דר אדום בנשמה כתב:תשכחו מישראלים בכירים אם מכבי תחתים מישהו זה יהיה זרים במקום זרים אחרים....
בלם טוב מקרלוס גארסיה וקשר טוב יותר ממיטרוביץ ואם ראדוניץ ימשיך להיות פצוע הם גם יביאו חלוץ במקומו.
בגזרת הישראלים אני לא דואג כי אין להם סיבה ךעזוב רק בשביל לזכות עם מכבי באליפות...
תאמת שאני לא בטוח שאתם צודקים. כבר בתחילת שנה לפני שמכבי עלו לאלופות, מיץ לא היה מוכן לפתוח את הכיס לרכש גדול וזה אחד מהדברים שבגללם גורדי נשאר עם 4 זרים מתוך 5 מתוך מחשבה שחואן פאבלו,מיטרוביץ,גרסיה ונוסא מספיק טובים לליגה וכבר מתואמים עם הקבוצה. לגבי מיטרוביץ וגרסיה הוא טעה טעות חמורה שהשאיר בתחילת העונה, ולגבי חואן פאבלו מסתמן שטעה שהעיף רגע אחרי העלייה לאלופות, ובמקום פריצה שהוא העיף בדיעבד מסתבר שהוא פגע בזר הלא נכון. אם בינואר למכבי כבר לא תהיה מסגרת אירופאית אני לא בטוח אם מיץ ימהר לפתוח את הכיס ובצורה משמעותית יותר מהקיץ, כי הוא צריך לבטל חוזים עם 2 שחקנים לפחות (גארסיה ומיטרוביץ) ואולי אפילו עם החלוץ שלהם תלוי במצב הפציעות שלו ובנוסף להביא 3 זרים חדשים שכנראה גם יעלו יותר. לצאת מחוזה היום זה כמעט לשלם לשחקן את כל החוזה שיש לו, זאת אומרת שהוא לא חוסך כלום מהבחינה הכספית. דבר נוסף שגורדי יודע, שזר צריך זמן, במיוחד כשהוא מגיע לקבוצה שרצה כמה שנים ביחד ובמיוחד כשהוא מגיע לקבוצה שנמצאת אחרי עומס מטורף של לידת האלופות ויקח לה קצת זמן להתאושש, לעשות שינוי של 3 זרים בינואר יכול להיות יותר מידי מהפכני בינואר בשביל מכבי