לא לוזר אבל...

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גדי

Re: לא לוזר אבל...

שליחה על ידי גדי »

doctorslayer כתב:
שורה תחתונה, יש לך 3 שחקנים ברמה גבוהה בסגל ששומרים על יציבות כל העונה והם צדק,אוגו ו-וואקמה.
אתה יכול להתווכח עד מחר.
ברדה מחמיצן כרוני, מליקסון פצוע כרוני, בוזגלו לוזר כרוני, דוידזאדה לא רוצה להתייחס אליו כבר.

מה הקייס שלך? שברדה עם 13 שערים? תראה איך הוא מיישר את הסטטיסטיקה ולא כובש כבר 6-7 מחזורים.
מליקסון עם כמות בישולים יפה? 10 מול 9 של מיכה ואצילי, לא משהו מיוחד שלא ראינו.
בוזגלו? למעט הגול מול סכנין בבעיטה חופשית, לא ראיתי ממנו משהו מיוחד העונה.

למה קשה לשמוע את זה שאפשר גם להעביר ביקורת? למה ברדה קבור בהרכב שלא תורם כלום? למה בוזגלו מקבל קרדיט אינסופי? למה מדברים על מליקסון כאילו הוא מסי?
קראתי בעיון. לא מצאתי שום ביקורת. רק הקטנת שחקנים.

ברדה מחמיץ? באמת יוצא דופן.
ראיתי שביום שני במשחק של מכבי לא היו בכלל החמצות. וכן הוא צריך ספסל כי הוא ירד בכושר שלו. אבל הוא אחראי מרכזי שאנחנו מרחק נגיעה מאליפות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

נשבר לי מאנשים שמופיעים רק אחרי הפסדים, זורקים פה את כל החרא שלהם ונעלמים עד הפעם הבאה.

אנחנו קבוצה פח, עם שחקנים פחים, לוזרים, מחמיצנים, שבירים, חסרי מושג בכדורגל.
לא שווים ליגת על.

עכשיו אפשר להתקדם?

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

ForeverRed כתב:נשבר לי מאנשים שמופיעים רק אחרי הפסדים, זורקים פה את כל החרא שלהם ונעלמים עד הפעם הבאה.

אנחנו קבוצה פח, עם שחקנים פחים, לוזרים, מחמיצנים, שבירים, חסרי מושג בכדורגל.
לא שווים ליגת על.

עכשיו אפשר להתקדם?
תגיד, על מה אתה רוצה שנדון פה? על כמה היה יפה הקארה של ברדה במשחק האחרון?
זה המהות של פורום, כל אחד נותן את הדעה שלו לטוב ולרע ואתה מוזמן להשתתף ולהגיב, או להתעלם.
בא לנו רק לבוא ולהתלונן, ואם ניקח תואר נאכל כובע על כל הקשקושים שקישקשנו, ואם לא ניקח אז כל הגיבורים פה יחזרו לספר לנו כמה הם סבלו יותר מאיתנו ומכירים את ההרגשה
מה כואב לך?

ואפשר להתקדם, רק שהמשחק הבא עוד עוד 3 ימים, אז על מה אתה רוצה לדבר עד אז? על השער של זהבי או על אליפות העולם בדמקה?
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

doctorslayer כתב:
תגיד, על מה אתה רוצה שנדון פה? על כמה היה יפה הקארה של ברדה במשחק האחרון?
זה המהות של פורום, כל אחד נותן את הדעה שלו לטוב ולרע ואתה מוזמן להשתתף ולהגיב, או להתעלם.
בא לנו רק לבוא ולהתלונן, ואם ניקח תואר נאכל כובע על כל הקשקושים שקישקשנו, ואם לא ניקח אז כל הגיבורים פה יחזרו לספר לנו כמה הם סבלו יותר מאיתנו ומכירים את ההרגשה
מה כואב לך?

ואפשר להתקדם, רק שהמשחק הבא עוד עוד 3 ימים, אז על מה אתה רוצה לדבר עד אז? על השער של זהבי או על אליפות העולם בדמקה?
מה שלי מפריע זה שאתה מציג בעיקר את הרע.
ברדה ומליקסון הם חלק מרכזי מהצוות שהביא אותנו עד הלום.
כמובן שהיה עדיף שברדה היה עם 25 שערים ומליקסון לא היה נפצע אבל אתה מציג אותם ככלום ושום דבר.

מעבר לזה אז הכל טוב. כל דעה שמוצגת בצורה תרבותית היא ראויה בעיניי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

גדי כתב:
מה שלי מפריע זה שאתה מציג בעיקר את הרע.
ברדה ומליקסון הם חלק מרכזי מהצוות שהביא אותנו עד הלום.
כמובן שהיה עדיף שברדה היה עם 25 שערים ומליקסון לא היה נפצע אבל אתה מציג אותם ככלום ושום דבר.

מעבר לזה אז הכל טוב. כל דעה שמוצגת בצורה תרבותית היא ראויה בעיניי.
אחי אני לא מצליח להבין אותכם. אם הכל היה דבש היו פה 2 טופיקים וכולם היו מפרגנים לכולם.
המהות של פורום זה חילוקי דיעות וברוב המקרים הפורום עוסק בביקורת ופחות בפירגונים, לא שונה
משום מדיה אחרת.

לענייננו, כולם צודקים גם לגבי ברדה וגם לגבי מליקסון, אין ויכוח שכל מה שהם עשו
העונה הוא באמת יפה ואפילו הרבה מעל הציפיות (ברדה) וזה הביא אותנו לעונה גדולה עם שבירת שיאים,
אבל...לא מספיק לאליפות. אין פה עניין של לוזריות או הרמת ידיים, חשבתי כך גם שהובלנו 5 פור כי היתה
תחושה שזה לא יחזיק לאורך זמן. בוא נודה על האמת, ברדה לא שחקן של 20+ שערים בעונה לכן היה ברור
שהסטטיסטיקות יתיישרו, אגב הוא גם לא שחקן של 13 גולים בעונה, הוא מבחינת מספרים הגיע למקסימום
שאיש לא חלם. לגבי מליקסון, שחקן גדול, האיש שעושה את ההבדל, אבל לא כאן במאני טיים.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אריק כתב:
אחי אני לא מצליח להבין אותכם. אם הכל היה דבש היו פה 2 טופיקים וכולם היו מפרגנים לכולם.
המהות של פורום זה חילוקי דיעות וברוב המקרים הפורום עוסק בביקורת ופחות בפירגונים, לא שונה
משום מדיה אחרת.

העונה הוא באמת יפה ואפילו הרבה מעל הציפיות (ברדה) וזה הביא אותנו לעונה גדולה עם שבירת שיאים,
אבל...לא מספיק לאליפות. אין פה עניין של לוזריות או הרמת ידיים, חשבתי כך גם שהובלנו 5 פור כי היתה
תחושה שזה לא יחזיק לאורך זמן. בוא נודה על האמת, ברדה לא שחקן של 20+ שערים בעונה לכן היה ברור
שהסטטיסטיקות יתיישרו, אגב הוא גם לא שחקן של 13 גולים בעונה, הוא מבחינת מספרים הגיע למקסימום
שאיש לא חלם. לגבי מליקסון, שחקן גדול, האיש שעושה את ההבדל, אבל לא כאן במאני טיים.
ואיפה ראית שכתבתי משהו אחר ממה שכתבת?

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

גדי כתב:
ואיפה ראית שכתבתי משהו אחר ממה שכתבת?
ציינת שדוקטור מציג בעיקר את הרע, מה לעשות זה פורום ולרוב מדברים ומתווכחים על מה שלא טוב.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

אריק כתב:
משום מדיה אחרת.

תאמין לי אריק אתה מוכיח שבשער 6 בטרנר יושבים האנשים בעלי הדעות התואמות למציאות בהחלט.
יש מצב שהזווית שלנו באמצע האצטדיון גורמת לנו לראות את מה שאלה שמאחורי השער לא רואים ;)
:צעיף:
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

doctorslayer כתב:
תאמין לי אריק אתה מוכיח שבשער 6 בטרנר יושבים האנשים בעלי הדעות התואמות למציאות בהחלט.
יש מצב שהזווית שלנו באמצע האצטדיון גורמת לנו לראות את מה שאלה שמאחורי השער לא רואים ;)
חחח לגמרי, שורה 14, best seat in the house, לא חלמתי לראות כדורגל בצורה כזו טובה בבאר שבע בחלומות הכי ורודים.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

doctorslayer כתב:
תאמין לי הם רואים, אבל לא תמיד אפשר להשלים עם זה, במיוחד שהיינו במקום אחר לפני חודש והרבה
יותר קרובים לאליפות. סה"כ יש פה חבר'ה רציניים אחד אחד, אפילו אתה :מוציא לשון:

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אני שורה 10. ממש באמצע. כיסא 117

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

לאף אחד אין מנדט על דעות של אחרים.
כל אחד רואה את הדברים בצורה אחרת ובדיוק בשביל זה קיים הפורום.

לי מפריעה הקיצוניות.
מבטלים פה שחקנים כאילו שהיו פיסטוקים בחנות פיצוחים.
ההוא פצוע כרוני, השני אוברייטד, השלישי לוזר וכל הקבוצה פח.
אני מבין את התסכול, גם אני חווה אותו בעצמי אבל בואו נגלה קצת בגרות.

יש לנו קבוצה מצוינת עם שחקנים מצוינים שהובילו אותנו לעונה גדולה.
מה לעשות שיש גם מתחרה עשירה בהרבה, מנוסה בהרבה, עם שחקן שלא נפצע ומציל אותה פעם אחר פעם.

זאת המציאות ועם זה צריך להתמודד. כל האמירות שמגיעות מתוך תסכול הן מיותרות בעיניי.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

ForeverRed כתב:לאף אחד אין מנדט על דעות של אחרים.
כל אחד רואה את הדברים בצורה אחרת ובדיוק בשביל זה קיים הפורום.

לי מפריעה הקיצוניות.
מבטלים פה שחקנים כאילו שהיו פיסטוקים בחנות פיצוחים.
ההוא פצוע כרוני, השני אוברייטד, השלישי לוזר וכל הקבוצה פח.
אני מבין את התסכול, גם אני חווה אותו בעצמי אבל בואו נגלה קצת בגרות.

יש לנו קבוצה מצוינת עם שחקנים מצוינים שהובילו אותנו לעונה גדולה.
מה לעשות שיש גם מתחרה עשירה בהרבה, מנוסה בהרבה, עם שחקן שלא נפצע ומציל אותה פעם אחר פעם.

זאת המציאות ועם זה צריך להתמודד. כל האמירות שמגיעות מתוך תסכול הן מיותרות בעיניי.
מסכים עם הקיצוניות.
לגבי אמירות מתוך תסכול, דע לך שהפורום הזה אחראי בצורה ישירה לירידה באלימות כלפי נשים :)

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אני מסכים לגביי הקיצוניות, אבל השנה לצערי בוזגלו הוא השחקן היחידי שאני מסכים על כל הביקורת עליו.
ויש גם את ראדי שירד ביכולת שלו בחודשיים האחרונים.
אבל מכאן ועד להגיד שמליקסון גרוע ושהוא פצוע כרוני או להגיד שכל השחקנים שלנו אוברייטד, נו באמת...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

שאלה למבקרים אשמח אם תענו באובייקטיביות:
ברדה ובן סהר הם היו המוציאים לפועל במשחק האחרון. ראיתם שהם קיבלו כדור שהיה נוח להבקעה או לא קשה להבקעה? כי אני לא ראיתי. אי אפשר לכבוש בלי שחקנים שיתנו לך כדורים למקום הנכון. ולצערי זה לא קורה כשמליקסון וואקמה לא במגרש.

שלח תגובה