אז למה הם מעניינים אותך עכשיו ?Noam98 כתב: כמו שהם לא עניינו אותי פעם, הם גם לא יעניינו אותי כשנרד שוב

אז למה הם מעניינים אותך עכשיו ?Noam98 כתב: כמו שהם לא עניינו אותי פעם, הם גם לא יעניינו אותי כשנרד שוב
נכון מאוד! ככל שנצליח יותר זמן כך גרעין האוהדים יגדל ויתחזק ובימים רעים תראו שהגרעין הוא לא 4000 כמו שהיה בוסרמיל אלא גם 9000 ו10000bs war כתב:צריך לחבק כל טרמפיסט. רבים מהם יישארו גם אחר כך. ככה בונים קהל
טמרפיסטים כמו שהגיעו ככה יעלמו. רק קומץ מהם ידבק בחיידק לנצח.bs war כתב:צריך לחבק כל טרמפיסט. רבים מהם יישארו גם אחר כך. ככה בונים קהל
זה שהם מעצבנים אותי לא אומר שהם מעניינים אותי... תאמין לי שאני מוכן לסבול עוד אלפי תודות מזויפות תמורת עוד תואראדום בלב בנשמהההה כתב: אז למה הם מעניינים אותך עכשיו ?
קורא את ההודעה שלך, נכנס לפייסבוק והופ:Noam98 כתב:אני לא יודע אם כרגע יותר מרגיזים אותי החברים, המשפחה, התקשורת הכללית או סתם תושבי העיר שזה פתאום מרגש אותם, או כל הבתי עסק שתופסים טרמפ על העניין עם פוסטים הזויים כמו "פלאפל השלום מברכים את הפועל באר שבע על זכייה באליפות אחרי 40 שנה! ועכשיו, מבצע! קנו 39 מנות, וקבלו את ה40 חינם!"
שאלה יהיו הצרות שלנו.אדום בלב בנשמהההה כתב: קורא את ההודעה שלך, נכנס לפייסבוק והופ:
״בס''ד
בל הומאז' - יועצי נדל''ן מבית טוב
מברכים את אלופת המדינה , קבוצת העילית של ישראל על זכייתה ההיסטורית באליפות המדינה !
תודה על הכבוד הגדול שהבאתם לתושבי הדרום בכלל ולתושבי באר שבע בפרט !
תודה על עונה מדהימה רווית רגעי אושר עילאיים !
אושר אין קץ בליבנו , וחיוך שאינו נגמר על פנינו !
תודה , תודה , תודה !!!
זוהרית אטיאס
רועי קידר
צוות בל הומאז' - יועצי נדל''ן מבית טוב
כי כשנכס מחפשים , פונים רק למומחים״
למה כל כך קשה לך לקבל שאנשים שהם לא אוהדים שרופים מסוגלים להתרגש מהאליפות הזאת וחוגגים איתנו לכמה ימים?Noam98 כתב:אני לא יודע אם כרגע יותר מרגיזים אותי החברים, המשפחה, התקשורת הכללית או סתם תושבי העיר שזה פתאום מרגש אותם, או כל הבתי עסק שתופסים טרמפ על העניין עם פוסטים הזויים כמו "פלאפל השלום מברכים את הפועל באר שבע על זכייה באליפות אחרי 40 שנה! ועכשיו, מבצע! קנו 39 מנות, וקבלו את ה40 חינם!"
כי זה מרגיש כאילו הם פתאום גם רוצים שנחתוך להם פרוסה מהעוגה, העוגה שהייתה רק שלי למשך כל כך הרבה זמן.שיש כתב: למה כל כך קשה לך לקבל שאנשים שהם לא אוהדים שרופים מסוגלים להתרגש מהאליפות הזאת וחוגגים איתנו לכמה ימים?