0-0 במושבה :: סיכום המחזור ה-2
- dardasmiley
Re: 0-0 במושבה :: סיכום המחזור ה-2
באמת משחק חלש.
ליאני שופט גרוע, על סף הפלילי, בחיים שלי לא ראיתי כל כך הרבה כדורי ביניים במשחק. או שאתה נותן פאול או שאל תעצור על כל גוטמניסט שנופל.
גוטמן, באמת שאני לא מבין למי הוא משלם כדי להמשיך להקרא מאמן בכיר. אפס, פח אשפה וכל כינוי אחר.
בצד שלנו, לא הלך, לא נורא. כולם תפסו יום מתחת לרמתם הרגילה, הכל בסדר כולה מחזור 2 הליגה עוד ארוכה.
רק דבר אחד, בחיאת ברק, תן לבן שהר לסיים משחקים, לא יכול להיות שהוא הפך להיות הראשון להתחלף והראשון לאבד את מקומו בהרכב, הוא בטח לא היה יותר גרוע משבתאי במחצית הראשונה. זה עוד יתנקם בנו, וחבל.
אסור להפוך את בן לשחקן הכי חלש בקבוצה, כי כשהוא משחק הוא כן נותן תפוקה. וראינו את זה מול סלטיק.
זה לא שיש ישראלים פנוים טובים שמותר לנו לשבור את אלה שאצלנו.
ליאני שופט גרוע, על סף הפלילי, בחיים שלי לא ראיתי כל כך הרבה כדורי ביניים במשחק. או שאתה נותן פאול או שאל תעצור על כל גוטמניסט שנופל.
גוטמן, באמת שאני לא מבין למי הוא משלם כדי להמשיך להקרא מאמן בכיר. אפס, פח אשפה וכל כינוי אחר.
בצד שלנו, לא הלך, לא נורא. כולם תפסו יום מתחת לרמתם הרגילה, הכל בסדר כולה מחזור 2 הליגה עוד ארוכה.
רק דבר אחד, בחיאת ברק, תן לבן שהר לסיים משחקים, לא יכול להיות שהוא הפך להיות הראשון להתחלף והראשון לאבד את מקומו בהרכב, הוא בטח לא היה יותר גרוע משבתאי במחצית הראשונה. זה עוד יתנקם בנו, וחבל.
אסור להפוך את בן לשחקן הכי חלש בקבוצה, כי כשהוא משחק הוא כן נותן תפוקה. וראינו את זה מול סלטיק.
זה לא שיש ישראלים פנוים טובים שמותר לנו לשבור את אלה שאצלנו.
נערך לאחרונה על ידי dardasmiley ב 27 אוגוסט 2016, 23:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
אז מה בעצם ההבדל בין הפורום הזה לפייסבוק? תגובות מביכות.
- OMERREMO33
אתה או יחצן/מקורב/משפחה/גרופי שלו.MikiRed כתב:אנחנו לפחות באים מאהבה (וכנראה גם מאובעקטיביות) ולא משינאה מעוורת.
אף אחד לא שונא אף אחד. אגב הגבת ב"מלפפונים" שורמוט ומליקסון יעשו שבוע שבוע כמו טבחים..אחלה "אוהב אובייקטיבי" אתה
אווו..התגובה התורנית הגיעההפועלעולה כתב:אז מה בעצם ההבדל בין הפורום הזה לפייסבוק? תגובות מביכות.
בוא תראה לנו את התגובות המביכות
- OMERREMO33
+1000YallaHapoel כתב: גם בוזגלו בא מאהבה, לעצמו.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
אל תדבר בסיסמאות, דבר לגופה של תגובה.הפועלעולה כתב:אז מה בעצם ההבדל בין הפורום הזה לפייסבוק? תגובות מביכות.
אנשים שכותבים 800 הודעות על אותו דבר כדי לחזק את האג'נדה שלהםCrazyRed7 כתב: אווו..התגובה התורנית הגיעה
בוא תראה לנו את התגובות המביכות
הויכוחי ג'סטין ביבר-וואן דירקשן עם מליקסון ובוזגלו
משפטים מביכים כמו תורג'מן המגן הכי חלש בליגה
- YallaHapoel
יש דיון וזה חדש לך שאנשים חוזרים על אותה מנטרה?הפועלעולה כתב: אנשים שכותבים 800 הודעות על אותו דבר כדי לחזק את האג'נדה שלהם
הויכוחי ג'סטין ביבר-וואן דירקשן עם מליקסון ובוזגלו
משפטים מביכים כמו תורג'מן המגן הכי חלש בליגה
מי דיבר בכלל על מליקסון?
שנה שעברה היה פה מקורב של אלישע, השנה יש לנו פה מקורב לבוזגלו.MikiRed כתב:אנחנו לפחות באים מאהבה (וכנראה גם מאובעקטיביות) ולא משינאה מעוורת.
אותו מקורב הסתלק מפה בדיוק אחרי שאלישע פטר אותנו מהעול שלו. מעניין אם גם אתה לא תהיה פה שנה הבאה.
איך אפשר לסנג'ר על השחקן הזה, איך? כל היום רק מדבר מדבר ומדבר. מה הוא נותן על המגרש ? כלום ושום דבר.
דריבל? אין.
חוכמה? אין.
פיזיות? אין.
אחריות? אין.
חבל שלא התחזקנו בשחקן אחר בקיץ.
לא מקורב של בוזגלו ו/או משפחתו סוכנו או בני דודיו 10 דורות אחורה. מעולם לא פגשתי או דיברתי איתו או עם מי ממשפחתו.
פשוט כמו בעבר כתבתי על הזיכרון הקצר והעקום של אוהדים מתלהמים כמוך. אני לא נגד בקורת מקצועית שלא לגופו דל אדם.
חלק מהמגיבים במניה דיפרסיה. לפני יומיים היינו יכולים לקרוע את הליגה האנגלית והיום דיפרסייה..
בקשר לשבוע שבוע, נאמר עם חיוך, בדיחה (אולי לא מוצלחת). אני אוהד אמיתי ולעולם לא קיללתי, העלבתי, פגעתי לגופו של שחקן מהקבוצה שלי.
פשוט כמו בעבר כתבתי על הזיכרון הקצר והעקום של אוהדים מתלהמים כמוך. אני לא נגד בקורת מקצועית שלא לגופו דל אדם.
חלק מהמגיבים במניה דיפרסיה. לפני יומיים היינו יכולים לקרוע את הליגה האנגלית והיום דיפרסייה..
בקשר לשבוע שבוע, נאמר עם חיוך, בדיחה (אולי לא מוצלחת). אני אוהד אמיתי ולעולם לא קיללתי, העלבתי, פגעתי לגופו של שחקן מהקבוצה שלי.
- YallaHapoel
חלאס עם ההאשמות האלה, זה מביך.zivmay כתב:
שנה שעברה היה פה מקורב של אלישע, השנה יש לנו פה מקורב לבוזגלו.
אותו מקורב הסתלק מפה בדיוק אחרי שאלישע פטר אותנו מהעול שלו. מעניין אם גם אתה לא תהיה פה שנה הבאה.
איך אפשר לסנג'ר על השחקן הזה, איך? כל היום רק מדבר מדבר ומדבר. מה הוא נותן על המגרש ? כלום ושום דבר.
דריבל? אין.
חוכמה? אין.
פיזיות? אין.
אחריות? אין.
חבל שלא התחזקנו בשחקן אחר בקיץ.
- OMERREMO33
מיקי אל תחלק ציונים.
זכרון קצר יש לך ולמאור לא פחות,
ואובייקטיבי אתה לא.
זכרון קצר יש לך ולמאור לא פחות,
ואובייקטיבי אתה לא.
הפועל תל אביב הוציאו מאיתנו את העוקץ מהפתיחה.
השופט שיחק לידיים שלהם ונתן להראות כמו ליגה ג׳
לוסיו חלש מאוד
בוזגלו חצי כוח.. היה גדול עליו
תורג'מן חוץ מלעצור כדור הוא לא יודע לזוז.
שבתאי ובראון אפורים מידי למשחק כזה
ראדי ובן ביטון עשו שינוי במגרש. גם וואקמה אחרי שלקח לו זמן להתעורר
השחקנים שלנו יחקו רחוק מאוד אחד מהשני למשחק צפוף כזה, האמצע לא רץ מספיק.
*גוטמן עשה לבכר בית ספר ולא היה לאף אחד תשובות
השופט שיחק לידיים שלהם ונתן להראות כמו ליגה ג׳
לוסיו חלש מאוד
בוזגלו חצי כוח.. היה גדול עליו
תורג'מן חוץ מלעצור כדור הוא לא יודע לזוז.
שבתאי ובראון אפורים מידי למשחק כזה
ראדי ובן ביטון עשו שינוי במגרש. גם וואקמה אחרי שלקח לו זמן להתעורר
השחקנים שלנו יחקו רחוק מאוד אחד מהשני למשחק צפוף כזה, האמצע לא רץ מספיק.
*גוטמן עשה לבכר בית ספר ולא היה לאף אחד תשובות
כל פעם שאני מבקר אותו זה אך ורק מקצועית. אני לא מבין אתה טוען פה.MikiRed כתב:לא מקורב של בוזגלו ו/או משפחתו סוכנו או בני דודיו 10 דורות אחורה. מעולם לא פגשתי או דיברתי איתו או עם מי ממשפחתו.
גם שהוא מבקיע גולים, הביקורת היא אותה ביקורת מבחינתי. בחיים לא קיללתי שחקן, אם יש לך הוכחה אחרת אתה מוזמן להדביק אותה מול כולם.
הוא לא השחקן שיוביל אותנו, והוא תופס נפח בתקציב ובאגו בחדר ההלבשה, מקווה לראות את גאדיר כאופציה ראשונה אחרי שהר ומליקסון.
אפילו דן ביטון משחק ביעילות רבה יותר.
תירגע.. אני כאן כדי להישאר, אוהד כבר חמישים שנה...
אל תהפכו ביקורת לגיטימית או אי הסכמה עם דעה שונה למסע חשדות מביך...
אל תהפכו ביקורת לגיטימית או אי הסכמה עם דעה שונה למסע חשדות מביך...