לא קרה כלום

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: לא קרה כלום

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

doctorslayer כתב:
זה בדיוק מה שאני אומר.
לא מצליח להבין את כל הסיפור של הפסדנו את האליפות.
אנשים פה מדברים כאילו לא מספיק שננצח, גם צריכים שמכבי תפסיד.

הלוווו, מי הבטיח שמכבי מנצחת את חיפה? וגם אם כן, למה שנפסיד לקבוצה שקיבלה 4 מאיתנו לפני חודש?
אם מכבי צהבת לא מנצחת את מכבי נותנים להם לנצח כמעט כל משחק חיפה אני לא אגיב בפורום עד תחילת העונה הבאה איך אני?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב: אם מכבי צהבת לא מנצחת את מכבי נותנים להם לנצח כמעט כל משחק חיפה אני לא אגיב בפורום עד תחילת העונה הבאה איך אני?
יותר טוב ממענק אליפות.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אדום זקן כתב: יותר טוב ממענק אליפות.
אמרתי אם מכבי צהבת לא מנצחת את מכבי חיפה כן, שלא תתבלבל ותחשוב שזה יקרה בכל מצב :roll:

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

ForeverRed כתב: בדיוק.
לא מבין את ההתאבדות ההמונית שרצה פה מאז אתמול.

לפני שמכבי פגשה את רעננה, תיקו בסמי וניצחון על סכנין היה מרצה את כולם.
ההבדל היחידי שיכולנו להרשות לעצמנו להפסיד.
+1

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

ForeverRed כתב: בדיוק.
לא מבין את ההתאבדות ההמונית שרצה פה מאז אתמול.

לפני שמכבי פגשה את רעננה, תיקו בסמי וניצחון על סכנין היה מרצה את כולם.
ההבדל היחידי שיכולנו להרשות לעצמנו להפסיד.
אין לי בעיה להפסיד, יש לי בעיה שאנחנו לא מסוגלים לנצח את אותה קבוצה כל העונה.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

גם אנחנו וגם מכבי די הגענו לפלייאוף על אדי הדלק האחרונים, 16 נקודות מתוך 27 אפשריות, כמובן שהלחץ משחק תפקיד וזה שהקבוצות בפלייאוף יותר אייכותיות, ועדיין שם המשחק כרגע זה מומנטום ופסיכולוגיה, ביום נתון בלי לחץ אנחנו מנצחים 9 מתוך 10 משחקים מול סכנין, כל התסריטים שרשמו פה שמי לא היה חולם בתחילת העונה על הפרש 2 נקודות ומשחק מכריע הם לא נכונים או ״נפילה״ מול חיפה אחרי משחק העונה (נפילה הייתה תיקו), כל הדברים האלו לא רלוונטיים יותר כי אתם לא מתייחסים למומנטום ולפסיכולוגיה, אנחנו מגיעים אחרי הפסד, אחרי שהוכתרנו בכל מקום ושיש לחץ עצום שחייבים לנצח כי גם תיקו לא מספיק, זה משקולות של 200 קילו על הרגלים, התסריטים לא דומים, וזה שאנחנו טובים יותר מסכנין לא רלוונטי, השבוע זה השבוע הכי חשוב של איתן עזריה

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

blueman כתב:גם אנחנו וגם מכבי די הגענו לפלייאוף על אדי הדלק האחרונים, 16 נקודות מתוך 27 אפשריות, כמובן שהלחץ משחק תפקיד וזה שהקבוצות בפלייאוף יותר אייכותיות, ועדיין שם המשחק כרגע זה מומנטום ופסיכולוגיה, ביום נתון בלי לחץ אנחנו מנצחים 9 מתוך 10 משחקים מול סכנין, כל התסריטים שרשמו פה שמי לא היה חולם בתחילת העונה על הפרש 2 נקודות ומשחק מכריע הם לא נכונים או ״נפילה״ מול חיפה אחרי משחק העונה (נפילה הייתה תיקו), כל הדברים האלו לא רלוונטיים יותר כי אתם לא מתייחסים למומנטום ולפסיכולוגיה, אנחנו מגיעים אחרי הפסד, אחרי שהוכתרנו בכל מקום ושיש לחץ עצום שחייבים לנצח כי גם תיקו לא מספיק, זה משקולות של 200 קילו על הרגלים, התסריטים לא דומים, וזה שאנחנו טובים יותר מסכנין לא רלוונטי, השבוע זה השבוע הכי חשוב של איתן עזריה
בדיוק!

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

רק אני מבואס מקטיעת הרצף של המשחקים ללא הפסד יותר מאשר ההפסד עצמו?

ולגבי המשחק,מה שאותי הכי איכזב זאת העובדה שלא למדנו כלום מהמפגשים הקודמים מול חיפה ובעיקר מההפסד בחצי גמר. הייתי בטוח שבכר יפיק לקחים ויעשה את ההתאמות, נפלנו פה חזק בקטע המקצועי שלא היו לנו תשובות לקשיים שחיפה הערימה עלינו וגם בקטע המנטלי ששוב נראינו מפוחדים ומבוהלים ןאני באמת לא מבין למה...פשוט פיספוס.

שלח תגובה