הוא יכול לשחק גם באמצע.Noam98 כתב:ריקן לא ממש באמצע, הוא משחק יותר קיצוני
וובה בראון סיכם רשמית
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: וובה בראון סיכם רשמית
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לגמרי יכול, אבל כמו שוואקמה יכול לשחק גם חלוץ ולא משתמשים בו בכלל כחלוץ 9, ככה גם מכבי לא משתמשים בריקן בכלל כקשר אמצע..דר אדום בנשמה כתב: הוא יכול לשחק גם באמצע.
כולבייניק, משחק מגן שמאלי/קיצוני , אבל בתאכלס העמדה שלו היא קשר 50-50Noam98 כתב:ריקן לא ממש באמצע, הוא משחק יותר קיצוני
אלונה הפסידה הרבה כסף בבאר שבע(אין לי תלונות כן)
מצד שני איזי איש עסקים ממולח, מעניין כמה הוא מרוויח בשורה התחתונה
מצד שני איזי איש עסקים ממולח, מעניין כמה הוא מרוויח בשורה התחתונה
אלונה חמה על אליפות יותר מתמידגיא חניה כתב:נסגרה הבסטה , לא יגיע רכש נוסף (רק אם יקרה משהו בלתי צפויי).
תסתכלו על האמצע שלנו:
אוגו, בראון , ראדי, הובאן, גורדנה
מול
אלברמן, נוסא, שלומי אזולאי , דור פרץ , ריקן.
האמצע שלנו טוב יותר.
אין מצב שהיא לא ממלאת את מכסת הזרים בחלון הזה
צפה לחלוץ זר בקרוב
חחחח התסכול של חיפה הורג אותי. יש שם אשכרה אנשים שמנחמים את עצמם ואומרים שקריאף ומויאל לא נופל מוובה. פיפי
שיהיה בהצלחה יום ראשון ירגיש איך זה להיות בצד שלנו
רק שעכשיו בשונה מהקיץ החליטו ללכת בכל הכוח על בראון ולשים אול אין.הפועלעולה כתב: לא חושב, הרי הוא סיכם כבר בקיץ. לא חשבו אז שאוגו יעזוב בעונה הבאה.
כמובן שזה סהכ ניחוש מושכל, הלוואי ואתבדה.
החתמה מתבקשת לעמדה שבה לא היה לנו אף מחליף ראוי לשלישייה הקבועה.
זהו אפשר לסגור את הבסטה ולהתרכז במאבק מול מכבי.
זהו אפשר לסגור את הבסטה ולהתרכז במאבק מול מכבי.
גם אמצע של אוגו והובאן יכול לעשות את העבודה.yossi כתב:ועכשיו מקצועית,
מול רוב קבוצות הליגה אמצע של וובה ואוגו כן יכול לאפשר לשחק עם שני המאורים וטוני בצורה מאוזנת יותר של 4-2-3-1 כשמליקסון החופשי.
במערך של שלושת הבלמים אנחנו די מבזבזים את שלושתם באמצע ומקבלים כנפיים בינוניות מאוד.
בכלל, מקומו של טוני הוא רק באגף. גם אם יעשו עליו שם דאבל הוא יעשה קסמים.
זו החתמה עם חשיבה קדימה, גם להמשך העונה זה ייתן הרבה עומק אבל בעיקר החתמה לשנים הבאות.
עכשיו חלוץץץץץץ
יצחקי:
אוהדי באר שבע, שאלתם והבטחתי אז הנה. סכום ההעברה: 1.9 מיליון שקל, בתשלומים.
אוהדי באר שבע, שאלתם והבטחתי אז הנה. סכום ההעברה: 1.9 מיליון שקל, בתשלומים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
וובה בראון הוא רכש טוב, כבר עכשיו לאור העובדה שאוגו הוא הקשר האחורי היחידי בסגל, וגם במבט לקיץ לאור העובדה שיש התעניינות של קבוצות אירופאיות באוגו והוא אולי יעזוב.
מדובר בפיטבול לכל דבר, קשר שלא מפסיד לעבוד, לא מפסיק להילחם, אגרסיבי, דינמי, ובעיקר חסר אגו, מישהו שאין לו בעיה לבוא לקבוצה עם אוגו בעמדה שלו, מישהו שאין לו בעיה לבוא ולהילחם על המקום שלו.
לא יודע, אני אוהב שחקנים כאלה, כאלה שאין להם בעיה להילחם על מקומם, שחקנים ששמים את טובת הקבוצה לפניהם, שחקנים שעושים את העבודה השחורה והקשה.
ובראון הוא בדיוק כזה. אם הוא היה משחק בקבוצה גדולה או שהיו לו יחסי ציבור או יותר אגו הוא מזמן היה פותח בהרכב הנבחרת. אבל הוא נטול אגו ונטול קשרים ונטול יחסי ציבור אז הוא לא קיבל זימון לנבחרת ,וגם עכשיו כשהוא עובר לבאר שבע אחרי שנים מצוינות בקריית שמונה שבהם הוא היה חלק מרכזי מקבוצה שלקחה גביע (לקח גביע גם עם הפועל רמת גן) וסיימה עם סגנות והצליחה מאוד יחסית לתקציב שלה, הרבה אוהדים מרימים גבה, אבל זה בסדר, כמו שכבר אמרתי, בראון הוא בדיוק מסוג השחקנים שאני אוהב.
מדובר בפיטבול לכל דבר, קשר שלא מפסיד לעבוד, לא מפסיק להילחם, אגרסיבי, דינמי, ובעיקר חסר אגו, מישהו שאין לו בעיה לבוא לקבוצה עם אוגו בעמדה שלו, מישהו שאין לו בעיה לבוא ולהילחם על המקום שלו.
לא יודע, אני אוהב שחקנים כאלה, כאלה שאין להם בעיה להילחם על מקומם, שחקנים ששמים את טובת הקבוצה לפניהם, שחקנים שעושים את העבודה השחורה והקשה.
ובראון הוא בדיוק כזה. אם הוא היה משחק בקבוצה גדולה או שהיו לו יחסי ציבור או יותר אגו הוא מזמן היה פותח בהרכב הנבחרת. אבל הוא נטול אגו ונטול קשרים ונטול יחסי ציבור אז הוא לא קיבל זימון לנבחרת ,וגם עכשיו כשהוא עובר לבאר שבע אחרי שנים מצוינות בקריית שמונה שבהם הוא היה חלק מרכזי מקבוצה שלקחה גביע (לקח גביע גם עם הפועל רמת גן) וסיימה עם סגנות והצליחה מאוד יחסית לתקציב שלה, הרבה אוהדים מרימים גבה, אבל זה בסדר, כמו שכבר אמרתי, בראון הוא בדיוק מסוג השחקנים שאני אוהב.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
החתמה מטורפת.
כיום הקשר האחורי הישראלי הכי טוב בארץ אחרי אלברמן שמזדקן.
איתו אפשר לעשות מלא הצבות שונות בהרכב ולהיות עוד יותר גשימים.
אחלה וובה, מת עלייך ברק, מאוהב בך אלונה!
תודה!!!
כיום הקשר האחורי הישראלי הכי טוב בארץ אחרי אלברמן שמזדקן.
איתו אפשר לעשות מלא הצבות שונות בהרכב ולהיות עוד יותר גשימים.
אחלה וובה, מת עלייך ברק, מאוהב בך אלונה!
תודה!!!
שוער בינגו בלם בינגו קיצוני בינגו קשר בינגו נקווה שהוא ושהר יהיו גם