה בה כל יכול.ns75 כתב:
זה שבכר צעיר ועושה טעויות אני מבין
שיתאפס מהר על החיים שלו ויפסיק להתחשבן לי מי יותר או פחות כוכב, זה לא עניינו בכלל
אני רוצה לשמוע ממנו רק ״כן המאמן״ ו ״ מייד המאמן״, שום מילה מעבר. ( אולי רק ״אפשר לשירותים המאמן?״ וזה רק במידה והוא באמת לא יכול להתאפק)
20 דק' פה ושם ומחצית זה לא קרדיט
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מגעילים אותי שחקנים בקבוצה ,זה לא מקצוענות זה אנשים חסרי כבוד למקצוע לאלונה לאוהדים ובכלל למועדון ,זה שי !

ראדי לא רוצה קרדיט? שלומי? ברדה? בוזגלו? כולם, ולכולם יש תירוץ טובTotti כתב: תן לו לרוץ, תן לו קרדיט של 3-4 משחקים ב-11, זה שחקן זר, חדש, שהגיע מקבוצה שהיה בה כל יכול.
20 דק' פה ושם ומחצית זה לא קרדיט
אבל נשבר הזין מהגנון הזה והכול כי הם מרגישים שיש מאמן צעיר על הקווים
שאלונה תיקח אותם לשיחה, תיתן בראש כמו שצריך כולל הקרבה של שעיר לעזאזל אחד או שניים, אחרת הבית ז ו נ ות הזה לא יסתיים לעולם
שי, כשנועם גמון קיבל צ׳אנס בגביע הטוטו ירדת עליו... לא אמר "זה גביע הטוטו"Totti כתב: מה זו הזדמנות?
גביע הטוטו זו הזדמנות?
מחצית נגד רעננה זו הזדמנות?
20 דק' כמחליף בכל יתר המשחקים זו הזדמנות?
ברדה שנתיים לא פוגע ולא מפסיק לראות דשא.
מליקסון הסריח את הדשא בעונה שעברה וצעקתם שאסור להפסיק ולהרכיב אותו.
ארבייטמן שוטט על המגרש חצי עונה והיה באנקר.
תן לו לשחק, תן לו לרוץ...מבטיח לך שתראה תפוקה.
עד אז, אין לך שום אפשרות לבקר אותו או לטעון שהוא לא מספק את הסחורה
טוני קיבל הזדמנויות כמו כל אחד אחר. הוא הגיע מרעננה לא ממכבי ת"א או באזל.
הזדמנות זה משחק שלם ולא חצאי דקות.
אתם טועים טעות חמורה לגבי וואקמה,הוא שחקן מצויין ולפעמים זה לא עובד,כרגע זה לא,אבל בינתיים הוא לא באמת קיבל הזדמנות ממשית להוכיח את עצמו.
אתם טועים טעות חמורה לגבי וואקמה,הוא שחקן מצויין ולפעמים זה לא עובד,כרגע זה לא,אבל בינתיים הוא לא באמת קיבל הזדמנות ממשית להוכיח את עצמו.
זה מטריף איך אתם חורצים את דינו של שחקן אחרי 5 מחזורים בלבד, שכבר ראינו למה הוא מסוגל בליגה שלנו, וזה עוד עם אסופה של כלום ושום דבר סביבו.
אף אחד לא חורץ שום דין של אף אחדReDo כתב:זה מטריף איך אתם חורצים את דינו של שחקן אחרי 5 מחזורים בלבד, שכבר ראינו למה הוא מסוגל בליגה שלנו, וזה עוד עם אסופה של כלום ושום דבר סביבו.
שכל השחקנים, מהקטן לגדול, יתייצבו מאחורי המאמן שלהם ויתנו את התחת במגרש
רק טוב יצא לכולם מזה
בזה מסכים איתך באלף אחוז.ns75 כתב:
אף אחד לא חורץ שום דין של אף אחד
שכל השחקנים, מהקטן לגדול, יתייצבו מאחורי המאמן שלהם ויתנו את התחת במגרש
רק טוב יצא לכולם מזה
- אוהד בגולה
- Title: קרייזי-רד
אני ראיתי ממנו מהלכים חיוביים כשנכנס נגד ק. שמונה. הוא מזמז להם שם את כל תוספת הזמן על הקו, וגם בסוף בישל את הגול השלישי.ns75 כתב:
זה שבכר צעיר ועושה טעויות אני מבין
- simply-red
עוד פעם אתם הולכים מסביב, הרוב פה מסכים שטוני הוא שחקן תותח,"שובר שיוויון" לליגה שלנו אבל הבעיה אצלו בקופסא! גם אם המאמן טעה וטועה וזה לא מתאים לך, אתה לא עולה לשחק כמו שהוא שיחק מול עכו, הלו, אנחנו מקצוענים או מה? תן כבוד למועדון, לאוהדים, לבעלת הבית שרואה אותך מהיציע. רבאק פה זה לא רעננה, פעם תפתח, פעם תוחלף, פעם תחליף ופעם תשב על הספסל 90 דק', בדיוק כמו כולם, אי אפשר לשבור את הכלים כבר במחזור החמישי.
- ForeverRed
ושבוזגלו לא יורד להגנה זה בסדר?simply-red כתב:עוד פעם אתם הולכים מסביב, הרוב פה מסכים שטוני הוא שחקן תותח,"שובר שיוויון" לליגה שלנו אבל הבעיה אצלו בקופסא! גם אם המאמן טעה וטועה וזה לא מתאים לך, אתה לא עולה לשחק כמו שהוא שיחק מול עכו, הלו, אנחנו מקצוענים או מה? תן כבוד למועדון, לאוהדים, לבעלת הבית שרואה אותך מהיציע. רבאק פה זה לא רעננה, פעם תפתח, פעם תוחלף, פעם תחליף ופעם תשב על הספסל 90 דק', בדיוק כמו כולם, אי אפשר לשבור את הכלים כבר במחזור החמישי.
וכשאוגו, שהוא בכלל קשר אחורי להזכירך, מלווה שחקנים למראית עין תוך עצלות מופגנת?
וכגורדנה בורח מהכדור, סוארס נראה כמו שחקן בליגה למקומות עבודה וצדק עושה טעויות קריטיות בכל משחק?
נוואקמה אולי לא בעניינים, אבל זה לא שסביבו כולם מקצוענים.
הוא פשוט זר חדש אז נוח ליפול עליו.